با تشکر از همهی عزیزانی که نظراتشون رو مطرح کردن، تا اونجایی که تونستم نظرات مختلف رو جمعآوری کردم و بهشون پاسخ دادم. این چند روز درگیر کارهای بخش افزونهها بودم که دیشب راهاندازی شد.
و اما نظرات:
شاید بد نباشد این انجمن را در دل یک انجمن دیگر جا داد، انجمنی مثل برنامه نویس دات ارگ ... با هماهنگی بین مدیران دو انجمن میشه تالاری رو برای وردپرس در آن راه اندازی کرد...
ما ترجیح میدیم مستقل بمونیم.
بخش FAQ یا همان پرسش پاسخ هنوز راه نیفتاده که البته این کار باید قبلاً و از پیش انجام میشده. توی این بخش هم باید مطالب ابتدایی درج بشه که باور کنید از پاسخ به این تاپیکها همه خسته شدهاند.
بخش مستندات رو برای همین ساختیم و ساختارش رو هم تغییر دادیم که کاربرپسندتر باشه. اما هنوز اونطوری که انتظار داشتم فعال نشده، قدم بعدی پروبال دادن به مستندات هست.
افراد آنلاین + افراد در حال دیدن موضوع در انجمن گذاشته شود. این خودش میتونه به طرقی از ارسال اسپم جلوگیری کنه.
تعداد افراد آنلاین و در حال دیدن یک موضوع چطور میتونه از ارسال جفنگ جلوگیری کنه؟
برای هر بخش یک مدیر شناخته شود و اون مدیر در اون بخش پاسخگوی جوابهای کاربران باشه.
خوبه، موافقم.
اعطای امتیاز به کاربران فعال و افرادی که در جهت پاسخگویی به کاربران بدون هیج چشمداشتی کوشش میکنن.
اضافه کردن درجات کاربری نظیر کابر رسمی، کابر فعال، کاربر خیلی فعال، کاربر حرفهای سایت، مدیر بخش، همکار انجمن و...
خوبه، موافقم.
فعال کردن امضاء کاربران ( یکی از دلایل میل فعالیتهای کاربران باور کنید همین هست، این حرف من نیست بلکه حرف افراد با تجربه هست)
به چه دلیل باعث افزایش فعالیت [مفید] میشه؟
فعال کردن ضمیمه. برای مثال یه نگاه به تاپیکهایی که کاربران محتوای پوستهشان را میگذارند را ببینید درمییابید که منظورم از این جمله چیه.
در حال حاضر با یک سری محدودیتهای امنیتی مواجه هستیم برای این موضوع. همچنین این امر مستلزم داشتن یه ناظم تماموقت هست تا از گذاشتن پروندههای ناقض کپیرایت و... جلوگیری کنه.
فعال کردن بخش پیام خصوصی. دلایل خاص خودش رو داره که میتونه مفید واقع بشه.
چه دلایلی؟
درست کردن مجلهی وردپرس که البته حالا حالاها وقتش نیست :)
پیشنهاد خوبیه.
دوستان یه پیشنهاد دیگه هم همین الان به ذهنم رسید و اینه که توی انجمن برای بخش سرچ، وقتی رو گزینه جستجو کلیک میشه از سرچ گوگل استفاده بشه. چون خیلی استانداردتر و بهینهشده تر هستش. منظورم اینه که دیگه از جستجوی انجمن استفاده نشه.
وقتی از جستجوی انجمن استفاده کنین، اون پایین پیونده مربوط به جستجوی گوگل هم هست.
من پیشنهاد می کنم مدیران محترم راهکاری به کار ببندن که به طور مثال از ساعت 8 صبح تا 12 یک نفر مسئول پاسخگویی باشه و ساعات دیگر هم به همین ترتیب تقسیم بندی بشه . البته این علاوه بر کمکیست که اعضا به هم انجم می دن
دوست عزیز باید این رو هم در نظر گرفت که ممکنه مدیران از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ خودشون سر کار باشن!
وقتی اینها را بیرون بیندازند، اینها سلندر این انجمنهای عجیب و غریب میشوند و یک وقتی زبانم لال، چشم و گوششان بیشتر باز میشود و از صراط مستقیم وردپرس منحرف میشوند
ما هیچکس رو از انجمن اخراج نمیکنیم. هرچند اگر صراطی مستقیمتر از وردپرس وجود داشته باشه، مانع از رفتن کاربران به سمتش نمیشیم.
من خودم واسه یکی از مباحثم خیلی سرچ انجام دادم ولی خوب نتیجه مفیدی در بر نداشت اومدم اینجا پست گذاشتم باز هم دوستان لطف کردن و بجای اینکه راهنمایی کنن گفتن اگر سرچ میکردید میفهمیدید و جواب خاصی هم ندادن و برام هم اخطار اومد که اگه تکرار بشه ...
واقعا این قضیه خیلی رو بازدیدکننده اثر منفی میزاره و تکرار نمیشه هرچند ما پوست کلفتیم ;)
تا اونجایی که یادم میاد مدیران و ناظمهای انجمن هروقت صحبت جستجو کردن رو پیش کشیدن، پیوند مربوط به موضوعات جستجوشده رو هم قرار دادن.
یه امکان بد بدیگهای که وجود داره اینه که کاربر نمیتونه پست خودش رو بعد از چد ساعت از گذشت ارسال، ویرایش کنه که واقعاً اذیت میکنه. مثلاً همین الان میخواستم اون پست رو ویرایش کنم و نمیشد. این قابلیت رو غیر فعال کنید.
این یه مورد عادی توی اکثر انجمنها هست. الان vb هم بهصورت پیشفرض به همین صورت هست.
بخش آخرین ارسالها دوباره راهاندازی شود.دلایل زیادی میتونه داشته باشه. مثلاً خود من اکثر اوقات یا بهتر هست بگم همیشه وارد این صفحه میشم و سوالها رو میبینم. برای اینکه از تاپیکهای دیگه که به نحوی سوال نیستند و جدیداً پستی در آنها ارسال شده میخوام با خبر بشم نمیشه. البته لزومی هم نداره که این فهرست آخرین ارسالها در صفحه اصلی انجمن گنجانده بشه
بهصورت یک بخش جدا خوبه و موافقم. البته اگه باعث بالا رفتن جفنگها شد مجبور میشیم لغوش کنیم دوباره.
من هم موافقم این انجمن فوق العاده خشکه
و حتی با بازدیدکننده در خیلی از موارد به تندی برخورد میشه
از جانب ناظمها؟ مثال بزنید.
خوب این حرفها رو زدی پیشنهادت چیه ، پیشنهاد هم دارم اگر فکر میکنید لازمه بگم
پیشنهاداتتون رو بفرمایین.
انجمن وردپرس کلاً از این حالت بی بی پرس تبدیل بشه به یک سیستم سوال و پاسخ مثل Answer یاهو. دلایل هم زیاده.
پرسش و پاسخ با ایرادیابی و رفع اشکال خیلی فرق میکنه. ما نمیتونیم از پرسش و پاسخ استفاده کنیم چون اکثر مواقع در طی یک روند هست که مشکلات کاربران رفع میشن. پرسش و پاسخ برای موضوعاتی خوبه که فقط با یک پاسخ، کاربر جوابش رو بگیره، اما توی رفع اشکال نمیشه به اینصورت برخورد کرد.