انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۲

RahimY گفت:
    با سلام.
    من يه جا خونده بودم كه با هر كس كه ميخواين تبادل لينك كنيد حتما به طرف بگيد كه سايت شما رو با www لينك كنه.
    يعني اينطوري درسته : http://www.site.com
    ولي اينطوري لينكتون نكنه : site.com
    اگه ميشه بگيد كه اين نوشته اي كه من خونده بودم درست بوده يا نه؟
    با تشكر

بستگی به این داره که سایت شما چطوری بالا بیاد با WWW یا بدونش.
    هر طور که سایتتون بالا میاد همون رو باید لینک کنند.
    مساله بعدی سر این هست که سایت شما چطوری بالا میاد مثلا آخرش / هست و اینکه اگه چند تا دامین دارید باید دامین اصلی رو بگید لینک بدن.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهروز ازند - OneWhiteBelt - RahimY
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    ۱۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۸

motahharinasab گفت:

بستگی به این داره که سایت شما چطوری بالا بیاد با WWW یا بدونش.
    هر طور که سایتتون بالا میاد همون رو باید لینک کنند.
    مساله بعدی سر این هست که سایت شما چطوری بالا میاد مثلا آخرش / هست و اینکه اگه چند تا دامین دارید باید دامین اصلی رو بگید لینک بدن.

ممنون از جوابتون.
    فقط در مورد / كه آخر سايت مياد ( كه واسه منم با / بالا مياد) بايد حتما به سايتي كه ميخوايم باهاش تبادل لينك كنيم بگيم كه آخر آدرس ما / رو بزاره؟
    آخه تقريبا همه ي سايت ها با / بالا ميان ولي من قسمت لينك دوستان اكثر سايت هايي رو كه ديدم آخر لينك هاشون / نذاشتن!!
    با تشكر

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷

در ضمن اگه زحمتي نيست يه ير به سايت من بزنيد و اشكالاتش رو از نظر سئو و .... (البته بجز اينكه مطالبم كپي هست) رو بگيد ممنون ميشم.راستي اگه ميتونيد يه راه حل هم بگيد كه با اين كه مطالب كپي هستند واسه اينكه زود ايندكس بشن بايد چيكار كنم؟
    با تشكر

• saeli

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۸

من خیلی وقته به نه افزونه اضافه کردم و نه تغییری در پوسته دادم ولی از دیروز گوگل وب مستر یک دفعه تعداد 800 تا خطا برای من زده در صورتی که برای مدت زیادی تعداد خطاهای من 20 تا بود اکثر ادرس خطا ها هم این مدلی هستند
    http://www.2000download.ir/stats-1389-8-6.html

• www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۸

سلام
    میشه سایت منو هم یه بررسی از لحاظ سئو و سرعت بکنید و نتیجه رو بگید.
    در ضمن چند صفحه قبل تنظیمات سایت مپ رو گفته بودید اونا رو انجام دادم ایندکسام که قبلا در گوگل وب مستر 500 نشون میداد به 11 رسیده!!!؟؟
    http://www.kingsdl.com

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۵

راستي يه چيز ديگه كه يادم رفته بود بگم.
    من افزونه ي w3-total-cache.0.9.1.3 رو كه شما چند صفحه ي قبل تنظيماتش رو گفته بوديد رو نصب كردم ولي موقع فعال سازي اين ارور رو ميده :

به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.
    /home/reledown/public_html/wp-config.php could not be written, please edit config and add:
    define('WP_CACHE', true); before require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
    then

ممنون ميشم اگه بگين چيكار كنم؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۱

فقط در مورد / كه آخر سايت مياد ( كه واسه منم با / بالا مياد) بايد حتما به سايتي كه ميخوايم باهاش تبادل لينك كنيم بگيم كه آخر آدرس ما / رو بزاره؟
    آخه تقريبا همه ي سايت ها با / بالا ميان ولي من قسمت لينك دوستان اكثر سايت هايي رو كه ديدم آخر لينك هاشون / نذاشتن!!

اگه / داره باید با همون / لینکتون کنند چون با / و بدون / احتمالا پیج رنکهاشون فرق داره.

در ضمن اگه زحمتي نيست يه ير به سايت من بزنيد و اشكالاتش رو از نظر سئو و .... (البته بجز اينكه مطالبم كپي هست) رو بگيد ممنون ميشم.راستي اگه ميتونيد يه راه حل هم بگيد كه با اين كه مطالب كپي هستند واسه اينكه زود ايندكس بشن بايد چيكار كنم؟

راستش قرار شده اشکالات رو نگیریم تا خودتون یکم تنبلی رو کنار بذارید.
    واسه اینکه سریعتر ایندکس بشین اولین مطلب این تایپیک رو بخونین و بهشون عمل کنین و در ضمن از شبکه های اجتماعی هم یادتون نره.

من خیلی وقته به نه افزونه اضافه کردم و نه تغییری در پوسته دادم ولی از دیروز گوگل وب مستر یک دفعه تعداد 800 تا خطا برای من زده در صورتی که برای مدت زیادی تعداد خطاهای من 20 تا بود اکثر ادرس خطا ها هم این مدلی هستند

اینکه یکدفه اینهمه خطا پیدا شده مشکلی نیست چون گوگل وبمستر تولز رو بر اساس ترافیک هر سایت آپدیت میکنه و طبیعی هم هست که یکدفعه خطاها بیان و برن.
    در ضمن همون لینکی که گذاشتین خطای 404 بود و احتمالا ازجایی داخل سایت خودتون لینک شده و باید جای تولید این صفحات 404 رو توی صفحاتتون پیدا کنین.
    در ضمن شما احتمالا پیوند یکتاتون رو تغییر دادید. البته بعد از چند وقت اتومات این صفحات از وبمستر پاک میشن.

در ضمن چند صفحه قبل تنظیمات سایت مپ رو گفته بودید اونا رو انجام دادم ایندکسام که قبلا در گوگل وب مستر 500 نشون میداد به 11 رسیده!!!؟؟

قبلا گفته شده که ایندکسهای گوگل وبمستر برای سایت مپ از روی سایت مپ جاری هست و بمحض آپدیت سایت مپ دوباره گوگل ایندکس شدهها رو برسی میکنه. پس بهترین راه برای فهمیدن ایندکس همون دستور زیر توی گوگل هست.
    site:www.siteshoma.com

راستي يه چيز ديگه كه يادم رفته بود بگم.
    من افزونه ي w3-total-cache.0.9.1.3 رو كه شما چند صفحه ي قبل تنظيماتش رو گفته بوديد رو نصب كردم ولي موقع فعال سازي اين ارور رو ميده :

به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.
    /home/reledown/public_html/wp-config.php could not be written, please edit config and add:
    define('WP_CACHE', true); before require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
    then

ممنون ميشم اگه بگين چيكار كنم؟

این سوالها رو با جستجوی توی انجمن هم میتونید به جواب برسید ولی در هر حال در فایلwp-config.php در روت وردپرس قبل از require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php این عبارت رو وارد کنید:
    define('WP_CACHE', true);

بهروز ازند - RahimY
  • www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۹

سلام
    من کلی مقالات سئو خوندم و چندین بسته اموزشی سئو گرفتم و تاحدی یاد دارم
    تا اینجا بنظرم خوب عمل کردم میخوام نظر شما رو هم بدونم
    ممنون میشم نظرتونو بگید.
    باتشکر

• www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۰

"قبلا گفته شده که ایندکسهای گوگل وبمستر برای سایت مپ از روی سایت مپ جاری هست و بمحض آپدیت سایت مپ دوباره گوگل ایندکس شدهها رو برسی میکنه. پس بهترین راه برای فهمیدن ایندکس همون دستور زیر توی گوگل هست."
    قبلا دز خود گوگل ایندکسام بالا 13 هزار بود اما الان 2700 !!

• www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۴

بنظر شما عنوان سایت چی میتونه باشه
    باکلمات کلیدی
    دانلود رایگان
    دانلود رایگان نرم افزار
    دانلود رایگان بازی

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۱

خيلي ممنون از جوابهاتون.
    من امروز رفتم تو گوگل وبمستر ديدم تو Crawl errors اينا رو نوشته. راستش من زياد از اينا سر در نميارم بايد چيكار كنم؟
    در مورد لينك گرفتن از شبكه هاي اجتماعي هم كه فرموديد من فقط بلدم از يوتوب و ويكي پديا لينك بگيرم اگه ميشه يه اشاره ي كوچيك درباره ي چگونگي لينك گرفتن از ديگر شبكه هاي هم بگيد.
    يه چيز ديگه اينكه من هركاري كردم نفهميدم بايد چطوري سايتم رو تو dmoz.com ثبت كنم اگه بگيد بايد از كدوم قسمتش وارد بشم ممنون ميشم.
    با تشكر

• OneWhiteBelt

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۱

سلام مجدد.
    ممنون از راهنماییتون در مورد سوالات قبل. اون مشکلات رو تصحیح خواهم نمود.
    اما یه سوال دیگه می خوام بدونم: دو بخش تالار (فروم) و ویکی سایتم در کدوم حالت های زیر بسازم تاثیر بهتری در سئو داره. اصلا تاثیری داره؟

http://wiki.ninjadojo.info/
    http://forum.ninjadojo.info/

یا

http://www.ninjadojo.info/wiki
    http://www.ninjadojo.info/forum

یه کمک دیگه هم می خواستم جناب مطهری قصد دارم واسه سایتم از همون بایت هاست تهیه کنم. ولی امکان خرید از خارج برام وجود نداره. اگر خودتون این زحمت رو برای ما می کشید یه لطف کنید به من اطلاع بدید. یا کسانی را می شناسید بفرمایید. ما اینقدر به شما زحمت ندیم.

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۶

يه چيز ديگه كه تازه يادم افتاد.
    اگه ما تو عنوان مطلبي كه از يه سايت كپي ميكنيم تغيير ايجاد كنيم تاثيري تو ايندكس شدن اون مطلب داره؟
    مثلا من يه مطلبي رو كه عنوانش اين هست :
    روتوش عکس های خود با AMS Software Beauty Studio 1.78
    رو عينا كپي كنم فقط عنوانش رو اينطوري بزارم :
    روتوش عکس های خود با نرم افزار AMS Software Beauty Studio 1.78
    آيا تاثيري تو سرعت ايندكس شدن اون مطلب تو گوگل داره يا نه؟
    در ضمن من نميدونم چرا جديدا قسمت (Newer posts will be included first ..... سايت مپم رو كه قبلا 150 تا بود به 30 تغيير ميدم , هيچ فرقي نميكنه؟
    با تشكر

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۹

ببخشدا اسپم نيست الان يادم افتاد كه اصلا آدرس سايت مپ سايتم رو بدم كه خودتون بريد ببينيد انگار اصلا زيادي دير بالا مياد.
    reledownload.com/sitemap.xml
    با تشكر

• بابالوتي

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۴:۴۹

با سلام خدمت همه اساتيد سئو و وردپرس
    حدود 1 ماهي هست كه خيلي روي سئو سايتم كار كردم و اكثر صفحات اين تاپيك و مقالات سئو رو خوندم و سعي كردم بهشون عمل كنم.
    از آقاي مطهري كه اين تاپيك رو باز كردن و با صبر و حوصله جواب همه رو دادن رو نيز نهايت تشكر رو ميكنم
    لطفا سايت منو هم چك كنيد و ببينيد ديگه چه مشكلاتي داره كه بايد رعايت كنم و پيشنهاداتون رو بهم بگيد ممنون ميشم. (ادرس : ax2ax.ir)
    با تشكر

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۱

سلام دوستان
    من مدت هاست که از افزونه all in one seo استفاده می کنم و به جز تغییر عنوان مثلا
    دانلود بازی مرغ های مهاجم Chicken Invaders 4 | دانلودرها
    هیچ تاثیر دیگری در ان ندیدم . من همیشه در پست هایم تنظیمات افزونه را وارد می کنم(عنوان, متن و کلمات کلیدی) اما هیچ کدام ایندکس نمی شودو هیچ وقت در گوگل چنین چیزی ندیدم. مشکل از کجاست؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۵

سلام چند وقتی است که افزونه XML Sitemap Generator قادر به ارسال پینگ به گوگل,بینگ و یاهو نسیت و ارور
    WP_DEBUG was set to false somewhere before. You might not see all debug information until you remove this declaration!

Notice: WP HTTP API Web Request failed: تابع fopen() نتوانست به http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fdlerha.co.cc%2Fsitemap.xml.gz وصل شود in /home/vol14/gigfa.com/gigfa_6420244/dlerha.co.cc/htdocs/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 2373
    را میدهد یا مثلا در بخشی دیگر ارور
    خطای HTTP غیرمنتظره‌ای هنگام درخواست API پیش آمد.
    را می دهد مشکل از کجاست؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۶

سلام دوستان
    من در مورد پیوند یکتا یک سوال داشتم.تقربا 25 درصد پست های من یک دسته ای 50 درصد دو دسته و مابقی بالای دو دسته دارند .حال به نظر شما کدام ساختار بهتر است
    /%postname%/
    یا
    /%category%/%postname%/
    یا شاید هم
    /%year%/%monthnum%/%postname%/
    در ضمن گذاشتن html یا php در پیوند یکتا می تواند مفید باشد؟؟(سئو)
    و یک سوال دیگر در یکی از صفحات انجمن در مورد استفاده تنها postname هشداری داده است
    لینک صفحه
    آیا واقعا می تواند مشکل ساز شود؟؟؟

• OneWhiteBelt

آفلاین
    عضو
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۶

نمی خوام اسپم کنم ولی چرا من تا صفحه 12 فقط میبینم. قبلا 19 تا صفحه بود. سوالات من کجاست؟

• بابالوتي

آفلاین
    عضو
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۳

OneWhiteBelt گفت:
    نمی خوام اسپم کنم ولی چرا من تا صفحه 12 فقط میبینم. قبلا 19 تا صفحه بود. سوالات من کجاست؟

درسته
    تا ديروز 19 تا صفحه وجود داشت اما الان مثل اينكه بعضي از تاپيك ها حذف شده متاسفانه

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۹

"قبلا گفته شده که ایندکسهای گوگل وبمستر برای سایت مپ از روی سایت مپ جاری هست و بمحض آپدیت سایت مپ دوباره گوگل ایندکس شدهها رو برسی میکنه. پس بهترین راه برای فهمیدن ایندکس همون دستور زیر توی گوگل هست."
    قبلا دز خود گوگل ایندکسام بالا 13 هزار بود اما الان 2700 !!

چند تا مساله امکان داره که این اتفاق بیفته:
    1- اینکه با ربوتهای مختلف جلوی ایندکس گرفته بشه که در مواردی که صفحات تکراری ایندکس نشن خیلی خوبه.
    2- گوگل به صفحات 404 بربخوره که بدلیل مشکلات سرور و یا تغییر پیوند یکتا بدون ریدایرکت این اتفاق میفته.

بنظر شما عنوان سایت چی میتونه باشه
    باکلمات کلیدی
    دانلود رایگان
    دانلود رایگان نرم افزار
    دانلود رایگان بازی

با توجه به رقابت بالا بین کلمات کلیدی هر چه طولانیتر بهتر
    در ضمن کلمه رایگان هم بهتره نباشه
    برای مثال "دانلود بازی های اکشن"

من امروز رفتم تو گوگل وبمستر ديدم تو Crawl errors اينا رو نوشته. راستش من زياد از اينا سر در نميارم بايد چيكار كنم؟

هیچی اینها همه اطلاعات کلی هستند.

در مورد لينك گرفتن از شبكه هاي اجتماعي هم كه فرموديد من فقط بلدم از يوتوب و ويكي پديا لينك بگيرم اگه ميشه يه اشاره ي كوچيك درباره ي چگونگي لينك گرفتن از ديگر شبكه هاي هم بگيد.

افزونه برای شبکه های اجتماعی نصب میکنید و مطالب خوبی مینویسید بعدش خود کاربرا اینکار رو براتون انجام میدن.

يه چيز ديگه اينكه من هركاري كردم نفهميدم بايد چطوري سايتم رو تو dmoz.com ثبت كنم اگه بگيد بايد از كدوم قسمتش وارد بشم ممنون ميشم.

به شاخه ای که سایت شما باید اونجا قرر بگیره میرید و روی suggest URL کلیک میکنید.

اما یه سوال دیگه می خوام بدونم: دو بخش تالار (فروم) و ویکی سایتم در کدوم حالت های زیر بسازم تاثیر بهتری در سئو داره. اصلا تاثیری داره؟

کلا بهتره از ساب دامین استفاده کنید تا تراکم کلمات کلیدی سایتتون بهم نخوره.

یه کمک دیگه هم می خواستم جناب مطهری قصد دارم واسه سایتم از همون بایت هاست تهیه کنم. ولی امکان خرید از خارج برام وجود نداره. اگر خودتون این زحمت رو برای ما می کشید یه لطف کنید به من اطلاع بدید. یا کسانی را می شناسید بفرمایید. ما اینقدر به شما زحمت ندیم.

فکر میکنم گیگفا بایت هاست رو میفروشه ولی در هر صورت در انجمنهای هاستینگ جستجو کنید.

OneWhiteBelt - بهروز ازند
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۰

در ضمن من نميدونم چرا جديدا قسمت (Newer posts will be included first ..... سايت مپم رو كه قبلا 150 تا بود به 30 تغيير ميدم , هيچ فرقي نميكنه؟

بخاطر اینه که تگها رو هم ایندکس میکنین.

من مدت هاست که از افزونه all in one seo استفاده می کنم و به جز تغییر عنوان مثلا
    دانلود بازی مرغ های مهاجم Chicken Invaders 4 | دانلودرها
    هیچ تاثیر دیگری در ان ندیدم . من همیشه در پست هایم تنظیمات افزونه را وارد می کنم(عنوان, متن و کلمات کلیدی) اما هیچ کدام ایندکس نمی شودو هیچ وقت در گوگل چنین چیزی ندیدم. مشکل از کجاست؟؟

فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه ولی ببینید در سورس صفحات پستهاتون متا تگها میان یا نه.

سلام چند وقتی است که افزونه XML Sitemap Generator قادر به ارسال پینگ به گوگل,بینگ و یاهو نسیت و ارور
    WP_DEBUG was set to false somewhere before. You might not see all debug information until you remove this declaration!

Notice: WP HTTP API Web Request failed: تابع fopen() نتوانست به http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fdlerha.co.cc%2Fsitemap.xml.gz وصل شود in /home/vol14/gigfa.com/gigfa_6420244/dlerha.co.cc/htdocs/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 2373
    را میدهد یا مثلا در بخشی دیگر ارور
    خطای HTTP غیرمنتظره‌ای هنگام درخواست API پیش آمد.
    را می دهد مشکل از کجاست؟؟

از سرورتون. با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید.

من در مورد پیوند یکتا یک سوال داشتم.تقربا 25 درصد پست های من یک دسته ای 50 درصد دو دسته و مابقی بالای دو دسته دارند .حال به نظر شما کدام ساختار بهتر است

خود اینکار مشکل داره و پست شما در آرشیوهای مختلف دیده میشه.

در ضمن گذاشتن html یا php در پیوند یکتا می تواند مفید باشد؟؟(سئو)

گذاشتن html آخر پستها خوبه بشرطی که خیلی پستهاتون تغییر نکنن.

و یک سوال دیگر در یکی از صفحات انجمن در مورد استفاده تنها postname هشداری داده است
    آیا واقعا می تواند مشکل ساز شود؟؟؟

بهتره اگه زیاد تغییر نمیکنه از همون html و در غیر اینصورت از php استفاده کنین.

mohammaddx - python - بهروز ازند
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۴

بخاطر اینه که تگها رو هم ایندکس میکنین.

بله متوجه شدم ممنون.
    فقط يه چيزي من تمامي مطالب اين تايپيك رو خوندم آخر متوجه نشدم بزاريم تگ ها ايندكس بشن يا نه ؟ حداقل واسه سايت من كه يه سايت دانلود هست لطفا راهنمايي كنيد.
    در ضمن براي اينكه بزاريم ايندكس بشن فقط بايد تو all in seo تيك گزينه ي no index tags ... رو برداريم و تو تنظيمات سايت مپ هم تيك گزينه ي Include tag pages رو بزنيم ديگه؟ كار ديگه اي لازم نيست؟
    در ضمن شما گفتيد Newer posts will be included first ..... رو روي 20 تا 25 بزاريم. ميخواستم بدونم منم كه روزي 50 تا 100 تا مطلب ميزنم (كپي ميكنم) بايد رو همون 20 تا 25 بزارم؟
    با تشكر

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۳

سلام دوستان
    در مورد جوابتون بگم منظورتان درباره ی ‍‍‍پست هاتون زیاد تغییر نکنه چیه؟؟؟ودر ضمن htmlرا چگونه اضافه کنم ؟؟؟
    در مورد آیا سورس صفحات پستهاتون متا تگها میان یا نه. من زیاد از کد نویسی سر در نمی آورم اگه ممکنه خودتون ببنید
    ادرس سایتdlerha.co.cc با تشکر

• aquaquest

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۱

با سلام
    من يك مشكلي با وردپرس دارم و آن اينه كه اولا كه سايتم را ساخته بودم تو سرچ هاي گوگل خوب مي آمدم اما جديدا اصلا تو سرچ هاي گوگل نمي آيم در حالي كه تو ياهو و بينگ در صفحه ي اصلي مي آيم مي خواستم لطف كنيد سايت من را يك بررسي نماييد و بفرماييد كه مشكل از كجا مي باشد من هم افزونه هاي نقشه گوگل و هم سئو را نصب كرده ام ضمن اينكه فايل روبوت نيز دارم، لطف مرا راهنمايي فرماييد؟
    آدرس سايت من : http://www.farsimatch.ir

• Reza

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۳

سلام
    ممنون به خاطر اين تاپيك متفاوت!
    من يك مشكلي با گوگل دارم الان چند روزه كه پست زدم ولي پستام نيست تو گوگل! يعني سايت خودم رو با گوگل سرچ مي كنم اون مطالب نمياد
    از سايت مپ و روبوت استفاده ميكنم (با دسترسي 777)
    و از all in seo pack
    مشكل از چيه؟
    آدرس : center4dl.com

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۷

فقط يه چيزي من تمامي مطالب اين تايپيك رو خوندم آخر متوجه نشدم بزاريم تگ ها ايندكس بشن يا نه ؟ حداقل واسه سايت من كه يه سايت دانلود هست لطفا راهنمايي كنيد.

اگه روی عنوانی کار کنید که زیاد سرچ میشه و اون عنوان رو خوب طراحی کنین بدون تگ امتیاز بهتری میگیرین.

در ضمن براي اينكه بزاريم ايندكس بشن فقط بايد تو all in seo تيك گزينه ي no index tags ... رو برداريم و تو تنظيمات سايت مپ هم تيك گزينه ي Include tag pages رو بزنيم ديگه؟ كار ديگه اي لازم نيست؟

فقط همون تیک رو بردارید کافیه و خود گوگل تگها رو پیدا میکنه ولی اگه میخواین سرعت ایندکس تگها بالاتر بره سایت مپ رو هم تنظیم کنین که من پیشنهاد نمیدم چون در حالت قبلی یه فرصت هر چند مختصر به خود پست میدیم که رنک بگیره.

در ضمن شما گفتيد Newer posts will be included first ..... رو روي 20 تا 25 بزاريم. ميخواستم بدونم منم كه روزي 50 تا 100 تا مطلب ميزنم (كپي ميكنم) بايد رو همون 20 تا 25 بزارم؟

فرقی نمیکنه اتفاقا وقتی سرعت آپدیت سایت مپ بالا میره گوگل سریعتر سایت مپ رو چک میکنه.

در مورد جوابتون بگم منظورتان درباره ی ‍‍‍پست هاتون زیاد تغییر نکنه چیه؟؟؟

توی صفحات قبلی هم گفته شده که وقتی پست رو میسازیم روش زیاد تغییرات انجام ندیم و بهتره قبل از انتشار پیش نمایش رو ببینیم و مشکلاتش رو رفع کنیم.

ودر ضمن htmlرا چگونه اضافه کنم ؟؟؟

/%category%/%postname%.html

در مورد آیا سورس صفحات پستهاتون متا تگها میان یا نه. من زیاد از کد نویسی سر در نمی آورم اگه ممکنه خودتون ببنید

سورس صفحات در مرورگرهای مختلف در گزینه view source میاد.

RahimY - saeli - python - بهروز ازند
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

من يك مشكلي با وردپرس دارم و آن اينه كه اولا كه سايتم را ساخته بودم تو سرچ هاي گوگل خوب مي آمدم اما جديدا اصلا تو سرچ هاي گوگل نمي آيم در حالي كه تو ياهو و بينگ در صفحه ي اصلي مي آيم مي خواستم لطف كنيد سايت من را يك بررسي نماييد و بفرماييد كه مشكل از كجا مي باشد من هم افزونه هاي نقشه گوگل و هم سئو را نصب كرده ام ضمن اينكه فايل روبوت نيز دارم، لطف مرا راهنمايي فرماييد؟

قبلا هم گفته شده که فرق گوگل با دیگر موتورهای جستجو توی همین قضیه هست.
    گوگل اول به هر پست یه رنک موقت میده و اگه اون پست بتونه خودش رو بالاتر ببره که هیچ وگرنه زمانی که CTR پائین بیاد رنک پست هم کم شده و به رتبه های پائینتر یا صفحات بعدی میره.

من يك مشكلي با گوگل دارم الان چند روزه كه پست زدم ولي پستام نيست تو گوگل! يعني سايت خودم رو با گوگل سرچ مي كنم اون مطالب نمياد
    از سايت مپ و روبوت استفاده ميكنم (با دسترسي 777)

دسترسی این فایلها رو کم کنید و چند تا لینک از سایتهای دیگه (ترجیحا شبکه های اجتماعی) به نوشته هاتون بدید و مطالب اولین صفحه رو بخونید.

RahimY - Reza - saeli - python - بهروز ازند
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱

خيلي ممنون از پاسخ هاتون.
    يه سوال ديگه هم داشتم.
    من حدود 1000 تا مطلب از سايت هاي ديگه كپي كردم و حالا ميخوام خودم مطلب بزارم (البته كپي هم ميزارم ولي كمتر)
    به نظر شما همه ي مطالب كپي قبلي رو پاك كنم يا همينو ادامه بدم؟
    در ضمن به نظر شما تو سايت مپ زمان آپديت تگ ها رو چي بزارم؟ مثلا never يا چيز ديگه اي ؟
    با تشكر

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۴

عذر ميخوام يه سوال ديگه هم هست(اگه قابليت ويرايش فقط واسه چند دقيقه اول نبود همون نوشته قبليم رو ويرايش ميكردم)
    ميخواستم بدونم كه اگه ما كلمات كليدي يه پست از يه سايتي رو عينا كپي كنيم تو كلمات كليدي يكي از پست هاي خودمون (البته خود پست و محتوياتش فرق داره ها) بازم اون پست توسط گوگل كپي شناخته ميشه و ديرتر ايندكس ميشه؟ يا همينطور عنوان پست؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۶

من حدود 1000 تا مطلب از سايت هاي ديگه كپي كردم و حالا ميخوام خودم مطلب بزارم (البته كپي هم ميزارم ولي كمتر)
    به نظر شما همه ي مطالب كپي قبلي رو پاك كنم يا همينو ادامه بدم؟

نه دیگه مطالب سایت رو سعی کنید به هیچ عنوان پاک نکنین چون اگه رنکی هم داشتند از دست میره و رنک کلی پائین میاد.

در ضمن به نظر شما تو سايت مپ زمان آپديت تگ ها رو چي بزارم؟ مثلا never يا چيز ديگه اي ؟

بنظر من اصلا تگها رو توی سایت مپ قرار ندید ولی اگه اینکار رو کردید باید خودتون حدس بزنید چه زمانی صفحه تگها عوض میشن که فکر میکنم ماهانه برای شما که فعالید بد نباشه.

ميخواستم بدونم كه اگه ما كلمات كليدي يه پست از يه سايتي رو عينا كپي كنيم تو كلمات كليدي يكي از پست هاي خودمون (البته خود پست و محتوياتش فرق داره ها) بازم اون پست توسط گوگل كپي شناخته ميشه و ديرتر ايندكس ميشه؟ يا همينطور عنوان پست؟

خب وقتی نوشته عوض بشه عمدتا باید کلمات کلیدی هم عوض بشه و گوگل اصلا اون نوشته رو اسپم میشناسه.
    برای مثال یک پست هست call of duty و شما کپیش میکنید و کلمه کلیدیش رو میزارید "کال اف دیوتی" حالا دقت کنید که پست شما نه در حالت انگلیسی و نه در فارسی مقام خوبی بدست میاره.

saeli - بهروز ازند
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۲

ناگفته هایی از بک لینکها - قسمت اول
    گوگل خیلی به کیفیت لینک گیری و لینکدهی اهمیت میده و میشه این رو از امتیاز نگرفتن لینکهای اسپم بخوبی فهمید.
    اول بگم وقتی میگن لنگر لینک یا منظور همون کلمه یا کلماتی هست که لینک میدیم. برای مثال کلمه "ویندوز ایکس پی" رو به یه جایی لینک میدیم. به اون ویندوز ایکس پی میگن لنگر لینک که گفته میشه 70 درصد کیفیت یک لینک به لنگر لینکه.
    کلا لینکها دوتا کارایی دارند: اول- رتبه دهی به صفحات برای موتورهای جستجو و دوم- لینک مستقیم گرفتن برای یک پست یا صفحه اصلی.
    ما با مورد دوم که بیشتر برای دیکشنریها و غیره کاربرد داره کاری نداریم.
    اما در مورد اول:
    گوگل براش مهمه که چه صفحه ای به چه صفحه ای لینک میده. آیا این دو صفحه با هم ارتباط دارند یا نه؟
    برای مثال یه سایت فیلم رو در نظر بگیرید که زندگینامه بازیگران رو هم داره.
    وقتی از صفحه معرفی یک فیلم به صفحه اصلی زندگینامه بازیگران لینک بشه برای گوگل خیلی مهم نیست ولی وقتی معرفی یک فیلم میشه و از بازیگرش به صفحه بیوگرافی اون بازیگر لینک میشه چون گوگل خیلی جاها اسم این بازیگر رو توی صفحه معرفی اون فیلم دیده، اون لینک براش جالب میشه.
    البته این مساله رو در نظر بگیرید که همیشه لینکها رنک برای اون صفحه ای که بهش لینک شده ببار میارن ولی همیشه موندگار نیست و بسته به اینه که اون لنگر متن توی چه سایت و صفحه ای قرار داشته باشه. اگه لنگر متن خوب باشه و سایت هم یه سایت اسپم نباشه، رنک هم دائمی میشه و برعکس دایرکتوریهای اسپم و غیره فقط یک رنک گذرا ببار میارن و وقتی گوگل میفهمه سایت الکی لینک میده ، تمام امتیازات گرفته میشه.
    یکی دیگه از چیزهایی که کیفیت لینک رو بخطر میندازه لیندکدهی زیاد از حده.
    در نظر بگیرید که افزونه ای مثل Automatic seo link رو نصب کردید و کلمه ای رو واردش کردید که هزاران بار در سایتتون تکرار شده، (مثل "دانلود" برای سایتهای دانلود)، اینطوری میشه که نتنها از این لینک بهره نبردید، بلکه بدلیل خارج شدن لینک از پستهاتون امتیاز هم از دست دادید.
    در مورد تبادل لینک هم که قبلا گفتم گوگل صریحا چی میگه.
    حالا اگه میخواید یک لنگر لینک درست و حسابی ایجاد کنید بگردید دنبال کلماتی که کاربر احتیاج داره درباره اونا بیشتر بدونه ویا بصورتی خودتون رو بذارید بجای کاربر و با بک لینکها راهنمائیش کنید نه گیجش.
    بک لینکها توی سایتهای تخصصی غوغا میکنند و اینطوری هست که همون سایت معرفی فیلم برای زندگینامه بازیگران هم رتبه خوبی میگیره.
    یه سایت دانلود ایرانی همه چیز برای دانلود داره از شیر مرغ تا جان آدمیزاد.
    حالا یه سایتی زده بشه برای دانلود انواع مرورگر و توش افزونه های مرورگرها رو هم داشته باشه و از طرفی هر افزونه مرورگر به خود اون مرورگر لینک بده. در این حالت توقع ندارید که گوگل با جستجوی "فایرفاکس" بجای این سایت، یه سایت دیگه رو نمایش بده.
    در پایان قسمت اول این مقاله رو هم بخونید که خیلی بدرد بخوره.
    http://yoast.com/link-building-101/

saeli - python - OneWhiteBelt - بهروز ازند - pishva
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۶:۲۷

خيلي ممنون توضيححات خيلي خوبي داداين و متشكر از پاسخ هاتون به سوال ها.
    دوتا سوال ديگه هم داشتم يكي در مورد تبادل لينك هست كه به نظر شما تبادل لينك سه طرفه انجام بديم يانه ؟
    با سايت هايي مثلا مثل http://www.novintabligh.net
    سوال ديگه اي كه دارم درباره ي اين افزونه ي مطالب مرتبط هست كه اول از همه ميخواستم بپرسم اصلا به نظر شما اگه نصب كنم تاثير منفي رو سئو سايت داره يا نه ؟ يعني نضب كنم يا نه؟
    دوم اينكه اگه جوابتون اينه كه نصب كنم پس اين عكس تنظيماتش هست لطفا بگيد چطوري تنظيمش كنم كه بيشترين تاثير رو داشته باشه؟
    با تشكر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

دوتا سوال ديگه هم داشتم يكي در مورد تبادل لينك هست كه به نظر شما تبادل لينك سه طرفه انجام بديم يانه ؟
    با سايت هايي مثلا مثل http://www.novintabligh.net

برای تبادل لینک قبلا هم توضیح دادم.
    کلا اینکار رو نکنید ولی در مجموع سه طرفه خیلی بهتره.
    تبادل لینک فقط برای شما ترافیک مستقیم ببار میاره و در اکثر موارد رنک رو خراب میکنه.

سوال ديگه اي كه دارم درباره ي اين افزونه ي مطالب مرتبط هست كه اول از همه ميخواستم بپرسم اصلا به نظر شما اگه نصب كنم تاثير منفي رو سئو سايت داره يا نه ؟ يعني نضب كنم يا نه؟

اگه بک لینکها رو خودتون بسازید خیلی بهتره چون کل عنوان در این افزونه ها لینک میشه و این یعنی رتبه شما فقط برای عنوان بالا میره و اگه کسی عنوان کامل شما رو وارد کنه اولین نتیجه هستید.
    اما اگه بدنبال راحتی بیشتر هستید و میخواید این افزونه رو نصب کنید در همون اول اقدام نکنین و بزارید رنک سایتتون آپدیت بشه بعدا این افزونه رو نصب کنید تا زمان کافی رو به هر پستتون برای آپدیت رنکش داده باشید.

دوم اينكه اگه جوابتون اينه كه نصب كنم پس اين عكس تنظيماتش هست لطفا بگيد چطوري تنظيمش كنم كه بيشترين تاثير رو داشته باشه؟

برای همه این افزونه های مطالب مرتبط باید طوری تنظیم بشن که بیشترین مشابهت رو بوجود بیارن و منطقیش اینه که به تعداد پستهاتون نگاه کنید و نظر من اینه که به ازای هر 1000 پست یک عنوان مطالب مرتبط نمایش داده بشه و اگه تعداد پستها از 3000 تا بالاتر بود بهتره همون 3 رو انتخاب کنید تا بهترینها نمایش داده بشن.
    برای اینکار باید افزونه رو روی عددی مثل 5 یا 6 تنظیم کنین و اینقدر سختگیری بعمل بیارید تا فقط در هر پست 3 تا 4 تا مطالب مرتبط نمایش داده بشن و بعد تعداد نمایش رو روی 3 تنظیم کنین.
    فقط استسنا در مورد سایتهای فوق تخصصی هست که میتونن با 1000 تا پست هم 5 یا 6 مطلب مرتبط رو نمایش بدن.
    در مورد افزونه ای که نصب کردید باید بگم این افزونه بدردتون نمیخوره و بهتره از افزونه های تخصصی تر و بیشمار وردپرس مثل افزونه زیر استفاده کنین.
    http://wordpress.org/extend/plugins/yet-another-related-posts-plugin/

OneWhiteBelt - بهروز ازند - RahimY - python
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۲

ممنون از پاسختون.
    من امروز سايتم رو تو اين سايت چك كردم گفت مسدوده بايد چيكار كنم كه از مسدود بودن در بياد؟ الآن كه مسدود چه ضرري واسه سايت من داره؟ چون مطالبم بگي نگي ايندكس ميشن..
    با تشكر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۶:۳۳

امکان داره بک لینکهای اسپم ایجاد کرده باشید ویا پینگ اضافه میدید و یا عنوان، توضیحاتتون مشکلی دارند ویا خیلی موارد دیگه.
    در حالتهای بالا میرید توی اسپم ولی به صورت موقت و در صورت تکرار مساله به عنوان سایت اسپم شناخته میشید.
    بدترین حالت گوگل همون اسپم شناختن سایت از طریق گزارشهای متوالی از طریق کاربرانه که در این حالت فورا به اسپم انداخته میشید و از طرفی همون لحظه از جستجوی گوگل حذف میشید ولی در موارد دیگه امکان داره با یک کم کردن رنک کار تموم بشه.

python - بهروز ازند - saeli
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۰

سلام دوست عزیز
    ببخشید من حدود 7 یا 8 روز بود که نمی تونستم یه سیاتم مطالبی اضافه کنم
    جدیدا که با وبمستر گوگل سر زدم دیدم
    1390 Not found
    نمی دونم دلیلش چیه
    چطور باید این ها رو رفعشون کنم
    ممنون میشم اگر کمکم کنید با تشکر

• OneWhiteBelt

آفلاین
    عضو
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۵

سلام.
    وقتی می خوام افزونه w3 total cache رو فعال کنم به این خطا بر می خورم.

Fatal error: Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 77824 bytes) inw3-total-cache/lib/W3/Plugin/PgCache.php on line 666

قبلا یه دستور نوشته بودید که اگر توی فایل config بگذارم ارور نمیده ولی تمام این تاپیک رو گشتم پیداش نکردم. از وقتی که صفحات حذف شده خیلی چیزا جاشون تغییر کرده. یا حذف شدند و دیگه پیدا نمیشند.
    از تاپیک فوقالعادهتون ممنونم.

• عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۶

سلام.
    وقتی می خوام افزونه w3 total cache رو فعال کنم به این خطا بر می خورم.

Fatal error: Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 77824 bytes) inw3-total-cache/lib/W3/Plugin/PgCache.php on line 666

مطلب زیر رو ببینید :
    رفع مشکل Allowed Memory Size Exhausted در هنگام به روز رسانی وردپرس ۳٫۰

OneWhiteBelt
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۵

امکان داره بک لینکهای اسپم ایجاد کرده باشید ویا پینگ اضافه میدید و یا عنوان، توضیحاتتون مشکلی دارند ویا خیلی موارد دیگه.
    در حالتهای بالا میرید توی اسپم ولی به صورت موقت و در صورت تکرار مساله به عنوان سایت اسپم شناخته میشید.
    بدترین حالت گوگل همون اسپم شناختن سایت از طریق گزارشهای متوالی از طریق کاربرانه که در این حالت فورا به اسپم انداخته میشید و از طرفی همون لحظه از جستجوی گوگل حذف میشید ولی در موارد دیگه امکان داره با یک کم کردن رنک کار تموم بشه.

بازم ممنون از جوابتون.
    اما حالا بگيد من بايد چيكار كنم؟ از كجا بايد بدونم كدوم لينك ها اسپم هستند ( كلا اگه ميشه توضيح بديد چه لينكهايي از نظر گوگل اسپم هستند)
    در مورد پينگ اضافي هم اگه بگيد چيكار كنم ممنون ميشم..

در ضمن يه سوال هم داشتم اگه تو گوگل وبمستر هر دو سايت مپ رو (هم فشرده و هم غير فشرده) رو ثبت كنيم مشكلي پيش مياد؟
    راستي قسمت Crawl errors گوگل وبمسترم هم روز به روز داره بيشتر ميشه (الآن شده اينطوري) كلا مشكلي نيست؟يعني اصلا بيخيالش بشم؟
    با تشكر

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۹

راستي تو قسمت HTML suggestions گوگل وبمستر هم اينا مياد.
    در مورد پينگ هم به نظر شما آدرس پينگ گوگل رو از تو آگاهی دهنده‌های به‌روز شدن وبلاگ وردپرس بردارم؟
    در ضمن به نظرتون تو صفحه ي اصلي اينطوري باشه بهتره يا اينكه برچسب هاي مطالب رو از صفحه ي اصلي بردارم و فقط بزارم واسه صفحات ادامه مطابشون ؟
    با تشكر لطفا راهنماييم كنيد.

• bazarkade.ir

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۸

سلام. من یه سوال از آقای مطهری عزیز داشتم و اینه که من چه جوری میتونم رتبه یک کلمه مثلا ارزانترین فروشگاه رو به صفحه اول گوگل بیارم؟

• python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۷

با سلام
    ببخشید آقای مطهری من یه سوال داشتم اینکه نام دسته ها رو به صورت انگلیسی یا لاتین وارد کنیم خوبه یا فارسی بنویسیم خوبه؟
    یعنی مثلا اینطوری خوبه ؟
    http://site.com/category/daily-news/
    یا اینطوری:
    http://site.com/category/اخبار-روز/
    یه سوال دیگم داشتم درباره ی یه افزونه یا اسکریپت که توی قسمت مطالب میزارن و وقتی وارد اون مطلب میشی یه سری از مطالب مشابه رو در گوگل جستجو میکنه و به کاربر نمایش میده مثله این سایت
    میخواستم ببینم از نظر سئو خوبه یا بد؟
    ممنون

• IroMarket

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۰

با سلام
    من یه سوال در مورد آدرس دسته ها داشتم

اگه مبنای دسته ها رو مثلاً Market

قرار بدیم آیا مشکلی در موتورهای جستجو داره یا نه ؟

و آیا افزونه ایی هست که در صورت تغییر مبنای دسته ها در صورت ورود از گوگل به آدرس قبلی دسته اتوماتیک وارد آدرس جدید بشن ؟

یه چیزی مثله : Dean's Permalinks Migration

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۰

من تا ديروز وقتي حداقل اسم سايتم رو تو گوگل ميزدم تو صفحه ي اول بودم ولي الآن رفتم تو صفحه ي دوم يا سوم...
    چي شده مگه يدفعه ؟ بايد چيكار كنم؟

• بابالوتي

آفلاین
    عضو
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۳

IroMarket گفت:
    با سلام
    من یه سوال در مورد آدرس دسته ها داشتم

اگه مبنای دسته ها رو مثلاً Market

قرار بدیم آیا مشکلی در موتورهای جستجو داره یا نه ؟

و آیا افزونه ایی هست که در صورت تغییر مبنای دسته ها در صورت ورود از گوگل به آدرس قبلی دسته اتوماتیک وارد آدرس جدید بشن ؟

یه چیزی مثله : Dean's Permalinks Migration

دسته ها معمولا خيلي كم ايندكس ميشن
    حتي بايد جلو ايندكس شدنشون رو بگيري
    پس مشكلي نداره
    هربلايي خواستي سرشون بيار

• Reza

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۴

سلام
    من هرچي قسمت Priority سايت مپ سايت رو تغيير مي دم تغيير نمي كنه !
    مشكل از چي ميتونه باشه

foamyazdi
  • python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۹

من هرچي قسمت Priority سايت مپ سايت رو تغيير مي دم تغيير نمي كنه !
    مشكل از چي ميتونه باشه

بعد از تغییر دادن Update options رو بزن و بعد در بالای صفحه توی کادر اول (Result of thr last build process) یه لینک هست به نام rebuild the sitemap اونو بزن درست میشه.

motahharinasab
  • shahzade

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۹
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۵

سلام دوستان و مدیران عزیز

اول از همه تشکر میکنم برای این انجمن پرمحتوا .

راستش من یه سایت دزست کردم و

دو سه روز پیش میخواستم ووردپرس رو آپدیت کنم که بهم ریخت و مجبور شدم کل دیتابیس و سیستم نصب شده رو پاک کنم و دوباره نصب کنم.

حدود 90 تا پست توش بود .

سیستم جدید رو که نصب کردم الان به 130 رسیده ولی موقعی که میخواستم بعضی پست های تکراری رو ارسال کنم پیغام میداد همچین پستی قبلا شما دارید میخواهی بازگردانی بشه ؟ در حالی که من کل اطلاعات رو پاک کردم.

از همه مهمتر تو نصب قبلی کلیه مطالب مرتب تو گوگل ثبت میشد اما حالا لینک مطالب قبلی هست و جدیدها هم درست ثبت نمیشه.

سایت مپ و کل سایت رو هم از گوگل حذف و دوباره نصب کردم . اما مثل قبل نشد و مطالب درست تبت نمیشه.

ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید

این هم آدرس سایتم در صورت نیاز http://www.shahzade.com

• foamyazdi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۲

shahzade جان کلاً دوباره نصبش کنید خوب

shahzade

درباره‌ی این موضوع