انجمن


مشكل بعد از نصب (صفحه سفيد)  (۲۸ نوشته)

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۶:۴۵

    سلام دوستان
    من وردپرس را با موفقيت نصب كردم و رمز رو دريافت كردم اما حالا كه ميخوام صفحه اصلي يا بخش مديريت رو باز كنم فقط با صفحه سفيد روبرو ميشم. لطفا راهنمايي كنين. @},- :-)

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۳:۰۹

    به نظر می آد جایی خطایی به وجود اومده که نشون داده نمی شه ولی باعث متوقف شدن کار وردپرس می شه.

    لطفا فایل wp-config.php رو باز کنید و بعد از

    <?php

    این عبارت رو اضافه کنید:

    error_reporting(E_ALL)

    ببینید دوباره صفحه سفید می آد یا چیزی توش می نویسه؟

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۱:۰۷

    سلام مرسي از توجهتون
    من سيستم رو از نو نصب كردم واين دفعه تونستم وارد بشم و صفحه اول رو هم ببينم اما بعد از يه مقدار كار، مشكل مواجه شدن با صفحه سفيد دوباره به صورت متناوب شروع شد والان ديگه همه صفحات سفيد مياد.
    فكر ميكنم اين مشكل رو روي لوكال هم داشتم البته صفحه سفيد نميومد فقط زمان انتخاب پوسته يا رفتن به بخشهاي مختلف مديريت بعد از مدت زيادي معطلي Time Out ميداد.
    ممكنه Bug باشه؟ نصب آخرين نسخه ميتونه مشكلم رو حل كنه؟
    خيلي خيلي ممنون @},-

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۰:۳۱

    بعید می دونم باگ وردپرس باشه. باید مشکل از سرورتون باشه

  • seyyedali

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۱

    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم error_reporting(E_ALL) رو هم اضافه کردم اما فرقی نکرد
    http://blog.netabad.com

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۲۲

    سلام
    به نظر مياد حرف آقاي نويد درسته چون روي يه سرور ديگه نصب كردم و مشكلي نداره.
    ممنون جناب نويد @},-

  • cusoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۰

    منم با همین مشکل مواجه شدم ... لطفاً کمک کنید.
    اضافه کردن اون یه خط هم مشکلی رو حل نکرد. و کماکان بدون اروره ... فقط یه صفحه سفید.
    بعید می دونم مشکل از سرور باشه. چه کار کنم؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۱

    مشکل در این موارد از سروره ...

    اطلاعات هاستتون رو قرار بدید :
    http://codex.wp-persian.com/index.php?title=%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%86_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA_%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1

  • cusoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۷

    نوید جان فایلی رو که گفتی آپلود کردم ولی برای اونم صفحه سفید میاد :-(
    http://www.cusoon.ir/testphp.php

    زنگ زدم به رادکام (لعنت خدا بر آنها) گفتند سرور مشکلی نداره ... گفتم بابا این صفحه نمیاد ... گفتند این دستور قفل شده!!!

  • cusoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۰

    مشکل حل شد!!!! :-) :-) :-) :-) :-)

    هرکس این مشکل رو داره اینجا رو بخونه:
    http://wordpress.org/support/topic/182589?replies=11

    ترجمه اش می شه این :
    یکی یکی افزونه ها رو پاک کنید و تست کنید اگه درست نشد بعدی. تا بفهمید مشکل از کدوم افزونه است!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    infoinfo -
  • cusoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۰

    مشکل سایت من افزونه wordpress-automatic-upgrade بود ... God damn it (بابا خارجکی :D)

  • stillbirth

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۷

    من کلاً پوشه plugin رو پاک کردم ولی باز وقتی یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم تا وارده صفحه مدیریت بشم باز یه صفحه سفید میادش :(( :(( :((

  • stillbirth

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۷

    با سلام ، کارهایی که من کردم برای رفع این مشکل ولی هنوز پابرجاست:

    1= فایل .htaccess موجود در پوشه public_html را به _.htaccess تغییر نام داد ( اینجا بر عکس شده یعنی ابتدا _ هستش )
    2= کل پوشه plugins رو پاک کردم
    3= فایل wp-config.php رو باز کردم و پس از <?php دستور error_reporting(E_ALL) رو دادم ولی باز صفحه سفید میادش
    4= یک فایل به اسم testinfo.php که محتویاتش <?php phpinfo(); ?> هستن ساختم و در سرور آپلود کردم ولی این هم صفحه سفید میادش

    دوستان جان هر کسی دوست دارین کمک کنین به خدا خسته شدم در ضمن افزونه ها در کدام پوشه هستن
    بینهایت ممنونم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tapartoor600
  • motahhari

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۶

    من هم مشکل دارم. هرکاری می کنم درست نمیشه !
    واقعا عجیبه ! سه تا wp فارسی کار می کنه روش اما نسخه english مشکل داره !‍

  • tabatabay

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۱۷

    من هم همين مشكل را با نسخه جديد دارم. البته براي من مشكل به اين صورته كه :
    1. صفحه هاي اصلي سايت براي كاربران بدون هيچ مشكلي باز مي شود .
    2. در كليه بخش هاي مديريت به جز نصب افزونه ، صفحات بار اول سفيد مي آيد و با چند بار رفرش (گاهي يك بار و گاهي چند بار) بالاخره نشان داده مي شود.
    3. در بخش نصب افزونه صفحه كلا سفيد مي آيد و حتي با رفرش هم نشان داده نمي شود.

    به نظر شما ممكن است اين مشكل هم از سرور باشد؟

  • biparva

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۰

    من همه موارد رو امتحان کردم اما بازهم صفحه اصلی صفید میاد!!!کمک فوری!!
    اون فایل رو به اول متن اضافه کردم!
    کل افزونه ها را ‍پاک کردم
    اما بازهم مشکل پا برجاست.هاست هم ماله وبرمز هست و همه چیو ساپرت میکنه!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۸

    biparva گفت:
    من همه موارد رو امتحان کردم اما بازهم صفحه اصلی صفید میاد!!!کمک فوری!!
    اون فایل رو به اول متن اضافه کردم!
    کل افزونه ها را ‍پاک کردم
    اما بازهم مشکل پا برجاست.هاست هم ماله وبرمز هست و همه چیو ساپرت میکنه!

    این موضوع رو هم بخونین: http://forum.wp-persian.com/topic/2677

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۸۸ - ۰۱:۵۸

    من تمام مطالب رو خوندم همه راه ها رو تست کردم ولی هر کاری می کنم مشکل صفحه سفید برطرف نمیشه .چه کار کنم ؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۸

    من تمام مطالب رو خوندم همه راه ها رو تست کردم ولی هر کاری می کنم مشکل صفحه سفید برطرف نمیشه .چه کار کنم ؟

    مواردی رو که در این تاپیک گفتم بررسی کنید ببینید مشکلتون حل میشه

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۲

    xray گفت:

    مواردی رو که در این تاپیک گفتم بررسی کنید ببینید مشکلتون حل میشه

    خدا رو شکر مشکل حل شد .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    رضایــــــــــی
  • djary

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۷

    من هم همين مشکل رو دارم اما شما که ميگين درست نميشه من کدوم رو تست کنم ؟ من صبح هم تو مديرت بودم اما رفتم دانشگاه اومدم ديگه سفيد نشون ميده از نسخه 2.8.5 استفاده ميکنم

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۰

    من هم همين مشکل رو دارم اما شما که ميگين درست نميشه من کدوم رو تست کنم؟

    کی گفته درست نمی‌شه؟ تمام راه‌حل‌هایی که این‌جا هست رو امتحان کنین.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۸ - ۰۲:۵۷

    دوست عزیز توی یکی از فایل های قالبت یه جا مثل function.php یه Space زیادی خورده پاکش کن درست میشه

  • afranet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۷

    با سلام
    راهنمايي فوري نياز مندم. لطفا!
    وارد بخش ورود مديريت مي شود.يوزر و پس را كه وارد مي كنم صفحه سفيد مي شود و لينك زير در نوار بلا ظاهر مي گردد.
    http://exampel.org/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F

    نكاتي كه شايد به مشكلم ربط داشته باشه:
    از طريق http://exampel.org/wp-login.php وارد مي شوم.ديگر راه ها اصلا صفحه يوزر و پس نمي ياد؛ فقط همين يه راه كه لينكشو درج كردم.به تازگي هم تمامي فايل ها را پاك كرده ام و جديد ريختم.به جز پايگاه داده ها كه همان قبلي است.سايت مشكلي ندارد و بالا مي آيد!
    با تشكر

  • afranet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۴۴

    با سلام
    راهنمايي فوري نياز مندم. لطفا!
    وارد بخش ورود مديريت مي شود.يوزر و پس را كه وارد مي كنم صفحه سفيد مي شود و لينك زير در نوار بلا ظاهر مي گردد.
    http://exampel.org/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F

    نكاتي كه شايد به مشكلم ربط داشته باشه:
    از طريق http://exampel.org/wp-login.php وارد مي شوم.ديگر راه ها اصلا صفحه يوزر و پس نمي ياد؛ فقط همين يه راه كه لينكشو درج كردم.به تازگي هم تمامي فايل ها را پاك كرده ام و جديد ريختم.به جز پايگاه داده ها كه همان قبلي است.سايت يالا مي آيد مشكل در مديريت است فقط!!!
    با تشكر

  • گروه توسعه پلاگین و طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۰ آذر ۱۳۹۱ - ۰۲:۵۵

    afranet گفت:
    با سلام
    راهنمايي فوري نياز مندم. لطفا!
    وارد بخش ورود مديريت مي شود.يوزر و پس را كه وارد مي كنم صفحه سفيد مي شود و لينك زير در نوار بلا ظاهر مي گردد.
    http://exampel.org/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F

    نكاتي كه شايد به مشكلم ربط داشته باشه:
    از طريق http://exampel.org/wp-login.php وارد مي شوم.ديگر راه ها اصلا صفحه يوزر و پس نمي ياد؛ فقط همين يه راه كه لينكشو درج كردم.به تازگي هم تمامي فايل ها را پاك كرده ام و جديد ريختم.به جز پايگاه داده ها كه همان قبلي است.سايت يالا مي آيد مشكل در مديريت است فقط!!!
    با تشكر

    تمامی مشکل هایی که دوستان و مشکل صفحه سفید دارن از وردپرس نیست به طور کلی از 2 جاست :
    1- پلاگین
    2- قالب
    یعنی یک قسمت کد مشکل دار درپلاگین و یا قالب وجوددارد.

    شروع کنید به غیر فعال کردن تک تک پلاگین ها و چک کنید و سوئیچ قالب یادتون نره.

    موفق باشید.

    گروه طراحی قالب وردپرس و توسعه پلاگین سیستم مدیریت محتوای وردپرس سئو آرت

  • mohammad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۰

    سلام
    متاسفانه من هم همین مشکل را دارم و چون کاملآ مبتدی هستم نتوانستم این مشکل را حل کنم .
    البته فقط برای بعضی مواقع صفحه اصلی برای یک بار باز میشه . تمام افزونه ها را هم غیر فعال کردم حل نشد.
    برای صفحات فرعی مشکلی نیست فقط برای صفحه اصلی مشکل دارم .
    دوستان اگه لطف کنند و یه راهنمایی کامل بکنند ممنون میشم.این هم آدرس سایتم
    http://www.bibifatemeh.com/

  • hamiddddd

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۶

    سلام
    من تازه عضو شدم و مبتدی هستم لذا سوتیهایم را ببخشید
    من ابتدا هاست را راه اندازی کردم وورد پرس هم نصب کردم با موفقیت ولی وقتی آدرس سایت را میزنم صفحه سفید میاد که فقط توش نوشته (لینکهای فعال به رنگ آبی) index of:
    .wordpress-3.5-fa_IR (1).zip
    wordpress...
    وقتیکه رویwordpress کلیک کنم سایت با پسوند ورد پرس فقط باز میشه چکار کنم که سایت با ادرس اصلیش باز شه لطفا راهنمایی کنید ..ممنون
    ضمنا هاست لینوکسی با سی پنل http://www.tady.ir

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.