سلام و تشکر پیشاپیش از دوستانی که توجه خواهند کرد
قبلا درخواست دیگری داشتم که جوابشو گرفتم برای همین هم این درخواست رو تحت عنوان موضوع جدیدی مطرح میکنم:
متاسفانه به دلیل اشکال در بخش پوسته های وردپرس فارسی نمیدونم قالب librio قبلا فارسی شده یا نه؟
اگر کسی اطلاع داره که قبلا فارسی شده و نسخه فارسی رو داره برام ایمیل کنه
اما اگر قبلا فارسی نشده میخوام فارسیش کنید
من از وردپرس لاتین با افزونه فارسی ساز wp-jalali استفاده میکنم.
منظورم از وردپرس لاتین اینه که محیط کنترل پنل لاتینه و فارسی نیست
به عبارت دیگر زبان وردپرس مورد استفاده من انگلیسیه و بعد پلاگین وردپرس فارسی را هم نصب و فعال کرده ام
قالب librio هم که آدرسش
http://wordpress.org/extend/themes/librio#post-162
هست.
میخوام فارسی بشه بدون استفاده از فایلهای زبان.
یک نکته مهم و مرتبط را هم بد نیست اینجا ذکر کنم.
البته برای من مهمه ولی فکر میکنم برای دیگران هم مهم باشه و مخصوصا برای کسانی که در زمینه فارسی سازی قالبها کار میکنند باید خیلی مهمتر باشه
نمیدونم شما خودتون هم تا حالا متوجه این موضوع شدید یا نه ؟
موضوع از این قراره:
وقتی من زبان وردپرسم را فارسی میکنم روی نمایش قالب librio تاثیر میذاره و اونو بهم میریزه
در صورتیکه به هیچ عنوان روی نمایش قالب
Persian Kubrick
تاثیر نمیذاره
یعنی چه زبان وردپرس فارسی باشه و چه لاتین، اصلا قالب "کیوبریک فارسی" ازش تاثیر نمیپذیره
نمیدونم چه طور تهیه کننده قالب اخیرالذکر اینکارو کرده ولی هر طور کرده کار بسیار مهم و ارزشمندیه
یعنی کاربران وردپرسی که از این قالب استفاده میکنند فارغ از اینکه زبان کنترل پنلشون فارسی یا لاتین باشه خیالشون راحته که مشکلی در نمایش وبلاگ یا سایتشون پیش نمیاد و بنابراین هروقت دلشون بخواد میتونن به راحتی زبان محیط وردپرس رو عوض کنند
آیا این امکان هست که قالب librio رو هم طوری تغییر بدید که اینجوری بشه؟؟؟
البته برای من مهم نیست که از زبان وردپرس تاثیر نپذیره
برای من کافیه که با وجودیکه زبان وردپرسم لاتینه ظاهر قالب درست باشه و از راست به چپ شده باشه
حقیقتش تصمیم گرفتم که با مقایسه قالب کیوبریک فارسی با این قالب، اونو طوری تغییر بدم که برای خودم قابل استفاده باشه ولی دیدم با توجه به محدودیت زمانی ؛ کار من نیست!
فکر میکنم شاید دوستان دیگر هم که تخصصشون فارسی سازی قالبه براشون جالب باشه که روی این زمینه هم کار کنند
ممنون میشم اگر در فارسی سازی قالب librio هر طور که میتونید بهم کمک کنید
راستی اینرا هم بگم که اگر لازم باشه حاضرم هزینه زحمات و کمکهای دوستان را بپردازم
اگر جسارت نمیدانید؛ لطف کنید و در صورتیکه لازم است مبلغی پرداخت کنم، میزان آنرا مشخص کنید.
ممنون
منتظر پاسخ هر چه سریعتر دوستان هستم