انجمن


کد آخرین مطالب وبلاگهای به روز شده  (۴۸ نوشته)

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۰۶

    برای نمایش آخرین مطالب وبلاگهای به روز شده به کد آن نیاز دارم که در قالب قرار بدهم

    برای این کار پلاگین وجود دارد که ابزارک این کار را در گوسته میشه گذاشت

    اما چون پوسته من ابزارک ساپورت نمی کنه به کد نیاز دارم

    اگه کسی لطف کنه بگه ممنون میشم

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۶

    با استفاده از دستور
    get_last_updated() میتوانید اطلاعاتی از قبیل آی‌دی وبلاگ‌های به‌روز شده را به دست آورید و با داشتن آی‌دی نیز میتوانید مطالب آن وبلاگ را انتخاب کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - i20 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - kamali - wpkral
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۱

    معینی عزیز

    بنده چندان پی اچ پی واردنیستم

    محبت می کنید یه کد بهم بدهید که داخل پوسته قرار بدهم و پست های آخر وبلاگ ها را نشان بدهد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    i20 - Mostafa - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۸

    <?php get_last_updated(); ?>

    برای این کار پلاگین وجود دارد که ابزارک این کار را در گوسته میشه گذاشت

    فایل راهنمای افزونه رو نیز مطالعه کنید شاید تابعی براش تعریف شده باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini - FreeBlog.ir - Gharibe - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۰

    قصد دارم با تابع get_blog_post این کار رو انجام بدهم
    بعد از آماده شدن کدش رو قرار میدهم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    i20 - FreeBlog.ir - Gharibe - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Mostafa - kamali - amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۴

    metablog گفت:
    قصد دارم با تابع get_blog_post این کار رو انجام بدهم
    بعد از آماده شدن کدش رو قرار میدهم

    خیلی خوشحالم که کاربر فعال و دلسوزی چون شما در اینجا فعالیت میکنه

    اینو از ته دل گفتم . امیدوارم تعداد آدم هایی مثه شما اینجا بیشتر بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini - Gharibe - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Gharibe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    تشکر شده: ۶۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۲

    من یه قسمتی از این کد رو دارم، البته فعلا فقط لینک سایت رو نشون میده نه مطالب رو

    <?php
    $blogs = get_last_updated();
    if( is_array( $blogs ) ) {
    	?>
    	<ul>
    
    	<?php foreach( $blogs as $details ) {
    		?><li><a href="http://<?php echo $details[ 'domain' ] . $details[ 'path' ] ?>" target="_blank"><?php echo get_blog_option( $details[ 'blog_id' ], 'blogname' ) ?></a></li><?php
    	}
    	?>
    	</ul>
    	<?php
    }
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    FreeBlog.ir - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - kamali
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۸

    متشکرم اما همانطور که می بینید این کد را دارم

    کد آخرین مطالب وبلاگ های آپدیت شده را نیاز دارم

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۳

    ببخشید؛ امروز مشغول بودم نتوانستم کد را بگذارم
    ولی حتما تا چند ساعت دیگر قرار میدهم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Gharibe - FreeBlog.ir - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - kamali
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۹

    شما همیشه من را شرمنده می کنید آقای معینی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini - Gharibe - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۳۱

    کد آماده شد؛ به خاطر تاخیر در نوشتن کد معذرت میخواهم
    دریافت کد
    در این کد؛ لینک آخرین نوشته‌ی 10 وبلاگ به‌روز شده (از هر وبلاگ یک نوشته) را نمایش میدهد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Gharibe - FreeBlog.ir - i20 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - ashrafi - kamali - amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۴

    ممنون معینی جان

    کد را قرار دادم . کد خیلی خوب نوشته شده اما یک اشکال داره که فکر می کنم منحصر به سیستم فری بلاگ باشه

    یک عده از وبلاگ ها با فید از سایر یاست ها آپدیت می شوند یعنی این جز امکانات سیستم است

    کد را که قرار دادم به جای اینکه لینک مطلب از وبلاگ های سیستم فری بلاگ نمایش داده بشه لینک های اصلی که فید آنها گرفته شده نشان داده می شد

    یعنی این کد آدرس را از تیبل پست دیتابیس به گونه ای می خواند که آدرس منبع اصلی میاد نه آدرس وبلاگ سیستم ما

    لطف می کنی اگه این مورد آدرس لینک را یه بررسی کنی

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۱

    freeblog گفت:
    یک عده از وبلاگ ها با فید از سایر یاست ها آپدیت می شوند

    میشه بیشتر توضیخ بدی .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۶

    کاربران ما می توانند وبلاگ هایی داشته باشند که به صورت اتوماتیک از فید سایر سایت ها آپدیت می شوند

    مثه http://scriptha.freeblog.ir که در زمینه اسکریپت از چندین سایت دیگه به صورت اتوماتیک آگدیت میشه
    مشکل کد شما اینجاست که در صفحه اول به عنوان مثال به جای اینکه لینک وبلاگ http://scriptha.freeblog.ir نمایش داده بشه لینک سایت اصلی را نمایش میده که مطلب ازش گرفته شده مثلاً لینک persianscript.com را نمایش میده
    که این برای ما مناسب نیست

    امکانش هست برای آدرس دهی لینک یه راه دیگه ای را انتخاب کنید ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۶

    برسی میکنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    FreeBlog.ir - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - amirsaam
  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۶

    سلام
    ممنون از کد ، یه سوال؟
    به فرض ما ۱۰ وبلاگ داریم و میخواهیم فقط اخرین مطالب وبلاگی که شماره id ‌ان 5 هست را نشون بديم
    ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن چه طور كد را تغيير بدم

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۹

    کد زیر 5 مطلب آخر وبلاگ با آی‌دی 5 را نمایش میدهد .

    <?php
    		$post_prefix  = $table_prefix . '5_posts';
    		$post = $wpdb->get_results($wpdb->prepare("SELECT <code>post_title</code>,<code>guid</code> FROM <code>$post_prefix</code> WHERE <code>post_status</code>='publish' AND<code>post_type</code>='post' ORDER BY <code>ID</code> DESC LIMIT 5;"));
    		for($i=0;$i < count($post); $i++){
    			if(is_object($post[$i]))
    				printf('<li><a href="%s" title="%s">%2$s</a></li>',$post[$i]->guid ,$post[$i]->post_title);
    		}
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - FreeBlog.ir - ashrafi - Gharibe - kits - amirsaam
  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۱

    سلام وممنون از کد
    برا اطمینان خاطر این ۲ سوال را می‍پرسم
    درسته که در این کد عدد ۵ ما همون آی دی وبلاگ هست و مثلا اگه خواستیم وبلاگی با ای دی ۶ را نمایش بدیم باید این عدد قسمت آخر كد را به ۶ تغییر بدیم

    $post = $wpdb->get_results($wpdb->prepare("SELECT <code>post_title</code>,<code>guid</code> FROM <code>$post_prefix</code> WHERE <code>post_status</code>='publish' AND<code>post_type</code>='post' ORDER BY <code>ID</code> DESC LIMIT 5;"));

    و در کد زیر که برای تعداد مطالب هست که اگه خواستیم ۱۰ تا از اخرین مطالب وبلاگ مورد نظر را نشون بده باید این کد را از 5 به ۱۰ تغییر بدیم

    $post_prefix  = $table_prefix . '5_posts';

    البته میتوانستم درعمل این کار را انجام بدم و نتیجه را ببینم با این حال گفتم از شما ب‍‍‍‍پرسم وبعد این کا را انجام بدم -ممنون

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۶

    عدد 5 در آخر کد زیر ، تعداد نوشته ها رو به 5 محدود میکنه .
    $post = $wpdb->get_results($wpdb->prepare("SELECT <code>post_title</code>,<code>guid</code> FROM <code>$post_prefix</code> WHERE <code>post_status</code>='publish' AND<code>post_type</code>='post' ORDER BY <code>ID</code> DESC LIMIT 5;"));

    و در کد زیر نیز 5 آی‌دی وبلاگ میباشد .
    $post_prefix = $table_prefix . '5_posts';
    درضمن کد را از این لینک دریافت کنید،

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ashrafi - kits - Mostafa - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۶

    آقای معینی برای مشکل من توانستید راهی پیدا کنید ؟

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۰

    این رو امتحان کنید :
    http://www.mediafire.com/?dh0guq0tuj0w2z2

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - FreeBlog.ir - kamali - amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۳

    این کد را چندین جای قالب تست کردم هیچ عکس العملی نداشت

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۲

    کد همان کد قبلی است، فقط قسمت آدرس‌ لینک‌ها تغییر کرده،
    پس اگر کد قبلی عمل میکرده باید این کد هم عمل کنه و در صورت وجود اشکال باید فقط قسمت آدرس لینک‌ها مشکل داشته باشه

    لطفا بیشتر برسی کنید
    خطا نمیدهد ؟
    چه چیزی نشان میده ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    FreeBlog.ir - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۷

    من مجدد در چندین جای index.php کد را قرار دادم اما هیچ خطا یا لینکی نمایش داده نشد
    یه جای کار باعث میشه عمل نکنه

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۸

    با کد قبلی مشکلی نداره ؟
    لطفا دوباره کد قبلی را تست کنید http://www.mediafire.com/?w91ck6hiuxdp4pc

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۰

    جالبه

    این کد قبلی هم دیگه هیچ اثری نداره

    من از همون قالب قبلی دارم استفاده میکنم نمیدونم چه اتفاقی افتاده

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۶

    وبلاگ با آی‌دی 5 را حذف نکردید؟
    کد زیر را قرار داده و متون نمایش داده شده را در اینجا قرار دهید .
    http://www.mediafire.com/?hcabn2ivp4jmatp

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۱

    وبلاگ با آی دی 5 حذف شده

    کد جدید را قرار دادم

    تنها این ارور نمایش داده شد

    array(0) { }

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۰

    freeblog گفت:
    وبلاگ با آی دی 5 حذف شده

    به همین خاطره که چیزی نمایش داده نمیشه !
    در خط 2 به جای 5 آی‌دی مورد نظر را قرار دهید .

    $post_prefix  = $table_prefix . '5_posts';

    http://www.mediafire.com/?dh0guq0tuj0w2z2

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۷

    خوب من که نمیخوام فقط لینک های یک وبلاگ را نشان بده

    فکر کنم شما بحثی را که دوستمون وسط کار مطرح کرد را دارید ادامه میدهید مشکل من یه چیز دیگه بود

    کدی که اول دادید برای پست های جدید کل وبلاگ ها کار میکرد منتها چون بعضی وبلاگها با فید اتوماتیک آپدیت میشوند لینک به منبع اصلی داده میشد نه وبلاگ ما

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۶

    فری بلاگ جان واقعا معذرت میخوام
    بفرمایید : http://s1.picofile.com/file/6302237422/blog_last_posts.txt.html

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    FreeBlog.ir - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۶

    خواهش میکنم سالار

    اما این که باز همون کد قبلی با آی دی 5 هست :دی

    معینی جان حتماً خیلی مشغله داری

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۰

    بازم معذرت میخوام .
    چندین فایل با نام‌های مشابه وجود داشت؛ اشتباه فایل قدیمی را آپلود کردم !

    مطمئن دانلود کنید، تست شده !
    http://s1.picofile.com/file/6304060360/last_blog_update_post.txt.html

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    FreeBlog.ir - Gharibe - salehkhan - amirsaam
  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۱

    معینی عزیزم

    مثل همیشه کارت عالی بود

    کد به خوبی داره کار میکنه

    ازت خیلی ممنونم ایشالله بتونم جبران کنم یه روزی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini
  • salehkhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۷:۰۵

    يك سوال ....
    اگر بخواهيم براي آخرین مطالب وبلاگهای به روز شده
    تاريخ ارسال به صورت شمسي ، تعداد نظرات مربوط به آن مطلب ، نام نويسنده ،‌ دسته بندي مطلب در كنار آن نوشته شود چه نوع كدي بايد بنويسيم .

  • www.iransa.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۰

    سلام/ دوستان
    چطور میشه از این کد در ابزارک متن استفاده کرد ؟ وقتی این کد رو تو ابزارک متن میزارم بجای آخرین مطالب کل کد دیده میشه ! چکار میشه کرد ؟

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۳

    دوست گرامی این کد برای قالب است نه ابزارک

  • kamali

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۱

    ولی برای ابزارک هم می توان استفاده کرد.
    فقط کافی است افزونه HTML Javascript Adder را نصب کنید.
    سپس به قسمت نمایش» ابزارک ها رفته و از بخش ابزارک های در دسترس ابزارکی که هم نام افزونه است(HTML Javascript Adder ) و بالای ابزارک های موجود اضافه شده است را کشیده و بسته به نوع پوسته ای که استفاده می کنید، در ساید بار مورد نظر رها کنید.
    به سادگی می توانید کد های html خود را درون این ابزارک ریخته و مثلا عنوان آن را «آخرین مطالب وبلاگ ها» بگذارید.

    نکته: اگر این افزونه را در اختیار ندارید، نیازی به دانلود و آپلود نیست، فقط کافی است در قسمت افزونه ها>جستجوی افزونه، نام این افزونه را جستجو کنید تا آخرین نسخه از افزونه در اختیار شما قرار گیرد و آن را نصب نمایید.

  • p30p30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۹

    سلام و تشکر
    من نیاز ضروری به این کد داشتم .
    حالا این کد را در کدام فایل و در کدام قسمتش قرار دهم ؟
    (‌ببخشید مبتدیانه بود)

  • kamali

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶

    دوست گرامی سلام
    افزونه ای را که گفتم، نصب و فعال می کنید و بعد از آن در قسمت ابزارک ها یک ابزارک با نام افزونه (HTML Javascript Adder) اضافه می شود.

    این ابزارک را کشیده و بر روی ساید بار مورد نظر رها می کنید و کد html مورد نظرتان را در آن کپی می کنید.

    به راحتی کد کار می کند.

    اگر مراحل را درست بروید مطمئناً جواب خواهد داد ولی باز اگر مشکلی بود مطرح نمایید.

  • www.blogran.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۹

    سلام دوست عزیز آقای کمالی /
    من طبق گفته شما عمل کردم نشد و به این صورت نمایش داده شده:

    get_results($wpdb->prepare("SELECT post_title,ID FROM $post_prefix WHERE post_status='publish' ANDpost_type='post' ORDER BY ID DESC LIMIT 1;")); if(is_object($post[0])) printf('
    %2$s
    ',get_blog_option( $up['blog_id'],'siteurl').'/?p='.$post[0]->ID ,$post[0]->post_title); } ?>

  • میلاد رحیمی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸

    دوست عزیز می تونی از افزونه Diamond MultiSite Widgets استفاده کنی که سه ابزارک اخرین وبلاگ های بروز شده، اخرین مطالب و اخرین دیدگاه را می تونی بصورت ابزارک در بیاری...

  • blogestan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۱

    دوستان سلام
    من تازه به جمع شما پیوستم

    من میخواستم مثل سایت www.wordpress.com در صفحه اول وب سایتم
    تازه ترین نوشته ها به همراه عکس از اون پست در بالای آن نمایش داده بشه.
    آیا پلاگینی در این مورد وجود داره

  • afsoongar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۹

    metablog گفت:
    کد آماده شد؛ به خاطر تاخیر در نوشتن کد معذرت میخواهم
    دریافت کد
    در این کد؛ لینک آخرین نوشته‌ی 10 وبلاگ به‌روز شده (از هر وبلاگ یک نوشته) را نمایش میدهد.

    آیا امکانش هست که این فایل رودوباره آپلود بکنید

    و ایا امکانش هست که 10 ارسالی آخر + اسم وبلاگ رو هم تو خروجی نمایش داد

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۴

    http://forum.wp-persian.com/topic/20123

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • digar-zaman

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۴

    سلام
    این وبلاگ ِ منه : http://entehaye-jahan.blogfa.com/
    من میخوام لینک وبلاگ هایی که به روز شدن توی ِ صفحه ی وبلاگم نشون داده بشن
    میشه کمکم کنید ؟
    ممنون

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۸

    digar-zaman گفت:
    سلام
    این وبلاگ ِ منه : http://entehaye-jahan.blogfa.com/
    من میخوام لینک وبلاگ هایی که به روز شدن توی ِ صفحه ی وبلاگم نشون داده بشن
    میشه کمکم کنید ؟
    ممنون

    گرامی این انجمن تنها از کاربران سیستم های وردپرسی پشتیبانی میکند و شامل سیستم بلاگفا نمیشود

  • stormarena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۳

    با سلام
    به جای بلاگ آیدی ما چی بایدد بنویسیم
    if ( 0 == $up['blog_id'] || 1 == $up['blog_id'] )

درباره‌ی این موضوع