انجمن


پخش موسیقی در پس زمینه سایت  (۱۲ نوشته)

  • parmis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۴

    سلام دوستان
    من چه طوری می تونم در پس زمینه ی سایتم یه آهنگ با فرمتMP3 پخش کنم به طوری که وارد هر صفحه و زیر مجموعه از سایت بشم بتونم اون آهنگ رو بشنوم؟؟؟؟
    ممنون

  • amirreza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۱

    با این کد میشه:
    <embed style="visibility: visible;" TYPE="application/x-mplayer2" SRC="http://site.com/music.mp3" autostart="true" loop="100" >
    اما به نظرم بهتره آهنگت رو به فلش تبدیل کنی، با فرمت swf لود کنی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - parmis - mehrdad63 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - milad200
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۱

    افزونه های مرتبط:

    http://wordpress.org/extend/plugins/singsong/
    http://wordpress.org/extend/plugins/audio-player/
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهروز ازند - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - parmis - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - milad200
  • parmis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۰

    amir360 گفت:
    با این کد میشه:
    <embed style="visibility: visible;" TYPE="application/x-mplayer2" SRC="http://site.com/music.mp3" autostart="true" loop="100" >
    اما به نظرم بهتره آهنگت رو به فلش تبدیل کنی، با فرمت swf لود کنی.

    مرسی از جوابتون
    ولی چه طوری آهنگ رو به swf تبديل كنم؟؟؟(بلد نيستم...)

  • amirreza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۸

    parmis گفت:

    مرسی از جوابتون
    ولی چه طوری آهنگ رو به swf تبديل كنم؟؟؟(بلد نيستم...)

    توی گوگل جستجو کن:
    MP3 TO SWF
    با برنامه Swish یا MP3 to swf هم میشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    parmis - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • parmis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۳

    amir360 گفت:
    با این کد میشه:
    <embed style="visibility: visible;" TYPE="application/x-mplayer2" SRC="http://site.com/music.mp3" autostart="true" loop="100" >
    اما به نظرم بهتره آهنگت رو به فلش تبدیل کنی، با فرمت swf لود کنی.

    شرمنده که خیلی سوال می پرسم ولی پرسیدن بهترازندانستنه!!!
    1-برای پسوند swf همین کد درسته؟؟
    2- این کد رو در (style.css) بنویسم؟؟

  • mehrdad63

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۴

    سلام
    کد خوبی بود
    من خودم دوست دارم این کد رو تو ابزارک استفاده کنم
    ولی خیلی بزرگه چطور میتونم طولش رو کوچیکترش کنم

  • amirreza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۶

    parmis گفت:

    شرمنده که خیلی سوال می پرسم ولی پرسیدن بهترازندانستنه!!!
    1-برای پسوند swf همین کد درسته؟؟
    2- این کد رو در (style.css) بنویسم؟؟

    نخیر برای استفاده از swf باید از این کد استفاده کنید:
    <embed src="http://site.com/myFlash.swf" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#000E78" loop="true" menu="false" quality="autohigh" width="auto" height="auto" pluginspace="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">

    mehrdad63 گفت:
    سلام
    کد خوبی بود
    من خودم دوست دارم این کد رو تو ابزارک استفاده کنم
    ولی خیلی بزرگه چطور میتونم طولش رو کوچیکترش کنم

    به نظرم موزیک رو به صورت Flash swf قرار بدید خیلی بهتره، چون اغلب برای اجرای آهنگ از طریق مدیاپلیر، مرورگر به کاربر پیغام میده و یا ممکنه امکان پخش مدیا پلیر روی مرورگر وجود نداشته باشه که باز پیغام میده پلاگین باید نصب بشه و شاید کاربر کلافه بشه.
    اما تقریبا همه مرورگرها فلش رو راحت اجرا میکنن ،مگه اینکه پلاگینش نصب نباشه که کم پیش میاد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehrdad63 - parmis - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • parmis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۵

    مرسی از جوابتون ولی نگفتید کد رو کجا بزارم؟؟؟؟

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۴

    mehrdad63 گفت:
    سلام
    کد خوبی بود
    من خودم دوست دارم این کد رو تو ابزارک استفاده کنم
    ولی خیلی بزرگه چطور میتونم طولش رو کوچیکترش کنم

    سلام. دوست من ، از این کد استفاده کن.
    <embed style="visibility: visible; width: 249px; height: 102px;" TYPE="application/x-mplayer2" SRC="http://site.com/music.mp3" autostart="true" loop="100" >
    برای width و height به جای اون مقادیر ، اندازه‌های مورد نظرتون رو قرار بدید.

    parmis گفت:
    مرسی از جوابتون ولی نگفتید کد رو کجا بزارم؟؟؟؟

    سلام. ببین دوست من ، این کد رو باید توی بلوک‌های کناری یا هر جایی که قصد داری فایل فلش همونجا قرار داده بشه بذاریش.

    شاد باشید @};-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - parmis - mehrdad63
  • mehrdad63

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۵

    سلام ممنون از جوابتو جناب آقای ~> Mr.vAhiD.DI <~ و آقای amir360
    من دنبال پلیر فلش هستم از اینایی که جم میشه و بعد با کلیک روی play باز میشه
    فکر نکنم افزونه باشه چون افزونه auto player رو نصب کردم درسته همون پلیر رو داره ولی تو قسمت نوشته ها میشه فعالش کرد من تو قسمت ابزارک میخوام باشه شایدم بشه ولی متاسفانه من نتونستم اجراش کنم
    تو بعضی از سایت ها دیدم که گذاشتن
    چنتا نرم افزار ساخت فایل فلش رو هم گرفتم ولی تو لیستشون این پلیر نبود
    اگر کد اونو دارید یا نرم افزارشو دارید لطفا به من معرفی کنید
    امیدوارم نا مفهوم نبوده باشه سوالم
    با تشکر

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آبان ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۵

    mehrdad63 گفت:
    سلام ممنون از جوابتو جناب آقای ~> Mr.vAhiD.DI <~ و آقای amir360
    من دنبال پلیر فلش هستم از اینایی که جم میشه و بعد با کلیک روی play باز میشه
    فکر نکنم افزونه باشه چون افزونه auto player رو نصب کردم درسته همون پلیر رو داره ولی تو قسمت نوشته ها میشه فعالش کرد من تو قسمت ابزارک میخوام باشه شایدم بشه ولی متاسفانه من نتونستم اجراش کنم
    تو بعضی از سایت ها دیدم که گذاشتن
    چنتا نرم افزار ساخت فایل فلش رو هم گرفتم ولی تو لیستشون این پلیر نبود
    اگر کد اونو دارید یا نرم افزارشو دارید لطفا به من معرفی کنید
    امیدوارم نا مفهوم نبوده باشه سوالم
    با تشکر

    سلام. به احتمال زیاد با نرم افزار ساخته شده. خوب میشد اگه یه نمونه میدادین. به هر حال من این نرم‌افزار رو شنیده بودم. البته تا به این لحظه باهاش کار نکردم. این رو هم دیدم برام جالب بود.
    راستی این افزونه رو هم امتحان کردین؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.