انجمن


افزودن قابلیت ابزارک به پوسته  (۱۳ نوشته)

  • ebi1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۴

    سلام دوستان
    قالب سایتم از ابزارک پشتیبانی نمی کنه چکار کنم

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۸

    اگه قالبتون فایل functions.php داره این کد رو بهش اضافه کنید :

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar( array (
    'name'=> 'نام موردنظر',
     'before_widget' => '<section id="%1$s">',
     'after_widget' => '</section>',
     'before_title' => '<h2 class="wi-title">',
     'after_title' => '</h2>'
    ));
    ?>

    بعد ساید بار قالبتون این کدر و قرار بدین :

    <?php if ( !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php endif;?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ebi1368 - امین باقیات - علی سجادی - MaxFa
  • ebi1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵

    فالبم این فایل را نداره

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۳

    یه فایل php با همین اسم functions.php بساز و کد رو توی اون بذار و در پوشه قالب قرار بده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ebi1368
  • ebi1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۸

    یه فایل ساختم کد بالایی راهم گذاشتم
    ولی کد دوم را بلد نیستم کجا برارم

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۹

    قالبتون حتما فایلی به نام sidebar داره وارد اون فایل بشین و در مکان مناسب بذارینش

  • ebi1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۲

    این فایلو نداره

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷

    روی چه قالبی داری کار می کنی میشه اسم قالب رو بگی؟

  • ebi1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵

    لطفا یه سری
    به سایت من بزنید

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۲

    قالب سایت تک ظرح ناقص ریپ زده شده
    در فایل ایندکس قالب به دنبال این Div باشید :

    <div class="title-menu-1" >آخرین مطالب ارسالی سایت</div>
    <div class="main-menu-1">
    <?php query_posts('showposts=10'); ?>
    <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    <a class="last-link" href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?><small><br/>
    <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> بازدید , تاریخ ارسال : <?php the_time('j F ,Y') ?></small></a>
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>
    <?php wp_reset_query(); ?>
    </div>

    شما این تابع رو قرار بده :

    <?php if ( !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php endif;?>
  • ebi1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲

    هنوز مشکلم خل نشد
    یطفا یه فکری برای منوی سایتم بکنید

  • pelake68.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۳

    سلام....برای اینکه توی فوتر سایت یک ابزارک یا اینکه مثلا 4تا جای ابزارک داشته باشیم چه کدی باید اضافه کنیم...؟

  • zerohot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱

    سلام
    من قابلیت ابزارک رو به قالب خودم اضافه کردم و خیلی خوب هم کار میکنه ولی یه مشکلی هست
    توی فایل functions.php از قبل یه کد برای post-thumbnails وجود داشت
    وقتی کد ابزارک ذو اضافه میکنم یه جورایی وردپرس دچار مشکل میشه
    مثلا وقتی میخوام یه پست برارم تو سایت زمانی کا دکمه انتشار رو میزنم تغییرات اعمال میشه ولی دایرکت نمیشه به صفحه ای که توش پست رو نوشتم --- یا مثلا وقتی توی ویرایش پوسته تغییرات انجام میدم ، ذخیره که میکنم دوباره برنمیگرده به صفحه کد ها - یه صفحه حالی میاد
    _________________________________________________________
    محتویات فایل functions.php :
    <?php
    add_theme_support('post-thumbnails');
    //set_post_thumbnail_size(150, 150, true);
    ?>

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar();
    ?>
    _________________________________________________________
    کدی که توی sidebar گذاشتم:

    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
    || !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php endif; ?>
    _________________________________________________________
    همه چیز درست کار میکنه فقط همین مشکلو دارم
    باید چیکار کنم ؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.