انجمن


bbpress (خواهش می کنم آقای گناهکار این پست رو قفل نکنید)  (۴۶ نوشته)

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۴:۰۷

    سلام
    خسته نباشید
    می دونیم اینجا انجمن وردپرسه و بی بی پرس رو پشتیبانی نمی کنه و تمام پست های bbpress قفل می شن
    اما خواهشا این یک پست رو آقای گناهکار بزارید باشه
    خیلی گشتیم ولی انجمنی پیدا نکردیم که راجب بی بی پرس باشه
    بازم خواهش می کنیم این یک پست رو قفل نکنید.
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۴:۲۰

    سلام دوستان من دو تا مشکل دارم
    یکی در هماهنگی bbpress با wordperess توی این قسمت که
    AUTH_KEY و AUTH_SALT و SECURE_AUTH_KEY و SECURE_AUTH_SALT و LOGGED_IN_KEY و LOGGED_IN_SALT این موارد رو باید از پوشه wp-config وردپرس پیدا کنیم و مقادیرش رو وارد بی بی پرس کنیم.
    مشکل این جاست که خیلی از این موارد توی پوشه wp-config وردپرس من نیست بعضی هاش هم که هست جلوشون یک عبارت مشخص نوشته شده
    این کد های من

    define('AUTH_KEY', 'put your unique phrase here');
    define('SECURE_AUTH_KEY', 'put your unique phrase here');
    define('LOGGED_IN_KEY', 'put your unique phrase here');
    define('NONCE_KEY', 'put your unique phrase here');

    حالا این قسمت رو چه جوری رد کنیم ؟
    مشکل دوم هم اینه که نمی دونم چه طوری بعد از نصب انگلیسی اون رو فارسی کنم
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • WPFA

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۰

    مراحل رو اینطور انجام بده:
    1- در قسمت نصب step1 نام دیتابیس برنامه را بر روی هماه دیتابیس وردپرس متصل بشود. قرار بده اینکاه باعث میشه برنامه از دیتابیس وردپرس بتونه استفاده کنه و از محاسن اون اینکه کاربرانی که در سایت وردپرست عضو هستند دیگه نیاز به ثبت نام مجدد در انجمن نداشته و برنامه انها را به صورت خودکار شناسایی میکنه.
    2- در قسمت step2 تنها گزینه اول و سوم را فعال کن گزینه سوم دیتابیس وردپرس را شناسایی میکنددر صورتی که دیتابیس وردپرس شما از تنضیمات پیش فرض استفاده میکنه به مرحله بعد برو وگر نه تنظیمات خود را بنویس چرا میگم گزینه دوم را فعال نکن برای اینکه بعد از نصب هم میتونی از داخل برنامه اینکار را از قسمت تنظیمات و آخرین گزینه آن اینکار را انجام دهی درضمن خود برنامه درصورتی که مراحلی را که گفتم درست انجام دهی خود مقادیری را که گفتی پیدا کرده و ذخیره میکند و فقط شما در گزینه آخر در انجمن آدرس سایت خود را وارد کنید درضمن اگر خاصی این مقادیر را پیداکنی هم و دستی وارد کنی بعد از آدرس سایت خودت این آدرس را بنویس:
    option.php
    به شما اختار میکنم در این صفحه هیچ چیز را تغییر ندهید و البته روش اول بهتر و آسانتر است
    و در آخر این را بگم که در ضورتی که کارهای بالا را به درستی انجام دهی کد رمز شما برابر با کد سایت شما خواهد بود.
    خوشحال شدی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۲:۱۶

    http://www.php-press.com/guide-of-setup-wordpress-bbpress.html

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - milad200 - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۷

    دوستان دستتون درد نکنه بخصوص آقای گناهکار
    WPFA عزیز شما گفتید

    در قسمت نصب step1 نام دیتابیس برنامه را بر روی هماه دیتابیس وردپرس متصل بشود. قرار بده اینکاه باعث میشه برنامه از دیتابیس وردپرس بتونه استفاده کنه

    دوستان اینکار فشار به دیتابیس نمیاره ؟ باعث سنگین شدنش نمیشه؟ کدوم رو پیشنهاد می کنید ساخت دیتابیس یا استفاده از دیتابیسی که وردپرس روش نصبه؟

    و اینکه این بی بی پرس فارسی نداره که ما یکدفعه فارسیش رو نصب کنیم؟
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • WPFA

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۵

    چرا الکی جو میدی دوستان کجا بود خدایی کار ما رو ببین اینهمه نوشتیم آقا تازه میگه آقای گناهکار دستت درد نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کجایی الو؟
    بله من نوشته بودم دو امتیاز و یک چراغ روشن اون نوشته را هم که همینطور استفاده کردی حق تالیف داره.
    آقای گناهکار سوالات را با شما هستند انگار.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • WPFA

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۴

    خوب از مزاح گذشته
    1- نه چون این قابلیت رو خود برنامه نویسها قرار دادن و دو دوتا چهارتها قبلاً شده
    2- نه
    3- انتخابی است ببین کدوم کار بیشتر به دردت می خوره
    4- چرا داره یکم بگرد پیدا میکنی اینجا جایی نداره که بخوام برات بگذارم.
    خواهش
    راستی شما که این آدرس رو داشتی چرا قبلاً نگذاشته بودی تا نخواد اینهمه بنویسیم و این بنده خدا هم یک هفته معتل بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۰۳:۲۸

    WPFA عزیز دستت درد نکنه خیلی کمکمون کردی
    از آقای گناهکار هم برای اینکه پست رو قفل نکرده تشکر کردم
    این که می گی

    3- انتخابی است ببین کدوم کار بیشتر به دردت می خوره

    یعنی جواب این سواله که پرسیدم

    کدوم رو پیشنهاد می کنید ساخت دیتابیس یا استفاده از دیتابیسی که وردپرس روش نصبه؟

    اگر آره من از کجا بدونم کدوم بیشتر به کارم میاد؟ ولی فکر کنم دیتابیس جدا باشه بهتر باشه البته فقط فکر می کنم نظر شما دوستان حتما صحیح تره
    این فارسیش رو یا لینک سایت پشتیبان فارسیش یا خود انجمن رو برامون بذار
    اگه دوست داشتی آدرس سایتت هم برامون بذار
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • WPFA

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۸

    چرا اینقدر لقمه رو دور سرت می پیچونی شدی مثال قومی که به اونها گفتند میتونید مریض خودتون رو با دم یک گاو خوب کنید اگه نخوندی جرایان را داستان رو پیدا کن و بخون انجا نمیشه داستان گذاشت
    اصلاً بی بی پرس همون وردپرسه چرا اینقدر گیر دادی برای دیتابیست مشکل پیش میاد ، اگه دیتابیس جدا تعریف کنی تمامی تنظیماتی که در ورد پرس داری دوباره پیکر بندی میشوند و اگر از همان دیتابیس استفاده کنی دیگه تنظیمات اضافی بار گذاری نمیشوند و از همان تنظیمات دیتابیس وردپرس استفاده میکنند زیادهم به فکرت فشار نیار برای مساله ایی که قبلاً حل شده دو دوتا چهارتا حالا این کجاش فکر داره ؛ خدا میدونه
    بعدشهم یعنی خودت نمیدونی چی میخوای این دیگه خیلی حرف بود میری رستوران میگی من گرسنمه اما نمیدونم چی میخوام اگه خودت ندونی که دیگه کی میخواد بدونه.
    آدمهایی که اراده ضعیفی دارند به دیگران اجازه میدن براشون تصمیم بگیرن دیگران هم اول به منافع خودشون فکر میکنند.
    اینهم یه جمله قصار بهش فکر کن
    ببینم اصلاً چند سالته

    من زیاد به این انجمن نمیام بنابر این سعی کن مشکلاتت رو اول در اینترنت تحقیق کنی البته منظورم این نیست که من همه سوالات این سایت رو جواب میدم میخوام بگم معتل نمون تا یکدفعه شاید کسی مثل من بخواد جوابت را بده دیدی که حتی کتاب هم برای سوالت در اینترنت بود هم سریعتر به جواب میرسی هم اطلاعات بیشتری نصیبت میشود اگه نبود آنوقت سوال کن نیاز به خواهش و تمنا هم نداری.
    خداحافظ

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۱

    سلام آقای گناهکار
    امیدوارم که حالتون خوب باشه
    آقای گناهکار این پوسته انجمن رو امکانش هست به ما بدید یا اگر نیاز می دونید باهاتون تماس بگیرم
    و اینکه شما بی بی پرس رو توی یه برگه قرار دادید میشه بقرمایید چه طوری ما اینکار رو انجام بدیم
    توی ساب دامین ساختیم مثل خود شما ولی نمی دونیم چه طوری اون رو توی برگه قرار بدیم مثل شما
    تشکر از لطفتون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۱

    آقای گناهکار این پوسته انجمن رو امکانش هست به ما بدید

    خیر، متاسفانه امکانش نیست.

    ساب دامین ساختیم مثل خود شما ولی نمی دونیم چه طوری اون رو توی برگه قرار بدیم

    ما انجمن رو توی برگه قرار ندادیم، فقط سربرگ انجمن و سایت رو مثل هم طراحی کردیم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۱

    آقای گناهکار شرمنده واقعا سرمنده میشه لطفی کنید بفرمایید از کجا می تونیم پوسته پیدا کنیم.
    و اینکه پوسته رو قصد فروش هم ندارید؟
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۲:۲۴

    milad200 گفت:
    آقای گناهکار شرمنده واقعا سرمنده میشه لطفی کنید بفرمایید از کجا می تونیم پوسته پیدا کنیم.
    و اینکه پوسته رو قصد فروش هم ندارید؟
    تشکر

    از گوگل: http://www.google.com/search?q=bbpress+themes

    قصد فروش هم نداریم متاسفانه.

    چه اصراری دارین که از bbpress استفاده کنین؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۳:۱۴

    آقای گناهکار اصراری ندارم ولی می خوام یه چیزی باشه به همین سادگی انجمن
    راستش من اون اول که عضو شدم اول می خواستم جومولا نصب کنم رفتم انجمنش رو دیدم پشیمون شدم (و چه خوب که پشیمون شدم) ولی انجمن شما ساده و کاربردیه
    آقای گناهکار اگر انجمن سازی هست که بشه به این سادگی ازش استفاده کرد خیلی خیلی ممنون می شیم بهمون معرفی کنید
    برای همه چیز تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۹

    اگه دوست داشته باشید میتوانم بی‌بی پرس را برای شما به صورت کامل + زبان فارسی نصب کنم .
    نمونه : http://www.forum.php-press.com/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۵

    metablog گفت:
    اگه دوست داشته باشید میتوانم بی‌بی پرس را برای شما به صورت کامل + زبان فارسی نصب کنم .
    نمونه : http://www.forum.php-press.com/

    Moeini عزیز قربون مرامت
    با همون آموزش که شما اون دوست عزیزمون گذاشته بودید تونستم فارسیش رو نصب کنم
    حالا منتظر آقای گناهکار هستم ببینم بهتر از این انجمن چیزی بهمون معرفی می کنه
    بازم ممنون به خاطر لطفت
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۶

    من با بقیه‌ی انجمن‌ها زیاد کار نکردم و نمی‌تونم چیزی بهتون پیشنهاد بدم.

    bbpress هم انجمنی زیاد قوی‌ای نیست و فقط اگه می‌تونین باهاش کار کنین باید نصبش کنین، یعنی اگه می‌بینین زیاد باهاش راحت نیستین بهتره اصلا نصبش نکنین و از یه چیز دیگه استفاده کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۸

    یه جایی خوندم: اگه انجمن شما بازدید زیادی داره از Vbulletin را استفاده کنید، وگرنه از MyBB استفاده کنید .
    در هر صورت این نکته را درنظر داشته باشید که هر دو آن ها قدرتمند است ولی Vbulletin رایگان نیست و شما باید نسخه نال شده آن را نصب کنید، در مقابل MyBB رایگان است و دارای پشتیبان فارسی نیز میباشد .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - milad200 - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۳

    سلام
    آقای گناهکار ببخشید اگر زیاد سوال می پرسم
    اگر شما الان بخواید قابلیت آپلود عکس برای هر نوشته یا ارسال پیام خصوصی بین اعضا رو در انجمنتون اضافه کنید این کار رو خودتون باید انجام بدید یا منتظر ورژن های بالاتر bbpress بمونید و یا افزونه ای چیزی برای این کارها وجود داره؟
    امیدوارم که مفهوم و رسونده باشم
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۹

    خب میلاد جان شما که از انجمنت توقعات زیادی داری MyBB یا VB رو به کار بگیر... چرا اینقد روی bbpress تأکید کردی؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۳

    Mr-vAhiD-DI گفت:
    خب میلاد جان شما که از انجمنت توقعات زیادی داری MyBB یا VB رو به کار بگیر... چرا اینقد روی bbpress تأکید کردی؟؟

    آقا وحید mybb رو نصب کردم اصلا خوب نیست خیلی شلوغه و امکانات اضافی داره من که پیشنهاد نمی کنم کسی استفاده کنه
    این bbpress اصل یه چیزه دیگست
    اون mybb کاربر رو فراری می ده از بس که شلوغ
    اگر اون موارد بالا بدونم میشه به bbpress اضافه کرد و اگر میشه چه طوری فکر کنم چیزی مثل bbpress پیدا نشه
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۶

    milad200 گفت:
    اگر شما الان بخواید قابلیت آپلود عکس برای هر نوشته یا ارسال پیام خصوصی بین اعضا رو در انجمنتون اضافه کنید این کار رو خودتون باید انجام بدید یا منتظر ورژن های بالاتر bbpress بمونید و یا افزونه ای چیزی برای این کارها وجود داره؟

    با اجازه گناهکار عزیز
    با استفاده از افزونه (bb attachments) میتوان این امکان را فراهم نمود .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۷

    Moeini عزیز تشکر واقعا ممنون
    این افزونه ها رو هم داره؟
    افزونه ای داره که شکل بخش پروفایل اعضا رو هم تغیر بده و امکان ارسال پیام بین کاربران رو هم محیا کنه
    واینکه افراد برای گذاشتن آواتار از خود سایت اقدام بشه
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۳

    برای تغییر شکل پروفایل فایل‌های profile.php و profile-x.php پوسته را ویرایش نمایید .
    برای پیغام خصوصی نیز از افزونه bbpm استفاده کنید .
    برای گذاشتن آواتار از خود سایت نیز کد زیر را با نام دلخواه در فایل my-plugins ذخیره و آن را فعال کنید .
    حال در پوشه پوسته انجمن فایل post.php را باز کرده و تابع show_avatar را جایگزین تابع post_author_avatar_link کنید .
    اکنون در قسمت ویرایش شناسنامه گزینه جدیدی برای قرار دادن آدرس آواتار اضافه شده .
    درضمن این پلاگین به صورتی نوشته شده است که در صورت وارد نکردن آدرس آواتار، آن را از سایت گراواتار میگیرد .

    <?php
    /*
    Plugin Name: Avatar
    */
    
    function post_avatar() { // function to use in page php to get the avatar
    	if ( get_avatar_loc( get_post_author_id() ) )
    		echo '<img src="' . get_avatar_loc( get_post_author_id() ) . '" style="height:48px; width:48px;">';
    
    } 
    
    function get_avatar_loc ( $id ) { //function to return avatar loc from database
    	global $bbdb, $bb_current_user;
    
    	$user = bb_get_user( $id );
    	$profile_info_keys = get_profile_info_keys();	
    
    	if ( $id && false !== $user )
    		if ( is_array( $profile_info_keys ) )
    			foreach ( $profile_info_keys as $key => $label ) {
    				if ( 'avatar_loc' == $key )
    					return $user->$key;
    			}
    }
    // This list can be changed to add or remove information that is added into the Profile, but the last one (Avatar Location) MUST remain for this plugin to work
    
    function show_avatar(){
    	if(get_avatar_loc( get_post_author_id()))
    		post_avatar();
    	else{
    		$author_id = get_post_author_id( $post_id );
    			$email = bb_get_user_email($author_id);
    			printf('<img alt="" src="http://www.gravatar.com/avatar/%s?s=48&d=%s&r=G" style="height:48px; width:48px;" />',md5( strtolower( $email ) ),urlencode('http://www.php-press.com/wp-content/themes/phppress/images/avatar.gif'));
    	}
    }
    
    ///
    function extra_profile_keys() {
    	return apply_filters(
    		'extra_profile_keys', array(
    		'first_name' => array(0, __('First name')),
    		'last_name' => array(0, __('Last name')),
    		'display_name' => array(1, __('Display name as')),
    		'user_email' => array(0, __('Email')),
    		'user_url' => array(0, __('Website'), 'url'),
    		'avatar_loc' => array(0,'آدرس آواتار (Avatar)'),
    		'from' => array(0, __('Location')),
    		'occ' => array(0, __('Occupation'), 'role'),
    		'interest' => array(0, __('Interests')),
    	) );
    }
    
    // hooks
    add_filter('get_profile_info_keys', 'extra_profile_keys');
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - milad200 - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۵

    واقعا نمی دونم چه طوری تشکر کنم
    فقط من یه مشکلی دارم که هر چی هم سرچ می کنم به تنیجه نمی رسم
    نمی دونم چه طوری پوسته و افزونه نصب کنم
    شرمنده خیلی مزاحم شدیم
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۰

    خواهش میکنم
    بعد از ورود روی مدیریت سایت کلیک کنید تا به http://domain.com/bb-admin/ بروید .
    بخش مدیریت مانند وردپرس است‌ ! از بخش‌های
    http://domain.com/bb-admin/themes.php
    و
    http://domain.com/bb-admin/plugins.php
    میتوانید پوسته و افزونه ها را مدیریت کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۰۲:۲۶

    واقعا شرمنده اصلا حواسم به ftp نبود
    دنبال گزینه نصب توی مدیریت بودم
    ببخشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۰۲:۴۰

    شرمنده یه مشکلی دارم
    رمز ورود رو گم کردم درخواست رمز جدید دادم حالا ایمیل اول میاد که لینک داره اما ایمیل دوم صفحه سفید میاد
    چی کار کنم
    شرمنده

    ببخشید ویرایش می کنم
    مشکل رمز عبور حل شد

    شرمنده یه لطفی می کنید این قالب رو نصب کنید نصب می کنم بهم ریخته نشون می ده

    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۴

    به خاطر زبان فارسی است که به هم ریخته نمایش داده میشود، که نیاز به بهینه سازی دارد .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۷

    metablog گفت:
    به خاطر زبان فارسی است که به هم ریخته نمایش داده میشود، که نیاز به بهینه سازی دارد .

    سلام
    ببخشید باز هم مزاحم شدیم
    ببخشید یعنی چه طوری باید بهینه سازی کنیم
    ببخشید یعنی هر پوسته ای بخوایم نصب کنیم باید اول بهینه سازی بشه
    و اینکه توی پوسته دو تا پوشه هست این به چه دلیلی؟
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۳

    ببخشید یعنی هر پوسته ای بخوایم نصب کنیم باید اول بهینه سازی بشه

    در برخی از پوسته‌ها به‌ علت
    direction:rtl در CSS مشکل به وجود می‌آید، ولی درکل پوسته‌های انگلیسی نیاز به فارسی سازی دارند.

    چه طوری باید بهینه سازی کنیم

    خط 8 و 9 , 10 فایل Header.php را حذف نمایید، یعنی کدهای زیر را :

    <?php global $bb_locale; if ( ('rtl' == $bb_locale->text_direction) ) : ?>
    	<link rel="stylesheet" href="<?php bb_stylesheet_uri( 'rtl' ); ?>" type="text/css" />
    <?php endif; ?>

    سپس Style.css را باز کرده و دستور direction:rtl را در Body اضافه و فونت را نیز Tahoma نمایید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    arix - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۰

    سپس Style.css را باز کرده و دستور
    direction:rt
    را اضافه و فونت را نیز Tahoma نمایید .

    ببخشید این کد رو کجای پوشه قرار بدم و همچنین کجای پوشه Style.css فونت رو عوض کنم
    واینکه توی فایل زیپ پوسته دو تا پوشه هست فقط باید یکیشون رو آپلود کنم؟
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۲

    خط 15 - 19 فایل Style.css مربوط به Body است آن را حذف و کدهای زیر را جایگزین کنید :

    body {
    	margin-bottom: 50px;
    	background: #111;
    	font: 11px Tahoma, Arial;
    	direction:rtl;
    }

    درضمن پوشه __MACOSX را لازم نیست آپلود کنید !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۹

    سلام جناب معینی
    کد رو جایگزین کردم صفحه اول درست شد ولی وقتی وارد یک پست می شیم اینجوری نمایش می ده

    آقای گناهکار سلام
    آقای گناهکار عزیز شرمنده نمی شه ما هم جز این استثنائات قرار بگیریم
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۳

    راستش تابع topic_resolved نمیدونم برای چه افزونه‌ای است !
    خط 14 را حذف نمایید، مشکلی پیش نمیاید .

    <li id="resolution-flipper"><?php _e('This topic is') ?> <?php topic_resolved(); ?></li>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۰

    metablog گفت:
    راستش تابع topic_resolved نمیدونم برای چه افزونه‌ای است !
    خط 14 را حذف نمایید، مشکلی پیش نمیاید .

    <li id="resolution-flipper"><?php _e('This topic is') ?> <?php topic_resolved(); ?></li>

    تشکر از تمام زحماتتون
    مثل اینکه باید حالا حالا ها دنبال یه پوسته سالم بگردیم
    این پوسته دست به هر جاییش می زنیم یه جای دیگش خراب از آب در میاد
    جناب معینی فکر می کنم شما هم خیلی دنبال پوسته گشته باشید و احتمالا چیزی پیدا نکردید که از پوسته پیش فرض استفاده می کنید
    بازهم تشکر می کنم از تمامی زحماتتون
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini - امین باقیات
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۶

    درسته دنبال پوسته گشتم ولی ....
    پوسته پیش‌فرض هم خیلی خوبه، شما هم از همون استفاده کنید !

    اگه وقت کردم یه پوسته‌ی وردپرس را تبدیل میکنم، (البته فکر میکنم چند ماه دیگه بشه‌ !)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۲

    سلام دوستان
    یکی از دوستان لطف می کنن کمک کنن از این قالب bbpress یه چیزی خوب و قابل استفاده در بیاریم
    من خودم تغییراتی توش دادم ولی بعضی جاهاش حسابی گیر کردم
    صفحه ی تایپیک منظورم این صفحه است که سه تا مشکلم رو با عدد مشخص کردم
    مشکل اول اینکه می خوایم قسمت برچسب مثل همین انجمن وردپرس بیاد پایین تر خودتون با همین انجمن مقایسه کنید متوجه می شید
    مشکل دوم هم می خواهم مثل انجمن وردپرس سمت چپ نمایش بده بازهم به همین انجمن نگاه کنید متوجه می شید
    اما مشکل سوم هر کاری می کنم این نوشته پست ها کمی بیاد سمت راست نمیشه می خوام مثل همین انجمن بشه
    اون خط نقطه چینش هم که پست ها رو از هم جدا می کنه به صورت خط ممتد باشه و اینکه تاریخ و ساعت رو زیر اسم نویسنده بنویسه باز هم مثل همین انجمن
    کسی کمکمون می کنه
    خیلی شد ببخشید
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۰

    بچه ها بی خیال اون پوسته شدیم
    بچه ها در پوسته پیش فرض چه طوری این آخرین گفت و گو رو حذف کنیم (عکس متعلق به سایت جناب معینی هست) اخرین گفت و گو حذف بشه فقط انجمن ها بمونن مثل همین انجمن وردپرس
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۳

    موفق شدیم آخرین گفت و گو ها رو حذف کنیم حالا بچه ها سه تا مشکل دارم لطف کنید دیگه جواب بدید
    1- چه طوری درباره این موضوع و بچسب رو از بالای صفحه بیاریم سمت چپ مثل همین انجمن
    2- این عبارت نوشته شده در چند دقیقه پیش رو چه طوری بیارم زیر نام کاربر مثل همین انجمن

    خوب دو تا شد سه تا هم نشد
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • arix

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۴

    سلام میلاد جان

    متاسفانه من وقت کافی ندارم و فعلا روی پوسته دیفالک کار نکردم.فقط با دستورات توضیح می دم

    1 - در css اول باید جای کافی براشون باز کنی.یعنی عرضشون در سمت چپ صفحه جا بشه که باید padding ، body مطالب رو در css قالب از راست تغییر داده و به راست بکشید متن ها رو.بعد float برچسب و درباره موضوع رو به left تغییر دهید و padding ، right برچسب و درباره موضوع را حذف نمایید

    2 - در فایل php مربوطه قبل از دستور از کد
    </br>
    استفاده نمایید

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - امین باقیات
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۲:۴۹

    سلام اریکس جان
    آقا قربونت حل شد فقط یه مشکل دارم
    الان با پست حرکت می کنه یعنی هر چی پست بزنیم در مقابل اون هم پایین تره می ره
    این عکس از یک پست و این عکس موقعی که چند تا پست زدیم
    این کد استایل

    #topic-tags {
    	border-left: 1px solid #ccc;
    	float: right;
    	padding: 0 0 0 1em;
    	margin-left: -245px;
    	margin-top: -10em;
    	font-weight: bold;
    	font-size: 11px;
    }

    این هم کد topic-tags

    <li><?php printf(__('-------------------------------------'), esc_attr( get_topic_last_post_link() ), get_topic_last_poster()) ?></li
    <li><?php printf(__('<a href="%1$s">Latest reply</a> from %2$s'), esc_attr( get_topic_last_post_link() ), get_topic_last_poster()) ?></li>
    <li><?php printf(__('Started %1$s ago by %2$s'), get_topic_start_time(), get_topic_author()) ?>
    <p><?php printf(__(''), bb_get_tag_page_link() ); ?></p>
    </li>

    این هم کد topic

    <?php topic_tags(); ?>
    <div style="clear:both;"></div>
    <h2<?php topic_class( 'topictitle' ); ?>><?php topic_title(); ?></h2>
    <span id="topic_posts">(<?php topic_posts_link(); ?>)</span>
    </div>

    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • proud212

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۵

    سلام من بر عکس آقا میلاد از mybb استفاده میکنم.
    سوالم از دوستان این هست چطور میشه وردپرس و مابی بی را هماهنگ کرد.
    از طریق صحفه اصلی وارد شوند و هنگام نظر دادن با نام کاربری نمایش داده شود.
    ممنون میشم کمک کنید.

  • saeed77

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۴

    جناب مزدک
    با سلام
    من مدتی استکه دنبال فارسی ساز BBPress می گردم موفق نشدم پیدا کنم .
    در اینجا دیدم گویا شما فرمودید نسخه ایی که در اختیار دارید مشکل دارد . اما کار ما خیلی پیچیده نیست لطفا اگر می شود برای من هم بفرستید بشدت نیاز دارم .
    ایمیل من :
    saeed7777@yahoo.com
    باز هم سپاسگذارم .

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۴

    http://www.newbie.ir/download-persian-bbpress/

  • morrning

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۳

    برای فارسی کردن بی بی پرس 2 میتونید از لینک زیر استفاده کنید.


    همچنین برای مشارکت در فارسی سازی میتونید به لینک زیر مراجعه کنید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها