انجمن


مشكل با افزونه منو درختي  (۲۸ نوشته)

  • ircome

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۴

    با سلام
    وقتتون بخير

    من منو درختي فارسي رو نصب كردم ولي وقتي فعالش ميكنم تو صفحه ايندكس نشون نميده ولي تو صفحات ديگه نمايش داده ميشه ولي rtl نيست . در صورتي كه چك كردم راست به چپ

    ميشه كمكم كنيد نياز مبرم به منو درختي دارم

    http://www.karfarma.com

    ==========
    منوهاي درختي همه جاشون فارسي شده جز عكس ها شون
    منو درختي هست كه حتي عكس ها (آيكون ها) درست باشه ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۸

    از نسخه اصلي افزونه (انگليسي) آن استفاده كنيد ببينيد درست مي شه

    منوهاي درختي همه جاشون فارسي شده جز عكس ها شون
    منو درختي هست كه حتي عكس ها (آيكون ها) درست باشه ؟

    شرمنده ولي من كه متوجه نشدم!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • ircome

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۷

    در نسخه انگليسي آيكون هاي كناري منو ها در سمت چپ قرار دارند
    ولي در نسخه فارسي بايد در سمت راست قرار بگيرند
    هر آيكون با نقطه چين به عنوان موضوع يا لينك وصل ميشود
    پس بايد اين نقطه چين ها نيز در نسخه فارسي بر عكس شوند

  • ircome

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۰

    نسخه انگليسي رو نصب كردم چپ به راست

    ولي باز هم مشكل سابقمو دارم يعني تو صفحه اول نشون نميده

    ولي در صفحات ديگر نمايش داده ميشه

    ميتونيد از لينك زير ببينيد :
    http://www.karfarma.com
    يه صفحه رو به تصادف بزنيد مثل :
    http://karfarma.com/fa/khavaran.html

    سمت راست

  • siavashh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۰

    این افزونه که نصب کردین اسمش چیه؟!
    من از یه افزونه تو یکی از سایت(وبلاگ)هام استفاده کردم و البته یکی دستکاریش کردم میتونین تو سایت زیر ببینین:

    http://www.enterpoll.ir

    اگه این رو میخواهید براتون آپلود کنم.
    و اما در این مورد که توی صفحه ی اول نشون داده نمیشه، این 99 درصد به این خاطر که تم شما اون سایدبار رو در صفحه ی اصلی نداره، سایدبار دیگه ای رو امتحان کنید
    موفق باشین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۱

    siavashh گفت:
    این افزونه که نصب کردین اسمش چیه؟!
    من از یه افزونه تو یکی از سایت(وبلاگ)هام استفاده کردم و البته یکی دستکاریش کردم میتونین تو سایت زیر ببینین:

    http://www.enterpoll.ir

    اگه این رو میخواهید براتون آپلود کنم.
    و اما در این مورد که توی صفحه ی اول نشون داده نمیشه، این 99 درصد به این خاطر که تم شما اون سایدبار رو در صفحه ی اصلی نداره، سایدبار دیگه ای رو امتحان کنید
    موفق باشین

    سلامدوست عزیز بنده قسمت دسته‌ها را در سایتتان مشاهده کردم ایا این افزونه می باشد اگر بله لینک دانلود و اموزش را اگر لطف کنین ممنون میشم

  • siavashh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۰

    آموزش فکر نکنم نیاز داشته باشه، داخل فایل یک readme هست که هرچی لازم باشه توش نوشته در ضمن این افزونه رو یکم ادیت کردم اگه آپدیت کنین به ورژنهای جدید تر ممکنه به هم بریزه ;)

    http://files.myopera.com/tenet/files/wp-dtree-30.zip
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Tolooei
  • Tolooei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۷

    siavashh گفت:
    آموزش فکر نکنم نیاز داشته باشه، داخل فایل یک readme هست که هرچی لازم باشه توش نوشته در ضمن این افزونه رو یکم ادیت کردم اگه آپدیت کنین به ورژنهای جدید تر ممکنه به هم بریزه ;)

    http://files.myopera.com/tenet/files/wp-dtree-30.zip

    چطوری اون رو به صفحه اول و در قالب اضافه کنم

  • siavashh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۵

    اگه پوسته ی شما از ابزارک پشتیبانی میکنه برین به قسمت تنظیمات ابزارک و منو رو قرار بدین اگر نه باید یه کمی فایل سایدبارتون رو دستکاری کنین ، اینجا آموزشش هست:
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-dtree-30/installation/

  • jaber1388

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۲

    siavashh گفت:
    آموزش فکر نکنم نیاز داشته باشه، داخل فایل یک readme هست که هرچی لازم باشه توش نوشته در ضمن این افزونه رو یکم ادیت کردم اگه آپدیت کنین به ورژنهای جدید تر ممکنه به هم بریزه ;)

    http://files.myopera.com/tenet/files/wp-dtree-30.zip

    دوست عزيز اين لينك وقتي ميخوام دانلود كنم ميگه سروراجازه دانلود به شما نميده امكانش هست جاي ديگه اي آپلود كنين تا من بتونم دانلودش كنم..ممنون

  • siavashh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۲

    http://www.tenet.ir/wp-content/uploads/2010/03/wp-dtree-30.zip
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۷

    درود بر شما

    من این افزونه رو نصب کردم اما از چ‍‍پ باز میشود
    http://www.parsmob.net

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۹

    فایل style.php
    به دنبال خط:
    vertical-align: middle;
    و
    text-align:right; !important
    بگردید و با کد:
    text-align:right; right
    جایگزین کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۹

    از شما س‍پاسگذارم مشکلم حل شد
    اما يه مشكل ديگه داره اونم اينه كه پرانتز هاش در همه

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۰

    در قسمت تنظیمات افزونه
    گزینه مربوط به نمایش تعداد نوشته ها یا show total posts رو بردارید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۴

    یعنی به جز این راهی نداره که تعداد نوشته ها رو نشون بده با ‍پرانتز درست

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۳

    یعنی به جز این راهی نداره که تعداد نوشته ها رو نشون بده با ‍پرانتز درست

    فقط یک راه
    از لاتین برای موضوعاتتون استفاده نکنید!!!

  • siavashh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۲

    hakhamanesh گفت:
    یعنی به جز این راهی نداره که تعداد نوشته ها رو نشون بده با ‍پرانتز درست

    شما اون افزونه ای که من گذاشتم رو دانلود کن مشکل پرانتز ها هم حل میشه، فقط چون ادیتش کردم اگه ورژن جدید بیاد و شما آپدیت کنی ممکنه باز به هم بریزه

  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۹

    سلام
    من همون رو دانلود و نصب كردم

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۵:۱۶

    mostafa1990 گفت:
    فایل style.php
    به دنبال خط:
    vertical-align: middle;
    و
    text-align:right; !important
    بگردید و با کد:
    text-align:right; right
    جایگزین کنید

    سلام
    اقا مصطفی این دو تا خط رو ما پیدا نکردیم فقط سه خط پیدا کردیم که نوشته بود
    text-align:right
    که به text-align:right; right تبدیل کردیم ولی درست نشد اینجوری نمایش داده میشه .
    در سایت خرابه ولی در خود صفحه افزونه درست کار می کنه اگر میشه راهنمایی بفرمایید چه کار کنیم تا مثل صفحه افزونه نمایش داده بشه
    البته در صفحه افزونه هم یه مشکل کوچک داره اون هم اون خط هاش هست که به سمت مخالف نوشته نمایش می ده صحیحش رو توی کادر قرمر هست اگر میشه راهنمایی بفرمایید که چه طوری این کار هم انجام بدیم
    تشکر

  • babakrz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۹

    سلام
    مشکل از تصاویر هست. باید همه تصاویر رو اط محور عمودی آینه کنید! چی گفتم؟!
    یعنی با یه نرم افزار ادیت تصویر همه تصاویر که برای خطهای ارتباط استفاده میشه رو از محور عمودی نقاط چپ و راستشون رو عوض کنید. فقط توجه کنید که موقع ذخیره دوباره تصاویر حتما پش زمینه بی رنگ براشون بزارین تا سیاه نمایش داده نشه.
    امیدوارم متوجه شده باشین که چی گفتم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - Mostafa
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۹

    babakrz گفت:
    سلام
    مشکل از تصاویر هست. باید همه تصاویر رو اط محور عمودی آینه کنید! چی گفتم؟!
    یعنی با یه نرم افزار ادیت تصویر همه تصاویر که برای خطهای ارتباط استفاده میشه رو از محور عمودی نقاط چپ و راستشون رو عوض کنید. فقط توجه کنید که موقع ذخیره دوباره تصاویر حتما پش زمینه بی رنگ براشون بزارین تا سیاه نمایش داده نشه.
    امیدوارم متوجه شده باشین که چی گفتم

    سلام
    تشکر متوجه شدم ولی سوال اول رو چی کنم اینکه به این طور نمایش می ده به اون پوشه زرد نگاه کنید چه کار کنیم که مثل صفحه افزونه نمایش داده بشه یعنی پوشه بیاد سمت چپ و نوشته سمت راست مثل صفحه افزونه
    تشکر

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۱

    در style.css یکی از کلاس ها با کلاس style افزونه تداخل داره.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • babakrz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۷:۴۲

    به نظر من افزونه به جای اینکه rtl بنویسه ltr مینویسه.
    این تصویری که گذاشتین و نوشته "در سایت" به صورت ltr نوشته شده که این طوری نمایش داده میشه.
    ببین اسم کلاس استفاده شده چیه و یه direction:rtl; بهش اضافه کن تا درست بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۴۷

    دوستان این کد سایدبار توی استایل ما

    #sidebar {
    	width: 214px;
    	float: right;
    	margin-right:2px;
    	margin-bottom:0px;
    	padding-bottom: 0px;
    }
    	#sidebar h2 {
    		color: #fff;
    		text-decoration:inherit;
    		height:20px;
    		margin-top: 15px;
    		font:15px times new roman;
    		font-weight:bolder;
    		padding-top:5px;
                    direction:rtl;
                    text-align:center;
    		background: url(images/sidebar-top.gif) no-repeat;
                    padding-right:0px;
    	}
    	#s-b {
    		color: #fff;
    		text-decoration:inherit;
    		height:10px;
    		font:15px times new roman;
    		font-weight:bolder;
    		padding-top:5px;
                    direction:rtl;
                    text-align:center;
                    padding-right:0px;
            background: url(images/sidebar-bottom.gif) bottom no-repeat;
    	}
    	#sidebar ul {
    		list-style-type: none;
    		border-left: 2px #79b003 solid;
    		border-right: 2px #79b003 solid;
    		padding-top: 10px;
    		padding-bottom:5px;
    		margin-bottom:0px;
    		direction:rtl;
            text-align:right;
    	}
    		#sidebar ul li {
    			line-height: 1.4em;
    			padding: 2px;
    			border-bottom: 1px dotted #ABABAB;
                            direction:rtl;
                            text-align:right;
    	}
    			#sidebar ul li a {
    			color: #727272;
    		}
    
    		#sidebar ul li a:hover {
    			color: #fff;
    			background-color: #588cb8;
    			background-repeat: repeat-x;
    			text-decoration: none;
    		}
    	#sidebar .tags {
    		padding: 0 10px 10px;
    	}
    		#sidebar .tags a {
    			color: #727272;
    		}
    		#sidebar .tags a:hover {
    			color: #588CB8;
    			text-decoration: none;
    		}
    	#sidebar .flickr {
    		padding: 0 10px 10px;
    	}
    		#sidebar .flickr img {
    			margin: 2px;
    		}
    	#sidebar .video {
    		padding: 0 10px 10px;
    	}
    /** END sidebar **/

    تشکر

  • babakrz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۹ - ۰۷:۰۶

    دوست عزیز
    به این ربطی نداره. توی فایل های افزونه یه فایل به نام Style.php هست که باید اونجا رو برای تغییرات در افزونه دستکاری کنی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۶

    سلام دوستان شرمنده
    این کد استایل افزونه آقا مصطفی اون دو تا تغیر کد رو هم انجام دادیم درست نشد

    <?php
    header('Content-type: text/css');
    ?>
    /*
    *	WP-dTree 3.5 | Ulf Benjaminsson | 20081120
    *		Added a few '!important' attributes to avoid inheriting some common settings from themes, that'll break the tree layout
    *		Added variables for:
    *			selected node / mouse over decorations
    *			font-family
    *		Explicitly sets line height (to fontsize) to avoid breakage.
    *		Fixed the issue of RSS icons not showing in IE if postcounts are on.
    *
    *		PLEASE NOTE: I do not do style, layout or design support!
    *			If you think the tree looks wierd or broken, run the plugin in the default WP theme (Kubric) to make sure it's not your theme that breaks it.
    *			If you do find a problem with my code or CSS, let me know so I can update the plugin.
    */
    
    /*
    *	WP-dTree 3.2 | Ulf Benjaminsson | 20071015
    *		Added RSS-icons (normal and hover)
    *		Added postcount (default fontcolor = link fontcolor)
    *		Uncluttered the initialization a bit.
    *		Fixed images breaking the tree in certain themes.
    */
    
    /*
    *	WP-dTree 2.2 | http://www.silpstream.com/blog/
    *	Copyright (c) 2006 Christopher Hwang
    * 	Release Date: July 2006
    */
    
    /*
    *	dTree 2.05 | http://www.destroydrop.com/javascript/tree/
    *	Copyright (c) 2002-2003 Geir Landrِ
    */
    
    <?php
    global $fontf;
    $fontf = 'Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif';
    global $fontsize;
    $fontsize = '11';
    global $mfontcolor;
    $mfontcolor = '000000'; //font color
    global $lfontcolor;
    $lfontcolor = '999999'; //link font color
    global $sfontdecor; //selected node font decor
    $sfontdecor = 'underline';
    global $lfontdecor;
    $lfontdecor = 'none';
    global $hfontcolor;
    $hfontcolor = 'CCCCCC'; //hover link color
    global $hfontdecor;
    $hfontdecor = 'underline'; //hover link decor
    global $rssicon;
    $rssicon = '';
    global $rssicon2;
    $rssicon2 = '';
    if ( isset($_REQUEST['fontf']) ) {
    	$fontf = urldecode($_REQUEST['fontf']);
    }
    if ( isset($_REQUEST['fontsize']) ) {
    	$fontsize = $_REQUEST['fontsize'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['mfontcolor']) ) {
    	$mfontcolor = $_REQUEST['mfontcolor'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['lfontcolor']) ) {
    	$lfontcolor = $_REQUEST['lfontcolor'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['lfontdecor']) ) {
    	$lfontdecor = $_REQUEST['lfontdecor'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['hfontcolor']) ) {
    	$hfontcolor = $_REQUEST['hfontcolor'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['hfontdecor']) ) {
    	$hfontdecor = $_REQUEST['hfontdecor'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['sfontdecor']) ) {
    	$sfontdecor = $_REQUEST['sfontdecor'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['rssgfx']) ) {
    	$rssicon = $_REQUEST['rssgfx'];
    }
    if ( isset($_REQUEST['rssgfxh']) ) {
    	$rssicon2 = $_REQUEST['rssgfxh'];
    }
    ?>
    #dtreec, #dtreea, #dtreep, #dtreel, #dtreecatwrapper, #dtreearcwrapper, #dtreepgewrapper, #dtreelnkwrapper {
    	font-family: <?php echo $fontf ?>;
    	margin: 3px 0px 0px 0px; /*spacing from the open/close all links*/
    	font-size: <?php echo $fontsize; ?>px;
    	color: #<?php echo $mfontcolor; ?>;
    	white-space: nowrap;
    	text-align:right; right
    }
    #dtreec img, #dtreea img, #dtreep img, #dtreel img {
    	border: 0px;
    	text-align:right; right
    	float: none;
    	display:inline;
    	margin: 0 0px 0px 0;
    	padding: 0px !important;
    	line-height: <?php echo $fontsize; ?>px !important;
    }
    #dtreec a, #dtreea a, #dtreep a, #dtreel a, #dtreecatwrapper a, #dtreearcwrapper a, #dtreepgewrapper a, #dtreelnkwrapper a {
    	display: inline;
    	padding: 0;
    	color: #<?php echo $lfontcolor; ?>;
    	text-decoration: <?php echo $lfontdecor; ?>;
    }
    
    /*RSS icons for categories. Don't ask.*/
    #dtreec a.dtreerss, #dtreea a.dtreerss, #dtreep a.dtreerss, #dtreel a.dtreerss  {
       padding-right: 25px;
       background: url('<?php echo $rssicon; ?>') no-repeat center right;
       text-decoration: none;
    }
    
    #dtreec a.dtreerss:hover, #dtreea a.dtreerss:hover, #dtreep a.dtreerss:hover, #dtreel a.dtreerss:hover  {
        padding-right: 25px;
        background: url('<?php echo $rssicon2; ?>') no-repeat center right;
        text-decoration: none;
    }
    
    #postcount {
    	display: inline;
    	padding: 0;
    	color: #<?php echo $lfontcolor; ?>;
    	text-decoration: none;
    }
    
    #dtreec a.node, #dtreea a.node, #dtreep a.node, #dtreel a.node, #dtreec a.nodeSel, #dtreea a.nodeSel, #dtreep a.nodeSel, #dtreel a.nodeSel {
    	white-space: nowrap;
    	padding: 1px 2px 1px 2px;
    }
    #dtreec a:hover, #dtreec a.node:hover, #dtreec a.nodeSel:hover, #dtreea a:hover, #dtreea a.node:hover, #dtreea a.nodeSel:hover, #dtreep a:hover, #dtreep a.node:hover, #dtreep a.nodeSel:hover, #dtreel a:hover, #dtreel a.node:hover, #dtreel a.nodeSel:hover {
    	color: #<?php echo $hfontcolor; ?>;
    	text-decoration: <?php echo $hfontdecor; ?>;
    }
    /*If you want some cool highlighting on the active node, you can change it here. Default is a simple underline.*/
    #dtreec a.nodeSel, #dtreea a.nodeSel, #dtreep a.nodeSel, #dtreel a.nodeSel {
    	text-decoration: <?php echo $sfontdecor ?>;
    }
    #dtreec .clip, #dtreea .clip, #dtreep .clip, #dtreel .clip {
    	overflow: hidden;
    	width: 100%;
    }

    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۲

    دوستان در قالب های دیگه درسته
    یعنی در سایت هم مثل تنظیمات افزونه نمایش می ده
    ولی توی این قالب ما اینجوریه
    تشکر

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.