انجمن


مشکل wp-postviews در نگارش 3.8.5  (۷ نوشته)

  • moori

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۷ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۸

    سلام دوستان
    من افزونه wp-postviews رو روی وبم نصب کرده بودم
    خوبم کار می کرد،اما از وقتی ورد پرس رو به روز کردم (نگارش 3.8.5) دیگهتو صفحه نمایش پیدا نمی کنه
    یعنی هم اون ابزارک که پر بازدیدترین ها رو نشون می داد رفته هم تعداد بازدید هر مطلب که نشون می داد
    اما وقتی میخوام مطلبی رو ویرایش کنم تو کنترل پنلم اونجا تعداد بازدید هست
    یعنی کار میکنه ولی نمایش نمیده
    مشکل چیه؟!

  • vistaix

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۹

    دوباره نصب كن.
    كامل delete كن دوباره نصب كن

  • vistaix

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۸

    moori گفت:
    سلام دوستان
    من افزونه wp-postviews رو روی وبم نصب کرده بودم
    خوبم کار می کرد،اما از وقتی ورد پرس رو به روز کردم (نگارش 3.8.5) دیگهتو صفحه نمایش پیدا نمی کنه
    یعنی هم اون ابزارک که پر بازدیدترین ها رو نشون می داد رفته هم تعداد بازدید هر مطلب که نشون می داد
    اما وقتی میخوام مطلبی رو ویرایش کنم تو کنترل پنلم اونجا تعداد بازدید هست
    یعنی کار میکنه ولی نمایش نمیده
    مشکل چیه؟!

    اين كد رو بزاريد توي قالب (هر جايي) ok ميشه

    <?php wp_head(); ?>

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۴

    اين كد رو بزاريد توي قالب (هر جايي) ok ميشه

    هر جایی درست نیست ! بین تگ head

    <head> </head>

  • moori

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۵

    میشه یکو بیشترو کامل تر توضیح بدید
    دقیقه کجا باید بذارم؟

  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۸

    سلام دوستان من ورژن جديد WP-PostViews را نصب كردم كدي كه در read me توضيح داده را براي تعداد بازديد ها وارد كردم و نشون ميده
    ولي براي Most Viewed Posts يا بيشترين بازديد ها رو كه كدش رو وارد ميكنم جاش خالي هيچي رو نشون نميده

    حتي امدم ابزاركش رو در سايد بار انداختم بازم خالي نشون ميده
    ايراد از چيه ؟ لطفا يكي به من كمك كنه
    با تشكر

  • digitz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۰

    دوستان،

    من همین افزونه راامروز نصب کردم هیچ مشکلی نیست. اما اعدادش را انگلیسی نشون میده. چگونه می توان خروجی عددهاشو فارسی کرد؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.