من خیلی وقته دارم باهاش کار میکنم نمونه کد عضویتی که برای سایت هیات نوشتم براتون میذارم
فط یه مشکل دارم وقتی گزینه آپلود آواتار براش تعریف میکنم توی ایمیلی که بهم میرسه فقط اسم غکس آواتار میاد نه آدرس و نه خود عکس
کسی بلده چجوری کار میکن اینجا؟
<p>نام و نام خانوادگی شما <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> : [text* Name akismet:author 20/50]</p>
<p>ایمیل شما <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> : [email* your-email 31/20] </p>
<p>تاریخ تولد <span style="color: rgb(0, 0, 255);">(اختیاری)</span>: [select* Day "1" "2" "3" "4" "5" "6" "7" "8" "9" "10" "11" "12" "13" "14" "15" "16" "17" "18" "19" "20" "21" "22" "23" "24" "25" "26" "27" "28" "29" "30" "31"][select* Month "فروردین" "اردیبهشت" "خرداد" "تیر" "مرداد" "شهریور" "مهر" "آبان" "آذر" "دی" "بهمن" "اسفند"][tel* Year 2/2]13</p>
<p>محل تولد <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> : [text* BornPlace 20/20] </p>
<p>جنسیت <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> : [radio Gender use_label_element "خانم" "آقا"] </p>
<p>میزان تحصیلات <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> : [select* Education "بیسواد" "زیر سیکل" "سیکل" "دیپلم ناقص" "پیش دانشگاهی" "فوق دیپلم" "دیپلم افتخار -ویژه خانواده معظم شهدا" "لیسانس" "فوق لیسانس" "دکترا" "فوق دکترا"] </p>
<b>::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::</b><b><p>:::::: گرایش تحصیلی <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> : [text* Reshteh 20/20] </p>
<p> عزیزان ایثارگر <span style="color: rgb(0, 0, 255);">(اختیاری)</span>
سوابق ایثارگری یا نسبت ایثارگری را در این قسمت بنویسید
[text Shahed 50/50 ] </p>
<b>::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::</b><b><p>:::::: شغل <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> ::::::<br /></b><b>::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::</b>
[text* Work 20/20] </p>
<br />
<p>تمایل به همکاری در کدامیک از قسمتهای زیر می باشید؟ <span style="color: rgb(0, 0, 255);">(اختیاری)</span><br />
[checkbox Hamkari "فرهنگی " "پژوهشی " "انتظامات " "تدارکات و خدمات " "صوت و تصویر " "پایگاه اینترنتی " "حامی مالی"] </p>
<b>::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::</b><b><p>:::::: عکس پرسنلی <span style="color: rgb(255, 0, 0);">(الزامی)</span> ::::::<br /></b><b>::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::</b>
خواهران گرامی چنانچه تمایل به ارسال عکس شخصی خود را ندارند عکسی جایگزین جهت آواتار یا نمایه را معرفی و آپلود نمایند<br />
حداکثر سایز فایل آپلود شده 300 کیلوبایت است فرمتهای مجاز برای آپلود Jpg و یا Zip میباشد<br />
[file* Photo limit:300000 filetypes:jpg|jpeg|zip] </p>
<p> </p><b></b><b></b>
<p>چنانچه مطلبی را به عنوان توضیحات عمومی یا تخصص خاصی و یا دوره ی خاصی را گذرانده اید و نیاز به توضیح است از قسمت زیر استفاده کنید <br />
[textarea Option /500]</p>
<p>[submit "ارسال"]</p>