سلام.من اگر بخوام پست های وبلاگم رو به جای دیگه منتقل کنم باید چی رو دانلود کنم بعد تو وردپرس import کنم؟
سلام.من اگر بخوام پست های وبلاگم رو به جای دیگه منتقل کنم باید چی رو دانلود کنم بعد تو وردپرس import کنم؟
سوالتان را شفاف تر مطرح کنید .
- سرویس مورد استفاده فعلی خود را مشخص کنید .
من سایت شخص داشتم.توش 130 تا پست دادم.حالا سایت عوض شده و اونم در هاست و دومین شخصیه مثل قبلی.چطوری میتونم پست های قبلی رو به این یکی منتقل کنم؟
خوب ، مراحل :
1-در سایت فعلی به بخش برون بری بروید و کلید دریافت فایل برون بری شده را انتخاب کنید .
2- در سایت جدید به بخش درون ریزی بروید و گزینه وردپرس را انتخاب کنید .
سلام ... من فکر کنم می خوام کار برعکس این رو انجام بدم ..
من یه سایت شخصی تحت وردپرس دارم .. می خوام انتقال بدم به هاست عمومی ... وردپرس یا بلاگ اسکای ! ... چون به نظر می آد بقیه عمرم هر سال یه جایی هستم معلوم نیست بتونم دیگه هاست و دومین شخصی داشته باشم ... امکان این انتقال وجود داره ؟ حدود 8 سال نوشته ست که می خوام منتقل کنم !
some14myself گفت:
سلام ... من فکر کنم می خوام کار برعکس این رو انجام بدم ..
من یه سایت شخصی تحت وردپرس دارم .. می خوام انتقال بدم به هاست عمومی ... وردپرس یا بلاگ اسکای ! ... چون به نظر می آد بقیه عمرم هر سال یه جایی هستم معلوم نیست بتونم دیگه هاست و دومین شخصی داشته باشم ... امکان این انتقال وجود داره ؟ حدود 8 سال نوشته ست که می خوام منتقل کنم !
میتونید در وردپرس از نوشته ها و برگه هاتون برونبری (Export) با پسوند xml بگیرید.
حالا سرویس های دیگه باید بتونن این فایل رو Import کنن!
خب چرا از wordpress.org به wordpress.com کوچ نمیکنید؟