با سلام خدمت دوستان عزیز
تو پست قبلیم (مشکل زجر آور یک افزونه ) که در همین صفحه اول انجمن هست در مورد مشکل wp super cache و افزونه های داینامیک صحبت کردم و وقتی سوپر کش استفاده می کنید تمام افزونه های داینامیک که بر اساس php کار می کنند آپدیت نمی شوند مثل افزونه های آمارگیر مانند statpress و دیگر افزونه ها. به خاطر همین به دنبال آمارگیر های آجاکس و آمارگیرهایی به غیر از افزونه های وردپرس رفتم چون افزونه wp super cache یکی از مهمترین افزونه هاست که باید حتما نصب شود و بعد از نصب هم همان مشکلاتی گفتم....
در جستجوم به آمارگیر جالبی برخوردم که تمام امکانات رو داشت و خیلی خوب هم کار می کرد به این صورت بود که اون آمارگیر رو در یک جایی آپلود می کردی و بعد از نصب یک کدی بهت می داد که باید اون رو در یکی از صفحات و یا در ابزارک قرار بدی این کدی که میداد به دو صورت بود یکی جاوا اسکریپت و دیگر php ...
به هر حال ما نصب کردیم و جواب خوبی هم گرفتیم حالا یک سوال برام پیش اومده و اون اینکه ..
چون از دیتابیس استفاده میشه مصرف بالایی نداره؟
به ازای 30 بازدید حجم دیتابیسش(دیتابیس خود آمارگیر ) شد 13.9 کیلوبایت.
سوال: به ازای همین بازدید برای افزونه هایی مثل statpress , crystat چقدر به حجم دیتابیس اضافه می شود؟
اسم این آمارگیر نیز slimstat است و واقعا جالبه.
و سوال دوم اینکه، یکی از دوستان گفت می تونی از آنالیزر گوگل استفاده کنی خیلی خوبه چون به سرور سایت فشاری نمی یاره.
ما هم این افزونه رو نصب کردیم و یک کدی از گوگل می خواست من هم رفتم ثبت نام کردم ، می خوام بدونم این کدی که باید از گوگل بگیریم تو کدوم قسمت حساب کاربری گوگل است.
ببخشید که سر همتون رو درد آوردم
با تشکر