انجمن


نظر بدید در رابطه به قالبی که طراحی کردم  (۵ نوشته)

  • technoelectro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۳

    سلام
    من حدود 2 هفته است با وردپرس آشنا شدم البته قبلا می شناختم ولی به خاطر اینکه اسشم به عنوان سیستم وبلاگ نویسی در رفته بود هیچوقت سمتش نمی رفتم و فقط با دیتالایف نیوک و ... کار می کردم
    ولی الان می بینم در خیلی چیزها قدرتمند تر از آنهاست . چند روزه نشستم و یه قالب فول سی اس اس واسه فروشگاهم طراحی کردم و به نظرم چیز بسیار زیبایی شده . می خواستم نظر شما رو در رابطه باش بدونم
    راستی یک سوال هم داشتم اگر بخوام عکس هر مطلب لینک توضیحات محصول شود باید چیکار کنم ؟ یعنی با کلیک بر روی عکس به ادامه مطلب بره . هنوز فروشگاه راه اندازی نشده و فقط دارم روش کار می کنم
    http://shop.techno-electro.com/
    نظر یادتون نره

  • modaser

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۷

    قالب خوبی طراحی کردید

    برای اینکار می توانید از کد <?php the_content('Read on...'); ?> استفاده کنید در قالبتان بدین صورت که عکس را لینک دار کنید و از کد معرفی شده استفاده کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    technoelectro
  • technoelectro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۵

    میشه دقیق تر بگید که توی کدام فایل از قالب این کار رو می تونم انجام بدم ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۷

    سلام
    اگه اولین کارتون هست خیلی خوبه.
    اما روی رنگبندی بیشتر کار کنید.
    روی گرافیکر کار و اینکه خیلی رنگها باهم مچ نیستن.
    در کل کار خوبی هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    technoelectro
  • technoelectro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۵

    اگر منظورتون لوگوی سایته . این لوگوی اصلی سایت هستش و هنوز لوگوی فروشگاه رو آماده نکردم ولی به نظرم رنگ بندی ساده و زیبایی داره . مثلا رنگ کجاش مچ نیست ؟ راستی توی مرورگر فایر فکس بهترین شکل رو داره چون با CSS3 نوشتم و خیلی از ویژگی ها رو اینترنت اکسپلورر عقب مونده ساپرت نمی کنه

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.