گفت و گو کنید
صفحه
صفحه
این رو به نظرم ببندیم بهتره چون صفحه معمول ترین و بهترین هست .
منم ميگم صفحه
مزدك جان نگو كه چون عربيه قبول نيست :D
چون :
این رو به نظرم ببندیم بهتره چون صفحه معمول ترین و بهترین هست .
ولی همه از جمله من این نظر رو ندارنداین رو به نظرم ببندیم بهتره چون صفحه معمول ترین و بهترین هست .
ولی همه از جمله من این نظر رو ندارند
منظورتون از همه ، خودتونه ديگه ؟
به احتمال زیاد!
جدا افسوس می]ورم که باز داره اینجا مثل بقیهی جاها ایرانیبازی میشه دوست گرامی اول یک نگاهی بکن دور و برت و جوسازی نکن و علمی هم حرف بزن بدون اینکه مثل بهنام بخواهی شنگولبازی دربیاری ...
چند تا نقل قول فکر کنم یکیم از خجالت دربیارتت:
والله به نظر من که برگه معادل خوب و فارسیایه. حالا دیگه چه کاریه هر جا که واژهی برگه به کار بره توی پرانتز بغلش نوشته باشه صفحه؟! یه بار یه نگاه به بخش نوشتن برگه (صفحه) (!)
به شخصه از ترجمه بعضی از کلمات مثل برگه خیلی خوشم میاد و لذت میبرم !
این سه نفر بودند نه یک نفر با من میشه ۴ تا
افسوس!به احتمال زیاد!
نمی دونم منظورتون از ایرانی بازی چیه ؟
اگه منظورتون از ایرانی بازی اینه که اکثرا دارن نظر خودشون رو می گن ...
مثلا می گن : نظر من اینه یا من می گم و ....
نه اینکه کسی بیا بگه
ضمنا نمی دونم چرا داری جوری برخورد می کنی که انگار مثلا من یا نوید با شما دعوا داریم .
من می گم هر کی نظر شخصی شو بگه (حالا هر چه قدر سواد که داره) ه اینکه نظر خودشون با بقیه جمع ببنده .
ضمنا ما نیز هنوز به شما ارادت داریم مثل بقیه .. جناب استاد
ایرانی بازی یعنی فارسی صحبت کردن :D
بقیه موارد میشه پارسی صحبت کردن :D
همه دارن نظرشونو میگن دیگه
کسی هم قرار نیست نظرشو تحمیل کنه
نظر نهایی باید با رای گیری مشخص بشه
برگه
shahvar گفت:
نمی دونم منظورتون از ایرانی بازی چیه ؟
اگه منظورتون از ایرانی بازی اینه که اکثرا دارن نظر خودشون رو می گن ...
مثلا می گن : نظر من اینه یا من می گم و ....
نه اینکه کسی بیا بگهولی همه از جمله من این نظر رو ندارند
ضمنا نمی دونم چرا داری جوری برخورد می کنی که انگار مثلا من یا نوید با شما دعوا داریم .
من می گم هر کی نظر شخصی شو بگه (حالا هر چه قدر سواد که داره) ه اینکه نظر خودشون با بقیه جمع ببنده .
ضمنا ما نیز هنوز به شما ارادت داریم مثل بقیه .. جناب استاد
منظور از ایرانی بازی همین جملهای هست که شما بدون اینکه اطلاعی داشته باشی از نظر بقیه و بر اساس احساسی که کردی گفتی
منظور من هم از جملهای که گفتم این بود که همه موافق نظر بهنام نیستند. نه اینکه همهی مردم نظرشون نظر منه! و برای همین سه تا نقل قول آوردم که متوجه بشی این فقط نظر من نیست که البته الان دیدم علی هم نظرش برگه هست.
دوست عزیز من میتونستم اصلا بدون اینکه نظرخواهی بکنم فایل زبان رو به صورت as is یعنی همین که هست بدم بیرون همونطور که تا حالا هم سابقه نداشته هیچ گروهی برای تک تک عبارتهاش نظرخواهی کنه
و خودش هم پیش قدم بشه بفهم این رو لطفا که من مشکلی با شنیدن یا دیدن نظر مخالف ندارم و استقبلا هم میکنم منتها از این جوابّای شلکی و جوسازی افسوس میخورم می نمیٔونم واقعا چی فکر کردی پیش خودت که اومدی نوشتی:
یا مهرداد چی فکر کرده پیش خودش؟
واقعا آدمی که میاد خودش برای هر چییزی نظر سنجی میکنه رو این جوری خطاب کردن خیلی بامزه (جالب) است.
من برای هر کدوم از واژهها مرجع آوردم شما هم همین کار رو بکنید یا اگر فکر میکنید که در حدی هستید که نیاز به مرجع ندارید سوابق ادبی و فرهنگی خودتون رو مطرح کنید تا ما بدونیم سطح سواد هر کسی چقدر هستش
مزدک جان شما اگه میخواستی ایرانی بازی این وسط اتفاق نیوفته باید برای هم کدوم از واژه ها poll میزاشتی نه تالار بحث و گفتگو!
مزدک جان شما اگه میخواستی ایرانی بازی این وسط اتفاق نیوفته باید برای هم کدوم از واژه ها poll میزاشتی نه تالار بحث و گفتگو!
اول بگم که من مسپول رفتارها و کردارها و گفتارهای همه نیستم
من یکبار این داستان رو برای نوید و همه البته توضیح دادم دوست گرامی ولی باز هم توضیح میدم مخصوص شما:
نوید جان ما الان داریم رایگیری نمیکنیم که موافقان و مخالفان دارن گپ میزنن و باید خیلی هم سخت دفاع کنند یک بار رادیو مجلس رو بگیر ببینی چجوری با هم بحث میکنند اگر هم مجلس ایران رو قبول نداری مال فرانسه رو بگیر از اینترنت گوش کن یا آمریکا رو
ولی بعد از این مرحله نوبت به رایگیری میرسه که اونجا دیگه میشه نظر اکثریت و اقلیت احترام میگذارند به نظر اکثریت و این باز به این معنی نیست که نظر اقلیت تغییر کرده باشه این دو تا موضوع رو سعی کن از هم تفکیک کنی
امیدوارم متوجه شده باشی در ضمن در هر شرایطی آدم میتونه ایرانی بازی در نیاره اگر هدف براش مهم باشه
خیر همونطور که مزدک اشاره کرد من هم این معادل رو قبول دارم.
مزدک جان شما اگه میخواستی ایرانی بازی این وسط اتفاق نیوفته باید برای هم کدوم از واژه ها poll میزاشتی نه تالار بحث و گفتگو
تاسفانگیزه این حرف! یعنی ما ظرفیت بحث و گفتگو رو نداریم؟! باید حتما زوری بگن این یا این؟!
من دوست نداشتم وارد این بحث بشم. ولی دارم میبینم که جوسازی بیدلیلی اینجا پیش اومده اصلا نمیدونم چرا. این حرفایی که نقل قول زدم و بقیه که نزدم چه معنیای دارن؟ نکنه انتظار داشتین قبل از بیرون اومدن بستهی وردپرس فارسی روی تک تک کلمات بحث و رای گیری بشه بعدا بره بیرون که شما میگید مزدک خودرایه؟!
مزدک با این که هیچ وظیفهای نداشته اولین کارش رو خوب ارائه بده به نظر من تلاش زیادی کرده روی تک تک کلماتی که ترجمه کرده گشته و بهترین معادلهای فارسی رو پیدا کرده و بالاخره بعد از کلی انتظار بستهی فارسی وردپرس اومده. حالا هم کل این واژهها و معادلهایی که نوشته رو به گفتگو گذاشته تا حالا که فشار بیرون اومدن وردپرس فارسی نیست با خیال راحتتر معادلهای بهتری پیدا کنیم. من به این میگم نهایت حسن نیت! شما میگید خودرایی من دلیلشو نمیدونم چیه. انصاف چیز خوبیه!
من هنوزم روی معادل «برگه» پافشاری میکنم. چون برگه اصلا چیز عجیب غریبی نیست که شما نمیتونید تحمل کنید! ما توی همین زبان فارسی خودمون و نه «پارسی» گذشته بارها توی جاهای مختلفی «برگه» رو به همین مفهوم به کار میبریم. به نظر شما که مخالفید برگه چه مفهومی داره و چرا با مفهوم page به کار رفته در وردپرس همخوانی نداره؟
دوستان عزیز دلانگیزی که میگید «صفحه» و بعد چون مزدک به خاطر «ندادن دلیل» ردش میکنه چون دلیلهای محکم خودشو داره بهش میگید خودرای! مزدک خود رایه یا شما که با زور و جوسازی و نه «گفتگوی منطقی» میخواید بگید مثلا «صفحه» درسته؟ خود منم توی بعضی معادلها با مزدک اختلاف نظر دارم ولی دیگه نباید اینطوری بگم که.
برگه.
پس ما شدیم جهان سومی
دیگه تو کار شما جهان اولی ها دخالت نکنیم برای همه مون بهتره
صفحه
پس ما شدیم جهان سومی
دیگه تو کار شما جهان اولی ها دخالت نکنیم برای همه مون بهتره
موافقم .
ضمنا مزدك عزيز . يه سوال
شما بيشتر قصد داري يه نسخه پارسي از وردپرس ارائه بدي يا يه نسخه فارسي پسند ؟
خوب اگه گزينه اول منظورتون باشه .. بله دقيقا حق با شماست و بايد تمامي كلمات از معادلشون در فارسي استفاده بشه .
اما اگه قصد داريد نسخه اي را پخش كنيد كه كاربران فارسي زبان باهاش راحت باشن فكر مي كنم اوضاع خيلي فرق مي كنه و بايد قبول كرد كه از مناسبترين كلمه استفاده كرد (سواي از عربي يا پارسي بودنش)
مطمئنا من يكي با وردپرسي كه توش Page و Feed و Continue باشه خيلي راحتترم تا وردپرسي كه توش برگه ، خوراك و دنباله باشه .
ضمنا نمي دانم چرا شما از حرفهاي من يا بعضي ديگه از دوستان اينقدر ناراحت مي شويد كه به خودتون اجازه مي ديد ما رو مسخره هم كنيد (مثل ايراني بازي و ...) .. اگه اينجا براي بحث و گفتگو در مورد لغات پيشنهادي هست ، فكر كنم هر فردي مي تونه حداقل نظر خودشو اعلام كنه .
ضمنا سر اون عبارت :
هم بايد يه دفاع از خودم كنم .
اگه يه نگاه كنيد شما اول اين حرف رو زديد و بعدا براي عبارت همه مدرك اورديد .. مدارك هم بر اساس مطالب نوشته شده در ساير پستها است نه اين پست و منم چيزي كه از حرف شما برداشت كردم با توجه به نظر شما در همين پست بود !
ثانيا در هر صورت بايد قبول كنيد كه باز هم استفاده از كلمه همه تو اون جمله اشتباه بود .
چون احتمالا شما ما رو قبول نداريد (نويد - مهرداد - بهنام - شاهوار و Xray ) كه جملگي ميگيم ( نميگم همگي ) صفحه مناسبتره ....
اصول و ضوابط واژهگزينی فرهنگستان زبان و ادب فارسی
خوب من و خیلیهای دیگه هم ناراحت هستیم ولی اگر واقعا شما با واژههای انگلیسی راحتتر هستید و اونها جا افتاده براتون میةویند از نسخهی انگلیسی استفاده کنسد معمولا هم همینطور هستمطمئنا من يكي با وردپرسي كه توش Page و Feed و Continue باشه خيلي راحتترم تا وردپرسي كه توش برگه ، خوراك و دنباله باشه
و این ترجیح دادن ربطی به فارسی کردن نداره واژهی برگه گویا فارسی سبک و خوشاواست و معادلی دقیق برای صفحهی عربی و Page انگلیسی «برگههای امتحانی رو با دست راست ببرید بالا به شما میگفتند» تو دبستان؟ منظورم اینه که اصلا پارسی نیست و فارسی هستش چون کاملا قابل فهم هست و به کار میره امروزه
ضمنا نمي دانم چرا شما از حرفهاي من يا بعضي ديگه از دوستان اينقدر ناراحت مي شويد كه به خودتون اجازه مي ديد ما رو مسخره هم كنيد (مثل ايراني بازي و ...) ..
فکرر کنم قبلا توضیح دادم دلیلش رو در ضمن من مسخره نکردم شما و کسی رو و احساسم رو گفتم و هنوز هم وقتی این جملهی شما رو میخونم همین احساس رو دارم چون بر اساس ناآگاهی شما و خلاف واقعیت موجود بوده
اگه يه نگاه كنيد شما اول اين حرف رو زديد و بعدا براي عبارت همه مدرك اورديد .. مدارك هم بر اساس مطالب نوشته شده در ساير پستها است نه اين پست و منم چيزي كه از حرف شما برداشت كردم با توجه به نظر شما در همين پست بود !
بله متوجه شدم ولی باز هم دلیل قانع کنندهای نیست برای من که شما بدون داشتن اطلاعات کافی داوری و قضاوت کنید مثلا من بودم یکمی صبر میکردم ببینم بقیه چی مینویسند یا اینکه نگاه میکردم بقیه ی نوشتهها رو ولی حالا این بحث زیاد دیگه مهم نیست چون قبلا داشت پیوند میخورد با جوسازی که برخی دوستان کرده بودند مبنی بر خودرایی بنده و تفاوت پافشاری رو عقیده رو با خودرایی متوجه نشده بودند درست بهتره که از این به بعد بیشتر دقت کنیم
دقیقا برای همین کار هست به شرطی که نظرش رو اعلام کنه نه اینکه جوسازی کنه و یا بحث رو منحرف کنه یا سبک برگزار کنه کاری که شما توی یک موضوع نه اروی عمد بر اساس گفتهی خودتون داشتید انجام میدادید.گه اينجا براي بحث و گفتگو در مورد لغات پيشنهادي هست ، فكر كنم هر فردي مي تونه حداقل نظر خودشو اعلام كنه
مزدك عزيز جوري صحبت مي كني كه انگار همه تقصيرها واسه من بوده .
حتي جوري صحبت مي كني كه انگار نه انگار به كسي توهين كردي و مسخره اش كردي !
ضمنا من جواب سوالم رو نگرفتم :
خوب اگه گزينه اول منظورتون باشه .. بله دقيقا حق با شماست و بايد تمامي كلمات از معادلشون در فارسي استفاده بشه .
حتي جوري صحبت مي كني كه انگار ن
ه انگار به كسي توهين كردي و مسخره اش كردي !من چنین کاری نکردم دوست عزیز
پاسخ سوالت رو هم من دادم اگر به اون نشانی که دادم میرفتی روش کار رو هم توضیح داده بودند. ولی خیلی خلاصه من قصد دارم اونجوری فارسی باشه کار. ولی فارسی من با فارسی شما یکمی تفاوت داره من زیاد به کاربر توی این جریان نگاه نمیکنم چون کاربر نشون داده که هرچی بهش بدی قبول میکنه
متوجهای صفحه بگی میگه صفحه برگه بگی میگه برگه بازتاب بگی میگه بازتاب ترکبک بگی میگه ترک بک و این مختص اینجا نیست کاربر نهایی چیزی رو که بهش میدی مصرف میکنه
من یکسری استاد دارم که ۵۰ سال کارشون معادل یابی ترجمه بوده یکسریهاشون مردند یکسریهاشون هم هستند من به فرهنگم رجوع میکنم و به اصولی که اونها پیشنهاد دادند و تلاش میکنم تا فقط مصرف کننده نباشم و اگر هم شد اگر واژهای وجود نداشت با توجه به غنایی که ادبیاتمون داره بگردم و چیز معادلی براش پیدا کنم و به هیچ عنوان ترجیح نمیدم که انگلسیش رو باب کنم و به بقیه هم بگم و کلاس بگذارم با انگلیسی گفتنم و به تمسخر بگیرم واژهای تازه رو
برای من این جملهها قابل قبول نیست که چون من از اول فید شنیدم پس همون درسته ما اردک نیستیم که اولین موجود متحرکی رو که میبینه مادرش فرض کنه و دنبالش راه بیفته در ضمن اکثر این واژهها که ما ادعا می:نیم جا افتاده برای ۹۰ درصد کاربران جا نیفتاده باورش کمی سخته ولی کافیه که یکمی از کاربران نهایی سوال کنیم بپرسی فید چیه کاربر نهایی منظورم نویسندهی وبنامه (وبلاگ) نیست بلکه خواننندهها و بینندهها هستند
اگر این طور بود تا الان دست کم ۹۰ درصد واژههایی که ما الان داریم خیلی راحت به کار میبریمشون باید لاتین به کار میبردیم این بحثی هم که راه افتاده الان اینجا چیز تازهای نییست مرحوم صادق هدایت هم همین مشکل رو داشت دست کم چندین تا کلمه رو معادل براش گذاشت که همون موقع مردم نمیفهمیدنش و مسخرهاش میکردند چون تازه بود نه به این دلیل که نادرست بود و چیز تازه زمان میبره تا جا بیفته مثل هر کلمهی انگلیسی که جا میفته یکیش کلمهی هواپیما بود دقیقا یادمه که یک جا خوندم که کی گیر داده بود آقا بعضی چیزها دیگه جهانی و بیتنالمللی هستش و بهتره دستش نزنیم تازه این معادل شما دقیق هم نیست چون هلی کوپتر هم هموا رو میپیماید
میبینی بحث تازهای نیست حرف اصلی من هم همینه ما باید عدت کنیم که به چیزی عادت نکنیم و هروقت چیز بهتری دیدم جایگزینش کنیم نه فقط توی این داستان بلکه در همهی امور وگرنه همیشه عقبیم و چیزی تولید نمیکنیم
به هر حال خیلی خلاصه این دیدگاه من هستش دیدگاهی هم نیست که یکروزه به وجود اومده باشه خود من که الان دارم این چیزها رو میگم دقیقا کسی بودم که یکی از بازیها در اوقات فراغتم این بود که بروم و معادلهای فرهنگستان رو ببینم و بخندم خیلی هم کیف میداد ولی بعدها به مرور نظرم برگشت و تونستم ببنیم که نصف چیزهایی که برای این فرهنگستان بدبخت در آوردن شایعهای بیشن نبوده و اینها هم با اینکه کندند و خوب عمل نکردند کارشون بد نبوده و یک کارهایی کردند
حرف آخر هم اینکه یک چیز بزرگی بدی د ر فرهنگ ما وجود داره که مرغ همسایه غازه یعنی اینکه اگر یک سیستمی بیاد دو تا واژه رو تو توش ببینی که هیچ کدومش رو هم نفهمی چیه از فردا سعی می:نه که تلفظش کنی و یادش بگیری ولی اگر همون ها رو یکی معادلش رو بهت بگه نخستین کاری که می:نی خنده کردن هستش بعد یارو میاد میگه که بابا جان این کلمهّایی که جایگزین پیشنهاد شده ما داریم تو فرهنگمون و تلفظش هم سادهتره و پیش هر بیسوادی هم بگذاری میةونه بفهمه معنیش چیه تقریبا ولی اینرسی از یک طرف و مرغ همسایه دست به دست هم میٔن که ما فرسنگها با فرانسهای که یکی از کارهاش همین معدل یابیه فاصله داشته باشیم
برو ببین توی ترجمههاشون اگر از هر ۱۰ تا ۲ غیر فرانسوی بود من تک تک حرفهام رو پس میگیرم تازه فرانسهآی که ریشهاش با انگلیسی یکی هست و لاتینه
تعصب دارند رو زبون و فرهنگشون میخواهن رشدش بد ن نه اینکه نابودش کنند می]واهن بچههاشون بتونن شاهنامه هاشون رو بخونند و تپق نزنند فرقشون اینه
بیا و یکمی از اون موضع راحت طلبی دربیا یکمی سخته ولی عادت میکنی به واژههای تازه و من ایمان دارم که خیلی سریعتر از یک واژهی انگلیسی بهشون عادت میکنی فقط کافیه که بدونی هرچیزی هزینه داره
پیروز باشی
همون برگه!
من چنین کاری نکردم دوست عزیز
اگه كسي شما رو اردك فرض كنه فكر نمي كنيد مسخره تون كرده ؟
برای من این جملهها قابل قبول نیست که چون من از اول فید شنیدم پس همون درسته ما اردک نیستیم که ...
من زیاد به کاربر توی این جریان نگاه نمیکنم چون کاربر نشون داده که هرچی بهش بدی قبول میکنه
با حرف كلا مخالفم .. ضمنا مگه فقط نظر شخصي شما مهمه ؟
اگه نظر ، بايد نظر شما باشه پس اينجا براي چيه ؟
ضمنا :
... کاربرانی که از روی کتابهای آی سی دی ال یاد میگیرند افیس رو از نسخهی فارسی بیشتر خوششون میاد ...
كاربران مبتدي هم به اين خاطر با آفيس فارسي راحت ترند چون همان طور كه شما گفتيد اين نسخه فارسي شده است نه پارسي !
تو اون هم اگه ببيني به جاي Page صفحه به كار برده شده است
بابا اینقد بدبین نباشید!!
كاربران مبتدي هم به اين خاطر با آفيس فارسي راحت ترند چون همان طور كه شما گفتيد اين نسخه فارسي شده است نه پارسي !
نه دوست عزیزم. اگه من توی آموزشگاهها کار کردم میدونم اینایی که آی سی دی ال میان میخونن و سابقهی کار قبلی با آفیس ندارن هر چی بهشون بگی همونو میگن!
مشکل ماها با این واژهها اینه که به واژههای نادرست عادت کردیم و حالا برامون سخته درستش رو به کار ببریم. ولی دیگه چرا کاربران تازه رو از یادگیری واژگان درست محروم کنیم؟! خیلی از ماها ممکنه حتی با اینترفیس انگلیسی وردپرس هم کار کنیم نیازی به فارسیش نداشته باشیم.
نکتهی دیگهای هم که میخوام بگم اینه که واژههایی که مزدک به کار برده پارسی نیست. پارس مال سه هزار سال پیش بود. پارسی هم تموم شد. اینا فارسی امروزی هستند که معناشون روشنه. ولی چون ما به واژههایی که عربی هستن عادت کردیم برامون سخته قبولشون.
لطفا این بحث رو تموم کنید اصلا قشنگ نیست شما بگی اون منو مسخره کرده اونم بگه نه شما دارید ایرانی بازی در میارید و این حرفا. این جا برای دعوا نبود برای گفتگو دربارهی این بود که چه واژهای درستتره به کار بردنشون البته با «بیان دلیل و برهان».
مزدک:
اقا من انگار لحنم جوری بوده که به جمع توهین شده که از این بابت شرمندهام اگر چه قصدم این نبوده
امیدوارم شما هم کوتاه بیاید.
من که خودم گفتم ما اردک نیستیم! حالا شما چه جوری این رو به خودت گرفتی نمیدونم به هر حال اردک صفتی یک مثال یا تشبیه بود برای بیان اینکه پذیرفتن طوطیوار هر چیز کار نادرستی است و ما چنین کاری نمیکنیممن چنین کاری نکردم دوست عزیز
با حرف كلا مخالفم .. ضمنا مگه فقط نظر شخصي شما مهمه ؟
اگه نظر ، بايد نظر شما باشه پس اينجا براي چيه ؟
ای بابا باز رفتی سر خونهی اول عزیز من اگر نظر شما و بقیه برای من مهم نبود مثل ۱۰ تا تیم دیگه که به هیچ عنوان مشارکت بقیه رو تو فارسیسازی در نظر نگرفتند من هم بسته رو به صورت as is میدادم بیرون نمیدونم همین که شما اینجا میةونی حرف بزنی خودش نشون دهندهی اینه که دموکراتیک داره برخورد میشه
در ضمن وقتی یک کسی داره در مورد نظر خودش صحبت می:نه به این معنی نیت که نظر خودش فقط مهمه۱ من نمیٔونم چرا اینجوری برداشت میکنیَ مثلا من باید چی میگفتم میگفتم نظر بقیه اینه که فلان ... بهتره بس کنیم این بحث بیارزش رو و
بریم سراغ دلایل شما برای اینکه ثابت کنی واژهی برگه برای کاربران غیر قابل فهمه و یک واژهی پارسی است که بدون واژهنامه نمیتوان مفهوم آنرا فهمید
بر اساس کدوم تحقیق میدانی شما این صحبت رو میکنید؟ نمونهی مورد تحقیق شما چند نفر بودند؟ و ایا به صورت تصادفی انتخاب شدند؟ ایا تجربهی تدریس آی سی دی ال داشتهاید به چه مدت و به چند نفر؟كاربران مبتدي هم به اين خاطر با آفيس فارسي راحت ترند چون همان طور كه شما گفتيد اين نسخه فارسي شده است نه پارسي !
برگه
فعلا برگه ۷ و صفحه ۵ تا موافق دارند
برگه
در وردپرس.کام هم بیشتر از معادل برگه استفاده شده و کاربران تقریبا به این موضوع عادت کردن.
شخصا خودم هم برگه رو ترجیح میدم.