انجمن


نمايش زمان همراه با وضعيت قبل و بعد از ظهر  (۸ نوشته)

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۸

    چگونه با توابع php يا توابع وردپرس وضعيت قبل و بعد از ظهر را نمايش بديم. براساس تنظيمات انجام شده زمان
    منظورم داخل پستها يا نظرها نيست
    هر جايي؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۶

    <?php echo date('A'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - amirreza
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۵

    سلام
    ممنون واسه پاسخ

    يك مشكل برخوردم
    الان مثلا ساعت سيستم خودم 8:41 بعد از ظهر هست و وردپرس هم هنگام ارسال پست صحيح نمايش ميده
    اما در پلاگين كه ميخوام استفاده كنم صحيح نمايش نميده

    كد من:

    if (function_exists('jdate')) {
    	//date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
    	$bdate = jdate("Y/m/d", time()) ;
    	$btime = jdate("H:i A");
    }else{
    	$bdate = date("Y/m/d", time());
    	$btime = date("H:i A");
    }

    هنگام استفاده از اين كد
    $btime = date("H:i A");
    ساعت: 16:13 PM

    هنگام استفاده از اين كد
    $btime = jdate("H:i A");
    ساعت: ۰۴:۱۴ قبل از ظهر

    و هنگام تنظيم تايم زون

    date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
    	$btime = jdate("H:i A");

    ساعت: ۰۹:۴۴ قبل از ظهر

    بايد چي كار كنم كه صحيح بده؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۴

    برای نمایش ساعت اصلا نیازی نیست از jdate استفاده کنین! اما اگه اصرار بر استفاده از jdate دارین فکر کنم با دستور زیر به نتیجه‌ی مطلوب برسین:
    jdate("H:i A", time());

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۰۹

    مشكل حل شد
    اما بايد تايم زون ست بشه.
    date_default_timezone_set(get_option('timezone_string'));

    آيا ميشه تايم‌زون ست نشده باشه؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۱

    من با تنظیم منطقه‌ی زمانی توی وردپرس به جواب رسیدم٬ بدون تنظیم کردن منطقه‌ی زمانی توی دستورات php.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۸

    !!!
    نميدونم
    حالا در آينده افزونه را قرار ميدهم
    تا ببينيم چه ميشود...

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۱

    جناب گناهكار من افزونه را اينجا معرفي كردم يه نگاهي ميكنيد
    http://forum.wp-persian.com/topic/3745/page/3#post-50581

درباره‌ی این موضوع