انجمن


CySTAT و بد بختی ما با اون  (۲۵ نوشته)

  • magic

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۵

    سلام. آقا آدرس سایت ما : https://magicp30.tv هست
    این CYSTAT رو نصب کردیم ! توی آمار پایین مثلا 200 300 نفر لود سرور روی 5 هست !
    از این بالا تر بره مثلا 500 نفر لود میره روی 20 30 ! اونیک یک سرور ای که یک شرکت معتبر فوق العاده حرفه ای تنظیم کرده و سیی یو 16 هسته ای هست !@

    حالا گفتند مشکل Cystat هست

    ما هم برش داشتیم. دیدیم لود سرور اومد روی 1 !!!!!

    از دوباره گذاشتیم توی آمار بالا منیپوکونه. تازه شب موقع ریست شدنش لود میره روی 200 !!!!!

    گفتند بگردید و یک آمار گیر اپتیمایز شده پیدا کنید بزنید

    از دوستان خواهش میکنم راهی هست به ما کمک کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۹

    سلام,
    تابع های اصلی اش اینجا هستن که در برخی از نسخه ها کمی فرق می کنه!
    افزونه های دیگه ای هم هستن, جستجو کنین!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • armaninvisible

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۴

    منم مشکل دارم باهاش
    خوب وقتی این کد رو توی sidebar.php وارد میکنم :
    <div id="rightcol-btext">

    • افراد آنلاين : <?php cystats_countUsersOnline(); ?>
    • ورودي گوگل : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true);?>
    • تعداد کل مطالب : <?php cystats_countPosts(); ?>
    • تعداد لينک ها : <?php cystats_countLinks(); ?>
    • بازديد امروز : <?php cystats_countVisits(today); ?>
    • بازديد ديروز : <?php cystats_countVisits(yesterday); ?>
    • بازديد اين هفته : <?php cystats_countVisits(week); ?>
    • بازديد اين ماه : <?php cystats_countVisits(month); ?>
    • بازديد کل : <?php cystats_countVisits(all); ?>

    </div>
    امار رو نشون میده اما استایل نداره!
    و وقتی همین کد رو توی ابزارک کپی میکنم
    به این صورت امار رو مینویسه!!
    امروز :
    دیروز :
    و .... یعنی هیچ عددی توش نیس!

    یعنی چیکارش کنم:ُ؟
    و افزونه بهتری سراغ ندارید ؟
    چون من واقعا فکر میکنم سرعت سایتم اومده پایین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • zilan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۲۰

    من هم همین مشکل رو دارم که توی ساید بار می ذارم هیچی نمیاد ولی وقتی تو ساید بار می ذارم بازم هیچ عددی رو نشون نمی ده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۲۱

    سلام دوست عزیز
    ابزارک متن قادر به اجرای مدهای php نیست. شما میتونین از این ابزارک استفاده کنین:
    http://wordpress.org/extend/plugins/php-code-widget/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    armaninvisible - mummified - NiMa.N - zilan - hadisoft - Saeed Fard - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات - salehkhan - R
  • armaninvisible

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۲۸

    ممنون بالاخره مشکل از نظر آمار گیر حل شد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۱

    سلام دوست عزیز
    پیشنهادی که من دارم اینه که با وجود آمارگیرهای قدرتمند و رایگانی مثل Google Analytics و یا آمارگیر خود وردپرس اصلا سراغ همچین آمارگیرهایی نرید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - آزاد - Saeed Fard - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات - محسن غیاثی
  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۲

    دوست عزیز این کد را باید توی صفحه index قالب بگذاری تا درست کار کنه.
    مثل سایت من.
    http://www.webmah.ir

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۹

    kakozadeh گفت:
    دوست عزیز این کد را باید توی صفحه index قالب بگذاری تا درست کار کنه.
    مثل سایت من.
    http://www.webmah.ir

    دوست عزيز ، ربطي نداره ، كه اين كدا كجايه قالب قرار بگيره كه درست كار كنه..
    فقط بايد درست قرار بگيره..ممكنه در قالب هايه ديگه در سايدبار يا جاهايه ديگه باشه..
    شما هم اگه ميخواي سايتت رو تبليغ كني اينجا جاش نيست..(البته ميدونم قصدت فقط كمك بود دوست عزيز)
    موفق باشيد../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات - محسن غیاثی - R
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۱

    CySTAT و Statpress از معروف ترين افزونه هاي آمارگير براي وردپرس هست
    اما از جهاتي بدترين

    CySTAT تعداد ركوردهايي كه در ديتابيس قرار ميده بسيار زياده و مرور اينها هم باعث مصرف بالاي cpu ميشه
    حجم ديتا بيس ممكنه بعد از 1 سال نصب به 100 مگابايت برسه
    حجم جدولي كه در سايت من داشت حدود 40 مگ بود

    Statpress هم همون مشكلات رو داره، حجم جدول بالا، سايت من حدود 20 مگ بود كه هردو رو خالي كردم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات - محسن غیاثی
  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۵

    سلام دوست عزیز من قصدم تبلیغ نبود من چون توی ابزارک که وارد می کردم کار نمی کرد برا همین فکر کردم شاید دوستان هم همین مشکل رو داشته باشید.
    یا علی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۰

    Ali گفت:
    سلام دوست عزیز
    پیشنهادی که من دارم اینه که با وجود آمارگیرهای قدرتمند و رایگانی مثل Google Analytics و یا آمارگیر خود وردپرس اصلا سراغ همچین آمارگیرهایی نرید.

    آمارگیر خود وردپرس کدوم هست ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۴۹

    یک چرتی پروندش.
    بی خیال.
    همون Cystat از همه بهتره.
    راستی منظور بدی نداشتم.
    یا علی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۴

    Bita گفت:

    آمارگیر خود وردپرس کدوم هست ؟

    http://wordpress.org/extend/plugins/stats/screenshots/

    kakozadeh گفت:
    یک چرتی پروندش.
    بی خیال.
    همون Cystat از همه بهتره.
    راستی منظور بدی نداشتم.
    یا علی

    چرت با يا علي چقدر به هم ميان!!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات - mili - DownloadNeshan - محسن غیاثی
  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۲

    parselearn گفت:

    http://wordpress.org/extend/plugins/stats/screenshots/

    چرت با يا علي چقدر به هم ميان!!!

    دمت گرم ما اینیم دیگه.
    راستی ربطی نداره به این تایپیک اما چجوری می شه فایل هایی که از تویهاست پاک نمی شن رو پاک کرد؟
    حتی اسمشون هم عوض نمی شه!
    لطفا من را دعوا نکنید منم حساس***
    یا علی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۶

    kakozadeh گفت:

    دمت گرم ما اینیم دیگه.
    راستی ربطی نداره به این تایپیک اما چجوری می شه فایل هایی که از تویهاست پاک نمی شن رو پاک کرد؟
    حتی اسمشون هم عوض نمی شه!
    لطفا من را دعوا نکنید منم حساس***
    یا علی

    فايلهارو خودتون ايجاد كرديد يا خود هاست ايجاد كرده؟
    اگر از طرف هاست هست، بهتره حذف نشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Mostafa - kakozadeh
  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۴

    parselearn گفت:

    فايلهارو خودتون ايجاد كرديد يا خود هاست ايجاد كرده؟
    اگر از طرف هاست هست، بهتره حذف نشه

    دوست عزیز من قبلا وردپرس و نصب کردم بعد پاکش کردم اما چند تا فایلش پاک نشد در اصل چند تا پوشه توی هم دیگه هست که در آخرین پوشه دو تا فایل هست که سطح دسترسی اونها صفر هست و سطح دسترسی هم تغییر نمی کنه پاک هم نمی شن اسمشون هم تغییر نمی کنه.
    این بود غصه ما.
    منتظر جوابت هستم رفیق
    یا علی

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۹

    دوستان سلام
    آمارگیر سایت من تمام آمارهای روزانه را بخوبی ثبت میکنه فقط یک مشکل داره و اونم اینه که بازدید کل از 13 هزار به بالاتر نمی ره چند روزه کنترل میکنم حدود سه هزار بازدید هم تا به حال اضافه شده ولی هنوز آمار اینه
    افراد آنلاین: 1
    بازدید امروز: 113
    بازدید دیروز: 65
    کل بازدیدها: 13055
    مرورگر: Internet Explorer 6
    آی.پی: ********
    سیستم عامل: Windows XP
    تعداد مطالب: 87
    تعداد نظرات: 12
    با قدرت Whitime

    -----------------------------------------
    آمارگیرم هم StatPressCN است
    راهی برای راه اندازی آن وجود داره ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۶

    تنظیمات افزونه رو ریست کنید ببینید مشکل حل می شه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۲

    سلام داش مصطفی
    متاسفانه حل نشد
    حتی آمار کمتر شده
    افراد آنلاین: 3
    بازدید امروز: 109
    بازدید دیروز: 216
    کل بازدیدها: 12905
    مرورگر: Internet Explorer 6
    آی.پی: ***********
    سیستم عامل: Windows XP
    تعداد مطالب: 88
    تعداد نظرات: 13
    با قدرت Whitime

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۸

    جالب اینه که یک نفر به بازدید کننده ها اضافه شده ولی 34 نفر از آمار کل کم شده
    تا به حال اینطور آمار گیری ندیدم

    -----------------------------------------------------------
    افراد آنلاین: 1
    بازدید امروز: 110
    بازدید دیروز: 216
    کل بازدیدها: 12871
    مرورگر: Internet Explorer 6
    آی.پی: ***********
    سیستم عامل: Windows XP
    تعداد مطالب: 88
    تعداد نظرات: 13
    با قدرت Whitime

  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۰

    hormozgan گفت:
    جالب اینه که یک نفر به بازدید کننده ها اضافه شده ولی 34 نفر از آمار کل کم شده
    تا به حال اینطور آمار گیری ندیدم

    -----------------------------------------------------------
    افراد آنلاین: 1
    بازدید امروز: 110
    بازدید دیروز: 216
    کل بازدیدها: 12871
    مرورگر: Internet Explorer 6
    آی.پی: ***********
    سیستم عامل: Windows XP
    تعداد مطالب: 88
    تعداد نظرات: 13
    با قدرت Whitime

    به نظر من بهتره از وبگذر برای آمار دقیق استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan
  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۹

    این آمارگیر جز اشغال کردن دیتابیس هیچ منفعتی نداره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - kakozadeh
  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۸

    meysam300 گفت:
    این آمارگیر جز اشغال کردن دیتابیس هیچ منفعتی نداره

    تایید می کنم.

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۷

    آقا سرتون رو درد نیارم این آمارگیر نیست یک سرور خور به تمام معنا هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - R

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.