انجمن


ارور با افزونه w3-total-cache  (۲۷ نوشته)

  • ehsan1363

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۷

    سلام من با افزونه این مشکل دارم این پیغام رو میده
    به‌دلیل داشتن مشکلی جدی افزونه فعال نشد.
    Sorry, Watermark RELOADED requires PHP 5.0 or higher. Please deactivate Watermark RELOADED
    دسترسی پوشه wp-content رو هم 777 کردم ولی بازم نشد
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۳

    خب خیلی ساده داره میگ ورژن php سرور شما نمی تونه این رو ساپورت کنه چون این پلاگین با ورژنهای 5.0 به بالا کار می کنه

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۶

    من افزونه w3-total-cache رو فعال کردم ولی اخطار داد به دلیل داشتن مشکل جدی افزونه فعال نشد.
    /home/smsfair/public_html/wp-config.php could not be written, please edit config and add:
    define('WP_CACHE', true); before require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
    then .

    این داره به چه مشکلی اشراه میکنه؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۳

    این پلاگین در توضیحاتش گفته که نباید پلاگین کش دیگه ایی نصب باشه و باید بطور کل پاک باشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ahmad-s
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۲

    ولی من که پلاگین کش دیگه ای ندارم. لطفا ببینید دقیقا نگفته چه پلاگینی و آدرسش کجاست؟ چون من تا حالا نه پلاگین کش دیگه ای نصب نکردم.

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱

    لیست افزونه های فعال من اینه:
    Fast Secure Contact Form
    Google XML Sitemaps
    WordPress Related Posts
    wp-jalali
    WP Page Numbers

    بنابراین مشکل من بخاطر افزونه نمی تونه باشه، احتمالا مشکل از یک کدی باید باشد. باید کدی را اضافه یا کم کنم. ولی نمی دونم چه کدی! لطفا راهنمایی کنید.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۰

    متن ارور رو کامل نخوندم شرمنده
    شما در فایل wp-config قبل از
    require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
    مشخصه زیر رو اضافه کنید :
    define('WP_CACHE', true);

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ahmad-s - محسن غیاثی
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۸

    وقتی میخوام فایل wp-config رو ویرایش کنم ارور میده و اجازه نمیده.
    میگه: Could not open /home/smsfair/public_html/wp-config.php for writing: Permission denied

  • mehdisr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۵

    فکر کنم خودش تو ارور گفته دیگه

    Permission denied

    دسترسی ویرایش بدید به فایل .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ahmad-s
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۵

    چجوری باید بهش دسترسی ویرایش بدم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۳

    در هاست پرمیژن فایل کانفیگ رو بر روی 644بذارین تا بتونید ویرایشش کنید

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۱

    با تشکر از همه. من افزونه رو نصب کردم و احساس می کنم سرعت لود سایتم خیلی افزایش پیدا کرد. حدااقل دوبرابر شد. فقط یه سوال دارم. این افزونه کدوم قسمت از صفحات سایت رو ذخیره میکنه، من وقتی مطلب جدید می نویسم بعد از چند دقیقه نمایش داده میشه؟ لطفا در خصوص چگونگی و مدت ذخیره سازی صفحات توضیح بدید. با تشکر

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹

    افزونه رو نصب کردم ولی چجوری می تونم بفهمم آیا افزونه به درستی کار می کنه؟
    آدرس سایتم: http://www.sms-fa.ir
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۳

    سلام
    برای تست سرعت لود سایت می تونی از سایت های زیر کمک بگیری.
    http://gtmetrix.com
    http://www.webpagetest.org
    با تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ahmad-s
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۴

    من توی یکی از این سایتها تست کردم ولی زیاد ازش سر در نیاوردم. اینم لینکش: http://www.webpagetest.org/result/120304_XS_3F3YV/
    لطفا راهنمایی کنید. ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    eshahnazi
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۱

    ضمن اینکه من منتظر پاسخ سوال قبلی هستم یه مسئله ای پیش اومده که باید بگم.
    در قسمت تنظیمات افزونه کش دو تا اخطار داده شده به شرح زیر:It appears Page Cache URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

    It appears Minify URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

    لطفا راهنمایی بفرمایید.

    یه پیام دیگه ای هست که در تمام صفحات پیشخوان نمایش داده میشه، به شرح زیر:
    One or more plugins have been activated or deactivated, please and check the to maintain the desired user experience.

    ممنون از لطفتون

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۰

    احساس می کنم سرعت لود صفحه خیلی زیاده و افزونه کش هیچ فایده ای نداره بلکه سرعت لود صفحه رو بالا هم برده
    دوستان لطفا کمکم کنید.
    این سایت رو ببینید: http://www.3ali3.com
    می خوام سرعت سایتم مثل سایت 3الی3 باشه
    آدرس سایتم: http://www.sms-fa.ir

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۰

    از دیروز که افزونه کش رو فعال کردم ایندکس شدن مطالبم در گوگل کند شده
    قبلا در مدت حدودا 5 دقیقه ایندکس میشد، الان حدود 6 ساعت
    آیا دلیل این قضیه افزونه کش است؟
    (دوستان ببخشید که زیاد سوال می پرسم. لطفا به سوالات قبلی هم پاسخ بدید. با تشکر)

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳

    من از وقتی افزونه کش رو نصب کردم یک پیامی در بالای پیشخوان ظاهر شده است. به عکس زیر توجه کنید:
    http://img4up.com/up2/24159460075024922936.bmp
    این پیام چه میخواهد بگوید؟

  • BoukanPatogh.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۹

    خب این که مشکلی نیست می گه که کش رو پاک کنم یا نه
    اگرم دوست نداری اون پام بیاد می تونی دکمه Hide this massage رو بزنی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ahmad-s
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۶

    گزینه عدم نمایش پیام رو کلیک کردم.
    توی صفحه تنظیمات افزونه w3-total-cache یک پیام و دو اخطار نمایش داده می شود. لطفا بگویید انها چه می گویند.
    http://img4up.com/up2/62229645546719493590.bmp

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۷

    سلام دوست عزیز؛

    ahmad-s گفت:
    من توی یکی از این سایتها تست کردم ولی زیاد ازش سر در نیاوردم. اینم لینکش: http://www.webpagetest.org/result/120304_XS_3F3YV/
    لطفا راهنمایی کنید. ممنون

    همون طور که سمت راست بالای اون سایت نشون داده سرعت لود سایتت خیلی پایینی به طوری که با حروف انگلیسی F و رنگ قرمز نشون داده.
    تو این لینک هم http://gtmetrix.com/reports/sms-fa.ir/zDhHnaDO میزان سرعت سایتت از نظر موتور های جست و جو گر گوگل و یاهو رو نشون میده که همون طور که می بینی اون ها رو هم با F , c مشخص کرده که نشون میده سرعت لود سایتت خیلی پایین هست.
    خوب به طبع برای افزایش سرعت لود سایتت رفتی از افزونه های کش استفاده کرده که کار خوبی هم هست اما در مورد اون پیغامه:

    ahmad-s گفت:
    من از وقتی افزونه کش رو نصب کردم یک پیامی در بالای پیشخوان ظاهر شده است. به عکس زیر توجه کنید:
    http://img4up.com/up2/24159460075024922936.bmp
    این پیام چه میخواهد بگوید؟

    این پیغام معمولا بعد از این که هر بار افزونه ای رو فعال یا غیر فعال کنی نمایش داده میشه.
    من که هر موقع این پیغام نمایش داده میشه گزینه "Empty the page cashe " رو میزنم.

    و این که در کل نباید هر چیزی که تو اون افزونه هست رو که فعال کنید مثلا CDN که فکر نکنم زیاد به کارتون بیاد.

    در ضمن برای افزایش سرعت لود سایت می تونید CSS سایتتون رو از طریق سایت های زیر فشرده سازی کنید.
    البته یه بکاپ قبل از این کار لازمه.

    <a href="http://www.cssportal.com/css-optimize/">http://www.cssportal.com/css-optimize/</a>
    <a href="http://www.cssdrive.com/index.php/main/csscompressor">http://www.cssdrive.com/index.php/main/csscompressor</a>

    حالا در آخر برای این کارتون فعلا راه بیافته پیشنهاد می کنم افزونه WP Smush.it رو نصب و فعال کنید و با این کار کنار هر عکسی تو قسمت رسانه ها تب جدیدی به نام Smush.it ایجاد میشه که زیر این تب کنار هر عکسی(یا فایل) نوشته Smush.it now - Not processed
    که کافیه شما اون گزینه رو بکلیکید و بعد از مدتی میبینید که کنار اون عکس جمله ای شبیه این میاد:
    Reduced by 11.5% (11.4 KB)
    Re-smush
    حالا اگه خواستید کل عکس هاتون رو به صورت یکجا اسماش کنید به قسمت رسانه ها و از اون جا به قسمت " Bulk Smush.it" برید و تو اون قسمت اطلاعاتی از قبیل تعداد عکس هاتون و مدت زمان لازم برای فشرده سازی آن ها توسط افزونه اسماش رو نشون داده. شما می تونید با کلیک روی گزینه
    Run All Images...
    تمامی عکسهاتون به صورت یکجا فشرده میشند.
    البته باید بگم همون طور که توی سایت سنجش سرعت که تو پست های قبلی معرفی کردم، گفته شده با استفاده از این افزونه و افزونه W3 Total Cache می تونید تا حد قابل قبولی سرعت لود سایتتون رو بالا ببرید. (البته به نظر من چون بیشتر پست های سایتتون عکس داره -نزدیک 60 تا 70 درصد سایتتون که تو همون لینک تست سرعت سایتتون دادید گفته شده- با نصب و فعال سازی این افزونه تا حد زیادی سرعت لود سایتتون بالا میره.
    در ضمن تنظیمات دو تا افزونه که معرفی کردم تو این لینک سایت تست سرعت جی تی متریک هست که البته یه خورده قدیمیه.
    http://gtmetrix.com/wordpress-optimization-guide.html
    در کل من هم این کار رو کردم و دیدم با این که فقط هدر سایتم عکس بود ولی تاثیر خوبی روی سرعت لود سایتم و اون رتبه بندی ها گذاشت.
    می تونی توی لینک زیر نتیجه تست سرعت سایتم رو ببینی.
    http://gtmetrix.com/reports/arisnasr.ir/Ysm7fa44
    با تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ahmad-s
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۵

    من افزونه WP Smush.it رو نصب کردم و عکس ها رو بهینه سازی کردم.
    همچنین فایل css رو هم بهینه سازی کردم.
    ولی بازم تغییری ملاک های این سایت انجام نشد. http://gtmetrix.com/reports/sms-fa.ir/zDhHnaDO

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۳

    من از وقتی افزونه کش رو فعال کردم سرعت ایندکس شدن مطالبم حدود 6 ساعت کند شده است. قبلا در عرض 2 دقیقه ایندکس میشد، الان حدود 6 ساعت طول میکشد. مشکل از کجاست؟
    (ضمنا در ارسالهای قبلی سوالات بیجواب زیادی وجود دارد. لطف کنید و جواب بدید.)

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۲

    ahmad-s گفت:
    من افزونه WP Smush.it رو نصب کردم و عکس ها رو بهینه سازی کردم.
    همچنین فایل css رو هم بهینه سازی کردم.
    ولی بازم تغییری ملاک های این سایت انجام نشد. http://gtmetrix.com/reports/sms-fa.ir/zDhHnaDO

    دوست عزیز چرا هزیون میگی؛
    این لینک رو ببین
    این لینک رو هم ببین
    خوب حالا سایت اولی رو اگه نگاه کنی میبینی پیج اسپید نسبت به قبل که 38 بود دو پله پیشرفت کرده و شده 40.
    در ضمن اگه پایین تر رو نگاه کنی می بینی که تو قسمت "Optimize images " که قبل از این کار رنگش پریده بود(زرد بود) و مقدارش با D مشخص شده بود الان با B نمایش داده شده. این یعنی عکس ها سریعتر نسبت به قبل لود میشند.
    در ضمن تو سایت دومی هم اگه تو لینک بالا یه نگاه بندازی، می بینی که قسمت "Cache static content " با رنگ سبز نشون داده شده و روش هم A زده شده که یعنی کش خیلی خوبه .
    حالا اگه همین رو با قبلیه مقایسه کنی می بینی که این قسمت با رنگ قرمز و حرفF مشخص شده بود.
    ضمنا یه خورده پایین تر از اون علامت ها یه جدول کشیده که توش مدت زمان لود سایت و حجم سایت و ... نوشته شده.
    شما خودت این نتایج رو با نتایج قبلی مقایسه کن. به امید خدا ان شاالله ملتفت میشی که سایتت چه تغییراتی کرده.
    با تشکر

  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۷

    خیلی خب تازه شده 40
    چیکار کنم که خداقل بشه 80؟

  • mary136

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵

    من یه مشکل اساسی با این پلاگین دارم. زمانی که نصبش می کنم سایت بالا میاد ولی زمانی که سایت رو refresh می کنم سایت بالا نمیاد. در اصل یکی در میون سایت بالا میاد و نمیاد
    کسی می تونه کمک کنه؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.