سلام
من قصد بروز رسانی خودکار وردپرسم را دارم از من میزبان شناسه ورمز را می خواهد هر چه اطلاعات درست را وارد می کنم می گوید اشتباه است؟در بخش میزبان چه باید بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من قصد بروز رسانی خودکار وردپرسم را دارم از من میزبان شناسه ورمز را می خواهد هر چه اطلاعات درست را وارد می کنم می گوید اشتباه است؟در بخش میزبان چه باید بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من میخواستم بروز رسانی خودکار وردپرس فارسی نسخه ۳.۰.۱ را انجام بدم ولی در زمان انجام کار ارور (( خطا: خطایی در هنگام اتصال به سرور پیش آمده است. لطفا درستی تنظیمات را بررسی نمایید.)) را میدهد.
نام میزبان . شناسه . رمز . نوع ارتباط . رو از من میخواد ولی هر چیزی که وارد میکنم میگه غلطه!!!
در ضمن راهنمایی های بالا لحاظ شد ولی همچنان خطا وجود دارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سپاس
سلام
این مشکل هاست هست
سلام دوست عزیز
بعضی سرورها به دلایل امنیتی این قابلیت رو محدود کردن. اما با این مشخصات باید انجام بشه:
نام میزبان: آی پی سرور ( این آی پی رو باید زمان خریدن هاست همراه با اطلاعات کنترل پانل براتون ایمیل کرده باشن)
شناسه: نام کاربری که برای ورود به کنترل پانل هاست و FTP استفاده میکنین.
رمز: رمز شناسهی FTP که اکثرا با کنترل پانل یکی هست.
mohsengham گفت:
سلام دوست عزیز
بعضی سرورها به دلایل امنیتی این قابلیت رو محدود کردن. اما با این مشخصات باید انجام بشه:
نام میزبان: آی پی سرور ( این آی پی رو باید زمان خریدن هاست همراه با اطلاعات کنترل پانل براتون ایمیل کرده باشن)
سلام
این قسمت مربوط به تنظیمات php
سرور هست عموما سرور هایی که کانفیگ نشدند این مشکل را دارند
من رو بروز رسانی خودکار کلیک کردم و چند ثانیه بعد گفت که شما ارتقاء پیدا کردید و هیچ کدوم از اینارو ازم نخواست من به نسخه 3.3 ارتقاء دادم میخام بدونم مشکلی پیش اومده که این اطلاعات رو نخواسته یا نه؟
MR V03 گفت:
من رو بروز رسانی خودکار کلیک کردم و چند ثانیه بعد گفت که شما ارتقاء پیدا کردید و هیچ کدوم از اینارو ازم نخواست من به نسخه 3.3 ارتقاء دادم میخام بدونم مشکلی پیش اومده که این اطلاعات رو نخواسته یا نه؟
شاید قبلا وارد کردید دیگه نخواسته ....
beatkids گفت:
شاید قبلا وارد کردید دیگه نخواسته ....
قبلا من فقط موقع نصب ورزن قبلی 3.2 این اطلاعات رو دادم بعد اون موقع دیگه یادم نیست کی دادم!
MR V03 گفت:
قبلا من فقط موقع نصب ورزن قبلی 3.2 این اطلاعات رو دادم بعد اون موقع دیگه یادم نیست کی دادم!
همون موقع که دادی دیگه کافیه خودش ذخیره کرده ...
من داریکت ادمین لینوکس دارم.سرویس منم از حداقل امکانات برای ارتقای نسخه برخورداره ولی وقتی بروز رسانی رو میزنم هنگ میکنه و عملکردش کامل نمیشه و فقط می نویسه در حال دریافت افزونه و چندبار هم تکرار کردم و تا یه ساعتم منتظر شدم همین وضعیت بود.
چیکار کنم؟
هیچ چی، اطلاعات رو به صورت دستی بفرست و شانس بیار که اطلاعاتت از دست نرفته باشه!
من آپدیت قبلی به همین مشکل دچار شدم
به هنگام بروز رسانی می بایست پلاگینها را غیر فعال کنید
خب هنوز دیر نشده
هسته را دانلود کنید
و اطلاعات دیتا بیس را به فایل کانفیگ بدین
و به غیر از پوشه wp-content بقیه قسمتها رو در هاستتون اپلود کنید
ممنونم.انجامش دادم و مشکلی پیش نیومد.
فقط نوار ابزار بالایی به انگلیسی هستش و پیامی که میاد.در حالیکه باید فارسی باشه.حتی بخش خوشامدگویی هم انگلیسی هستش.میشه کاری کرد؟
نکته بعدی اینکه اصلا چرا اینطوری شد؟یعنی امکان به روز رسانی خودکار نبود و هنگ میکرد؟
شما هسته پارسی رو دانلود کردین و بارگذاری کردین ؟
پوشه زبان در فایل wp-content رو نیر مجدد در مسیره خودش بارگذاری کنید
localhost برای من جواب داد.
ممنون.
کمی دیر شده ولی با راهنمایی آقای نستد درست شد.
دست شما درد نکنه. اولین
mohsengham گفت:
سلام دوست عزیز
بار بود دیدم کسی به این سادگی توضیح کامل داد.