انجمن


نشان دادن آخرین پستهای مربوط به دسته ای خاص  (۳۸ نوشته)

  • 1memar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۰۳

    سلام!
    من دنبال افزونه ای هستم که در قسمت "آخرین پست ها" ، فقط آخرین پستهای مربوط به دسته ای خاص رو نشون بده. به عبارت دیگه آخرین پست های یک دسته که نمیخوام رو حذف کنه! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    ( جان من نیاید بگید " این کار به راحتی با یک سری تغییرات توی کد ها قابل انجامه .... ;-) )

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۹

    خب وقتی می شه با یه سری تغییرات توی کد انجامش داد چرا بگیم نمی شه :D
    روشش قبلا توی انجمن گفته شده. البته ممکنه افزونه ای هم براش باشه ولی من الان چیزی خاطرم نیست ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • 1memar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۱:۴۶

    روشش قبلا توی انجمن گفته شده. البته ممکنه افزونه ای هم براش باشه ولی من الان چیزی خاطرم نیست ...

    نوید جان میشه بگی کدوم قسمت انجمن رو بگردم؟!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۲۲

    فکر کنم قسمت چگونه می توانم باشه . جستجو هم بد نیست !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۸

    اول از همه باید بفهمی ID دسته بندی مورد نظر چنده! میری توی قسمت مدیریت >دسته بندی ها و با یه نگاه کوچولو به لینک هر دسته میفهمی این شماره رو! حالا از کد زیر استفاده میکنی...

    <?php query_posts('cat=2&showposts=5'); ?>

    این کد 5 پست آخر از دسته بندی با شماره ی 2 رو نشون میده...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    vistaix - ناجی کرد - ناصر عبدیلر - amirabar
  • 1memar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۵۳

    اول از همه باید بفهمی ID دسته بندی مورد نظر چنده! میری توی قسمت مدیریت >دسته بندی ها و با یه نگاه کوچولو به لینک هر دسته میفهمی این شماره رو! حالا از کد زیر استفاده میکنی...

    <?php query_posts('cat=2&showposts=5'); ?>

    این کد 5 پست آخر از دسته بندی با شماره ی 2 رو نشون میده...

    ممنون. حالا اگه بخوام همه ی \ست ها رو نشون بده ، الا پست های مربوط به دسته ی دو، کد چه جوری میشه؟ این کد رو باید کجا بذارم؟! توی ابزارک ها؟!

  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۱

    به بخشید من هم همین سوال رو دارم، توی ابزارک گذاشتم نشد، البته می خواستم مثلا 25 پست اخر رو نشون بده، برای همین cat= رو از کد حذف کردم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۱۷

    اینو تست کنید :

    <?php
    query_posts('showposts=25');
    ?>
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    				<?php endwhile; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    vistaix - ناصر عبدیلر
  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۹

    هیچ چیزی نشون نمی ده!
    من توی ابزارک استفاده کردم ستون سمت چ\ زیر تقویم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۴۴

    بطور پیش فرض ابزارک متن نمی تونه کد پی اچ پی رو بخونه. برای انجام این کار نیاز به افزونه زیر دارید :
    http://wordpress.org/extend/plugins/exec-php/#post-2454

  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۵۵

    آقا ممنون کار کرد. ولی روی بارگزاری صفحه تاثیر محسوسی می زاره.
    یه سوال ُ اگر بخوام مثلا فونت نمایش این لینک ها مثلا ۳ pt باشه (یعنی وقتی ابزارک نشون داده می شه لینک نوشته ها با فونت کوچکی نشون داده بشه)
    از چه دستوری باید استفاده کنم؟
    مثلا بنویسم:
    <div class="post" font="3 pt" id="post-<?php the_ID(); ?>">

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۱۹

    بهش یه کلاس بدید و در استایل سایت فونتش رو برابر مقدار مورد نظر قرار بدید :-)

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۳

    اگه بخام آخرین مطالب یک دسته ی خاص رو توی یه برگه ی مشخص نمایش بده چیکار کنم؟
    مثلا من توی سایت یه قسمت به اسم "پرسش و پاسخ" دارم و میخام وقتی یه مطلب جدید توی این دسته پست می کنم، تیترش توی برگه ی "پرسش و پاسخ" نمایش داده بشه.
    آیا امکانش هست؟ نمیخوام از آر اس اس استفاده کنم.

  • abamahdi313

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۵

    کسی نیست به ناجی کرد جواب بده
    دیروز همین مسئله رو جای دیگه ایی مطرح کردم کسی جواب ندا
    البته جاهای دیگه مطالبی هست
    اما با اشکال بر خورد کردم
    کدی رو معرفی کردند که اول حلقه گذاشتم
    اما تو اون صفحه اخرین مطلب از اون دسته رو 50 بار تکرار کرد
    نمیدونم مشکل از چیه
    کسی راه کار خوبی میدون
    جواب بده
    صفحه من که مشکل داره
    http://www.abamahdi.com/?page_id=360
    منتظر جواب شما هستم
    abamahdi313@gmail.com

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۹

    najeekurd گفت:
    اگه بخام آخرین مطالب یک دسته ی خاص رو توی یه برگه ی مشخص نمایش بده چیکار کنم؟
    مثلا من توی سایت یه قسمت به اسم "پرسش و پاسخ" دارم و میخام وقتی یه مطلب جدید توی این دسته پست می کنم، تیترش توی برگه ی "پرسش و پاسخ" نمایش داده بشه.
    آیا امکانش هست؟ نمیخوام از آر اس اس استفاده کنم.

    ميتونيد از shortcode استفاده كنيد
    http://codex.wordpress.org/Shortcode_API
    http://www.persianscript.ir/1389/08/25/5-wordpress-hacks/

    كد كوتاهي تعريف كنيد كه id دسته مورد نظر را بگيرد سپس كد كوتاه را در صفحه مورد نظر بزاريد تا با توجه به شناسه آخرين پستها را نمايش دهد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    abamahdi313
  • abamahdi313

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۹

    ای کاش اینshortcodeرو گذاشته بودی
    من از این کوئری استفاده کردم
    پیغام خطا داد این یه شرتکد حساب میشه
    <?php query_posts('cat=5&showposts=100');
    در انتهای اون هم کد<?php wp_reset_query(); ?>
    گذاشتم
    اما باز خطا داد
    این کد منه که گذاشتم حلقه کامل اما خطا داده
    لطفا بررسی کنید
    if (have_posts()) :?>
    <div id="post">
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="txt"><?php the_content('
    ادامه مطلب'); ?></div>
    <p class="meta">در دسته : <?php the_category(' ، ')?> | 
    <?php comments_popup_link('0 دیدگاه', '1 دیدگاه', '%دیدگاه'); ?></p>
    <?php endwhile; ?>
    <?php else : ?>
    <?php endif; ?>

    صفحه رو ببینید
    http://www.abamahdi.com/?page_id=362

    باتشکر منتظر جواب شما

  • ناصر عبدیلر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۸

    برای این که نیاز به توضیح زیاد داره به همین خاطر کسی توضیح نمی ده !

    می تونید از چند روش برای این کا استفاده کنید ...

    روش اول :
    از فایل index.php یه کپی بگیرد و نام او رو به تغییر بدید !

    page-help.php page-555.php

    در ایجا help و 555 نام صفه و یا آیدی صفحه هست !

    حالا فایل مورد نظر رو باز کنید و به جای حلقه قبلی این حلقه رو بزارید ...

    <?php $recentposts = get_posts('numberposts=3&category=13,755,24.32');
    foreach ($recentposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
    <?php the_title(); ?>
    <?php the_content('ادامه مطلب را دنبال کنید ....'); ?>
     <?php endforeach; ?>

    ّرای این که استایل قالبتون به هم نخوره شما باید کد

    <?php $recentposts = get_posts('numberposts=3&category=13,755,24,32');
    foreach ($recentposts as $post) : setup_postdata($post); ?>

    جای گذین کد زیر کنید ...

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

    حالا با مراجعه به صفحه مورد نظر کار شما راه می افته و همه مطالبی که در کد بابا بهش گفته بودید 3 تا از آخرین مطالب موضوعات 13 و 755 و 32 رو به نمایش بزار !

    ولی روش دوم که دقیقا مثل همینه هست ولی من این روش رو به همه دوستان توصیه می کنم که خیلی بهتر هست ...

    یک کپی از index.php بگیرید و اسم فایل رو به newpage.php تغییر بدید و بعد همون بلایی که سر حلقه بالا آوردید سر همین هم بیارید ...

    حالا کد زیر رو به خط اول index.php اضافه کنید ...

    <?php
    /*
    Template Name: newpage
    */
    ?>

    بعد از این کار کارتون رو ذخیره کنید و به افزودن برگه جدید برید !
    در اونجا در منوی سمت چپ یک کادر به اسم صفحات برگه وجود داره ، در آنجا در بخش قالب شما باید آن را از حالت پیش فرض به newpage تغییر دهید و بعد از نوشتن عنوان انتشار رو بزنید حالا شما یک برگه دارید که مطالب خاصی در آنت به نمایش در آماده است ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    abamahdi313 - mohammad_it
  • Jolge

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۶

    این پلاگین دقیقا اون چیزی که شما می خوای رو انجام می ده :
    http://alexchalupka.com/projects/wordpress/random-posts-widget/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    abamahdi313
  • abamahdi313

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۸

    abdilar گفت:
    برای این که نیاز به توضیح زیاد داره به همین خاطر کسی توضیح نمی ده !

    می تونید از چند روش برای این کا استفاده کنید ...

    روش اول :
    از فایل index.php یه کپی بگیرد و نام او رو به تغییر بدید !

    page-help.php page-555.php

    در ایجا help و 555 نام صفه و یا آیدی صفحه هست !

    حالا فایل مورد نظر رو باز کنید و به جای حلقه قبلی این حلقه رو بزارید ...

    <?php $recentposts = get_posts('numberposts=3&category=13,755,24.32');
    foreach ($recentposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
    <?php the_title(); ?>
    <?php the_content('ادامه مطلب را دنبال کنید ....'); ?>
     <?php endforeach; ?>

    ّرای این که استایل قالبتون به هم نخوره شما باید کد

    <?php $recentposts = get_posts('numberposts=3&category=13,755,24,32');
    foreach ($recentposts as $post) : setup_postdata($post); ?>

    جای گذین کد زیر کنید ...

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

    حالا با مراجعه به صفحه مورد نظر کار شما راه می افته و همه مطالبی که در کد بابا بهش گفته بودید 3 تا از آخرین مطالب موضوعات 13 و 755 و 32 رو به نمایش بزار !

    ولی روش دوم که دقیقا مثل همینه هست ولی من این روش رو به همه دوستان توصیه می کنم که خیلی بهتر هست ...

    یک کپی از index.php بگیرید و اسم فایل رو به newpage.php تغییر بدید و بعد همون بلایی که سر حلقه بالا آوردید سر همین هم بیارید ...

    حالا کد زیر رو به خط اول index.php اضافه کنید ...

    <?php
    /*
    Template Name: newpage
    */
    ?>

    بعد از این کار کارتون رو ذخیره کنید و به افزودن برگه جدید برید !
    در اونجا در منوی سمت چپ یک کادر به اسم صفحات برگه وجود داره ، در آنجا در بخش قالب شما باید آن را از حالت پیش فرض به newpage تغییر دهید و بعد از نوشتن عنوان انتشار رو بزنید حالا شما یک برگه دارید که مطالب خاصی در آنت به نمایش در آماده است ...

    دسته من هست5
    شماره برگه360
    تعدادپست ها میخوان تا100 نشون بده
    دو صفحه ساختم به نامهای
    page-360.php
    page-clipheiat.php

    حلقه ایی که گذاشته بودید جایگزین کردم
    به اینصورت:
    <?php $recentposts = get_posts('numberposts=100&category=5');
    foreach ($recentposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
    <?php the_title(); ?>
    <?php the_content('ادامه مطلب را دنبال کنید ....'); ?>
    <?php endforeach; ?>

    درسته دیگه؟
    اما باز پیغام خطا در لاین آخر داد
    http://www.abamahdi.com/?page_id=360
    اشکال میگیره
    هردو فایل رو برات ایمیل میکنم
    لطفا بررسیش کن
    تشکر
    abamahdi.com

  • asz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۴

    دوستان کدی هست که بشه اخرین ارسال های 2 موضوع خاص رو در یک ردیف نشون بده یک چیزی مثل سایت نیک صالحی؟؟؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۰

    اینو امتحان کنید .

    <?php
    	//The Query With Parameters
    	query_posts('author=1&cat=1,5&post_status=publish&posts_per_page=10');
    
    	//The Loop
    	if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    
    		<li> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title (); ?></a> </li>
    
    <?php
    	endwhile; else:
    	endif;
    
    	//Reset Query
    wp_reset_query(); ?>

    خط سوم به جای 1 و پنج عدد دسته ی مورد نظر رو بزارید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    asz - HadiC4
  • asz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۴

    عبدالماجد جان این کد رو گذاشتم ولی جواب نداد 2 تا مشکل داشت :

    1) خروجی هاش آخرین ارسال های اون دسته ها نبودن

    2) اصلا مثل نیک صالحی تو یک ردیف نبودن در ضمن منظورم از یک ردیف همون یک خط اگه سایت نیک صالحی رو نگاه کنی متوجه می شی منظورم چیه اومده تو یک لینک باکس آخرین ارسال های 2 موضوع رو گذاشته منم دنباله همینم لینک باکسش رو دارم اون کدهای نمایش آخرین ارسال ها رو می خوام.

    یک درخواست دیگه میشه بگین لینک باکس چطوری درست کنم تو انجمن گشتم چیزی پیدا نکردم

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۶:۴۰

    خروجی هاش آخرین ارسال های اون دسته ها نبودن

    اولین ها بودند ؟
    یا نه از وسط بودند ؟ این کد باید کار کند نمیدونم چی شده . خوب شما جای کد رو عوض کنید و قبل از مطالب و ... بزارید .

    یک درخواست دیگه میشه بگین لینک باکس چطوری درست کنم تو انجمن گشتم چیزی پیدا نکردم

    افزونه ی mylinksdump رو که نوشته ی یکی از بچه هاست . روش خوب کار کرده .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    asz
  • asz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۸

    این کد باید کار کند نمیدونم چی شده . خوب شما جای کد رو عوض کنید و قبل از مطالب و ... بزارید .

    اره کار کرد ولی مثل نیک صالحی تو یک خط نبودن.

    افزونه ی mylinksdump رو که نوشته ی یکی از بچه هاست . روش خوب کار کرده .

    این فقط لینکدونی بود من دنبال باکسم که بشه توش کد نوشت

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۸

    اره کار کرد ولی مثل نیک صالحی تو یک خط نبودن.

    ببخشید منظورتون از توی یه خط رو متوجه نشدم .
    اگه میشه با یه عکس توضیح بدید .

    این فقط لینکدونی بود من دنبال باکسم که بشه توش کد نوشت

    خوب باکس رو شما خودتون باید توی قالبتون بزارید . یعنی خودتون کدهاشو درست میکنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    asz
  • asz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۲

    ببخشید منظورتون از توی یه خط رو متوجه نشدم .
    اگه میشه با یه عکس توضیح بدید .

    اینم یک عکس بسیار هنری :دی
    http://www.link2ni.com/wp-content/uploads/2011/03/new.png

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۶:۰۹

    به به عجب هنری !
    شوخی کردم از من که بهتر درست کرده بودید . خوب بگذریم .
    حالا منظورتون رو گرفتم . ببینید برای این کار شما باید با css مقداری کار کنید . همچنین دو دفعه کوئری را بیاورید . یکی برای مضوع سمت راست و یکی برای موضوع سمت چپ !
    بعد با سی اس اس یکی رو به چپ منتقل میکنی و یکی رو به راست . کار راحتیه اینم کدش که دو دفعه باید توی قالبتون کپی شه یکی برای موضوع 1 مثلا و یکی موضوع 5 .

    <div class="cat1">
    <?php
    	//The Query With Parameters
    	query_posts('author=1&cat=1&post_status=publish&posts_per_page=10');
    
    	//The Loop
    	if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    
    		<li> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title (); ?></a> </li>
    
    <?php
    	endwhile; else:
    	endif;
    
    	//Reset Query
    wp_reset_query(); ?>
    </div>
    و ....
    
    <div class="cat5">
    <?php
    	//The Query With Parameters
    	query_posts('author=1&cat=5&post_status=publish&posts_per_page=10');
    
    	//The Loop
    	if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    
    		<li> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title (); ?></a> </li>
    
    <?php
    	endwhile; else:
    	endif;
    
    	//Reset Query
    wp_reset_query(); ?>
    </div>
  • asz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۷

    ممنون اما ببخشید من تا بحال اصلا با سی اس اس کار نکردم

    میشه چندتا لینک آموزشی مختصر و مفید بهم پیشنهاد بدین که بدرد این کار منم بخوره؟ ممنون میشم

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۴

    برای شروع :
    http://yonadi.com/category/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c/%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d8%b3/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    asz
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۳

    آقا چرا ميپيچونيد
    خب يه كد بگيد بذاريم تو ابزارك 5 تيتر اول يك دسته رو نشون بده همين !!! كسي داره ... خواهشا تست شده اش رو بديد...چون كدهاي بيخود زياد ميدن ....

  • Andres

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۱۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۳

    amirabar گفت:
    آقا چرا ميپيچونيد
    خب يه كد بگيد بذاريم تو ابزارك 5 تيتر اول يك دسته رو نشون بده همين !!! كسي داره ... خواهشا تست شده اش رو بديد...چون كدهاي بيخود زياد ميدن ....

    دوست عزیز چند جا یک سوال رو میخواید بپرسید
    اسپم نفرستید بیخودی سردرگم میکنید بقیه رو هم تاپیک های قدیمی رو میارید بالا
    جستجو کنید به نتیجه میرسید خود بنده 2 روز پیش به کس دیگه ای همین سوال رو جواب دادم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - amirabar
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۱

    amirabar گفت:
    آقا چرا ميپيچونيد
    خب يه كد بگيد بذاريم تو ابزارك 5 تيتر اول يك دسته رو نشون بده همين !!! كسي داره ... خواهشا تست شده اش رو بديد...چون كدهاي بيخود زياد ميدن ....

    کاملا تست شده هستن .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۲:۰۵

    اسپم چيه خب هرجا ميرم همين هارو ميگن همه ميگن جستجو كن خب يه بار گفتم جاي اين كه اين حرف رو بزني ليــــــــــــنك اون صفحه رو بده چرا نميدي ؟ ديدي مشكل از يه جا ديگه است كه آدم رو مجبور ميكنه

  • علی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۴

    http://www.line97.com/1390/06/exclude-categories-from-home-page/

  • zana

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

    یه راه حل بسیار ساده داره!
    میتونید یه ابزارک rss اضافه کنید و آدرس اونو مطابق مثال زیر قرار بدید.
    http://(url)/?feed=rss2&cat=cat-ID
    در اینجا url آدرس سایت شما و cat-ID عنوان یا شماره دسته شماست ، یه نمونه رو پایین نوشتم
    http://mouchesh.netau.net/?feed=rss2&cat=7

  • zana

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۷

    یه راه حل دیگه که خیلی جالبه استفاده از این افزونه هست
    http://wordpress.org/extend/plugins/list-category-posts/
    با این افزونه میتونید با قرار دادن کد زیر در یک پست یا صفحه ارسالهای دسته دلخواه رو لسیت کنید.
    حتی می تونید تعداد پستهای دسته ، نویسنده و تاریخ ارسال رو اختیاری قرار بدید.
    [catlist argument1=value1 argument2=value2]
    توضیحات کامل تو آدرس بالا هست.

  • zana

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۴

    amirabar گفت:
    آقا چرا ميپيچونيد
    خب يه كد بگيد بذاريم تو ابزارك 5 تيتر اول يك دسته رو نشون بده همين !!! كسي داره ... خواهشا تست شده اش رو بديد...چون كدهاي بيخود زياد ميدن ....

    اینجا رو ببین
    http://forum.wp-persian.com/topic/928#post-93104
    http://forum.wp-persian.com/topic/928#post-93108

  • regnom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۷

    دوستان خودتون رو خسته نکنید، این هم راه حل بسیار آسان:
    http://wordpress.org/extend/plugins/category-posts/
    موفق باشید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.