r.j گفت:
سلام خسته نباشید
من یه سوال داشتم ،من در حال ساخت یه قالب برای سایت خودم هستم حالا می خواستم بدونم قرار دادن برچسب هر نوشته زیر نوشته ی مربوطه چه تاثیری داره ؟ یا اصلا فرق نداره!!
باید قرار بگیره تا کلمات کلیدی بعنوان اسپم نباشه ولی در تعدادشون زیاده روی نکنید.
اگر ممکنه سایت منو چک کنید ببنید ایا ایراد اساسی دارد؟ ممنون میشم
سایتت دیر بالا میاد
css ها خیلی نامرتب هستند و باید براشون فایلهای جدا تعریف کرد
gzip و browser cach رو فعال کن
راجب به افزونه all in one seo توضیح دهید یعنی چطور تنظیمش کنیم بهتر عمل میکند
قبلا مفصل توضیح داده شده فقط یه نکته هست که باید طوری تنظیمش کنید که کمترین تعداد نتایج تکراری رو داشته باشید.
این سایت مپ از مقدمه که چه شکلی باید برای سایتم درست کنم و استفاده کنم و کلا چیکار کنم جایی هست؟
سایت مپ رو افزونه های زیادی در وردپرس درست میکنند که در صفحات قبلی این تایپیک گفته شده.
میخوام سایتم رو به شکلی درست کنم که آدرسها به این طریق هم در گوگل ثبت بشن
http://www.domainname.com/tag/download nod32/
باید افزونه ای خاص بریزم یا صفحه ای خاص با کدی خاص بسازم یا با افزونه all one seo درست کنم؟
این قسمت رو بیشتر توضیح بده
درضمن سایت بنده یه سایت تفریحی هست میخوام مثل سایت دانلودها که هرچی توی گوگل درباره دانلود جستجو میکنی به تگهای ایشون میخوره سایتم رو درست کنم
یه سایت وقتی برای یک کلمه مرجع میشه هر کلمه ای که توی گوگل سرچ بشه که همراه با کلمه مرجع یک سایت باشه و توی اون سایت مطلبی هم در مورد سرچ باشه یکی از نتایج میشه همون سایت.
البته این مشکل گوگل هست که بین گرامر فارسی و انگلیسی فرقی نمیذاره و اهمیت کلمات آخر رو بیشتر قرار میده.
بعدن راجع به این مورد توضیح میدم.
درضمن من دوستم یه سایتی داشت که توی گوگل خیلی صفحه ایندکس داشت بعد ایشون با کد ریدایرکت در فایل htaccess تمام آدرسهاش رو به سایت بنده منتقل کرد و وقتی روی لینک ایشون کلیک میکنن به صفحه اصلی من منتقل میشه یعنی به عبارتی به صفحه notfound سایت من منتقل میشه که من صفحه اصلی قرار دادم میشه بگید اینکار در سئو تاثیر داره یا خیر؟
برای شما تاثیر نداره ولی برای دوستتون چرا.
سایتم رو در http://validator.w3.org چک کردم 155 تا خطا و 2 وارنینگ داد!!!
که وارنینگش اینه
Byte-Order Mark found in UTF-8 File.
The Unicode Byte-Order Mark (BOM) in UTF-8 encoded files is known to cause problems for some text editors and older browsers. You may want to consider avoiding its use until it is better supported
احتمالا یکی یا چند تا از فایلهای تمتون بد ذخیره شده و کلا BOM مشکل داره مخصوصا با UTF 8
با برنامه های مختلف میتونید این حالت رو بردارید و دوباره بدون BOM فایلهاتون رو ذخیره کنین.
بقیه خطاهایی هم که میده مشخصه مثلا هر UL باید داخلش LI بکار رفته باشه و باید دنبال کنید از کجاها داره این خطاها بوجود میاد.