فقط در مورد / كه آخر سايت مياد ( كه واسه منم با / بالا مياد) بايد حتما به سايتي كه ميخوايم باهاش تبادل لينك كنيم بگيم كه آخر آدرس ما / رو بزاره؟
آخه تقريبا همه ي سايت ها با / بالا ميان ولي من قسمت لينك دوستان اكثر سايت هايي رو كه ديدم آخر لينك هاشون / نذاشتن!!
اگه / داره باید با همون / لینکتون کنند چون با / و بدون / احتمالا پیج رنکهاشون فرق داره.
در ضمن اگه زحمتي نيست يه ير به سايت من بزنيد و اشكالاتش رو از نظر سئو و .... (البته بجز اينكه مطالبم كپي هست) رو بگيد ممنون ميشم.راستي اگه ميتونيد يه راه حل هم بگيد كه با اين كه مطالب كپي هستند واسه اينكه زود ايندكس بشن بايد چيكار كنم؟
راستش قرار شده اشکالات رو نگیریم تا خودتون یکم تنبلی رو کنار بذارید.
واسه اینکه سریعتر ایندکس بشین اولین مطلب این تایپیک رو بخونین و بهشون عمل کنین و در ضمن از شبکه های اجتماعی هم یادتون نره.
من خیلی وقته به نه افزونه اضافه کردم و نه تغییری در پوسته دادم ولی از دیروز گوگل وب مستر یک دفعه تعداد 800 تا خطا برای من زده در صورتی که برای مدت زیادی تعداد خطاهای من 20 تا بود اکثر ادرس خطا ها هم این مدلی هستند
اینکه یکدفه اینهمه خطا پیدا شده مشکلی نیست چون گوگل وبمستر تولز رو بر اساس ترافیک هر سایت آپدیت میکنه و طبیعی هم هست که یکدفعه خطاها بیان و برن.
در ضمن همون لینکی که گذاشتین خطای 404 بود و احتمالا ازجایی داخل سایت خودتون لینک شده و باید جای تولید این صفحات 404 رو توی صفحاتتون پیدا کنین.
در ضمن شما احتمالا پیوند یکتاتون رو تغییر دادید. البته بعد از چند وقت اتومات این صفحات از وبمستر پاک میشن.
در ضمن چند صفحه قبل تنظیمات سایت مپ رو گفته بودید اونا رو انجام دادم ایندکسام که قبلا در گوگل وب مستر 500 نشون میداد به 11 رسیده!!!؟؟
قبلا گفته شده که ایندکسهای گوگل وبمستر برای سایت مپ از روی سایت مپ جاری هست و بمحض آپدیت سایت مپ دوباره گوگل ایندکس شدهها رو برسی میکنه. پس بهترین راه برای فهمیدن ایندکس همون دستور زیر توی گوگل هست.
site:www.siteshoma.com
راستي يه چيز ديگه كه يادم رفته بود بگم.
من افزونه ي w3-total-cache.0.9.1.3 رو كه شما چند صفحه ي قبل تنظيماتش رو گفته بوديد رو نصب كردم ولي موقع فعال سازي اين ارور رو ميده :
بهدلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.
/home/reledown/public_html/wp-config.php could not be written, please edit config and add:
define('WP_CACHE', true); before require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
then
ممنون ميشم اگه بگين چيكار كنم؟
این سوالها رو با جستجوی توی انجمن هم میتونید به جواب برسید ولی در هر حال در فایلwp-config.php در روت وردپرس قبل از require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php این عبارت رو وارد کنید:
define('WP_CACHE', true);