سلام
بدنبال افزونه ای هستم که به هر کاربر یک صفحه اختصاصی بده و محتوی صفحه رو مدیر سایت تعیین کنه .
آیا چنین چیزی هست ؟
سلام
بدنبال افزونه ای هستم که به هر کاربر یک صفحه اختصاصی بده و محتوی صفحه رو مدیر سایت تعیین کنه .
آیا چنین چیزی هست ؟
Majid2x گفت:
سلامبدنبال افزونه ای هستم که به هر کاربر یک صفحه اختصاصی بده و محتوی صفحه رو مدیر سایت تعیین کنه .
آیا چنین چیزی هست ؟
برای هر کاربر یه محتوای مخصوص؟
Majid2x گفت:
سلامبدنبال افزونه ای هستم که به هر کاربر یک صفحه اختصاصی بده و محتوی صفحه رو مدیر سایت تعیین کنه .
آیا چنین چیزی هست ؟
محتوی شامل چی باشه مثلا؟
Majid2x گفت:
آیا چنین چیزی هست ؟
اگه منظورت پروفایل هست می تونی از theme-my-login.6.0.3 استفاده کنی ...
مثلا محتوی contact-from7
کلا هر کاربر صفحه ای داشته باشه که مدیر بتونه محتواش رو مثله برگه ها تعیین کنع !
اصلا چنین چیزی امکان پذیزه ؟!
آره میشه ولی به صورت ساده و ابتدایی.(که وقت و حوصله ی زیادی هم می طلبه)
راه اول:
برای هر کاربر یه برگه بسازی و اون برگه رو رمز دار کنی که فقط همون کاربر رمزشو بدونه و اطلاعات رو درونش قرار بدی.
راه دوم:
اول افزونه ی theme my profiler و افزونه ی extra filds رو نصب کنی و اطلاعات رو درون شناسنامه هر کاربر قرار بدی (فکر کنم این کار بهتر و اصولی تره)
من یه راه ساده تر بنظرم رسید که نمی دونم استاندارد باشه یا نه !
می تونم تعیین کنم که اگر فلان کاربر بود محتوا رو براش نشون بده ! بدین ترتیب برای هر کاربر یک صفحه می سازی و برای تعیین کردن این صفحه رو برای چه کاربری نشون بدی هم میشه از فیلد ها اضافی استفاده کرد .