انجمن


مشکل من در Categories قالب i3Theme  (۲۲ نوشته)

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۰۹

    اول از همه از کسانی که این قالب های قشنگ رو فارسی می کنند کمال تشکر رو دارم.
    مشکل من اینه که وقتی برای یک Categorie چند زیرشاخه انتخاب می کنم در این قالب در صفحه اصلی فرقی بین شاخه های اصلی و زیر شاخه های آن نمی زاره و همه رو به یک شکل و صورت زیر هم قرار میده و اینطوری کاربر متوجه نمیشه که این موضوعات مربوط به یک Categorie خاص میشه! اگر میشد یکی از دوستان لطف کنه یه تغییراتی تو قالب بده تا زیر شاخه ها یکم جلوتر قرار بگیرن تا با شاخه های اصلی فرق داشته باشند ممنون میشم! یا اینکه کمک کنه تا شاید خودم با این اطلاعات کمم شاید به یه جاهایی رسیدم!؟
    ممنون میشم

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۸۶ - ۲۰:۵۵

    یعنی راهی نیست؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۰:۴۰

    اینجا رو بخونید :
    http://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_category

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۴۹

    اگه از ابزارک‌ها استفاده نمی‌کنید فایل sidebar-left.php رو توی پوشه‌ی پوسته باز کنید. توش دنبال این کد بگردید:
    wp_list_cats('sort_column=name&optioncount=0&hierarchical=0')
    این کد رو با کد زیر جایگزین کنید:
    wp_list_cats('sort_column=name&optioncount=0&hierarchical=1')

    اگه از ابزارک شاخه‌ها استفاده می‌کنید که توی بخش گزینه‌های همون ابزارک فکر می‌کنم چنین گزینه‌ای وجود داشته باشه.

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۳:۰۹

    من نمی دونم این لطف شما رو چجوری جبران کنم واقعا این انجمن و اعضایی که داره حرف نداره
    دست شما درد نکنه

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۳:۲۲

    فقط الان یه مشکل دارم که اگه یکی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم! الان که این تغییرات رو دادم همه چی درسته ولی آیکون کنار شاخه اصلی که قبلا دقیقا کنار شاخه می موند الان دیگه کنارش نمی مونه و وسط شاخه اصلی و زیر شاخه هاش می مونه اگه لطف کنید به آدرس w.181.ir/wordpress مراجعه کنید مشخص میشه البته این وبلاگ برای تست وردپرس ساخته شده بخاطر همین لینک رو هم بدون ww نوشتم!
    با تشکر

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۴:۲۸

    salarone گفت:
    فقط الان یه مشکل دارم که اگه یکی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم! الان که این تغییرات رو دادم همه چی درسته ولی آیکون کنار شاخه اصلی که قبلا دقیقا کنار شاخه می موند الان دیگه کنارش نمی مونه و وسط شاخه اصلی و زیر شاخه هاش می مونه اگه لطف کنید به آدرس w.181.ir/wordpress مراجعه کنید مشخص میشه البته این وبلاگ برای تست وردپرس ساخته شده بخاطر همین لینک رو هم بدون ww نوشتم!
    با تشکر

    در فایل style.css پوستتون این تغییرات رو بدید :`
    #categories ul li { background: transparent url(images/mini-category.gif) no-repeat scroll right top ; }

    در بالا باید این عبارت جایگزین قبلی بشه . کلا کلمه top به جای center بیاد .
    بعد از اون به قسمت زیر در فایل style.css بروید :
    #sidebar-right ul li ul li, #sidebar-left ul li ul li
    در این قسمت عبارت padding-right وجود داره . مقدار اونو به 20px تغییر بدید .

    حالا باید درست شده باشه ...
    نتیجه کار : http://i21.tinypic.com/fxf7s5.png

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۱

    این یه مشکل اساسی توی خیلی از پوسته‌هاست! تا حدودی هم پیچیده‌س. برای رفعش هم احتمالا باید بخشی از xhtml و css از اول نوشته بشه (به خاطر غیر استاندارد بودن). من توی خیلی از پوسته‌ها دیده‌م این مشکل رو. متاسفانه از اونجایی که این مشکل برای المنت‌های ltr پیش نمیاد، بیشتر سازندگان پوسته‌ها توجهی نمی‌کنن بهش.

    منم راستش هنوز وقت نکردم روش کار کنم که ببینم راه حل کلیش چیه.

    نوید جان، در مورد این راه حلی که ارائه دادی یه سوال:
    اگه توی متن هم انگلیسی هم فارسی وجود داشته باشه، بازم مشکلی نداره؟ مثلا فرض کن نوشته‌باشیم: «xhtml درست».

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۴:۴۱

    نوید جان، در مورد این راه حلی که ارائه دادی یه سوال:
    اگه توی متن هم انگلیسی هم فارسی وجود داشته باشه، بازم مشکلی نداره؟ مثلا فرض کن نوشته‌باشیم: «xhtml درست».

    چون اون قسمت rtl هست منتقا نباید مشکلی وجود داشته باشه . تصویر اگه کاملا مشخص شده باشه که در سمت راست باشه نباید مشکلی باشه . البته خیلی از مواقع اینترنت اکسپلورر اینجا به مشکل می خوره که ظاهرا باید از دستور float:right استفاده کرد که تجربه نشون داده کلا دستور جالبی نیست و ممکنه به بقیه بخش ها خسارت بزنه !
    ولی در کل این مشکل که تصویر میاد وسط چیز کاملا منطقیه چراکه تو CSS این دستور بهش رسیده ...

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۴:۵۸

    navid گفت:
    چون اون قسمت rtl هست منتقا نباید مشکلی وجود داشته باشه . تصویر اگه کاملا مشخص شده باشه که در سمت راست باشه نباید مشکلی باشه . البته خیلی از مواقع اینترنت اکسپلورر اینجا به مشکل می خوره که ظاهرا باید از دستور float:right استفاده کرد که تجربه نشون داده کلا دستور جالبی نیست و ممکنه به بقیه بخش ها خسارت بزنه !
    ولی در کل این مشکل که تصویر میاد وسط چیز کاملا منطقیه چراکه تو CSS این دستور بهش رسیده ...

    آخه مشکل اینه که من خیلی وقتا با این مشکل برخورد می‌کنم که وقتی متن فارسی و انگلیسی با هم نوشته بشه، با وجودی که rtl تعریف شده، ولی تصویر تو می‌ره.
    حالا من امتحانش می‌کنم ببینم چطوریه.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۰۴

    martianboy گفت:

    navid گفت:
    چون اون قسمت rtl هست منتقا نباید مشکلی وجود داشته باشه . تصویر اگه کاملا مشخص شده باشه که در سمت راست باشه نباید مشکلی باشه . البته خیلی از مواقع اینترنت اکسپلورر اینجا به مشکل می خوره که ظاهرا باید از دستور float:right استفاده کرد که تجربه نشون داده کلا دستور جالبی نیست و ممکنه به بقیه بخش ها خسارت بزنه !
    ولی در کل این مشکل که تصویر میاد وسط چیز کاملا منطقیه چراکه تو CSS این دستور بهش رسیده ...

    آخه مشکل اینه که من خیلی وقتا با این مشکل برخورد می‌کنم که وقتی متن فارسی و انگلیسی با هم نوشته بشه، با وجودی که rtl تعریف شده، ولی تصویر تو می‌ره.
    حالا من امتحانش می‌کنم ببینم چطوریه.

    اگه مثال زنده! داری یکی ۲ تا بده حتما یک راه حل منطقی داره ( و البته ساده )

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۳

    هووم، این مشکل این دوستمون اون چیزی نبود که من فکر می‌کردم. الان تستش کردم دیدم مشکلی نداره توی هیچی. خود پوسته درست نوشته شده بوده، یا اینکه درست فارسی شده. همین چیزایی که گفتی برای رفعش کافی بود.

    متاسفانه الان مثال به قول تو زنده ندارم. خونه چندین پوسته دارم (فارسی نشده) که مشکلات این‌چنینی عجیبی دارن.

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۸۶ - ۰۱:۱۳

    مشکل زنده! بیا! برو پوسته ی K2 رو ببین! نامر به هیچ صراطی مستقیم نمیشه!

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۸۶ - ۰۹:۰۱

    Mizsia گفت:
    مشکل زنده! بیا! برو پوسته ی K2 رو ببین! نامر به هیچ صراطی مستقیم نمیشه!

    لینک ؟

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۸۶ - ۱۷:۲۶

    آقا نوید دستت درد نکنه ولی نمی دونم چرا وقتی این دو کار رو انجام دادم هیچ فرقی نکرد! به نظر شما کجا رو اشتباه کردم؟
    با تشکر

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۸۶ - ۲۳:۲۷

    لطف کنید یه نگاه کنید ببینید من تغییرات رو درست انجام دادم اینم متن داخل فایل w.181.ir/wordpress/style.txt

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۱

    الان با فایرفاکس که من می بینم همه چیز درسته ...

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۶ - ۱۷:۰۷

    آقا الان من میبینم همه چیز درسته فکر کنم مشکل از cash آی اس پی بود، بازم ممنون از کمکتون!

  • رضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۵:۱۳

    با سلام به همه عزیزان من هم مثل این دوست مشکل تو دسته بندی مطالب دارم http://www.itnet.ir/ از راهنمایی شما استفاده کردم اما تغییری ایجاد نشد البته من تمامی راهنمایی شما رو به صورت لوکال انجام دادم اما دسته بندی به همون شکل به هم ریخته هست
    لطفا راهنماییم کنید .
    با تشکر

    1. مهدی

      آفلاین
      ناظم
      تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
      تشکر شده: ۳۴۳ بار
      # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
      ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۹

      برای آی تی نت
      کد direction:rtl رو اضافه کن

      /* inner content area */
      .dbx-content {
       margin: 0;
       padding:5px 10px 9px 10px;
       background: url(images/sidep-bottom.png) no-repeat 0 100%;
       overflow: hidden;
       direction:rtl;
      }
    2. رضا

      آفلاین
      عضو
      تعداد نوشته‌ها: ۱۶
      # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
      ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۶

      ممنون از کمکتون اما این کد رو باید تو کدوم فایل اضافه کنم؟

    3. مهدی

      آفلاین
      ناظم
      تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
      تشکر شده: ۳۴۳ بار
      # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
      ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۸

      این کد رو باید تو فایل style.css پوستت جایگزین کنی

    درباره‌ی این موضوع



    برچسب‌ها

    هیچ برچسبی نیست.