انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• shahzade

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۹
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۰

مرسی دوست خوبم

خوب همین کار رو هم کردم یعنی دوباره نصب کردم و دوباره مطلب زدم تا رسید به حدود 130

اما الان مشکل ثبت شدن مطالبش تو گوگل هست . که مطالب قبلی رو نشون میده و مطالب جدید نیستن .

• دانلود نرم افزار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۸

آقا من حدود 2 هفته است که در قسمت گوگل وبمستر من حدود 5000 تا Unreachable ظاهر شده و امروز که رفتم 100 تا دیگه هم اضافه شده بود و وقتی که به قسمت ارور های Unreachable می روم و روی لینک ها کلیک می کنم لینک ها بدون هیچ مشکلی باز میشه و خراب ، غیر قابل دسترس نیست و حالا نمی دونم مشکل از کجاست و برای حل این مشکل باید چکار کنم ، در ضمن من پیوند یکتا و هیچ تنظیم دیگری را دستکاری و تغییر نداده ام !؟

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    OneWhiteBelt
  • دانلود نرم افزار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۶

یک چیز دیگر که هم یادم رفت به همین سبب مشکل بازدیدم در چند روز اخیر بشدت افت پیدا کرده و همینطور صفحات ایندکسم از حدود 8000 تا به 2700 تا رسیده!؟ خواهش میکنم هرچه سریعتر راه حلی را پیشنهاد کنید .

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۹

در مورد پينگ اضافي هم اگه بگيد چيكار كنم ممنون ميشم..

برای پینگ دادن فقط همین دو آدرس زیر رو قرار بدید

http://rpc.pingomatic.com
    http://blogsearch.google.com/ping/RPC2

در ضمن يه سوال هم داشتم اگه تو گوگل وبمستر هر دو سايت مپ رو (هم فشرده و هم غير فشرده) رو ثبت كنيم مشكلي پيش مياد؟

وقتی سایت مپ هاتون یکی هستند چرا 2 تا ثبت کنید.

راستي قسمت Crawl errors گوگل وبمسترم هم روز به روز داره بيشتر ميشه (الآن شده اينطوري) كلا مشكلي نيست؟يعني اصلا بيخيالش بشم؟

در کل گوگل خیلی حساسه وخیلی برای لود شدن سایتها صبر نداره و اگه هاستتون با سرعت کمی بالا بیاد خطاهای 404 زیاد میشه.

استي تو قسمت HTML suggestions گوگل وبمستر هم اينا مياد.

اینا رو باید خیلی سریع درست کرد تا سایت اسپم شناخته نشه.

در ضمن به نظرتون تو صفحه ي اصلي اينطوري باشه بهتره يا اينكه برچسب هاي مطالب رو از صفحه ي اصلي بردارم و فقط بزارم واسه صفحات ادامه مطابشون ؟

فکر کنم اینطوری ترافیکها بالاتر بره.

سلام. من یه سوال از آقای مطهری عزیز داشتم و اینه که من چه جوری میتونم رتبه یک کلمه مثلا ارزانترین فروشگاه رو به صفحه اول گوگل بیارم؟

این مساله رو برای عکس قبلا توضیح دادم ولی دوباره:
    اسم سایتتون رو بزارید ارزانترین فروشگاه
    به عنوان پستهاتون این کلمه رو اضافه کنید بصورت "عنوان - ارزانترین فروشگاه"
    کلمه کلیدی رو متاسب با ارزانترین و فروشگاه قرار بدید.
    بک لینک برای این کلمه درست کنید.
    البته اگه میخواید همیشه توی رتبه اول جا خوش کنید متاتگ توضیحات صفحه اصلی رو طوری قرار بدید تا روش کلیک بشه تا بصورت موقت بالا نیاید.

ببخشید آقای مطهری من یه سوال داشتم اینکه نام دسته ها رو به صورت انگلیسی یا لاتین وارد کنیم خوبه یا فارسی بنویسیم خوبه؟

فارسی

یه سوال دیگم داشتم درباره ی یه افزونه یا اسکریپت که توی قسمت مطالب میزارن و وقتی وارد اون مطلب میشی یه سری از مطالب مشابه رو در گوگل جستجو میکنه و به کاربر نمایش میده مثله این سایت
    میخواستم ببینم از نظر سئو خوبه یا بد؟

موقت خوبه ولی بعد هم رتبه پائین میاد و هم اسپم میشید.

اگه مبنای دسته ها رو مثلاً Market

قرار بدیم آیا مشکلی در موتورهای جستجو داره یا نه ؟

نه مشکلی نداره.

و آیا افزونه ایی هست که در صورت تغییر مبنای دسته ها در صورت ورود از گوگل به آدرس قبلی دسته اتوماتیک وارد آدرس جدید بشن ؟

فکر کنم این کارتون رو راه بندازه:
    http://wordpress.org/extend/plugins/permalink-redirect/

بهروز ازند - OneWhiteBelt
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۶

من تا ديروز وقتي حداقل اسم سايتم رو تو گوگل ميزدم تو صفحه ي اول بودم ولي الآن رفتم تو صفحه ي دوم يا سوم...
    چي شده مگه يدفعه ؟ بايد چيكار كنم؟

در همین تایپیک بخش مربوط به CTR رو بخونید.

من هرچي قسمت Priority سايت مپ سايت رو تغيير مي دم تغيير نمي كنه !
    مشكل از چي ميتونه باشه

در قسمت post priority سایت مپ روی Do not use automatic priority calculation تنظیم کنین.

از همه مهمتر تو نصب قبلی کلیه مطالب مرتب تو گوگل ثبت میشد اما حالا لینک مطالب قبلی هست و جدیدها هم درست ثبت نمیشه.

مطالبتون رو ریدایرکت 301 کنین.

یک چیز دیگر که هم یادم رفت به همین سبب مشکل بازدیدم در چند روز اخیر بشدت افت پیدا کرده و همینطور صفحات ایندکسم از حدود 8000 تا به 2700 تا رسیده!؟ خواهش میکنم هرچه سریعتر راه حلی را پیشنهاد کنید .

احتمالا زمان راه اندازی سایتتون طول کشیده.
    کلا گوگل هر چقدر هم که سریع مطالب رو ایندکس کنه خیلی سریعتر اونها رو از ایندکسش حذف میکنه.
    در ضمن اسپم نکنید و برای جوابتون کمی منتظر بمونید...

shahzade - دانلود نرم افزار - python - saeli - بهروز ازند - OneWhiteBelt - pishva
  • shahzade

آفلاین
    عضو
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۱

خیلی ممنونم ازتون

از این کد باید استفاده کنم ؟؟

Redirect 301 /oldpage.html http://www.example.com/newpage.html

فرقی نداره بالا یا پایین بقیه کدها باشه ؟؟

فکر کنم باید این کد یه تغییراتی توش انجام بدم ، ممنون میشم برام کاملش کنید . بلد نیستم

به این صورت صفحه رو باز کردم زد برگه پیدا نشد

http://www.shahzade.com/newpage.html

• shahzade

آفلاین
    عضو
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۶

راستی میخوام تو همین دامینم ثبت بشه ها .

اونجا که کد رو پیدا کردم یه چیزایی نوشته بود از یه دامین به دامین دیگه بین 301 و 302 که نفهمیدم چیه.

ممنونم ازتون

• bazarkade.ir

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵

motahharinasab گفت:

این مساله رو برای عکس قبلا توضیح دادم ولی دوباره:
    اسم سایتتون رو بزارید ارزانترین فروشگاه
    به عنوان پستهاتون این کلمه رو اضافه کنید بصورت "عنوان - ارزانترین فروشگاه"
    کلمه کلیدی رو متاسب با ارزانترین و فروشگاه قرار بدید.
    بک لینک برای این کلمه درست کنید.
    البته اگه میخواید همیشه توی رتبه اول جا خوش کنید متاتگ توضیحات صفحه اصلی رو طوری قرار بدید تا روش کلیک بشه تا بصورت موقت بالا نیاید.

با تشکر بعد میخواستم بپرسم که تو متن همه محصولاتم اگه کلمه ارزانترین فروشگاه و 2 تا دیگه از کلمات کلیدیم رو لینک بدم به صفحه اصلی چی میشه؟ تاثیری تو رتبه داره؟ یعنی باعث افزایش رتبه در اون کلمات میشه؟

• Reza

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۳

سلام
    من الان بيش تر از چندروزه كه پست ميزنم بدون كپي و گوگل اصلا اونا رو ثبت نمي كنه و هرچي صبر هم مي كنم بي فايدست
    از سايت مپ و روبوت تكس هم استفاده ميكنم با افزونه All in seo pack
    مشكل از چيه؟

• miladsadsad

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۰

سلام
    جناب motahharinasab عزيز ميشه لطف كنيد يك آدرس ايميل يا تلفني ذكر بفرمائيد تا بتوانم در مورد يك مطلب خصوصي با شما صحبت كنم چون در انجمن راهي براي تماس با شما پيدا نكردم

متشكرم

• shahzade

آفلاین
    عضو
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۵

درود دوستان

من کد قبلی یعنی همون ریدایرکت 301 رو گذاشتم به همون صورت

یه تغییراتی انجام شده خدارا شکر

ممنون میشم بفرمایید اون کاد تا کی باید بمونه ؟؟؟؟

مرسییییییییییییییییییییییی

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۶

با تشکر بعد میخواستم بپرسم که تو متن همه محصولاتم اگه کلمه ارزانترین فروشگاه و 2 تا دیگه از کلمات کلیدیم رو لینک بدم به صفحه اصلی چی میشه؟ تاثیری تو رتبه داره؟ یعنی باعث افزایش رتبه در اون کلمات میشه؟

وقتی به صفحه اصلی لینک بدید که میخواید بعدا موضوع دیگه ای رو هم در رابطه باهمون متن لینک در صفحه اصلی بذارید مثلا برای شما که توی کار فروشگاه هستید کلمه هایی مثل خرید پستی که لینکش بدید به صفحه اصلی خیلی بدردبخوره.

من الان بيش تر از چندروزه كه پست ميزنم بدون كپي و گوگل اصلا اونا رو ثبت نمي كنه و هرچي صبر هم مي كنم بي فايدست
    از سايت مپ و روبوت تكس هم استفاده ميكنم با افزونه All in seo pack
    مشكل از چيه؟

راستش تا وقتی صفحه اصلیت پیج رنک نداره باید از شبکه های اجتماعی و پینگ دادن استفاده کنی.

جناب motahharinasab عزيز ميشه لطف كنيد يك آدرس ايميل يا تلفني ذكر بفرمائيد تا بتوانم در مورد يك مطلب خصوصي با شما صحبت كنم چون در انجمن راهي براي تماس با شما پيدا نكردم

ایمیلم info@subdownload.com هست ولی اگه در مورد سئو هست بهتره همینجا بپرسید چون خیلی ها ایمیل میدن و سوالایی در مورد سئو میپرسند که بدرد بقیه هم میخوره و اگه میخواین من براتون سئو انجام بدم باید بگم که اصلا وقت ندارم که به سایتهای خودم برسم و بهترین نفر برای سئوی سایت خودتون هستید که برای سایتهاتون دلسوزانه کار میکنین.

python - بهروز ازند - OneWhiteBelt - pishva
  • python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۰

با سلام خدمت همه دوستان و عرض خسته نباشید به شما آقای مطهری
    من یه سوال در مورد تگ های heading یعنی h1 تا h6 داشتم
    من توی همین تاپیک و چند جای دیگه خوندم که بهتره از تگ h1 فقط یکبار استفاده بشه اما من توی سورس چندتا از سایتهای بزرگ دیدم مثل سایت دانلودها که از این تگ 15 بار استفاده کرده توی صفحه اولش من خودمم توی سایتم از این تگ یعنی h1 هم برای لینک صفحه اصلی یعنی عنوانش استفاده کردم و هم برای مطالب جدید سایت
    و یه خواهشیم دارم اونم اینکه اگه امکانش هست یه مختصر راهنمایی کنید برای سئو کردن قالب سایت
    ممنون

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۱

من یه سوال در مورد تگ های heading یعنی h1 تا h6 داشتم
    من توی همین تاپیک و چند جای دیگه خوندم که بهتره از تگ h1 فقط یکبار استفاده بشه اما من توی سورس چندتا از سایتهای بزرگ دیدم مثل سایت دانلودها که از این تگ 15 بار استفاده کرده توی صفحه اولش من خودمم توی سایتم از این تگ یعنی h1 هم برای لینک صفحه اصلی یعنی عنوانش استفاده کردم و هم برای مطالب جدید سایت

قبلا توی همین تایپیک مفصل توضیح دادم

و یه خواهشیم دارم اونم اینکه اگه امکانش هست یه مختصر راهنمایی کنید برای سئو کردن قالب سایت

اینم گفته شده فقط باید طوری قالب رو بچینید که حداکثر چگالی کلمات بکار بره مثلا اگه سایتتون تخصصی هست بهتره ساید بارها هم توی پستهاتون باشند ولی اگه اینطور نیست بهتره توی پستها نباشن.همینطوری الی آخر مثلا مطالب مشابه برای سایتهای غیر تخصصی بهتره طوری افزونه رو تنظیم کنین که از همون دسته نوشته های مرتبط لیست بشن.

python - بهروز ازند
  • shahzade

آفلاین
    عضو
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۷

motahharinasab عزیز ممنون میشم جواب سوال های من رو هم بدید ؟؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳

motahharinasab عزیز ممنون میشم جواب سوال های من رو هم بدید ؟؟

اگه سوالت در مورد ریدایرکت هست باید بگم که باید ریدایرکت 301 کنی.
    در مورد چگونگیش هر افزونه با هم فرق داره که توی قسمت توضیحات افزونه در سایت وردپرس انگلیسی برای اکثر افزونه ها توضیح دارن.

بهروز ازند
  • shahzade

آفلاین
    عضو
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۱

خیلی ممنونم motahharinasab عزیز

کد ریدایرکت رو گذاشتم ولی سوالم اینه که این کد باید همیشه باشتش یا بعد از یه مدت برش دارم؟؟؟

• bazarkade.ir

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۱

motahharinasab گفت:

وقتی به صفحه اصلی لینک بدید که میخواید بعدا موضوع دیگه ای رو هم در رابطه باهمون متن لینک در صفحه اصلی بذارید مثلا برای شما که توی کار فروشگاه هستید کلمه هایی مثل خرید پستی که لینکش بدید به صفحه اصلی خیلی بدردبخوره.

با تشکر بعد میخواستم بپرسم که آیا مثلا من 100 تا محصول دارم و توی متن تمام محصولام باید کلمه خرید پستی رو لینک بدم به صفحه اصلی؟ یا اگر زیاده فکر میکنید توی چند تا از محصولام کلمه خرید پستی رو لینک بدم به صفحه اصلی؟

• www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷

ایا ایندکس شدن تگ ها در گوگل خوبه یا نه ؟
    چون بطور پیش فرش در افزونه All in one Seo از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری میشه !!؟

• www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۴

از سایت مپمم بازدید کنید ببینید چطوره :
    http://www.kingsdl.com/sitemap.xml
    و متا های زیر چطورن ؟
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <meta name ="geo.region" content ="IR-09">
    <meta name="revisit-after" content="2 hour">
    <meta name="AUTHOR" content="kingsdl.com TEAM">
    <meta name="COPYRIGHT" content="Copyright (c) by kingsdl.com TEAM">

و تگ توضیحات و کلمات کلیدی چطوره؟
    <!-- All in One SEO Pack 1.6.13.2 by Michael Torbert of Semper Fi Web Design[424,516] -->
    <meta name="description" content="پادشاهان دانلود بروزترین سایت دانلود نرم افزار جدید دانلود بازی دانلود نرم افزار موبایل دانلود فیلم عکس دانلود مستند می باشد" />
    <meta name="keywords" content="دانلود با لینک مستقیم,دانلود رایگان نرم افزار,دریافت رایگان برنامه,گرافیک,نرم افزار افزایش سرعت اینترنت, دانلود بازی موبایل, دانلود فتوشاپ, تم موبایل, دانلود مستند, دانلود نود 32, دانلود, دانلود بازی, دانلود نرم افزار,دانلود فیلم, عکس, دانلود فلش پلیر, دانلود نرم افزار موبایل, دانلود آنتی ویروس,نرم افزار موبایل, دانلود رایگان فیلم, دانلود نرم افزار رایگان, دانلود نرم افزار جاوا, دانلود بازی کامپیوتر, دانلود نرم افزار کامپیوتر, نرم افزار نوکیا, نرم افزار سونی اریکسون, دانلود رایگان برنامه, دانلود رایگان بازی کامپیوتر, سایت دانلود نرم افزار,موبایل,فیلم, بازی موبایل, دانلود برنامه موبایل, دانلود بازي, بازی,نرم افزار" />
    <link rel="canonical" href="http://www.kingsdl.com/" />

استفاده از این متا ها چطوره؟
    <meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
    <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
    <meta http-equiv="refresh" content="214" />
    <meta name="revisit-after" content="1 days" />
    <meta name="robots" content="index, follow" />
    <meta name="robots" content="all" />
    <meta name="distribution" content="Global" />
    <meta name="Language" content="Persian" />
    <meta name="rating" content="General" />
    <meta name="author, designer, owner" content="kingsdl.com" />

و ایا به ربات ها اجازه all دهیم؟

• briskgent

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۸

با سلام ، دو تا سوال داشتم :
    1. من از همون افزونه Yoast's WordPress SEO که گفتین استفاده کردم برای بلاگم منتها از وقتی این افزونه رو نصب کردم ، همه ی Meta Description هایی که تو گوگل باید نشون بده رو حذف کرده و کرده Meta Description صفحه اصلی سایت :| خوب در جریانم که برای پست های جدید تر باید Meta Description رو پر کنم ولی خوب حالا با پست های قدیمی تر چیکار کنم ؟ دستی باید بشینم همه رو Meta Description جدید وارد کنم براش ؟ :( راهی هست برای درست کردنشون ؟

2. http://briskgent.com/sitemap.xml آدرس مپ بلاگم اینه ، یه مقدار بلند و طولانی بودنش اشکال نداره ؟ اگه اشکال داره کجاهارو حذف کنم بهتره ؟ تگ ها ؟ یا دسته ؟ یا هر دوتاش ؟

مرسی از راهنمایی هاتون :) واقعا کمک کننده هستن

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۲

کد ریدایرکت رو گذاشتم ولی سوالم اینه که این کد باید همیشه باشتش یا بعد از یه مدت برش دارم؟؟؟

زمانی که همه آدرسهای جستجوی گوگل درست شد برای برداشتنش اقدام کنین. البته بهتره یه ماهی بگذره.

با تشکر بعد میخواستم بپرسم که آیا مثلا من 100 تا محصول دارم و توی متن تمام محصولام باید کلمه خرید پستی رو لینک بدم به صفحه اصلی؟ یا اگر زیاده فکر میکنید توی چند تا از محصولام کلمه خرید پستی رو لینک بدم به صفحه اصلی؟

همش رو هم لینک بدی عیبی نداره ولی اول بذار پستهات رنک بگیرن بعد اینکار رو بکن مثلا بزار بعد از 3 ماه برگرد و بک لینک پستهای 3 ماه پیش رو درست کن.

ایا ایندکس شدن تگ ها در گوگل خوبه یا نه ؟
    چون بطور پیش فرش در افزونه All in one Seo از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری میشه !!؟

برای دهمین بار نه خوب نیست شاید آمار سایت رو بالا ببره (البته موقت) ولی بدلیل افت رنک همون ترافیک رو هم از دست میدید.

از سایت مپمم بازدید کنید ببینید چطوره :

خوبه

و متا های زیر چطورن ؟
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <meta name ="geo.region" content ="IR-09">
    <meta name="revisit-after" content="2 hour">
    <meta name="AUTHOR" content="kingsdl.com TEAM">
    <meta name="COPYRIGHT" content="Copyright (c) by kingsdl.com TEAM">

متای اولی که واجبه دومی خوبه سومی خوب نیست و دوتای آخر فرقی نداره ولی حجم صفحه رو بالا میبره

و تگ توضیحات و کلمات کلیدی چطوره؟
    <!-- All in One SEO Pack 1.6.13.2 by Michael Torbert of Semper Fi Web Design[424,516] -->
    <meta name="description" content="پادشاهان دانلود بروزترین سایت دانلود نرم افزار جدید دانلود بازی دانلود نرم افزار موبایل دانلود فیلم عکس دانلود مستند می باشد" />
    <meta name="keywords" content="دانلود با لینک مستقیم,دانلود رایگان نرم افزار,دریافت رایگان برنامه,گرافیک,نرم افزار افزایش سرعت اینترنت, دانلود بازی موبایل, دانلود فتوشاپ, تم موبایل, دانلود مستند, دانلود نود 32, دانلود, دانلود بازی, دانلود نرم افزار,دانلود فیلم, عکس, دانلود فلش پلیر, دانلود نرم افزار موبایل, دانلود آنتی ویروس,نرم افزار موبایل, دانلود رایگان فیلم, دانلود نرم افزار رایگان, دانلود نرم افزار جاوا, دانلود بازی کامپیوتر, دانلود نرم افزار کامپیوتر, نرم افزار نوکیا, نرم افزار سونی اریکسون, دانلود رایگان برنامه, دانلود رایگان بازی کامپیوتر, سایت دانلود نرم افزار,موبایل,فیلم, بازی موبایل, دانلود برنامه موبایل, دانلود بازي, بازی,نرم افزار" />
    <link rel="canonical" href="http://www.kingsdl.com/" />

تگ توضیحاتت باید وقتی چند کلمه کلیدی رو وارد میکنی از ، یا , استفاده کنی.
    کلمات کلیدیت زیاده و بهتره اگه سایتت تخصصی نیست اصلا این تگ رو تو صفحه اصلی نذاری.
    تگ آخرم که خوبه.

استفاده از این متا ها چطوره؟
    <meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
    <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
    <meta http-equiv="refresh" content="214" />
    <meta name="revisit-after" content="1 days" />
    <meta name="robots" content="index, follow" />
    <meta name="robots" content="all" />
    <meta name="distribution" content="Global" />
    <meta name="Language" content="Persian" />
    <meta name="rating" content="General" />
    <meta name="author, designer, owner" content="kingsdl.com" />

و ایا به ربات ها اجازه all دهیم؟

این تگها در صورت نیاز توسط افزونه های وردپرس ساخته میشن و مثل تگ robots امکان داره تو هر صفحه فرق کنه.

. من از همون افزونه Yoast's WordPress SEO که گفتین استفاده کردم برای بلاگم منتها از وقتی این افزونه رو نصب کردم ، همه ی Meta Description هایی که تو گوگل باید نشون بده رو حذف کرده و کرده Meta Description صفحه اصلی سایت :| خوب در جریانم که برای پست های جدید تر باید Meta Description رو پر کنم ولی خوب حالا با پست های قدیمی تر چیکار کنم ؟ دستی باید بشینم همه رو Meta Description جدید وارد کنم براش ؟ :( راهی هست برای درست کردنشون ؟

اگه افزونه ای مثل all in one seo pack رو قبلا استفاده میکردی میتونی همه رو ایمپورت کنی ولی در غیر اینصورت میتونی در قسمت Title این افزونه برای تمام پستهات تگ توضیحات کلی اضافه کنی و از یه متغیر مثلا عنوان پست استفاده کنی. توصیه میکنم که بخش مربوط به معرفی این افزونه رو توی همین تایپیک بخونی.

. http://briskgent.com/sitemap.xml آدرس مپ بلاگم اینه ، یه مقدار بلند و طولانی بودنش اشکال نداره ؟ اگه اشکال داره کجاهارو حذف کنم بهتره ؟ تگ ها ؟ یا دسته ؟ یا هر دوتاش ؟

هر دوتاش

مرسی از راهنمایی هاتون :) واقعا کمک کننده هستن

ولی خدایش اگه تایپیک رو کامل میخوندی به جواب این 2 تا سوالت میرسیدی و اینجوری یه سوالایی میکردی که به پیشرفت بحث سئو توی این تایپیک کمک میکرد.

shahzade - briskgent - python - بهروز ازند - OneWhiteBelt - pishva
  • www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۲

خب اگه ضرر داره پس چرا وردپرسس گذاشته ؟
    درضمن الان از میهن سئو هم سوال کردم گفتن مشکلی نداره

والا ما که موندیم بلاخره چیکار کنیم

• www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۳

سایت من
    تخصصش در دانلود هست دانلود رایگان
    و مخصوصا دانلود نرم افزار

لطفا یه عنوان تخصصی خوب پیشنهاد کنید که همیشه باشه
    چون در وازه دانلود صفحه 4 گوگل بودم از بس تغییر عنوان دادم افت کردم
    یه واژه بگین که خوب باشه یعنی دانلود بیشتر درش بکار رفته باشه
    استاندارد باشه
    و همیشگی
    در ضمن ممنون میشم تگ دسکریپتیون هم پیشنهاد کنید

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۹

خب اگه ضرر داره پس چرا وردپرسس گذاشته ؟
    درضمن الان از میهن سئو هم سوال کردم گفتن مشکلی نداره

والا ما که موندیم بلاخره چیکار کنیم

من که نفهمیدم شما کدوم قسمت رو میگید.مشخص کنید کدوم بحثتون رو میگید و از نقل قول برای اون قسمت استفاده کنین.
    این نظر شخصی منه شاید بقیه هم بهتر باشه تو این بحث نظرشونو بدن.

سایت من
    تخصصش در دانلود هست دانلود رایگان
    و مخصوصا دانلود نرم افزار

لطفا یه عنوان تخصصی خوب پیشنهاد کنید که همیشه باشه
    چون در وازه دانلود صفحه 4 گوگل بودم از بس تغییر عنوان دادم افت کردم
    یه واژه بگین که خوب باشه یعنی دانلود بیشتر درش بکار رفته باشه
    استاندارد باشه
    و همیشگی
    در ضمن ممنون میشم تگ دسکریپتیون هم پیشنهاد کنید

این سوال اینجا جاش نبود ولی عنوان "دانلود نرم افزار با لینک مستقیم"
    دیسکریپشن: "دانلود جدیدترین نرم افزارهای سال 2011 با لینک مستقیم و ..."

بهروز ازند
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۵

سلام دوست عزیز
    ببخشید من حدود 7 یا 8 روز بود که نمی تونستم یه سیاتم مطالبی اضافه کنم
    جدیدا که با وبمستر گوگل سر زدم دیدم
    1390 Not found
    نمی دونم دلیلش چیه
    چطور باید این ها رو رفعشون کنم
    ممنون میشم اگر کمکم کنید با تشکر

دوست عزیز آقای مطهری ممنون میشم اگر کمکم کنید

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۳

سلام دوست عزیز
    ببخشید من حدود 7 یا 8 روز بود که نمی تونستم یه سیاتم مطالبی اضافه کنم
    جدیدا که با وبمستر گوگل سر زدم دیدم
    1390 Not found
    نمی دونم دلیلش چیه
    چطور باید این ها رو رفعشون کنم
    ممنون میشم اگر کمکم کنید با تشکر

دوست عزیز آقای مطهری ممنون میشم اگر کمکم کنید

کاشکی کاملتر توضیح میدادی چرا نمیشد مطلبی اضافه کنی.
    اگه مشگل از سرورت بوده باشه برای 8 روز 1390 تا خطای 404 کم هم هست ولی برای رفعشون شما نمیتونی کاری بکنی وچون گوگل وبمستر با وقفه آپدیت میشه باید صبر کنی تا خود این خطاها از بین بره.
    راستش الان که سایتت رو دیدم خیلی سنگین بالا میاد و هم gzip فعال نیست و یک مشکل عمده دیگه اینه که از سایتهای زیادی باید قسمتهای مختلف دانلود بشه واین مشکل dns رو برات بوجود میاره.
    از طرفی نداشتن کش مرورگر و وجود 4 فایل css هم بمشکلاتت اضافه میکنه و گوگل هم روی اینها حساسه.
    افزونه کش نصب کن و جلوی این مشکلات رو بگیر.

DigiTirTash
  • www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۸

motahharinasab گفت:

من که نفهمیدم شما کدوم قسمت رو میگید.مشخص کنید کدوم بحثتون رو میگید و از نقل قول برای اون قسمت استفاده کنین.
    این نظر شخصی منه شاید بقیه هم بهتر باشه تو این بحث نظرشونو بدن.

این سوال اینجا جاش نبود ولی عنوان "دانلود نرم افزار با لینک مستقیم"
    دیسکریپشن: "دانلود جدیدترین نرم افزارهای سال 2011 با لینک مستقیم و ..."

منظور تگ هاست

دانلود نرم افزار تنها نیست بازی کامپیوتر و موبایل،فیلم و مستند،کس و والیپر
    ممنون میشم یه عنوان بگید که دربرگیرنده اینا هم باشه
    این دسکریپشن خاص امساله بنظرم

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵

منظور تگ هاست

دانلود نرم افزار تنها نیست بازی کامپیوتر و موبایل،فیلم و مستند،کس و والیپر
    ممنون میشم یه عنوان بگید که دربرگیرنده اینا هم باشه
    این دسکریپشن خاص امساله بنظرم

آها پس بازم فرقی نکرد تگ کلمات کلیدیت زیاده و در ضمن در صفحه اصلی نباید عنوان اصلی رو زیاد بگیریم و کلمات کلیدی رو توش جاسازی کنیم.

OneWhiteBelt
  • python

آفلاین
    عضو
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۰

سلام
    یه سوال داشتم اینکه توی افزونه All in One SEO دوتا گزینه هست
    Use Categories for META keywords
    و
    Use Tags for META keywords
    خواستم ببینم این دوتا رو فعال کنیم خوبه یا فقط اولی فعال باشه بهتره؟
    چون وقتی دومی فعال باشه برچسب های مطالب رو به کلمات کلیدی سایت تبدیل میکنه که خیلی زیاد میشه و اگه اشتباه نکنم گفتین تراکم زیاد کلمات کلیدی باعث پایین اومدن رتبه سایت میشه
    درسته؟

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۹

سلام جناب مطهری ، خسته نباشین
    سایت من 2-3 روزه مشکل پیدا کرده ، نمیدونم از قالبه ، هاسته یا گوگل این لینکه که از تو گوگل هرکی میزنه سایت لود نمیشه ، آمارم افتضاح اومده پائین ، نظرتون چیه؟

• www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۳

motahharinasab گفت:

آها پس بازم فرقی نکرد تگ کلمات کلیدیت زیاده و در ضمن در صفحه اصلی نباید عنوان اصلی رو زیاد بگیریم و کلمات کلیدی رو توش جاسازی کنیم.

تگ های پست ها
    http://www.kingsdl.com/tag
    که توسط افزونه از ایندکس شدنشون جلوگیری میشه
    میگم اگه اینا ضرر داشت که وردپرسس نمی ذاشت
    بعد در هر پست حداکثر چند تگ باید بذاریم؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۶

و

بهترین حالت اینه که هیچ کدوم فعال نباشه.

چون وقتی دومی فعال باشه برچسب های مطالب رو به کلمات کلیدی سایت تبدیل میکنه که خیلی زیاد میشه و اگه اشتباه نکنم گفتین تراکم زیاد کلمات کلیدی باعث پایین اومدن رتبه سایت میشه

اشتباه نکنید تراکم کلمات کلیدی خوبه البته نه زیاد از حد چیزی که رتبه سئو رو پائین میاره ایندکس این تگهاست.

سلام جناب مطهری ، خسته نباشین
    سایت من 2-3 روزه مشکل پیدا کرده ، نمیدونم از قالبه ، هاسته یا گوگل این لینکه که از تو گوگل هرکی میزنه سایت لود نمیشه ، آمارم افتضاح اومده پائین ، نظرتون چیه؟

یکم فعالیت داشته باش و اول از غیر فعال کردن افزونه هات شروع کن و ببین درست میشه و بعد برسی کن ببین کدوم افزونه داره کار خرابی میکنه و بعدش برو سراغ تمت.

تگ های پست ها
    http://www.kingsdl.com/tag
    که توسط افزونه از ایندکس شدنشون جلوگیری میشه
    میگم اگه اینا ضرر داشت که وردپرسس نمی ذاشت
    بعد در هر پست حداکثر چند تگ باید بذاریم؟

وردپرس این امکان رو قرار داده ولی همیشه گفته شده بهتره ایندکس نشن مگر در موارد استثنایی که قبلا گفته شده.
    در مورد تعداد هم محدودیتی وجود نداره و هزار تا هم میشه گذاشت فقط اگه تعداد بالا باشه و قرار بشه ایندکس بشن امکان اسپم سایت هست.

python
  • farsmob.org

آفلاین
    عضو
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۸

اقا قالبم با مرورگرای جدید باز نمی شه حالا یه ccs قالب یه سایت دیگه رو دارم (قالبش مثل خودمه)
    حالا سایتم seo شده می خواستم بدونم اگه ccs رو عوض کنم seo سایت هم می ره
    منظور کلیم اینه که سایت که Seo می کنن کاری به ccs هم دارن یا نه؟
    http://www.farsmobile.com/

بعد یه سوال دیگه که داشتم اینه که اینا که سایت رو seo میکنن و 500 هزار تومان می گیرن مگه سایت رو چیکارش می کنن که لینک اون سایت لینک 1-3 گوگل می شه؟ اگه می شه یه کم روشنم کنید ! خوب شماها که زحمت کشیدید و این تاپیک رو ایجاد کردید اون چیزا رو هم توضیح بدید دیگه :-D
    ممنون از تمام دوستان

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۷

یکم فعالیت داشته باش و اول از غیر فعال کردن افزونه هات شروع کن و ببین درست میشه و بعد برسی کن ببین کدوم افزونه داره کار خرابی میکنه و بعدش برو سراغ تمت.

جناب مطهری دوباره سلام
    ممنون از نظرتون ، مشکل از یکی از افزونه ها بود ، ولی من تا دیروز که هر چی تو سایت پست میزدم همون موقع تو گوگل ثبت میشد و اول گوگل بود ، ولی امروز که پست زدم هنوز تو گوگل نیومده ،(اسم اون افزونه ای که مشکل داشت و غیر فعالش کردم My robot 3.0 بود) به نظرتون از این افزونه است ؟ یا چیز دیگه ؟

• jokblog

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۶

سلام

مشکل من اینه که تگ هام رو دیگه نمیتونم در سایت مپ نشون بدم ( google xml sitemap )

چون تعداد تگ هام از 50000 تا گذشته

در افزونه google xml sitemap , میشه تعداد پست ها رو محدود کرد (مثلا در سایت مپ فقط 200 پست آخر باشه

) ولی فقط تعداد پست ها محدود میشه و همه 60000 تگ نشون داده میشن و باعت میشه webmaster گوگل

چون تعداد برچسب هام بیش از 50000 تا میشه خطا بگیره .

کسی میتونه راهنمایی کنه مثلا پست ها و تگهای 300 پست آخر رو در سایت مپ قرار بدم ؟

خیلی ضروریه !!!

خیلی ممنون

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۸

motahharinasab گفت:

کاشکی کاملتر توضیح میدادی چرا نمیشد مطلبی اضافه کنی.
    اگه مشگل از سرورت بوده باشه برای 8 روز 1390 تا خطای 404 کم هم هست ولی برای رفعشون شما نمیتونی کاری بکنی وچون گوگل وبمستر با وقفه آپدیت میشه باید صبر کنی تا خود این خطاها از بین بره.
    راستش الان که سایتت رو دیدم خیلی سنگین بالا میاد و هم gzip فعال نیست و یک مشکل عمده دیگه اینه که از سایتهای زیادی باید قسمتهای مختلف دانلود بشه واین مشکل dns رو برات بوجود میاره.
    از طرفی نداشتن کش مرورگر و وجود 4 فایل css هم بمشکلاتت اضافه میکنه و گوگل هم روی اینها حساسه.
    افزونه کش نصب کن و جلوی این مشکلات رو بگیر.

دستت درد نکنه دوست عزیز منون که این همه با حوصله کمک می کنی
    دوست عزیز اگر میشه یه توضیحی در مورد این راهنمایی های که کردی میشه بدید
    این gzip چطوری فعال میشه
    4 فایل css رو چطور حلش کنم
    و دوست من این افزونه کش که میگید من خیلی ها رو امتحان کردم ولی نتونستم هیچ کدوم رو فعال کنم
    WP Super Cache
    W3 Total Cache
    آقای مطهری ممنون میم اگر یه بار دیگه با حوصله جوابم رو بدید با تشکر فراوان

OneWhiteBelt
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۱

منظور کلیم اینه که سایت که Seo می کنن کاری به ccs هم دارن یا نه؟

بله سئوی سایت یکی از مواردش css هست و باید سعی کنین مجوز w3 رو بگیرید.
    از طرف دیگه گوگل دقت میکنه در هر صفحه چند فایل css لود میشه و از فایلها هر کدوم چه مقدار کدهای css درشون بکار رفته و اون درصدی رو که در اون صفحه بکار نرفته از امتیاز سئو کم میکنه.
    مشکل اصلی اینجاست که اکثر تمهایک فایل css بنام style.css رو لود میکنن و از همین فایل هم برای صفحه اصلی و هم برای پستها، آرشیو و غیره استفاده میکنن که همین باعث میشه درصد اون کدهای اضافی که از css در صفحه باید لود بشه به طور چشمگیری بالا میره.

بعد یه سوال دیگه که داشتم اینه که اینا که سایت رو seo میکنن و 500 هزار تومان می گیرن مگه سایت رو چیکارش می کنن که لینک اون سایت لینک 1-3 گوگل می شه؟ اگه می شه یه کم روشنم کنید ! خوب شماها که زحمت کشیدید و این تاپیک رو ایجاد کردید اون چیزا رو هم توضیح بدید دیگه :-D

قبلا هم توضیح دادم که بهترین نفر برای سئوی سایتتون خودتون هستید ولی از طرفی اینکه میگید 500 تومن میگیرند باید ببینید چه کارهایی قراره توی سایت شما انجام بشه و برای مثال همین css که خودتون گفتید رو هم بهینه و جداسازی میکنن یا نه.
    از طرفی باید کار به این صورت نباشه که بیان یکسری بک لینک به سایت شما بدن و بعد ...
    اینکه رتبه 1 تا 3 گوگل باشید چیز زیاد مهمی نیست باید کاری انجام بدید که توی همین رتبه باقی بمونید.
    اگه این تضمین رو به شما بدن که شما توی این رتبه باقی بمونید اونوقت اونمقداری که گفتید چیزی نیست.

ممنون از نظرتون ، مشکل از یکی از افزونه ها بود ، ولی من تا دیروز که هر چی تو سایت پست میزدم همون موقع تو گوگل ثبت میشد و اول گوگل بود ، ولی امروز که پست زدم هنوز تو گوگل نیومده ،(اسم اون افزونه ای که مشکل داشت و غیر فعالش کردم My robot 3.0 بود) به نظرتون از این افزونه است ؟ یا چیز دیگه ؟

من گفتم از یکی از این افزونه هاست و باید با همون کد گوگل وارد بشید به سایتتون ببینید بعد از غیر فعال کردن افزونه مشکلتون حل میشه یا نه.
    در مورد اینکه میکید پست میزنید ایندکس نمیشه طبیعیه که دیرتر ایندکس بشه چون احتمالا گوگل تعداد زیادی خطای 404 پیدا کرده چون همونطور که قبلا گفتم وقتی کسی با جستجوی گوگل وارد پستی از سایت شما میشه گوگل شما رو تو لیست ری ایندکس قرار میده تا ببینه کاربر رو جای درستی فرستاده یا نه.

سلام
    مشکل من اینه که تگ هام رو دیگه نمیتونم در سایت مپ نشون بدم ( google xml sitemap )
    در افزونه google xml sitemap , میشه تعداد پست ها رو محدود کرد (مثلا در سایت مپ فقط 200 پست آخر باشه
    ) ولی فقط تعداد پست ها محدود میشه و همه 60000 تگ نشون داده میشن و باعت میشه webmaster گوگل
    کسی میتونه راهنمایی کنه مثلا پست ها و تگهای 300 پست آخر رو در سایت مپ قرار بدم ؟
    خیلی ضروریه !!!
    خیلی ممنون

اگه اونشکلی میخواید سایت مپ داشته باشید عیبی نداره و تعداد آخرین پستها رو که مشخص کنید و مشخص کنید که تگها هم ایندکس بشن همون تعداد پست با تگهاش داخل سایت مپ میاد.
    به اینکار احتیاجی نیست و اگه میخواید تگها ایندکس بشن خود گوگل بمرور زمان اینکار رو انجام میده که بهتر از این هست تگ پست، قبل از خود پست ایندکس بشه.
    تا الان گوگل نشون داده که امتیاز پستهایی که تگهاشون ایندکس میشه بمراتب کمتر از پستهایی هست که در اون تگها ایندکس نمیشن و اینکه در گوگل ایندکسهاتون رو بالا ببرید تا ترافیک بیشتری بگیرین کاملا اشتباهه و توصیه میشه اگه اون تگ اینقدر اهمیت داره براش یه پست جدید بزنید.

python - jokblog - farsmob.org - OneWhiteBelt
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۲

سایت چسبناک و موندگار

نمیدونم چرا سایت زدید و نمیدونم چرا میخواید ترافیک زیادی داشته باشین، در صورتی که خودتون از سایتتون خسته میشید.
    خیلی وقتا شده یدونه سایت میزنیم و بعضی وقتا چند تا سایت ولی به هیچکدومشون نمیرسیم.
    اگه سایتی زدید که ترافیک موندن در وبسایت شما و اصلا ترافیک سایتتون بالا نمیره، شاید مشکل در محتوای سایتتون هست.
    خودتون رو بزارید جای بازدید کننده و ببینید واقعا سایت شما چه چیزهایی رو به بازدید کننده ارائه میده.
    اکثر سایتهای بزرگ در دنیای اینترنت از ایدهای ناب اومدن بیرون، ایده هایی که شاید ماهها ذهن مدیرش رو بخودش مشغول کرده بوده و شاید برای طراحیش ماهها زحمت کشیده. تازه بعدش تا چند ماهی فقط هزینه کرده و به فکر درآمد هم نبوده ولی اینقدر ایدش باشکوه بوده که درآمدهای بیلیاردی، خودشون بسوش سرازیر شده.
    خود موتورهای جستجو و شبکه های اجتماعی از این قبیل هستن.
    وقتی یه سایتی اونقدر بازدید کننده داره که بعضی معتاد این سایتها میشن، خود موتورهای جستجو هم به این نتیجه میرسن که احتمالا باید الگوریتمهاشون رو عوض کنن.
    فکر موتورهای جستجو بر اینه که اکثر بازدید کنندهها رو اونا به سایتها بفرستن و اگه سایت شما دارای یک ایده خوب باشه و ترافیک مستقیم بگیره، مطمئن باشید گوگل خودش رو از غافله عقب نمیندازه.
    برای مثال شاید بارها و بارها شده که برای فهمیدن تاریخ روز ، اوقات شرعی، آب و هوا و غیره سری به سایتها بزنین تازه بمونه که اگه اون سایت یه مطلبی چسبناک داشته باشه و شما رو چند دقیقه ای درگیر خودش کنه.
    حالا هر کسی توی زمینه خودش میتونه یکسری از این مطالب رو ارائه بده. مثلا سایت مذهبی با حدیث روز، سایت دانلود با آخرین آپدیت آنتی ویروسها و غیره، که میتونه کمک چندانی به ترافیک مستقیم شما داشته باشه.
    توی وردپرس هم که تا دلتون بخواد افزونه برای هر کاری هست. فقط یادتون باشه اینها رو فقط در صفحه اصلی و صفحه هایی که ایندکس نمیشن قرار بدید.
    از طرفی مساله بعدی سر ظاهر خود سایت هست که شیکه یا سبک.باور کنین میشه یجورایی سایتهای شیک و تروتمیز از سایتهای شلخته سبکتر هم باشه.
    بخش نظرات هم از اون جاهایی هست که باید خیلی بهش رسیدگی بشه. دیدگاهها باید هر روز برسی و مورد تائید باشن و اشکالی نداره این بخش نظرات به چت درباره اون موضوع تبدیل بشه.
    کارهای بالا رو زمانی انجام بدید که آمارگیر سایت شما گوگل آنالیتیک هست.
    بخش متا تگ توضیحات هم از اون بحثهای جذابه که براحتی ترافیک میاره، برای مثال توی یک پست که برای لطیفه درست شده، چه بهتر که بجای عنوانهای رسمی، یک جوک نوشته بشه و بقیش حواله بشه به داخل مطلب. اگه خودتون رو بجای کاربر بذارید میبینید وقتی جوک رو جستجو میکنه به خنده احتیاج داره و به دنبال عنوانهای رسمی نیست.
    تبلیغات هم از اون کارهای لوس شده و سایتی که مطلبی برای ارائه نداره و اکثرا سایتهای اسپم برای یک موضوع کوچولو و یک صفحه ناقابل صدها تبلیغ در صفحشون قرار میدن که خودتون هم میدونید کلیک روی این تبلیغات بسیار کمه و کاربر زمانی اقدام به خرید میکنه که یا از گوگل وارد صفحه شما شده باشه و بدنبال اون محصول بگرده ویا زمانی که یک پست خوب قرار میدید و کاربر رو به این نتیجه میرسونید که روی تبلیغ شما کلیک کنه.
    سایتهای دانلود هم که کارشون شده کپی برداری و اگه توی چند سایت مطرح دانلود مطلبی قرار بدن توی هزار تا سایت دیگه هم اونمطالب قرار میگیره و بعدش این سوال براشون پیش میاد که ما که از چند تا سایت مطرح مطالب رو کپی کردیم چرا ترافیکمون کمتره؟ از طرفی خودشون شدن بیننده همیشگی اون سایتها، و از طرف دیگه فکر نمیکنن که چرا اینهمه نرم افزار جدید رو که هر روز روی اینترنت قرار میگیره ویا آپدیت شده رو قرار نمیدیم.
    سرعت سایت هم که خیلی مهمه و اگه سرعت پائین باشه موارد بالا به هیچ دردتون نمیخوره.
    حالا خدا کنه به فکر رفته باشید و برید مخزن افزونه های وردپرس رو ببینید تا بفهمید چند هزار ایده مختلف رو میشه در چند گام نصب این افزونه ها پیاده کرد و سایتی ساخت که اصلا تا بحال توی زبان فارسی وجود نداشته. افزونه هایی که توی هر زمینه ای که فکرش رو بکنید هست. اونوقت سایتتون میشه یه سایت چسبناک و موندگار

بهروز ازند - python - OneWhiteBelt
  • python

آفلاین
    عضو
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۹

سلام و عرض خسته نباشید
    آقای مطهری من یه سوال داشتم در مورد متا تگ
    <meta name="robots" content="all, index, follow" />
    توی اکثر قالب ها و در هدرشون این متا تگ هستش و اگه اشتباه نکرده باشم این به این معنیه که همه رو ایندکس کنه
    وقتی توی افزونه All in One SEO سه تا گزینه
    Use noindex for Categories و Use noindex for Archives و Use noindex for Tag Archives رو فعال میکنیم تا اون قسمتها توی گوگل ایندکس نشن باعث میشه تگ noindex به هدر قالب اضافه بشه
    سوالم اینه که اگه اون تگ بالایی توی قالب باشه با این تگ اضافه شده تداخل ایجاد نمیکنه و اثر منفی نداره؟
    ممنون

• jokblog

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۶

خیلی ضروریه !!!
    خیلی ممنون

اگه اونشکلی میخواید سایت مپ داشته باشید عیبی نداره و تعداد آخرین پستها رو که مشخص کنید و مشخص کنید که تگها هم ایندکس بشن همون تعداد پست با تگهاش داخل سایت مپ میاد.
    به اینکار احتیاجی نیست و اگه میخواید تگها ایندکس بشن خود گوگل بمرور زمان اینکار رو انجام میده که بهتر از این هست تگ پست، قبل از خود پست ایندکس بشه.
    تا الان گوگل نشون داده که امتیاز پستهایی که تگهاشون ایندکس میشه بمراتب کمتر از پستهایی هست که در اون تگها ایندکس نمیشن و اینکه در گوگل ایندکسهاتون رو بالا ببرید تا ترافیک بیشتری بگیرین کاملا اشتباهه و توصیه میشه اگه اون تگ اینقدر اهمیت داره براش یه پست جدید بزنید.

من در افزونه میزنم 200 پست آخر رو نشون بده + تگ ها

ولی علاوه بر 200 پست همه تگ ها رو نشون میده که بیشتر از 50000 تا میشند و سایت مپ ارور میده

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۹

سلام و عرض خسته نباشید
    آقای مطهری من یه سوال داشتم در مورد متا تگ
    توی اکثر قالب ها و در هدرشون این متا تگ هستش و اگه اشتباه نکرده باشم این به این معنیه که همه رو ایندکس کنه
    وقتی توی افزونه All in One SEO سه تا گزینه
    Use noindex for Categories و Use noindex for Archives و Use noindex for Tag Archives رو فعال میکنیم تا اون قسمتها توی گوگل ایندکس نشن باعث میشه تگ noindex به هدر قالب اضافه بشه
    سوالم اینه که اگه اون تگ بالایی توی قالب باشه با این تگ اضافه شده تداخل ایجاد نمیکنه و اثر منفی نداره؟
    ممنون

چرا دیگه همین میشه تداخل.
    هر صفحه باید یک تگ robots داشته باشه و نمیشه یکی بگه ایندکس کن و دیگری بگه ایندکس نکن. گرچه گوگل اولی رو لحاظ میکنه ولی بودن دوتا تگ robots مشکل سئوی صفحه رو بوجود میاره.

خیلی ضروریه !!!
    خیلی ممنون

نمیدونم چرا اینقدر اصرار دارین تگها هم داخل سایت مپ باشن و قبلا هم گفتم که خود گوگل اونها رو با سرعت بیشتری پیدا میکنه.
    مورد بعدی اینکه 200 تا عدد زیادی برای سایت مپ هست و بهتره بین 20 تا 25 باشه و اینطوری گوگل میفهمه که سایت مپتون با سرعت بیشتری آپدیت میشه پس باید سرعت ایندکس بالا بره.
    در مجموع برای صدمین بار تگها رو ایندکس نکنین و اگه من اشتباه نکنم مرجع اینکار شما شده یکی از همین سایتهای اسپم فارسی، ولی اونها هم تگها رو ایندکس نمیکنن و از تگها برای بالا بردن چگالی کلمات کلیدی استفاده میکنن.

jokblog - بهروز ازند - OneWhiteBelt - pishva
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۴

سلام دوستان
    امروز که به گوگل وبمستر رفته بودم جلوی سایت مپم یک ضربدر زده بود به داخل رفتم و دیدم جلوی همه ی ادرس ها هیمن طوری بود نقشه سایت را یک بار پاک و دوباره واردکردم باز هم نشد
    این عکس را نگاه کنید
    http://davvas.com/ezonryic0px9
    مشکل از کجاست؟؟

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۲

دستت درد نکنه دوست عزیز منون که این همه با حوصله کمک می کنی
    دوست عزیز اگر میشه یه توضیحی در مورد این راهنمایی های که کردی میشه بدید
    این gzip چطوری فعال میشه
    4 فایل css رو چطور حلش کنم
    و دوست من این افزونه کش که میگید من خیلی ها رو امتحان کردم ولی نتونستم هیچ کدوم رو فعال کنم
    WP Super Cache
    W3 Total Cache
    آقای مطهری ممنون میم اگر یه بار دیگه با حوصله جوابم رو بدید با تشکر فراوان

دوست عزیز شاید پست ما تو دیدنون نیومده شرمده
    ممنون میشم کمکم کنید

• python

آفلاین
    عضو
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۷

چرا دیگه همین میشه تداخل.
    هر صفحه باید یک تگ robots داشته باشه و نمیشه یکی بگه ایندکس کن و دیگری بگه ایندکس نکن. گرچه گوگل اولی رو لحاظ میکنه ولی بودن دوتا تگ robots مشکل سئوی صفحه رو بوجود میاره.

پس با این حساب نذاشتن اون تگ یعنی تگ
    در قسمت های دیگه سایت اعم از آرشیو و موضوعات و صفحه تگ ها درست نیست و بهتره که فقط در صفحه اول باشه درسته؟
    یا اصلا نباشه چون اونطور که خوندم گوگل خودش جاهایی که لازمه ایندکس میکنه
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۶

سلام خسته نباشید
    مشکل سایت مپم را در گوگل وبمستر فهمیدم . این بود که آدرس سایت در گوگل وبمستر بدون www وارد شده بود
    وحالا مشکلم این است که وقتی می خواهم آدرس را در Settings و Preferred domain همراه با www کنم این ارور را میدهد
    Part of the process of setting a preferred domain is to verify that you own http://www.downloadsazan.ir/. Please verify http://www.downloadsazan.ir/.
    چاره چیست؟؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۰

سلام دوستان
    می خواستم بدانم با تبدیل ادرس از http://www.downloadsazan.ir به http://downloadsazan.ir یعنی بر داشتن www از نظر سئو برای سایت مشکلی پیش می آید(در ثبت ادرس در گوگل وبمستر ایراد دارم) تعداد ایندکس هام از حدودا 100 است
    و یک سوال دیگر تعداد ایندکس ها در گوگل را در کجا باید دید؟؟؟

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۸

به نظرم تو یه همین تاپیک خونده بودم آقای مطهری گفته بود نه
    موردی نداره
    واسیه دیدن اینکس هم باید به سایت های که مخصوص این کار ها هستن مراجعه کنی
    تو اولین پست های این تایک به نظرم اسم سایت ها باشه

• عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۲

و یک سوال دیگر تعداد ایندکس ها در گوگل را در کجا باید دید؟؟؟

تعداد ایندکس ها

DigiTirTash - motahharinasab - OneWhiteBelt
  • www.kingsdl.com

آفلاین
    عضو
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۱

و

بهترین حالت اینه که هیچ کدوم فعال نباشه.
    ________
    چرا؟

درباره‌ی این موضوع