با سلام خدمت دوستان عزيزم..
يه چند وقتيه كه تو انجمن ميبينم يك مشكل با موضوعاتي مختلف مطرح ميشه و كسايي هم كه اين موضوعات رو مطرح ميكنن آخر به جواب نميرسن و در آخر بي خياله اين موضوع ميشن..
اين مشكل مربوط ميشه به عدم هماهنگي بعضي پوسته هاي وردپرس با مرورگر اينترنت اكسپلور (IE) كه قالبه سايت در تمامه مرورگر ها به طوره كامل نمايش داده ميشه ولي در مرورگر IE به صورت به هم ريخته نمايش داده ميشه كه مشكله اين قالب ها برميگرده به CSS و Style پوسته ها..
اين مشكلات در انجمن با موضوعاتي مانند ( هماهنگي قالب با مروگر IE ،، سقوط سايد بار به پاين صفحه ،، به هم ريختگي قالب در اكسپلور مطرح شده..يكيشو من خودم جواب دادم..
از اين جهت اين تاپيكو زدم تا به كمك دوستان عزيز اين مشكلو 1 بار براي هميشه در اين انجمن حل كنيم كه دوستان بعدي هم بتونن از اين مطلب استفاده كنن و اين مشكل حل بشه..
من تمامه اينترنت رو گشتم ولي فقط در اين مورد 1 مطلب پيدا كردم كه توسط سايت ايران گت منتشر شده بود..ولي اين مطلب خيلي ساده و ابتدايي نو شته شده و اصلا اين مشكل رو حل نميكنه..
اين آدرسه اون مطلبه
http://www.iranget.com/%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%85%D8%A7/
براي مثال قالب سايت خوده من كه ميتونيد به عنوان مثال ازش استفاده كنيد ، تو مرورگر IE8&7 سايد بار سمت راست به پايين سايت منتقل ميشه..
از دوستان و اساتيد عزيز خواهش ميكنم كه راهنمايي و كمكمون كنن تا بتونيم اين مشكلو به طور كامل حل كنيم..
منتظره نظراتتون هستم..
متشكرم...