انجمن


صفحه بندی قالب  (۱۴ نوشته)

  • journalonline

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۰:۴۵

    سلام سیاوش عزیز
    من برای وبلاگم بلاخره از ‍\وسته \ی سی دانلود استفاده کردم
    در مورد قالب قبلی من نتونستم مشکل kibit رو برطرف کنم
    حالا با این قالب جدید هم کمی مشکل دارم
    توی انجمن مطرح کردم ولی کسی پاسخی بهم نداد
    امیدوارم شما بتونی بهم کمک کنی
    من میخوام در صفحه نخست مثلا فقط ۳ تا ‍‍مطلب داشته باشم
    مطالب قدیمی تر هم در زیر صفحه وبلاگ صفحه بندی بشه
    در هر صفحه دسته بندی هم ۱۰ مطلب رو نشون بده
    مطالب قدیمی اون دسته رو هم در زیر صفحه اون دسته صفحه بندی کنه
    آدرس وب من: http://www.journal-online.biz
    لطفا بهم کمک کن
    ممنون

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۲

    دوست عزیز انجام شدنش که شدنیه
    کامل تر توضیح بده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • journalonline

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۹

    سلام
    ببینید مثل سایت http://p30download.com/ تمامی مطالب قدیمی رو در صفحه نخست
    اون زیر صفحه بندی کرده من مثل همین میخوام بشه
    در قسمت دسته بندی ها هم میخوام مطالب قدیمی هر دسته رو هم مثل صفحه نخست
    زیر صفحه به صورت شماره هایی صفحه بندی کنه
    تو رو خدا به زبان ساده کمک کنید که درگیر کدنویسی از این کارهای سخت نشم
    من منتظرم کمک کنید
    فاخته

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۱

    سلام
    چرا اینقدر مشکل رو پیچیده میکنید
    شما باید از افزونه wp-pagenavi یا wp-page-numbers استفاده کنید
    که بهترینش wp-page-numbers
    لینک دانلود : http://wordpress.org/extend/plugins/wp-page-numbers

    بعد از نصب افزونه تگ
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>

    را در صفحات index.php و search.php و category.php و archive.php قرار بده
    یه سرچ کوچولو هم میکردی به جواب میرسیدی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • journalonline

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۹:۱۶

    سلام
    دوست عزیز من نتونستم دانلود کنم
    در واقع هیچی برای دانلود ندیدم
    کلی هم سرچ کردم ولی بی نتیجه بود
    یکی کمکم کنه :((
    :-(

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۶

    سلام
    چطور لینک دانلود به اون بزرگی در بالای ستون سمت راست (قرمز رنگ) را ندیدی ؟ :O :O
    بیا از اینجا دانلود کن : http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-page-numbers.0.2.zip

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • journalonline

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۸

    سلام
    ممنون
    دانلودش کردم ، نصبشم کردم
    اون دستور رو هم فقط در پایین صفحه index.php قرار دادم
    اما هیچ اتفاقی نیفتاد
    صفحه category.php و search.php و archive.php
    در پوسته وبلاگ من نبود
    میشه راهنماییم کنید :-)
    خیلی ممنون @},-

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۲

    سلام
    غیر ممکنه :-?
    اسم پوستتون رو بگید تا اطلاعات دقیق تر را بگم
    بعد از نصب و قرار دادن تگ 100% شماره صفحات نمایش داده میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • journalonline

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۷

    از پوسته p30dowmload استفاده می کنم !

  • journalonline

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۴:۵۵

    دوست عزیز یک دنیا ممنون @},-
    مشکلم حل شد :-)

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۰

    خواهش میکنم
    پوسته ها بر یک استاندارد ساخته میشوند و باید فایل های category.php و search.php و archive.php داخل قالب باشد
    ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • blogtehran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۵

    تو index.php كجاش بزارم كه نوشته ژيشين نياد ديگه ؟ *-:)

    ممنون ميشم اگه بهم سريع جواب بدين

  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۰

    سلام
    ممنون از توضیحاتی که داده بودید .
    افزونه رو نصب کردم , اما اتفاقی نیافتاد .
    بعد اون کد رو تو قسمت های iindex.php و searchform.pfp پیست کردم اون دو قسمت دیگه تو قالبم وجود نداره !
    بعد از انجام اینکارها صفحه بندی این شکلی شد

    http://0k.010.img98.com/out.php/i328550_1.jpg

    اولین سوالم این آیا افزونه ایی نداریم که اعداد صفحه بندی رو فارسی نشون بده ؟
    بعدش اینکه اگه بشه اون قسمتی که نوشته مطالب قدیمی تر و مطالب جدیدتر حذف بشه و شماره های صفحه بندی توی اون کادر جایگزین بشه
    متشکرم

  • tak-film

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ آذر ۱۳۹۱ - ۲۲:۴۳

    من نصب کردم ولی به این شکل میاد
    1
    2
    3
    4
    .

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.