انجمن


طریقه پست ثابت ؟  (۲۶ نوشته)

  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۲

    چگونه می تونم پست ثابت درست کنم
    که اولا تیتر کلیک خور نشه و ادامه مطلب هم وجود نداشته باشه

    مثل سایت زیر

    http://www.downloadha.com/

    فروش ویژه ساعت LED سامورایی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۶

    برای اینکار باید بالای محتوای content یه محتوای ثابت درج کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - Mostafa - امین باقیات - Omid Sh - Saeed Fard
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۰

    Mr-vAhiD-DI گفت:
    برای اینکار باید بالای محتوای content یه محتوای ثابت درج کنید.

    میشه بیشتر توضیح بدهید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۱

    rahatdownload گفت:

    میشه بیشتر توضیح بدهید؟

    بله دوست من، چرا نشه :)
    فایلindex.php رو توسط یک ویرایشگر باز کنید. به دنبال این خط بگردید :
    <div class="post">
    پایین این خط ( تقریباً میشه قبل از کد زیر
    <?php if (have_posts()) : ?>

    کدهای زیر رو درج کنید:

    <div id="post-title">
    		<h1>عنوان&nbsp; مورد نظر شما</h1>
    		</div>
    
    	<div id="content">
    
    	</div>
    
    	<div class="content-text">
    متن ثابت شما -&nbsp; متن ثابت شما -&nbsp; متن ثابت شما -&nbsp; <br>
    <br>
    	<div class="clear">
    
    	</div>
    
    </div><div id="post-footer"></div>
    
    </div>
    <br>

    اگه هم درست نشد باید قالبتون رو اینجا بذارین تا بگم چیکار کنین. اینا رو گفتم شاید جواب داد :D

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - امین باقیات - imanasgharpour - Saeed Fard
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۹

    نوشته رو هم سنجاق کنید کارشما راه می افته.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Tolooei - امین باقیات - imanasgharpour - Saeed Fard
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۴

    ممنون از راهنمایی ولی درست نشد بهم ریخت این هم index

    <?php get_header() ?>
    <div id="warpper">
    
    	<div class="content">
    
    <div id="page-content">
    
    			<div class="two-box-warpper">
    
    <div id="page-body">
    		<div class="page-body">
    		<div class="clear"></div>
    
    <div class="center-banners">
    	<center>
    
    	<!--Start ads-->
    	<div id="flash">
    
    </a>
    
    </center>
    	<div style="margin-top: 6px"></div>
    
    <div class="post">
    
    <?php if(have_posts()): ?><?php while(have_posts()):the_post(); ?>
    
    <div id="post-title">
    		<h1><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    		</div>
    
    	<div id="content">
    	<div id="post-info">
    	<ul>
    
    <li class="view"><?php the_category(','); ?></li>
            		<li class="date"><?php the_time('j F Y') ?></li>
    
    </ul><div class=clear></div>
    	</div>
    
    	<div class="content-text">
    <?php the_content(''); ?>
    	<div class="clear"></div>
    
    <div class="rating"><span id="ratig-layer-1350"><div id="ratig-layer">
      <a href="#" class="r1-unit">
    
    <img src="/templates/Patoghu/dleimages/down.png" alt="نويسنده : <?php the_author(); ?>" style="border: 0pt none ; vertical-align: middle; padding-right: 5px;" border="0">
    
    </a>
    
    </div></span></div>
    
    <div class="more-link"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><span>ادامه مطلب</span></a></div></a>
    <br /><br />
    <img border="0" alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/tags.PNG" width="" height=""><?php the_tags(' برچسب ها : ', ', ', ' '); ?></a><br>
    	<div class=clear>
    
    	</div>
    
    </div><div id="post-footer"></div>
    
    </div>
    
    		<br><?php endwhile; ?><?php else: ?>
    <div class="post">
    
    		<div id="post-title"><h3><?php _e('کاربر گرامی،مطلبی یافت نشد!'); ?></h3></div><?php endif; ?></div>
    
    <div id="post-footer"></div>
    	</div>
    
    	<div class="clear"></div>
    
    <div class="links">
    	<div id="links">
    		<h3>صفحات سايت</h3>
    	<ul>
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    <center><?php wp_pagenavi(); ?></center>
    	</ul>
    	</div>
    		<div class=clear></div></div>
    		<div id="btt"></div>
    	</div>
    	</div>
    
    <?php include(TEMPLATEPATH.'/sidebar-right.php'); ?>
    <?php include(TEMPLATEPATH.'/sidebar-left.php'); ?>
    	<div class=clear></div></div>
    <?php get_footer(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - imanasgharpour
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۹

    چی شد نمیتونی کمکم کنی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۶

    با همون کد باید کارتون راه بیفته. :-؟؟ شما لینک قالب رو اینجا بذارین تا بهتون بگم چیکار کنید :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - امین باقیات - Saeed Fard
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۱

    Mr-vAhiD-DI گفت:
    با همون کد باید کارتون راه بیفته. :-؟؟ شما لینک قالب رو اینجا بذارین تا بهتون بگم چیکار کنید :)

    خوب الان من اون بالا فایل index رو گزاشتم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Mehdiba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۶

    دوست من فک کنم آسانترین راه سنجاق کردن نوشته باشه
    یعنی بعد از ارسال مطلب
    به بخش نوشته ها بروید و قسمت مطلب مورد نظر خود ویرایش سریع را بزنید و سپس گذینه سنجاق را تیک بزنید
    مانند عکس زیر:
    http://upload.shirazdownload.com/images/4qy30drhfheph33fy1th.gif

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۰

    این کد رو تست کنید:

    <div id="post-title">
    		<h1>Title</h1>
    		</div>
    
    	<div id="content">
    	<div id="post-info">
    	<ul>
    
    </ul><div class="clear"></div>
    	</div>
    
    	<div class="content-text">
    Content<br>
    <br>
    	<div class="clear">
    
    	</div>
    
    </div><div id="post-footer"></div>
    
    </div>
    
    		<br>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - امین باقیات - Saeed Fard
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۲

    Mr-vAhiD-DI گفت:
    این کد رو تست کنید:

    <div id="post-title">
    		<h1>Title</h1>
    		</div>
    
    	<div id="content">
    	<div id="post-info">
    	<ul>
    
    </ul><div class="clear"></div>
    	</div>
    
    	<div class="content-text">
    Content<br>
    <br>
    	<div class="clear">
    
    	</div>
    
    </div><div id="post-footer"></div>
    
    </div>
    
    		<br>

    خیلی ممنون اینرو هم قرار دادم ولی فقط قالبش اومد و نوشته توش نیست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۴

    rahatdownload گفت:

    خیلی ممنون اینرو هم قرار دادم ولی فقط قالبش اومد و نوشته توش نیست

    خب، خدا رو شکر. شما به جای کلمه‌ی Content توی کد هرچی می‌خواین قرار بدین. مثلاً همون ساعت LED.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - امین باقیات - imanasgharpour - Saeed Fard
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۴

    Mr-vAhiD-DI گفت:

    خب، خدا رو شکر. شما به جای کلمه‌ی Content توی کد هرچی می‌خواین قرار بدین. مثلاً همون ساعت LED.

    خوب توضیحات چی باید برای اون چیکار کرد تا نمایش داده شن؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۲۱:۳۲

    ببین شما محتویات این پست رو بصورت html اونجا درج کنید. وارد ویرایش بشین و روی ویرایش HTML کلیک کنید و هرچی کد هست جای اون کلمه content توی کد درج کنید. اینطوری دقیقاً همون چیزی میشه که دنبالش بودین :)

    شاد باشید @};-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - امین باقیات - imanasgharpour - Saeed Fard
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۷

    Mr-vAhiD-DI گفت:
    ببین شما محتویات این پست رو بصورت html اونجا درج کنید. وارد ویرایش بشین و روی ویرایش HTML کلیک کنید و هرچی کد هست جای اون کلمه content توی کد درج کنید. اینطوری دقیقاً همون چیزی میشه که دنبالش بودین :)

    شاد باشید @};-

    خیلی ممنون ولی خوب اینجوری قالب سنپین میشه درسته ؟؟
    پس فکر کنم اینجوری نباید باشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۹

    rahatdownload گفت:
    خیلی ممنون ولی خوب اینجوری قالب سنپین میشه درسته ؟؟
    پس فکر کنم اینجوری نباید باشه

    منظورتون رو نگرفتم! سنپین .؟
    ببینید دیگه بجز این راهی نیست. همه همین کارو می‌کنن. چون شما خواستی بالای پست اول درج کنی دو راه هست، یکیش همینه که گفتم، یکیش هم سنجاق کردن که دوستان لطف کردن و گفتن. اگه می‌خواین بین پست‌ها درج کنی که دیگه قضیه فرق می‌کنه :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - امین باقیات - Saeed Fard
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۰

    Mr-vAhiD-DI گفت:

    منظورتون رو نگرفتم! سنپین .؟
    ببینید دیگه بجز این راهی نیست. همه همین کارو می‌کنن. چون شما خواستی بالای پست اول درج کنی دو راه هست، یکیش همینه که گفتم، یکیش هم سنجاق کردن که دوستان لطف کردن و گفتن. اگه می‌خواین بین پست‌ها درج کنی که دیگه قضیه فرق می‌کنه :)

    خوب همین دیگه من میخواهم سنجاق کنم و داخل این کادر باشه و بشه پست ثابت و ادامه مطلب نداشته باشه این رو باید چیکار کنم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۶

    حالا چطوری می تونم از این پست ثابت در میان مطالب و یا در پایین ترین مطلب استفاده کنم؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۸

    rahatdownload گفت:
    حالا چطوری می تونم از این پست ثابت در میان مطالب و یا در پایین ترین مطلب استفاده کنم؟؟

    درود
    اینجا رو مطالعه کنید:
    http://forum.wp-persian.com/topic/9290

    شاد باشید @};-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - Mostafa - kkr129 - امین باقیات - Saeed Fard
  • faeze11

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ آذر ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۳

    سلام دوست گرامی اگر در دانلود از رپیدشیر با مشکل مواجه شدید از این سایت استفاده کنید تمامي امكانات اين سايت نامحدود و رايگان مي باشد

    http://www.fileleecher.co.cc

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۱

    faeze11 گفت:
    سلام دوست گرامی اگر در دانلود از رپیدشیر با مشکل مواجه شدید از این سایت استفاده کنید تمامي امكانات اين سايت نامحدود و رايگان مي باشد

    http://www.fileleecher.co.cc

    بخشید میتونم بپرسم منظورتون چی بود؟؟؟ دانلود از رپیدشیر؟؟ :-??

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - امین باقیات - Saeed Fard
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۶

    faeze11 گفت:
    سلام دوست گرامی اگر در دانلود از رپیدشیر با مشکل مواجه شدید از این سایت استفاده کنید تمامي امكانات اين سايت نامحدود و رايگان مي باشد

    http://www.fileleecher.co.cc


    هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع می‌باشد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Tolooei - S-ARM - امین باقیات - Saeed Fard
  • AMIRWWE619

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۹

    دوستان به منم کمک کنید چجوری پست ثابت بزنم کد های بالا جواب نداد

    <?php get_header(); ?>
    
    <div style="margin-right:16"><div class=main>
    
    <div class=menu>
    <div class=menupad>
     <?php include(TEMPLATEPATH . '/sidebar1.php'); ?>
    
    </div></div>
    
    				<div class=post><div class=postpad>
    
     <?php include(TEMPLATEPATH . '/top.php'); ?>
     	<img src="/esh.png" />
    	&nbsp;
    <div class=laast>
    
                      <?php
     global $post;
     $myposts = get_posts('numberposts=15');
     foreach($myposts as $post) :
       setup_postdata($post);
     ?>
      <li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
     <?php endforeach; ?>
    </div>
    
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div class=post1>
    <div class=tpost><div class=tpost1 id="post-<?php the_ID(); ?>"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div></div>
    <div class=xpost><div class=xxpost>
    <?php the_content(__('','Ravoon')); ?>
    <div><?php the_tags(__('ابرچسب ها: ','dnld'), __(', ','dnld'), __('<br />','dnld')); ?></div>
    
    				<font style="font-size:8pt;"><br>
    			طبقه بندی: <?php the_category(' | ') ?>
    			&nbsp;
    					</font>
    </div></div>
    <div class=bpost><div class=edame><div class=edame2><a href="<?php the_permalink() ?>" style="width:110;height:30;float:right"></a></div></div>
    <div class=date>نوشته شده در تاريخ <?php the_time(' j F Y'); ?> | <?php comments_popup_link(__('بدون نظر','Ravoon'), __('يك نظر','Ravoon'), __('نظرات (%)','Ravoon')); ?></div>
    </div>
    </div>
    			<?php endwhile; ?>
    <div align="center"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
    &nbsp;
    <?php endif; ?>
    </div></div>
    
    <div class=menu><div class=menupad>
    
    				 <?php include(TEMPLATEPATH . '/sidebar2.php'); ?>
    
    </div></div>
    	</div></div></div>
    
    	<?php get_footer(); ?>
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۸

    دوستان به منم کمک کنید چجوری پست ثابت بزنم کد های بالا جواب نداد

    <?php get_header(); ?>
    
    <div style="margin-right:16"><div class=main>
    
    <div class=menu>
    <div class=menupad>
     <?php include(TEMPLATEPATH . '/sidebar1.php'); ?>
    
    </div></div>
    
    				<div class=post><div class=postpad>
    
     <?php include(TEMPLATEPATH . '/top.php'); ?>
     	<img src="/esh.png" />
    	&nbsp;
    
        <!-- Here-->
    
    <div class=laast>
    
                      <?php
     global $post;
     $myposts = get_posts('numberposts=15');
     foreach($myposts as $post) :
       setup_postdata($post);
     ?>
      <li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
     <?php endforeach; ?>
    </div>
    
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div class=post1>
    <div class=tpost><div class=tpost1 id="post-<?php the_ID(); ?>"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div></div>
    <div class=xpost><div class=xxpost>
    <?php the_content(__('','Ravoon')); ?>
    <div><?php the_tags(__('ابرچسب ها: ','dnld'), __(', ','dnld'), __('<br />','dnld')); ?></div>
    
    				<font style="font-size:8pt;"><br>
    			طبقه بندی: <?php the_category(' | ') ?>
    			&nbsp;
    					</font>
    </div></div>
    <div class=bpost><div class=edame><div class=edame2><a href="<?php the_permalink() ?>" style="width:110;height:30;float:right"></a></div></div>
    <div class=date>نوشته شده در تاريخ <?php the_time(' j F Y'); ?> | <?php comments_popup_link(__('بدون نظر','Ravoon'), __('يك نظر','Ravoon'), __('نظرات (%)','Ravoon')); ?></div>
    </div>
    </div>
    			<?php endwhile; ?>
    <div align="center"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
    &nbsp;
    <?php endif; ?>
    </div></div>
    
    <div class=menu><div class=menupad>
    
    				 <?php include(TEMPLATEPATH . '/sidebar2.php'); ?>
    
    </div></div>
    	</div></div></div>
    
    	<?php get_footer(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • WPE

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۷

    من وقتی ازین کدها استفاده میکنم مطالب بهم میریزهو بین title و متن اصلی با عکس فاصله زیادی میوفته!
    لطفا بگین مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.