سلام، با عرض تبریک فرا رسیدن سال نو؛
در این موضوع مجموعه مباحث انتقادی به انجمن مطرح شده بود که من هم می خواستم انتقادی داشته باشم ولی موضوع بسته شده بود.
:-) تنها انتقادی هم که من به این انجمن دارم اینه که چرا بامرورگر IE مشکل داره و مطالبش به هم می ریزه!؟ مگر نه اینکه درصد بالایی از کاربران از IE استفاده می کنند. دلیل اینکه این انجمن روی IE درست نشان داده نمیشه چیه؟
اما برویم سراغ پیشنهاد.
:-) پیشنهاد من برای انتخاب کاربر سال وردپرس هست. با توجه به اینکه افراد زیادی برای وردپرس زحمت می کشند؛ توی انجمن پاسخ دیگران را می دهند، افزونه و قالب ترجمه می کنند، در وبلاگ هایشان درباره وردپرس مطلب می نویسند و ...
اگر ترتیبی داده بشه که اواخر هر سال با انجام یک نظرسنجی حرفه ای، کاربر سال وردپرس مشخص بشه خیلی عالی میشه.
مثلا "مرد سال وردپرس" و "زن سال وردپرس" یا اصلا عنوان کلی "کاربر سال وردپرس"
از طرفی زمانی که چنین فردی که لیاقت دریافت این نشان را داشت مشخص شد، بقیه اعضای انجمن وردپرس فارسی اخلاقا موظف هستند در وبلاگشان با یک نشان کوچک و به مدت یک سال به وبلاگ کاربر سال وردپرس لینک بدهند.
بدین ترتیب می توانیم برای شخصی که طی یک سال زحمات زیادی برای ارتقای وردپرس فارسی کشیده، از محل بازدیدکننده های زیادی که ما برایش می فرستیم از او تشکر و قدردانی نماییم.
از طرف دیگر هم این شخص با انرژی بالاتری به کار خدمت رسانی به وردپرس و جامعه وبلاگ نویسان ایرانی مشغول میشه و هم افراد دیگر به رقابت می افتند تا عنوان برتر، کاربر سال وردپرس را در سال آینده کسب کنند.
و این حاصلش چیزی نمیشه جز: ارتقای بیش از پیش جایگاه وردپرس در وب فارسی.
حال اگر ترتیبی داده بشه که یک هدیه نفیس هم به این شخص داده بشه که دیگه اصل حال میشه.
به هر حال این ایده من بود و میشه براش شاخ و برگ های بیشتری ساخت.
هنوز هم دیر نشده و میشه تا 14 فروردین مرد یا زن سال وردپرس فارسی در سال 87 را پیدا کرد و با این عنوان به دیگران معرفی کرد.
در ضمن:
از کاربر سال وردپرس فارسی خواهشمندم که به پاس این پیشنهاد ارزنده، تبلیغ من را رایگان در وبلاگش قرار بده :D ;-)
لطفا نظرات خودتان را در این باره بیان کنید.
ممنونم