انجمن


چگونه ادامه ی مطلب در صفحه ی جدیدی باز شود؟  (۱۲ نوشته)

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۷

    بچه ها من میخوام ادامه ی مطلبم در یک صفحه جدید باز شه،باید چیکار کنم؟
    باید کدوم کد رو تغییر بدم؟
    پلیز هلپ می!!!!

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۱:۲۵

    هیشکی بلد نیست؟؟
    بابا به ما تازه کارا هم یاد بدید دیگه!!!
    کمممممممممممممممممک

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۱۹

    <a target="_blank" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>" >ادامه مطلب</a>
    * این خط اضافه شده است :
    target="_blank"

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - Mostafa
  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۴۱

    آزاد جان این کد تو کدوم قسمت هستش؟؟
    کدوم قسمت پوشته؟
    میرم یه گشتی میزنم اما تو بگو کجاست
    ممنون

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۴:۲۰

    mehrdadvs گفت:
    آزاد جان این کد تو کدوم قسمت هستش؟؟

    بستگی به پوسته شما داره - ولی معموملا در فایل index.php هستش

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۱

    آقاي آزاد اين كد index.php قالبم:

    <?php get_header(); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/leftsbar.php'); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rightsbar.php'); ?>
    	<div id="centermenu">
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<div id="post">
    	<div id="posttitle"><a>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to ','dnld'); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
    <div class="postinformation">
    <img alt="category" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/category.gif" width="15" border="0" height="10">دسته: <a rel="category tag"> <?php the_category(__(', ','dnld')); ?>
    				</div>
    				<div id="posttextbox">
    					<?php the_content(__('Read the rest of this entry »','dnld')); ?>
    					<?php the_tags(__('Tags: ','dnld'), __(', ','dnld'), __('','dnld')); ?>
    </div>
    <div id="post-buttom-block">
    <img border= "0" alt="author" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/poster.gif"/>نوشته: <?php the_author_nickname(); ?>
    <img border= "0" alt="date" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/calendar.gif"/>تاریخ : <?php the_time('F jS, Y') ?>
    <img border= "0" alt="comment" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif"/> <?php comments_popup_link(__('No Comments »','dnld'), __('1 Comment »','dnld'), __('% Comments »','dnld')); ?></div>
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    	<?php endif; ?>
    				</div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    كجاشو بايد تغيير بدم؟

  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۲

    اینکار اثر منفی داره. هم روی کاربر هم روی سئو.
    اما از طرف موتورهای جستجو چرا منفی هست
    کرم خزنده با رسیدن به لینک تا تشخیص میدن هدف بازشو لینک blank_ هست ازش رد میشه و پیش خودش به این حساب میزاره لینک خارجی سایت هست. برای همین هر صفحه فقط وقتی ایندکس میشه که کرم به یک شکلی بره داخلش!
    اما اگر لینک های داخل سایت noflowo نباشند، و در حقیقت به هم پیوسته، خزنده به محض رسیدن به لینک، اون را در نوبت بازرسی قرار میده و در جمع بندی کلی اینطوری صفحات سایت شما نوبت فهرست شدنشون جلوتر خواهد افتاد و این بالاتر رفتن کیفیت سایت شما هست.

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۷

    دمت گرم،از كرم مرم سر در نمياورديم،مرسي ما روشن كردي؛ممنون...
    آخه سايت ميهن دانلودو ديدم گفتم واسه منم اونطوري باشه..
    آقاي 7min به نظر شما قالب سايتم خوبه؟؟
    مشكلي نداره؟؟
    دو دلم كه عوضش كنم يا نه!!!
    البته يه قالبه بدرد بخور كه پيدا نميشه!!!

  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۸

    آره برای شما که مثل من تازه کار هستید خیلی خوبه .
    نیازی نیست کل قالب رو تغییر بدی , اگه جایی از قالب به دلت نمی شینه می تونی تغییرش بدی , دستت برای تغییرات باز .
    البته چون مثل من به طراحی صفحات وب آشنا نیستی این تغییرات رو آهسته آهسته انجام بده . نیازی نیست همه تغییرات رو یک روزه انجام بدی .
    مخاطب دنبال مطالب جدید , اگه شما بتونی مخاطبت رو اقناع کنی حتما موفق میشی .
    البته اگه یکم پستات رو ساده تر کنی و از ادامه مطلب بیشتر استفاده کنی بهتر .
    مثلا عکسها رو تو ادامه مطلب بذار
    ادامه مطلب هم ساده مشخص کن , مثلا با یک فونت مشکی و یکم درشت تر از فونت سایر نوشته ها
    اون نوشته ایی که دائما داره تو چشم میزنه لطفا به ادامه مطلب برید به نظرم یکم اعصاب خورد کن !
    سعی کن تو پست ها روند مشخص و یکسانی رو طی کنی و هر پستت یه شکل و یه جور نباشه .
    هک آدرس سایت به اون شکل نا فرم روی عکسها به نظرم به دل مخاطب نمی شینه
    تغییرات قالب رو هم آروم آروم انجام میدی
    از دوستان هم معذرت می خوام که صحبتام زیاد به وردپرس ارتباطی نداشت .

  • goldskin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۱:۰۹

    من با اقای 7min موافقم ولی اینو بدون که تمام بازدید کنندگان حرفه ای یا تقریبا متوسط برای این که مطالب صفحه را از دست ندهند خود کار open new tab می کنن البته اونایی که سرعتشون مثل مثل پایین هست با همه لینک ها همین رفتار را می کنند چه باز شو در پنجره جدید چه در همین صفحه.
    اون دوستمون هم که یک کد لینک نوشته بود و خاصیت باز شو در صفحه جدید یا همان blank_ را بش داده بود باید بگم که اگر نویسنده متنی را به عنوان ادامه مطلب نگذارد ان لینک باز هم نمایش داده می شود و اگر هم کاربر ان را باز کند و ببیند که همان مطلب است و همچنین اگر چندتا دیگر از این مورد باشه یک بی اعتمادی در کاربر ایجاد می شه .

    من به عنوان یک طراح قالب چند تا ایراد در قالب شما مشاهده کردم:
    1) لینک های ستون های کنار را از حالت bold خارج نمایید زیرا این باعث می شود که اگر شما بخواهید یک تیتر بزنید که قابل توجه باشد به چشم نیاید و شما باید به بهترین نحو از خاصیت bold استفاده نمایید.
    2) تا حد امکان از ژینکولک بازی بپرهیزید زیرا ارزش یک سایت به سادگی , زیبایی و رسمی بودنش است . به عنوان مثال ان عکس های توضیح ادامه مطلب
    3) ایکون های کنار اطلاعات هر پست را کوچک تر نمایید در حد 10 در 10 پیکسل
    من فقط خواستم کمی اطلاعات مرود نیاز برای همه را بگوییم هر چند شاید زیاد با این تاپیک رابطه مستقیمی نداشته باشد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۵

    ممنون از 7min و گلداسكين جان
    من خودمم اينو فهميدم كه نوشته ها bold شدند،يعني از اول اينطوري نبودند،نميدونم چيكار كردم كه اينطوري شدند..
    بازم ممنون كه كمكم كرديد،ولي كد نويسي html يه چيز ديگه اي بودا!!!

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۲۹

    یه تغییراتی تو قالب دادم اگه دوست داشتید ببینید نظر بدید..
    مرسی بچه ها

درباره‌ی این موضوع