داره چک میکنه که آیا همه اون کلماتی که گذاشتید در اون قسمت هست یا نه و NO به معنی این هست که یکی از کلمات کلیدی شما در اون قسمت اصلا وجود نداره.
این چک کردنش چقدر طول میکشه
از جایی چک نمیکنه که طول بکشه و وقتی میذاره no یعنی وجود نداره
یه آموزش هم برای مبتدی ها بذارید شما فقط به حرفه ای ها کمک می کنین .
یه آموزش کامل واسه کلمات کلیدی و اینکه چجوری پیج 1 گوگل بیایم بذارین تا مجبور نباشین اییییین همه سوال جواب بدین.
هیچ کس همچین کاری نمی کنه اما ما از وردپرس فارسی انتظار داریم!
راستش من هم حرفه ای آموزش نمیدم و سعیم بر این هست که بصورت متوسط بنویسم.
اما این که میگید پیج رنک 1 کاری هست بسیار سخت که فقط تلاش میخواد و تلاش. خود استفاده از وردپرس 50 درصد از کار سئو رو انجام میده فقط مونده رعایت برخی نکات ریز که این باعث میشه شما رتبه 1 رو بدست بیاورید و این نکات فقط در کلمه کلیدی شما خلاصه نشده.
منظورم از کلمه کلیدی اون چیزی نیست که شما در متا تگ Keyword میارید بلکه منظور اون کلمه یا کلماتی هست که برای ورود کاربر به سایتمون در نظر میگیریم.
میخواستم بپرسم با توجه به گفته بالا شما میگید که عنوان پست رو طولانی بذاریم و فقط یک کلمه کلیدی که همون عنوان پست باشه باید قرار بدیم.؟؟؟
تا حالا بهترین نتیجه رو همین حالت داده ولی این به این معنی نیست که فقط یک کلمه کلیدی داشته باشیم.
بعضی وقتها اونقدر پستها جامع هستند که با چند کلمه کلیدی هم رتبه خوبی میگیرند.
اگه در قسمت کلمات کلیدی، در کنار عنوان پست از کلمات دیگری مثل آموزش ارایشگری.آموزش. خرید ارزان آموزش ارایشگر و ... این نتیجش چی میشه؟
راستش توضیحش مفصله و باید به این نکات تجه کرد که کلمات کلیدی در خود پست هم هستند و دوم اینکه این کلمات کلیدی در اول یا آخر پست دیده میشن یا نه.
در حالت عادی اگه کلمه خرید رو به کلمات کلیدیتون اضافه کنید باید ببینید که این کلمه در عنوان، و تایتل وجود داره یا نه.
شما باید بتونید چگالی کلمات کلیدیتون رو بین 5 تا 13 درصد بسته به حجم صفحه نگهدارید.
چگالی کلمات کلیدی = تعداد کل کلمات تقسیم بر تعداد تکرار کلمه کلیدی در کل صفحه.
بعضی از افزونه های وردپرس چگالی کلمات کلیدیتون رو مشخص میکنند ولی فقط برای پست نه کل پست + چیزهای اضافه شونده تم.
و اینکه حدودا بعد از چند وقت میشه با داشتن پست مثلا<مجموعه کامل آموزش آرایشگری سطح پیشرفته> از کلمه آموزش ارایشگری هم ورودی داشت؟
حدود یک ماه ولی بستگی به تعداد تقاضای کاربران داره.
البته به شرطی که یک پست جامع داشته باشین.
.اولین مشکل من سرعت کند سایتم است که وقته من امدم افزونه W3 Total Cache رو نصب کردم و می خوام فعال کنم با این پیغام روبرو میشم Fancy permalinks are disabled. Please it first, then re-attempt to enabling the enhanced disk mode. جریان این پیغام چیه؟ وقتی رو اینیبل کلیک میکنم من رو به صفحه پیوند یکتا میبره.؟
در صفحات قبلی همین تایپیک تنظیمات افزونه w3 total cache رو توضیح دادم لطفا به صفحات قبلی مراجعه کنید و بر اون اساس تنظیمات رو انجام بدید.
و اگه شما راهکار های دیگه برای افزایش سرعت سراغ داری لظفا معرفی کنید.
1- سرور خوب (منظور سرور گرون نیست)
2- استفاده از افزونه کش مثل w3 total cache
3- انتقال عکسهایی که از سایتهای دیگه لود میشن به سایت خودمون بخاطر کم کردن زمان صدا زدن DNS
4- انتقال عکسها به 5 ساب دامین و فراخوانی آنها از ساب دامینها
برای اکثر اینها هم افزونه هست که کارها رو بصورت خودکار انجام بده (مراجعه به صفحات قبلی تایپیک)
اکثر سوالات دوستان بخاطر این هست که صفحات قبلی رو نخوندند