انجمن


لود نشدن قسمت مدیریت  (۹ نوشته)

  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۸

    سلام
    تو سایت زیاد گشتم و مطالبی رو کم و بیش پیدا کردم اما هیچ کدوم از مشکلات مثل مشکل من نبود .
    من دیشب افزونه اکیسمت رو نصب کردم . طبق توضیحاتی که داده شده بود یه کلید API هم براش گرفتم و با موفقیت شروع بکار کرد .
    اما بعد از نصب افزونه تقریبا دو سایتی نه سایت و نه قسمت مدیریتش بالا نمیومدن ! و هر دو صفحه سفید می موندن .
    تا اینکه بعد از مدتی درست شد اما بازم کم و بیش ایراد داشت .
    تا امروز که گاهی سایت بالا میاد اما قسمت مدیریتش بالا نمیاد , اگه هم بالا میاد رفتن به بخش های مختلف مدیریتی وردپرس یا اصلا صورت نمی گیره یا چند دقیقه ایی طول میکشه تا صورت بگیره . گاهم هم نه سایت بالا میاد نه قسمت مدیریتی !
    تو این یک هفته ایی که سایت رو برام نصب کردن این مشکلات پیش نیومده بود .
    متشکرم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    medil0ne
  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۶

    اگر به بخش افزونه ها دسترسی دارید، تمام افزونه‌ها را غیرفعال کنید و بررسی کنید باز هم همین مشکل را دارید یا خیر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - medil0ne
  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۲

    ممنون مهدی جان .
    چند ساعتی هست که درست شده و اصلا اون ایراداتی رو که گفتم نداره .
    اگه باز اون مشکل پیش امد , اون کاری که فرمودید رو انجام میدم و مطرح می کنم .
    متشکرم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    medil0ne
  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۴

    متاسفانه هر بار یه افزونه نصب می کنم دچار عدم بالا امدن قسمت مدیریت و خود سایت میشم ! و یا انواع و اقسام خطاها رو تو سایت می بینم . چند روز پیش هم این افزونه نصب کردم که دچار این مشکلات شدم
    http://forum.wp-persian.com/topic/8207
    چند ساعت پیش هم افزونه ایی برای شماره بندی صفحات سایت نصب کردم از اون به بعد نه سایت و نه قسمت مدیریت بالا نمیاد !
    :((
    کلا با افزونه مشکل داره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    medil0ne
  • microbit

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۰

    دوست عزیز
    شما فایل function.php رو یکبار دیگه آپلود و جایگزین کن مشکلت 100% حل میشه
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - medil0ne
  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۲

    سلام
    یه مدت قسمت مدیریت وردپرس واقعا دیر برام لود میشه , شاید از یه قسمت می خوام برم یه قسمت دیگه دو دقیقه طول میکشه تا صفحه بارگذاری بشه .
    یا وقتی می خوام یه مطلب بنویسم باید 3 دقیقه صبر کنم تا صفحه باز شه .
    کلا تمام قسمت ها همین مشکل رو دارن .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    medil0ne
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۵

    اگه با غیرفعال کردن افزونه‌ها باز هم مشکلات پابرجا هستن٬ شاید ایراد از سرویس‌دهنده‌تون باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - medil0ne
  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۷

    Gonahkar گفت:
    اگه با غیرفعال کردن افزونه‌ها باز هم مشکلات پابرجا هستن٬ شاید ایراد از سرویس‌دهنده‌تون باشه.

    افزونه ها رو غیر فعال کردم و مشکلی نداشت .
    این موضوع از زمانی بیشتر شد که افزونه Use Google Libraries رو نصب کردم .
    البته اینکار رو که انجام دادم سرعت لود صفحه اصلی سایت بالا رفت اما قسمت مدیریت بارگذاریش خیلی کندتر شد .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    medil0ne
  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ آبان ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۹

    برای سفید موندن صفحه سایت و قسمت مدیریت با مسول هاست صحبتم کردم و گفت ایراد از ما نیست.
    گفت شاید ایراد از اسکریپت هعا و پلاگین های وردپرس باشه !!!
    الان من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم .
    چون هیچ دلیلی وجود نداره که سایت 20 دقیقه سفید باشه و بعد درست شه !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    medil0ne

درباره‌ی این موضوع