انجمن


چند تکه کردن فیلد زمینه دلخواه  (۱۵ نوشته)

  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۹

    با سلام و تبریک سال نو.
    توی برخی از افزونه‌های وردپرس میشه از یک فیلد ورودی اطلاعات مختلف رو در جاهای مختلف استفاده کرد. مثلا در یک فیلد داریم:
    22|Tehran|Pardis
    همه این ها در یک فیلد وجود دارند و با یک عبارت مثل " | " از هم جدا شدن. البته برخی از افزونه های از * یا ~ هم استفاده میکنند. همونطور که گفتم اینها با یک عبارت مشخص از هم جدا میشن و در خروجی مثلا به صورت:

    My Age is 22
    My Adress is Tehran - Pardis

    نمایش داده میشن.
    چیزی که میخوام انجام بدم اینه که در فیلدهای دلخواه یا زمینه های دلخواه وردپرس اینکارو انجام بدم و بعد داخل پست به ترتیبی که مثال زدم نمایش بدم. ممنون میشم سریع به جواب برسونیدم... شاد باشید.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۶

    كار با زمينه كه قبلا توضيح داده شده
    روش:

    $s = explode("|", $zamine);
    echo "My Age is $s[0]";
    echo "My Adress is $s[1] - $s[2]";
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WpMaster - بـ.ر تـ.ر یـ.ـن - Morteza - Mostafa - djsaeedkhan - Mojtaba in96
  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۲

    ممنون عالی بود، فقط یک سوال برام پیش اومد، اگر اطلاعتی که داخل فیلد قرار میدم زیاد باشه مشکلی برای دیتا بیس پیش نمیاد؟
    مثلا توی فیلد کلا 1000 کاراکتر استفاده شه که این 1000 کاراکتر 20 قسمت 50 کاراکتری هست که با "|" از هم جدا میشن. در این صورت توی پست باید از php و کدهایی که پارسا گفتن باید استفاده کنم، اینجوری مقدار پردازش زیاد میشه و به cpu فشار میاد؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۹

    در مورد اينكه در ديتابيس مشكلي ايجاد كنه خير. مشكلي نيست

    در مورد cpu و يا حافظه اطلاعي ندارم

    من براي سايتم از همين روش استفاده كردم. مشكلي هم نداشتم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بـ.ر تـ.ر یـ.ـن
  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۹

    پارسای عزیز تشکر، اگر کسی در مورد مصرف رم و cpu در این مورد اطلاعی داشت لطف کنه بگه. فعلا موضوع رو حل نشده نگه میداریم با اجازتون، به خاطر پیدا کردن تاثیر در مصرف منابع سخت افزاری.

  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۴

    در زمینه دلخواه به چه شکل میشه !

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۹

    Bita گفت:
    در زمینه دلخواه به چه شکل میشه !

    الان سوال شما چی هست؟

  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۱

    man4toman گفت:

    الان سوال شما چی هست؟

    بطور مثال من میخوام یه فایل چند تکه رو برای دانلود در زمینه دلخواه قرار بدم.

    دانلود ( این زمینه دلخواه هست ) : قسمت اول | قسمت دوم | قسمت سوم

    به این شکل .

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۶:۳۸

    بطور مثال من میخوام یه فایل چند تکه رو برای دانلود در زمینه دلخواه قرار بدم.

    دانلود ( این زمینه دلخواه هست ) : قسمت اول | قسمت دوم | قسمت سوم

    به این شکل .

    شما میتونید از چند زمینه ی دلخواه استفاده کنید و با دستور شرطی مشخص کنید که اگه مثلا قسمت های دوم و سوم رو گذاشتید نشون داده بشه .
    شرطی قرار دادن زمینه ی دلخواه رو توی یکی از تایپیک ها مصطفی توضیح دادن یه کم بگردید اگه پیدا کردید اینجا لینکش رو بارید .

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۷

    کد که بالا آورده شده.
    با توجه به کد همچین چیزی میشه. در زمینه :
    http://site.com/0.rar|http://site.com/1.rar|http://site.com/2.rar

    در قالب :
    <a href="<?php echo $s[0]; ?>">Link1</a> , <a href="<?php echo $s[1]; ?>">Link2</a> , <a href="<?php echo $s[2]; ?>">Link3</a>

  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۶

    برای خودم که شروع کننده این موضوع هستم سوالات جدید پیش اومده!
    میخوام بدونم آیا میشه یکبار مثلا بخش 1 و 2 و 3 رو جدا کرد و توی مدت زمانی که کاربر ازسایت خارج نشده از اونها استفاده کرد؟

    کمی حرفم رو واضح میکنم:
    ببینید عملیات جدا کردن و نمایش هر بخش از فیلد نیاز به پردازش داره همه اینو میدونیم. حالا فرض کنیم کاربر از صفحه الف به صفحه ب میره..
    داخل صفحه الف بخش 1 زمینه دلخواه باید نمایش داده بشه و داخل صفحه ب بخش 2. وقتی کاربر از صفحه الف به صفحه ب میره، زمینه دلخواه دوباره پردازش و غربال میشه تا تکه 2 رو نمایش بده. آیا میشه همه بخشها توی صفحه الف جدا بشن و بعد به صفحه ب فرستاده بشن تا میزان پردازش کمتر بشه؟
    ممنون میشم یکی حرفه ای راهنماییم کنه ... مرسی

  • sina1415

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۹

    سلام
    می بخشین این تایپیک رو اوردم بالا
    من نمی تونم قسمت ها رو پارت بندی کنم
    اینجور می خوام بشه
    دانلود ( این زمینه دلخواه هست ) : قسمت اول | قسمت دوم | قسمت سوم
    از قالب سایت دانلودها استفاده می کنم
    اینم کد دوتا زمینه دلخوام در قالبsingle ( یکی مربوط به پسورد و دیگری مربوط زمینه لینک)

    <p style="text-align: justify"><img alt="password"  src="http://www.downloadha.com/images/password.gif" />پسورد فایل : <strong><?php echo get_post_meta($post->ID, 'رمز',true); ?></strong></p>
    
    <p style="text-align: justify"><strong><img alt="download"  src="http://www.downloadha.com/images/download.gif" /> </strong> <a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'لینک',true); ?>">
    دانلود با لینک مستقیم</a></p>
    <p>
    	&nbsp;</p>
  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲

    میتونی یه کمی از php کمک بگیری
    از شرط ها استفاده کن if

  • sina1415

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵

    pesarak گفت:
    میتونی یه کمی از php کمک بگیری
    از شرط ها استفاده کن if

    چه جور این کارو کنم؟؟؟
    کلی گشتم نمیشه

  • hamidy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۴۷

    سلام دوستان. من مثل شما عزیزان حرفه ای نیستم و از کدها چیز زیادی بلد نیستم.
    من از زمینه دلخواه در قالب استفاده می کنم که تو قالب سایتم فقط نمایش عکس را داره. منظورم اینه که برای هر پست فقط یک عکس را نشون میده . حالا میخامبه صورتی باشه که در کنار عکس کوچک عنوان اون پست هم نمایش داده بشه و لینک دار هم باشه . اگر دوستی کدها را برای من ویرایش کنن ممنون می شوم. با تشکر

    این کد نمایش در قالب

    <div class="sidebar-box">
    <H3><span><b>کلیپ ها</b></H3></span>
    <?php
    
    $al_post = get_posts( 'showposts=4&cat=281' );
    
    if( $al_post ) :
    
    foreach( $al_post as $post ) :
    
    setup_postdata( $post );
    
    ?>
    
    <div class="gameimg">
    
    <a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>">
    
    <img border="0" src="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'game',true); ?>" />
    
    </a>
    
    </div>
    
    <?php endforeach; ?>
    
    <?php endif; ?>
    <div style="clear:both;"></div>
    <a href="/?cat=281" target="blank">
    <div class="game-more">
    ادامه کلیپ ها ...
    </div>
    </a>
    </div>

    این هم کد استایل

    .gameimg {
    float:right;
    width: 130px;
    height: 130px;
    padding: 1px;
    margin: 8px 4px 8px 4px;
    border: 1px solid #ddd;
    }
    .gameimg img {
    border:0;
    width:130px;
    height:130px;
    }
    .game-more {
    padding-right:5px;
    background: none;
    color: #b6b6b6;
    border: 1px dashed #ddd;
    border-bottom: 1px dashed #ddd;
    margin:0 4px 3px 7px;
    }
    .game-more:hover {
    background: #ededed;
    color: #232323;

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها