سلام
من میخوام یک برگه درست کنم که به یک دسته وصل بشه و رمز عبور داشته باشه ولی هیچ جا راه حلی براش پیدا نکردم کسی هست که این بدونه چه شکلی میشه من افزونه category-pages امتحان کردم نشد که نشد
سلام
من میخوام یک برگه درست کنم که به یک دسته وصل بشه و رمز عبور داشته باشه ولی هیچ جا راه حلی براش پیدا نکردم کسی هست که این بدونه چه شکلی میشه من افزونه category-pages امتحان کردم نشد که نشد
سلام
من از wp 3.0.1 استفاده می کنم و این افزونه که نام بردید پیدا کردم جای دیگه خودتون گذاشته بودین کار نکرد یعنی تو برگه ها برای وصل کردن به دسته جایی اضافه شده بود ولی دسته قابل انتخاب نبودن
http://0k.07.img98.com/out.php/i227613_untitled.JPG
این عکس مشکلی که پیش اومده
الزامی برای استفاده از دستهها دارین؟ یا صرفاً میخواین برگههاتون رو گروه گروه کنین؟ برای مثال اگه با چیزی بهجز دستهها بشه برگهها رو گروهبندی کرد مشکلی دارین؟
در اصل من نیاز دارم دسته هام به صورت رمزدار در منو بار بالا قرار بگیره
1598753 گفت:
سلام دوست من . میتونی از افزونه ی show-content-by-user-level استفاده کنی تا دسته هایی را که نمیخواهی همه ببینند را مخفی کند و فقط کاربران عضو و دارای رمز ورود بتوانند اون دسته هارو ببینند
این چه ربطی به برگهها داره؟ رمزدار یعنی چی؟ میشه دقیقا بگین چیکار میخواین انجام بدین؟ یه نمونه نشون بدین.
من میخوام دسته ها به برگه ها ی رمزدار وصل شن و در منوی که بقیه برگه ها قرار دارن قرار بگیرن
یعنی مطالب داخل دسته در برگه نمایش داده شود و من بتونم کلمه عبور براشون بزارم
خب چرا برگه؟ چرا از نوشته استفاده نمیکنین؟ نوشتههای رمزداری که درون دستهها قرار میگیرن.
اره چه شکلی میتونم بعد دسته بزارم کنار منوی اصلی ؟
Gonahkar گفت:
الزامی برای استفاده از دستهها دارین؟ یا صرفاً میخواین برگههاتون رو گروه گروه کنین؟ برای مثال اگه با چیزی بهجز دستهها بشه برگهها رو گروهبندی کرد مشکلی دارین؟
سلام
میشه همین رو توضیح بدید آقای گناهکار؟
ممنونم .