انجمن


حذف ادامه مطلب و نمایش کامل پس در صفحه اول/فوری لطفا  (۱۹ نوشته)

  • asareza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۰

    سلام دوستان
    چظور میشه در پوسته هایی که قابلیت ادامه مطلب را دارند و بطور خودکار قسمتی از پست را نمایش و قسمتی دیگر را در ادامه مطلب نمایش می دهند کاری کرد که ادامه مطلبی وجود نداشته و پست بصورت کامل نشان داده شو د؟
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    forklift
  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۷

    برای این کار کافیست فایل index.php رو باز کنید و دنبال کد
    <?php the_excerpt(); ?>
    بگردید .
    سپس به جای کد مذکور ، کد زیر را جایگذین کنید .
    <?php the_content(); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mrs1993
  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۰

    این کار فقط برای یک پست جواب میدهد.من فقط میخوام یکی از پست های سایتم ادامه مطلب نداشته باشه

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۴

    دوست عزیز شما میتونید از قابلیت تمام پست استفاده بکنید و پست هایی که نمیخواهید رو براشون ادامه مطلب نزارید و بقیه رو دارای ادامه مطلب بکنید .
    و یا میتونید از محدودیت کاراکتر در پست استفاده بکنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mrs1993
  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۰

    چجوری از قابلیت تمام پست استفاده کنم

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۴

    این کد

    <?php the_content(); ?>

    تمام پست رو نشون میده .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mrs1993
  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۸

    کجا بزارم؟؟؟

  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۰

    شما به این سایت یه سر بزنید.منظور من اینه که کلمه دانلود+ادامه مطلب رو از زیر یه پست حذف کنم
    http://mymusicbaran.in/

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۳

    دوست عزیز نمیشه که یک پست بدون این کلمه باشه ، یک پست با این کلمه !
    یک راهی هست که آخرین پست رو متمایز با سایر پست ها بکنید .
    یک راهی هم هست که کلاً زیر هیچ پستی کلمه "دانلود + ادامه مطلب" نباشه و هر کدون رو که شما دوست داشتید فقط این کلمه باشه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mrs1993
  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۸

    حله داداش.یه سوال دیگه چحوری تو ادامه مطلب گزینه پسورد فایل با دانلود با لینک مستقیم رو کلا حذف کنم.نمیخوام داخل هیچ پستی باشه.ممنون

  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۱

    یه سوال دیگه هم داشتم.چجوری مثل این سایت تبلیغات پست ثابت قبل از پست ها رو هر کدوم رو تو یه کادر بزارم.مثل این سایت:http://www.mykavirmusic17.com/

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۳

    حله داداش ..

    بله ؟ یه نگاهی به یوزر بنده بکنید متوجه میشید !

    شما محتویات بخش فایل

    single.php

    رو اینجا قرار بدید براتون ادیت کنیم .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mrs1993
  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۶

    اگر میخواهید که یک پست به صورت ثابت در صفحه باشه میتونید اون رو سنجاق کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mrs1993
  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۷

    ببخشید.اصلا متوجه یوزر شما نشدم که هیچ فکر اینکه دختری تو این انجمن باشه هم به ذهنم نمیرسید.بازم معذرت میخوام

  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۰

    <?php get_header() ?>
      <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <div class="middle-content">
    
      <section class="clearfix" id="content">
    <div id="two-menus">
    
          <section id="center-menus">
    
            <div class="main-menu-content">
    
           <div class="clear"></div>
    
    		<article class="post" id="etc">
    
    	<div class="post-title">
    
    <h1>تبلیغات</h1>
    
    	</div>
    
    	<div class="post-content">
    
    	<div class="divider"></div>
    
    	 <span style="font-weight: 400">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
    	<p align="right">محل تبلیغ شما</a></font><br>
    	</p>
    	</p>
    
                            </span>
    
    	</div>
    
    	<footer class="etc-footer"></footer>
    
    	</article>
    
    <div class="divider"></div>	
    
    <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    	<article class="post" id="post-19952">
    
    	<div class="post-title">
    
    		<h1><?php the_title(); ?></h1>
    
    	</div>
    
    	<div class="post-content">
    
    		<div class="meta">
    
    		<ul>
    			<li class="view">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </li>
    
    			<li class="category"><?php the_category(','); ?></li>
    		</ul>
    
    		<div class="clear"></div></div>	
    
    <div class="divider"></div>
    
    	<p style="text-align: justify"><?php the_content(); ?></p>
    <p style="text-align: justify"><span id="more-19952"></span></p>
    <p style="text-align: justify">&nbsp;</p>
    <p style="text-align: justify"><img alt="password عکس گرفتن از صفحه گوشی های اندروید با Screenshot It 2.03" src="http://www.downloadha.com/images/password.gif" title="عکس گرفتن از صفحه گوشی های اندروید با Screenshot It 2.03" />پسورد
    فایل : <strong><?php echo get_post_meta($post->ID, 'رمز',true); ?></strong></p>
    <p style="text-align: justify"><strong><img alt="download عکس گرفتن از صفحه گوشی های اندروید با Screenshot It 2.03" src="http://www.downloadha.com/images/download.gif" title="عکس گرفتن از صفحه گوشی های اندروید با Screenshot It 2.03" /> </strong> <a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'لینک',true); ?>">
    دانلود با لینک مستقیم</a></p>
    <p>
    	&nbsp;</p>
    
    <div class="post-tags">برچسب ها :
    	<?php the_tags(__(' ','dnld'), __(', ','dnld'), __('','dnld')); ?></div>
    
    	</div>
    
    	<footer>
    
    	<div class="post-time">نوشته شده توسط <?php  the_author(); ?>  در تاریخ : <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?> | <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?></time>
    	</div>
    
    	</footer>
    
    	</article>
    	<?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>
    
    <div class="clear"></div>
    
    <div class="divider"></div>
    
    <div class="addcomment">
    
    	<p>
    
    	<?php comments_template('/comments.php',true); ?></div>
    
    </font face="Tahoma" style="font-size: 11px">
    
    </div>
    
    </section>  
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar-right.php"); ?>
    <div class="clear"></div>
           </div>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar-left.php"); ?>
    
    	</section>
    
    	</div>
    
    	</div>
    <?php get_footer(); ?>
  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۶

    درست شد

    <?php get_header() ?>
      <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <div class="middle-content">
    
      <section class="clearfix" id="content">
    <div id="two-menus">
    
          <section id="center-menus">
    
            <div class="main-menu-content">
    
           <div class="clear"></div>
    
    		<article class="post" id="etc">
    
    	<div class="post-title">
    
    <h1>تبلیغات</h1>
    
    	</div>
    
    	<div class="post-content">
    
    	<div class="divider"></div>
    
    	 <span style="font-weight: 400">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
    	<p align="right">محل تبلیغ شما</a></font><br>
    	</p>
    	</p>
    
                            </span>
    
    	</div>
    
    	<footer class="etc-footer"></footer>
    
    	</article>
    
    <div class="divider"></div>	
    
    <?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    	<article class="post" id="post-19952">
    
    	<div class="post-title">
    
    		<h1><?php the_title(); ?></h1>
    
    	</div>
    
    	<div class="post-content">
    
    		<div class="meta">
    
    		<ul>
    			<li class="view">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </li>
    
    			<li class="category"><?php the_category(','); ?></li>
    		</ul>
    
    		<div class="clear"></div></div>	
    
    <div class="divider"></div>
    
    	<p style="text-align: justify"><?php the_content(); ?></p>
    <p style="text-align: justify"><span id="more-19952"></span></p>
    <p style="text-align: justify">&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p>
    
    <div class="post-tags">برچسب ها :
    	<?php the_tags(__(' ','dnld'), __(', ','dnld'), __('','dnld')); ?></div>
    
    	</div>
    
    	<footer>
    
    	<div class="post-time">نوشته شده توسط <?php  the_author(); ?>  در تاریخ : <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?> | <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?></time>
    	</div>
    
    	</footer>
    
    	</article>
    	<?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>
    
    <div class="clear"></div>
    
    <div class="divider"></div>
    
    <div class="addcomment">
    
    	<p>
    
    	<?php comments_template('/comments.php',true); ?></div>
    
    </font face="Tahoma" style="font-size: 11px">
    
    </div>
    
    </section>  
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar-right.php"); ?>
    <div class="clear"></div>
           </div>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar-left.php"); ?>
    
    	</section>
    
    	</div>
    
    	</div>
    <?php get_footer(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mrs1993
  • mrs1993

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۲

    ممنون از شما دوست عزیز

  • aziiiii

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۷

    سلام .. من میخوام همه پست هام بصورت کامل نمایش داده بشه در فایل ایندکس چنین چیزی ندارم
    <?php the_excerpt(); ?>

    کدش رو قرار میدم ممنون میشم برام ادیت کنید

    index.php :

    <?php
    /**
    * The main template file.
    *
    * This is the most generic template file in a WordPress theme
    * and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
    * It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
    * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
    * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
    *
    * @package Sunspot
    * @since Sunspot 1.0
    */

    get_header(); ?>

    <div id="primary" class="site-content">
    <div id="content" role="main">

    <?php if ( have_posts() ) : ?>

    <?php /* Start the Loop */ ?>
    <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

    <?php
    /* Include the Post-Format-specific template for the content.
    * If you want to overload this in a child theme then include a file
    * called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
    */
    get_template_part( 'content', get_post_format() );
    ?>

    <?php endwhile; ?>

    <?php sunspot_content_nav( 'nav-below' ); ?>

    <?php elseif ( current_user_can( 'edit_posts' ) ) : ?>

    <article id="post-0" class="post no-results not-found">
    <header class="entry-header">
    <h1 class="entry-title"><?php _e( 'No posts to display', 'sunspot' ); ?></h1>
    </header><!-- .entry-header -->

    <div class="entry-content">
    <p><?php printf( __( 'Ready to publish your first post? Get started here.', 'sunspot' ), admin_url( 'post-new.php' ) ); ?></p>
    </div><!-- .entry-content -->
    </article><!-- #post-0 -->

    <?php endif; ?>

    </div><!-- #content -->
    </div><!-- #primary .site-content -->

    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

  • aziiiii

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۳:۳۴

    الا یه قالب دیگه رو امتحان کردم و موفق شدم الان پست کاملا نمایش داده میشه ولی کامنتها نه .. میخوام کامنت هم دزر صفحه اصلی نمایش داده بشه یعنی دقیقا زیر پست .. باید چکار کنم؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.