چطور می توانم فایل ترجمه را به پوسته اضافه کنم تا وردپرس آن را فراخوانی کند من زبان را به فارسسی ترجمه کردم اما در مرورگر نمایش داده نمی شود و تنها زبان انگلیسی وجود دارد.
چگونگی فارسی کردن پوسته و افزونه
از این مستند هم استفاده کردم ولی نشد!
چطور می توانم فایل ترجمه را به پوسته اضافه کنم تا وردپرس آن را فراخوانی کند من زبان را به فارسسی ترجمه کردم اما در مرورگر نمایش داده نمی شود و تنها زبان انگلیسی وجود دارد.
از این مستند هم استفاده کردم ولی نشد!
سلام دوست عزیز
روش استاندارد فارسی کردن (استفاده از نرم افزار poedite ) روی بعضی از پوسته ها خوب جواب نمیده به روش سنتی (همون جایگزینی کلمات) این پوسته رو ترجمه کن
حلا اصلا این چه پوسته ای هست ؟ اسمشو بگو شاید یکی قبلا ترجمش کرده باشه
مراحلی را که طی کردین بفرمایید, تا راهنماییتون کنم.
mostafa1990 گفت:
مراحلی را که طی کردین بفرمایید, تا راهنماییتون کنم.
نام پوسته: Quantive
فایلی تو پوسته بود که با کلیک روی آن با پاورپوینت باز می شود من آن فایل را با poedit باز کردم و شروع به ترجمه رشته به زبان فارسی کردم و ذخیره نمودم و fa_IR هم به اسمش اضافه کردم و جواب نداد بعد از اون به فایل اصلی تغییر نام دادم بازهم جواب نداد.... حتی کدی که در مستندات گفته شده بود را به اول فایل هیدر اضافه کردم و باز هم جواب نگرفتم ... موندم چه کار کنم....
fa_IR هم به اسمش اضافه کردم
نیازی نیست! فقط با نام fa_IR ذخیره کنید. اون مورد برای ترجمه افزونههاست.
از چه کدی در header.php استفاده کردین؟
farakav گفت:
نام پوسته: Quantive
فایلی تو پوسته بود که با کلیک روی آن با پاورپوینت باز می شود من آن فایل را با poedit باز کردم و شروع به ترجمه رشته به زبان فارسی کردم و ذخیره نمودم و fa_IR هم به اسمش اضافه کردم و جواب نداد بعد از اون به فایل اصلی تغییر نام دادم بازهم جواب نداد.... حتی کدی که در مستندات گفته شده بود را به اول فایل هیدر اضافه کردم و باز هم جواب نگرفتم ... موندم چه کار کنم....
این تیکه رو به فایل header.php اضافه کردید ؟
<?php load_theme_textdomain('shakhes'); ?>
بهتره یه نگاه به اینجا بندازید شاید جوابتو بتونی بگیری .
http://codex.wp-persian.com/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%88-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87/