سلام
همینطور که می دونید کار افزونه ی Hello Dolly که کلا کار بی خودیه (:دی) یه شعر از Louis Armstrong به همین نام هست که هر با هر بار رفرش کردن صفحه ی مدیریت، یک جمله (یا مصرع!) از اون شعر رو میاره.
هم یه جور اثر گذاریه که آقای مت بگه آره وردپرس کار ماس! :دی
و هم یه جور فرهنگ سازی شاید!
این افزونه به صورت پیش فرض در وردپرس فارسی هم هست. و همه مجبورند دانلود کنند به نوعی!
و یا غیر فعاله و یا متون بی ربطی رو نشون میده!
همینطور که کار خوب این گروه در نامگذاری نسخه های وردپرس به مشاهیر زنده (!) ایرانی، بهتر دیدم کار ترجمه ی این افزونه انجام شه. (البته من در قسمتی از فروم خوندم که داره جایگزین میشه اما با جملات قاطی پاطی و فقط به زبان فارسی!)
پیشنهاد من اینه که ترجمه ی این افزونه انجام بشه. و من تصمیم دارم ترجمه (که البته اینقدر ساده هست که شاید اصلا نشه اسمش رو گذاشت ترجمه!) این افزونه رو انجام بدم.
البته یه سری ایده هم دارم.
میشه هر نگارش وردپرس رو با سخنان یکی از بزرگان (مثلا یک نگارش مخصوص پند های سعدی، نگارش بعدی سخنان داریوش و یا کوروش کبیر، ملاصدرا و...) ترجمه کرد تا به نوعی اشاعه ی فرهنگی بشه
و یا میشه نگارش ها رو به سخنان معصومین و ائمه ادامه داد... (که اونم زیاد میبینیم و فک می کنم کافی باشه. و در ضمن بعد از 12 تا نسخه، دیگه امام نداریم، ببخشید 14 معصوم :) )
و تموم این حرف ها و نوشتن های من به خاطر این افزونه به درد نخور، که می تونه خیلی خیلی به درد بخوره، بر پایه ی این تئوری بنا شده که:
جمله ای که انسان مرتب و روزانه جلو چشمش باشه و بهش نگاه کنه، ناخودآگاه در ذهنش ثبت میشه!
و البته این ها در صورتی محقق میشه که بچه های وردپرس فارسی این افزونه رو به صورت پیش فرض در فایل وردپرس قرار بدن. وگرنه هیچکی نمیاد افزونه دانلود کنه تا سطح فرهنگ و ادبش بالا بره!
منتظر پیشنهاد های دوستان گروه وردپرس فارسی(با توجه به اهمیتی که به علم و فرهنگ و ایرانی یودن ازشون دیدم) و بچه های دیگه ی این انجمن در ارتباط با این ایده ی فرهنگی هستم،
ضمنا، کلیه ی حقوق این ایده محفوظ می باشد :دی