انجمن


انتشار مطالب در صهحه غیر صفحه اصلی  (۴۲ نوشته)

  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۰۶

    سلام دوستا ن
    من می خوام بعضی از نوشته هام به جای اینکه در صفحه اصلی (سرآغاز ) منتشر بشه در صفحه (برگه ) دیگری منتشر بشه برای اینکار چه باید کرد لطفا راهنمایی کنید

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۶

    یه جستجو انجام بدید ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mojtaba in96
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۴۲

    نوید جان خیلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم اگه اشاره کوتاهی هم کنی ممنون میشم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۴

    http://forum.wp-persian.com/topic/479?replies=32#post-4675

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۲۹

    نوید جان اون مطلب منظور من نبود.ببین در حقیقت من می خوام یکی از دسته هام (category ) در یک برگه جدید با یک نام جدید بگذارم.امیدوارم تونسته باشم منظور خودمو برسونم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۲:۱۷

    منظور شما اینه که مثلا می خواهید تمامی مطالب دسته شما با موضوع ایران در صفحه ای مثل زیر نمایش داده بشه :
    yoursite.com/iran
    ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۲۳

    نه نوید جان

    بهتره اینجوری توضیح بدم

    من در سایتم یکسری مطالب تحت نام دسته (معرفی کاندیداها) منتشر می کنم بعد می خوام همه نوشته های این دسته تحت نام یک برگه یا همون page در سایت بهمون نام معرفی کاندیدها منتشر بشده در حقیقت می خوام اون دسته رو در یک page id دیگه تعریف کنم
    در خود سایت ورد پرسی نه در پوشه دیگه ای.
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۱۴

    یک: از فایل page.phpه پوسته‌تون یه کپی بگیرین و اسم اونو c.php بذارین.
    دو: فایل c.php رو با یه ویرایشگر باز کنین و توی همون خط اول این دستور رو قرار بدین:

    <?php
    /*
    Template Name: Candidate
    */
    ?>

    سه: توی همون فایل c.php ٬ قبل از اینکه حلقه‌ی وردپرس شروع بشه٬ یعنی قبل از if (have_posts ٬ این دستور رو قرار بدین:
    query_posts('cat=444');
    البته به‌جای عدد 444 باید شناسه (ID) مربوط به دسته‌بندی موردنظرتون رو بنویسین.
    چهار: وقتی به قسمت نوشتن برگه توی وردپرس رفتین٬ توی منوی دست راست یه جعبه باید باشه تحت عنوان «پوسته‌ی برگه» که یه لیست زیرش هست٬ از توی اون لیست٬ Candidate رو انتخاب کنین و بعد از نوشتن عنوان برگه٬ اونو منتشر کنین.

    امیدوارم مشکلتون حل شده باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tapartoor600 - طراحان نوین - ناصر عبدیلر - ashena - mohammad_it - microbit - mohamad_marashi - fantome10
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۲۹

    نوید جان فکر کنم این کد query_posts('cat=444');جاییش مشکل داره چرا که این کد رو به عنوان تگ php قبول نمی کنه

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۳۹

    soorena گفت:
    نوید جان فکر کنم این کد query_posts('cat=444');جاییش مشکل داره چرا که این کد رو به عنوان تگ php قبول نمی کنه

    متوجه منظورتون نمی‌شم! یعنی چی قبول نمی‌کنه؟ خب اینطوری بنویسین ببینین قبول می‌کنه:
    <?php query_posts('cat=444'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناصر عبدیلر - microbit - fantome10
  • soorena

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۴۹

    نوید جان دقیقا مشکل همین بود که گفتید.الان با لطف و محبت شما همه چی حل شد و صفحه مورد نظر با موفقیت ایجاد شد.از اینکه وقت ارزشمندتون رو به من اختصاص دادید بینهایت سپاسگزارم. آدرس سایت http://www.kazeroun.ir

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۸

    خواهش می‌کنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناصر عبدیلر - fantome10
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۵:۱۴

    من کلی گشتم اینو مطلب رو پیدا کردم خیلی لنگه اینم.
    من اینکارهارو انجام دادم.
    ولی همچین چیزی سمت راست اونجایی که میخواییم مطلب بنویسیم نمیاد.
    در ضمن من مثلا یه صفحه بنام ایکس درست کردم خب؟ میخوام یه سری از مطالبم تو هم نشون نده یراست بره تو صفحه ایکس. آیا همینکارو باید انجام بدم؟
    خوب انجام دادم ولی همچین چیزی سمت راست موقع نوشتن مطلب نمیاد.

    <?php
    /*
    Template Name: Candidate
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    <!--page.php-->
    <div id="content">
    
    	<!--loop-->
    	<?php query_posts('cat=25'); if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    	<!--post title-->
    	<h1 class="btmspace" id="post-<?php the_ID(); ?>"><?php the_title(); ?></h1>
    	<!--post with more link -->
    	<?php the_content(__('<p class="serif">Read the rest of this page &raquo;
    ','WP_Premium')); ?>
    
    	<!--if you paginate pages-->
    	<?php link_pages(__('<strong>Pages:</strong> ','WP_Premium'), '
    ', __('number','WP_Premium')); ?>
    
    	<!--end of post and end of loop-->
    	<?php endwhile; endif; ?>
    
    </div>
    
    <!--page.php end-->
    <!--include sidebar-->
    <?php get_sidebar();?>
    <!--include footer-->
    <?php get_footer(); ?>

    اینم کدهای c.php آیا درسته؟
    بعد اینکه قسمت آخر رو نفهمیدم

    تحت عنوان «پوسته‌ی برگه» که یه لیست زیرش هست٬ از توی اون لیست٬ Candidate رو انتخاب کنین و بعد از نوشتن عنوان برگه٬ اونو منتشر کنین.

    اگه همچین چیزی اومد مطلب رو بنویسیم candidate رو انتخاب کنیم مطلب مربوطه میره تو صفحه ایکس؟
    چیکار کنم درست بشه جونه من کمک کنید.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۹

    اگه همچین چیزی اومد مطلب رو بنویسیم candidate رو انتخاب کنیم مطلب مربوطه میره تو صفحه ایکس؟
    چیکار کنم درست بشه جونه من کمک کنید.

    به هیچ عنوان متوجه نمی‌شم منظورتون چیه!

    ببینین اون کدهایی که نوشتین رو توی فایل c.php ذخیره کنین و توی پوشه‌ی پوسته‌تون قرار بدین. با این کدهایی که نوشتین فقط محتوای دسته‌بندی با شناسه‌ی ۲۵ توی اون نشون داده می‌شن.

    حالا٬ فرض کنین یه صفحه می‌خواین بسازین به اسم X ٬ به قسمت ساخت برگه می‌رین٬ توی اون منوی دست راست (واسه وردپرس 2.3 و پایین‌تر) و تو بلوک‌های زیری (در وردپرس 2.5) ٬ یه بلوک هست تحت عنوان «پوسته برگه» (Page Template)٬ که یه لیست بازشو داره٬ اون لیست رو که بزنین باید توش Candidate وجود داشته باشه٬ انتخابش کنین و صفحه‌تونو منتشر کنین.

    وسلام.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • salam123

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۶

    سلام؛
    اگر آپگرید کنیم به 2.5 کماکان می‌تونیم از پوسته‌های موجود فارسی-شده استفاده کنیم؟

    ممنون.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۵

    سلام؛
    اگر آپگرید کنیم به 2.5 کماکان می‌تونیم از پوسته‌های موجود فارسی-شده استفاده کنیم؟

    ممنون.

    بسته‌گی به توابعی داره که توی پوسته استفاده شده.

    در ضمن جای مطرح کردن این سوال اینجا نیست٬ بهتره قبل از سوال کردن جستجو کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۷

    آخ دمت گرم. دادا ردیفه فقط اینکه الان پست میدم تو صفحه مورد نظر میره خوب؟ ولی تو هم هم نشون میده.
    من نمیخوام تو هم نشون بده یه راست بره تو صفحه اصلی.
    من موقع نوشتن مطلبم رو نوشتم و دسته بندی مورد نظر رو تیک زدم و پابلیش کردم. هم تو هم نشون داد هم تو صفحه ایکس.
    چیکار کنم تو هم نشون نده. یه راست بره تو صفحه ایکس الان آخه تو جفتش میره هم تو هم هم تو صفحه ایکس؟؟
    (آیا میشه امکان نظر خواهی هم گذاشت تو صفحه مورد نظر؟اینجوری فقط نوشته میره."زیر نوشته لینک کامنت هم بیاد؟")
    خدایی خدا هرچی میخوایی بهت بده کاره مارو راه میندازی.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۷

    خب واسه اینکه محتوای یه دسته‌بندی نشون داده نشه می‌تونین از این استفاده کنین: (مثلن برای اینکه دسته‌بندهایی با مشخصه‌های ۱۳ و ۲۵ نشون داده نشن)
    query_posts('cat=-25,-13');

    محل قرار گرفتنش هم درست همون‌جایی هست که توی کد بالا استفاده کردین٬ یعنی قبل از شروع حلقه‌ی مطالب.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۹

    گناهکار جون ممنون ببخشید سرتو درد اوردما ولی دادا ببین این دسته بندی مثلا ۱۳ رو میخوام توی هم نشون نده یراست بره صفحه ایکس.
    اینو کد زیر محتویات c.php شد.(البته فقط قسمت بالاشه)

    <?php
    /*
    Template Name: Candidate
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    <!--page.php-->
    <div id="content">
    
    	<!--loop-->
    	<?php query_posts('cat=7'); if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

    کده زیر رو که واسه نمایش ندادن دادی تو page.php گذاشتم که تو صفحه اصلی دسته بندی مورد نظر رو نشون نده ولی بازم کار نکرد.
    query_posts('cat=-13');
    -

    <?php get_header(); ?>
    <!--page.php-->
    <div id="content">
    
    	<!--loop-->
    	<?php query_posts('cat=-13'); if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    	<!--post title-->
    	<h1 class="btmspace" id="post-<?php the_ID(); ?>"><?php the_title(); ?></h1>
    	<!--post with more link -->
    	<?php the_content(__('<p class="serif">Read the rest of this page &raquo;
    ','WP_Premium')); ?>
    
    	<!--if you paginate pages-->
    	<?php link_pages(__('<strong>Pages:</strong> ','WP_Premium'), '
    ', __('number','WP_Premium')); ?>
    
    	<!--end of post and end of loop-->
    	<?php endwhile; endif; ?>
    
    </div>
    
    <!--page.php end-->
    <!--include sidebar-->
    <?php get_sidebar();?>
    <!--include footer-->
    <?php get_footer(); ?>

    :((آیا باید قبل از <!--page.php--> تو page.php هم کدی باشه؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۰

    توی index.php یا home.php بذار٬ page.php که فایله صفحات هست و ربطی به homepage نداره (البته اگه یه صفحه ثابت رو به‌عنوان صفحه‌ی اول تنظیم نکرده باشن)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۵

    وای ایول دمت گرم . خیلی ممنون خیلی آقایی.
    @},-

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۵:۵۶

    خواهش می‌کنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • farzad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۶

    عالی بود گناهکار جان . اگه یادت باشه من هم یه پست دادم که در واقع همین کار رو میخاستم بکنم .
    یه سوال دیگه :?
    میدونم دارم رومو زیاد میکنم ها اما لطفا توضیح بده :
    من همه این کارها رو کردم و همه چی ردیف شد ، یعنی مطابی که مینویسم دسته بندی X رو انتخاب میکنم ، مطلب میره تو صفحه X . اما 1 مشکلی و اون اینکه تو این مطلب نه میشه کامنت داد و نه هیچی ! نمیدونم آیا میشه یه کاریش کرد یا نه *-:) ~O)

    باز هم ممنونم @},- @},- @},- @},-

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۲

    فکر کنم بشه کاریش کرد. در ضمن آیا این امکان هست که تو صفحه ایکس تعریف کنیم براش که مثلا ۱۰‍پست قرار بگیره و خودکار بره صفحه بعد بغیه نوشته ها؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۹

    من همه این کارها رو کردم و همه چی ردیف شد ، یعنی مطابی که مینویسم دسته بندی X رو انتخاب میکنم ، مطلب میره تو صفحه X . اما 1 مشکلی و اون اینکه تو این مطلب نه میشه کامنت داد و نه هیچی ! نمیدونم آیا میشه یه کاریش کرد یا نه

    از توابع کامنت استفاده کردین اصلن توی اون صفحات؟ مثلن از توابع comments_link یا comments_popup_link ؟

    آیا این امکان هست که تو صفحه ایکس تعریف کنیم براش که مثلا ۱۰پست قرار بگیره و خودکار بره صفحه بعد بقیه نوشته ها؟

    از توی تنظیمات وردپرس که قابل تنظیمه! اما اگه سوالتون این باشه که مثلن تعدادی متفاوت از بقیه صفحات و قسمت‌ها می‌خواین٬ می‌تونین از این query به‌جای اون قبلیه استفاده کنین:
    query_posts('cat=13&posts_per_page=10')

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10 - microbit
  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۴

    من همه كارارو انجام دادم.برگه موردنظر را هم درست كردم.ولي تو خوده برگه هرچي مي نويسم و بروز مي كنم برگه رو بعد كه برمي گردم چيزي نميبينم تو برگه ~X(شماها چه جوري ميگين ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من 7 ساعت پاش نشستم ،صفحه رو درست كردم ولي مطلبي توش منتشر نميشه :(( :((

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۵

    محتوای صفحه‌ای که درست کردین رو با استفاده از دکمه‌ی دستور در این‌جا قرار بدین تا بررسی کنیم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۲

    <?php
    /*
    Template Name: learning chess
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    
        <div id="content">
    
    <?php query_posts('cat=105'); ?> <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
      و.......

    سلام .من تمام دستورات بالا رو اجرا کردم.می خوام یه صفحه به اسم آموزش داشته باشم كه مثل صفحه اصلي بشه توش نوشت؟
    من صفحه رو درست كردم اونو هم از قسمت پوسته برگه تو ليست كشوئي انتخاب كردم ولي هرچي توش مينويسم و دكمه بروزرساني برگه رو مي زنم،وبعد وقتي ميرم به سراقش ميبينم هيچي توش نيست!!

    من خيلي خيلي معذرت مي خوام بابت اين بي نظمي در مطرح كردن موضوع و سوالاتي كه در انجمن مطرح مي كنم.من كار با خيلي از چيزهاي تو انجمن رو هنوز بلد نيستم.همين دستوري هم كه وارد كردم چند بار ويرايش كردم تا فهميدم چطورييه.من 10 روزم نيست كه تو انجمن عضو شدم.بايد چند بار اشتباه كار كنم تا ياد بگيرم!!!شما هم به جاي اينكه بگيد حذفم مي كنيد.من رو راهنمائي كنيد بهتر نيست!!
    من نمي دونم براي طرح موضوع چه كار كنم آيا اون سوالي رو كه مي كنم منظورتون هست يا از توي ليست كشوييه ميگين يكيرو انتخاب كنم؟متشكرم

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۷

    من خيلي خيلي معذرت مي خوام بابت اين بي نظمي در مطرح كردن موضوع و سوالاتي كه در انجمن مطرح مي كنم.من كار با خيلي از چيزهاي تو انجمن رو هنوز بلد نيستم.همين دستوري هم كه وارد كردم چند بار ويرايش كردم تا فهميدم چطورييه.من 10 روزم نيست كه تو انجمن عضو شدم.بايد چند بار اشتباه كار كنم تا ياد بگيرم!!!شما هم به جاي اينكه بگيد حذفم مي كنيد.من رو راهنمائي كنيد بهتر نيست!!

    می‌تونین قبل از این‌که استفاده از چیزی رو شروع کنین اول کار کردن باهاش رو یاد بگیرین٬ دلیلی نداره با اخلال در نظم انجمن٬ چگونه‌گی‌ه کار کردن باهاش رو یاد بگیرین.

    من صفحه رو درست كردم اونو هم از قسمت پوسته برگه تو ليست كشوئي انتخاب كردم ولي هرچي توش مينويسم و دكمه بروزرساني برگه رو مي زنم،وبعد وقتي ميرم به سراقش ميبينم هيچي توش نيست!!

    واضحه که شما هرچی توی محل ویرایش اون برگه بنویسین نمایش داده نمی‌شه!
    چون شما تنظیم کردین که توی اون برگه فقط نوشته‌های مربوط به دسته‌ی با شناسه‌ی ۱۰۵ نمایش داده بشن٬ پس به بخش نوشتن نوشته تشریف می‌برین و نوشته‌تون رو می‌نویسین و از لیست دسته‌ها٬ دسته‌ی موردنظر رو انتخاب می‌کنین و مطلب رو منتشر می‌کنین تا توی اون برگه هم نشون داده بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    fantome10
  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۴

    خیلی متشکرم.
    سعی می کنم بیشتر دقت کنم در مطرح کردن موضوع.اگه حذفم هم کردین بازم ممنونم.
    خیلی از مشکلاتم در این انجمن و از طریق خود شما هل شده. @},- @},- @},- @},- ;-)

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۷

    آقا من مشكلم هل شد ;-)
    من اشتباهي شماره ايدي صفحه رو به جاي دسته وارد مي كردم :D
    خيلي خيلي خيلي ممنون @},-اگه ببينمت يه ماچ حسابي ازت ميكنم :))

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۷

    راستی یه مشکل ‍یش اومده :O
    هرچی می نویسم تو صفحه اصلی هم نشون می ده!یه کد هست باید داخل حلقه ورد‍رس بزارم ولی اون کدو ندارم. :-?
    از همکاریتون ممنونم. @},-

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۶

    http://forum.wp-persian.com/topic/1239?replies=23#post-10784

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۴

    با سلام
    ببخشید زخم را تازه کردم اما یه سوال؟
    در برگه جدید مطالب بصورت کامل نشون داده میشه و خبری از لینک ادامه مطلب نیست!!
    مشاهده نمونه

    کدهای من :

    <?php
    /*
    Template Name: Candidate
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    <?php $options = get_option('inove_options'); ?>
    
    <?php if ($options['notice'] && $options['notice_content']) : ?>
    	<div class="post" id="notice">
    		<div class="content">
    			<?php echo($options['notice_content']); ?>
    			<div class="fixed"></div>
    		</div>
    	</div>
    <?php endif; ?>
    
    <?php query_posts('cat=5'); ?><?php if (have_posts()) : ?>
    	<?php while (have_posts()) : the_post(); update_post_caches($posts); ?>
    		<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    			<h2><a class="title" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>
    			<div class="info">
    				<span class="date"><?php the_time(__('F jS, Y', 'inove')) ?></span>
    				<div class="act">
    					<span class="comments"><?php comments_popup_link(__('No comments', 'inove'), __('1 comment', 'inove'), __('% comments', 'inove')); ?></span>
    					<?php edit_post_link(__('Edit', 'inove'), '<span class="editpost">', '</span>'); ?>
    					<div class="fixed"></div>
    				</div>
    				<div class="fixed"></div>
    			</div>
    			<div class="content">
    				<?php the_content(__('Read more...', 'inove')); ?>
    				<p class="under">
    					<?php if ($options['author']) : ?><span class="author"><?php the_author_posts_link(); ?></span><?php endif; ?>
    					<?php if ($options['categories']) : ?><span class="categories"><?php the_category(', '); ?></span><?php endif; ?>
    					<?php if ($options['tags']) : ?><span class="tags"><?php the_tags('', ', ', ''); ?></span><?php endif; ?>
    				</p>
    				<div class="fixed"></div>
    			</div>
    		</div>
    	<?php endwhile; ?>
    
    <?php else : ?>
    	<div class="errorbox">
    		<?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.', 'inove'); ?>
    	</div>
    <?php endif; ?>
    
    <div id="pagenavi">
    	<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) : ?>
    		<?php wp_pagenavi() ?>
    	<?php else : ?>
    		<?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    	<?php endif; ?>
    	<div class="fixed"></div>
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    با تشکر

  • alifatehi1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۵

    سلام
    قبل از پرسیدن این سوال باید بگم گشتم و چندتا عنوان شبیه این موضوع پیدا کردم اما بحث انان حرفه ای بود متوجه نشدم.
    راستش من یک بی سواد در زمینه طراحی وب php و وردپرس هستم .پس لطف کنید به زبان روان توضیح بدید . ممنون .. لطفا

    سوالم
    میشه یک پست را نوشت که زمانی که به انتشار درامد نمایش داده نشود که فقط از ان یک لینک داشته باشی و این لینک به کاربر بدهی و زمانی که کاربر لینک را باز کند نمایش داده شود.
    دسترسی ان هم برای همه ازاد باشه
    ( یا ان مطلب به طور اتوماتیک وارد دسته ای شود که نباید در صفحه اغازین نمایش داده شود)

    باتشکر

  • alipacer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۷

    alifatehi1 گفت:

    میشه یک پست را نوشت که زمانی که به انتشار درامد نمایش داده نشود که فقط از ان یک لینک داشته باشی و این لینک به کاربر بدهی و زمانی که کاربر لینک را باز کند نمایش داده شود.
    دسترسی ان هم برای همه ازاد باشه
    ( یا ان مطلب به طور اتوماتیک وارد دسته ای شود که نباید در صفحه اغازین نمایش داده شود)

    منم همین مشکل رو دارم !!!
    لطفا اگه میشه راهنمایی کنید...
    من میخوام که یک صفحه ای ایجاد کنم که بعد از بعد از ایجاد شدن، تو هیچ صفحه ای نمایش داده نشه. یعنی تو قسمت صفحات سایت هم اضافه نشه. فقط یه لینک باشه و بس. یعنی دقیقا چیزی که وقتی یک صفحه رو خصوصی می کنم (Private) ، اتفاق میفته. وقتی صفحه رو خصوصی می کنم، هیچ صفحه ای در لیست صفحات سایت اضافه نمیشه. و فقط من لینک صفحه رو دارم. که با کلیک بر روی لینک، می تونم برم و اون صفحه رو مشاهده کنم. ولی دیگران نمی تونن.
    به نظر شما اگه من این کد ها رو :

    <?php if (have_posts()) : ?>
    			<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    			<!-- Post -->
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>"><div class="post-top"><div class="post-bottom">
    				<div class="post-title">
    					<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک مستقیم به<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    					<div class="post-title-info"><?php the_time('F d, Y') ?> ::  نوشته شده توسط - <?php the_author() ?> :: موضوع -  <?php the_category(', ') ?></div>
    				</div>
    				<div class="post-entry">
    					<?php the_content('ادامه مطلب'); ?>
    				</div>
    				<div class="post-info"><div class="post-info-in">
    					<?php comments_popup_link('بدون نظر', 'یک نظر', 'نظر (%)'); ?> :: <a href="<?php the_permalink() ?>#respond">ارسال نظر</a> :: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
    				</div></div>
    			</div></div></div>
    			<!-- /Post -->
    			<?php endwhile; ?>

    به جای این کدها :

    <?php if (have_posts()) : ?>
    			<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    			<!-- Post -->
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>"><div class="post-top"><div class="post-bottom">
    				<div class="post-title">
    					<h2><?php the_title(); ?></h2>
    				</div>
    				<div class="post-entry">
    					<?php the_content('ادامه <span>مطلب</span>'); ?>
    					<?php edit_post_link('ویرایش', '<p>', '</p>'); ?>
    				</div>
    				<div class="post-info"></div>
    			</div></div></div>
    			<!-- /Post -->
    			<?php endwhile; ?>

    در فایل page.php قرار بدم، مشکلم حل میشه ؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید...

  • salmanshop

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۱۴

    منظور شما اینه که مثلا می خواهید تمامی مطالب دسته شما با موضوع ایران در صفحه ای مثل زیر نمایش داده بشه :
    yoursite.com/iran
    ؟

    نوید جان من دقیقا می خوام یه همچین کاری بکنم توی انجمن هم سرچ کردم ولی پیدا نکردم یه راهنمایی می کنی ؟

  • abamahdi313

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۴

    Mehrtash
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۶:۲۶
    آیا امکان این وجود دارد که توی برگه های وردپرس مطلب پست کرد ؟ :-o

    اگر بشه این کار رو کرد ، می شه چند صفحه برای موضوعات مختلف داشت ، که توی صفحه اصلی نمایش داده نمی شوند ، این طوری شما چند بلاگ در یک بلاگ دارید !!!

    آیا افزونه ای برای این کار وجود دارد ؟!!!

    تشکر نقل‌قول Mehrtash
    عضو
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۶:۲۶
    cusoon
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۷:۵۷
    فکر نکنم با وردپرس بشه همچین کاری کرد ولی با WordPress MU صددرصد میشه. ;-)

    تشکر نقل‌قول cusoon
    عضو
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۷:۵۷
    oshgool
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۱
    میشه دادا.. سرچ کنی هست تو انجمن خودم سوال کرده بودم که ثوابکار جواب داده بود.
    میتونی یه صفحه درست کنی بعد یه دسته بندی خاص براش تعریف کنی و پستی که میدی تو صفحه اول نمایش داده نمیشه و میره توی اون صفحه مورد نظر.

    تشکر نقل‌قول oshgool
    عضو
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۱
    behroooz
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۶
    آیا افزونه ای برای این کار وجود دارد ؟!!!

    افزونه می خوای چیکار ؟؟ با کمی دستکاری کردن توی کدها میشه این کار رو به سادگی انجام داد .

    فرض رو بر این میگیریم که شما یه دسته به اسم کامپیوتر ساختید و قصد دارید مطالب مرتبط با این موضوع رو توی یه برگه به اسم کامپیوتر قرار بدید . خب برگه رو میسازید ( در قسمت متن اون لازم نیست چیزی بنویسید ) بعد مراحل زیر رو دنبال می کنید :

    ۱- یه کپی از فایل index.php میگیرید و اسم اونو به computer.php تغییر میدید و اونو باز کرده و این تغییرات رو توی اون اعمال می کنید :
    بالای صفحه کد زیر رو اضافه می کنید

    <?php
    /*
    Template Name: computer
    */
    ?>با فرض اینکه ID دسته کامپیوتر 13 باشه کد زیر رو بالای حلقه وردپرس قرار می دید :

    <?php query_posts('cat=13'); ?>
    یعنی دستور ابتدای حلقه وردپرس شما به این صورت باید بشه :

    <?php query_posts('cat=13'); ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    ?>این فایل رو ذخیره کنید و در کنار بقیه فایلهای پوسته قرار بدید .

    ۲- از قسمت مدیریت برگه ها ، برگه کامپیوتر رو که قبلا ساختید انتخاب می کنید . در پایین ترین قسمت این صفحه گزینه ای به نام پوسته برگه وجود داره . اونو باز می کنید و با استفاده از منوی کشویی که توی اون وجود داره گزینه computer رو انتخاب می کنید ( اگه مراحل بالا رو درست انجام داده باشید علاوه بر پوسته ی پیشفرض ، گزینه computer هم باید اضافه شده باشه )
    برگه رو ذخیره می کنید . از حالا به بعد هر پستی که با دسته بندی کامپیوتر می فرستید ، توی این برگه ظاهر میشه .

    خب حالا چیکار کنیم که مطالب این دسته توی صفحه اصلی ظاهر نشه ؟؟؟

    دو راه وجود داره . یا می تونید با استفاده از دستور شرطی زیر

    if ( !(in_category('13') && is_home())):
    که این دستور رو باید توی حلقه وردپرس نوشت یعنی به صورت زیر

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    if ( !(in_category('13') && is_home())):
    ?>به صفحه اصلی فهموند که مطالب این دسته رو اینجا نشون نده

    یا اینکه بیایم برای صفحه اصلی هم یه دسته خاص ( مثلا اخبار) رو تعریف کنیم که فقط مطالب دسته اخبار رو در صفحه اصلی نشون بده .

    چطوری ؟ با استفاده از کد زیر ( با فرض اینکه ID دسته اخبار 3 باشه ) :

    <?php query_posts('cat=3'); ?>
    بالای حلقه وردپرس یعنی به صورت زیر

    <?php query_posts('cat=3'); ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    ?>
    تشکر نقل‌قول
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    aghaamin - mojtaba074 - microbit - abot - Abolfazl.E - wild eagle behroooz
    عضو
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۶
    behroooz
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۴
    آقا یه چیزی رو یادم رفت بگم *-:) اون قسمت بود که دستور

    if ( !(in_category('13') && is_home())):
    رو به حلقه وردپرس اضافه کردید ، یادتون باشه که حتما باید در انتهای حلقه اونو ببندید یعنی به صورت زیر

    <?php endif; endwhile; else: ?>

    تشکر نقل‌قول
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    aghaamin - mojtaba074 - microbit - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Abolfazl.E behroooz
    عضو
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۴
    cusoon
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۵:۱۰
    behroooz خان، (استاد) گل کاشتی ... واقعا دستت درد نکنه ... کامل و عالی بود!!! ... استفاده کردم.

    تشکر نقل‌قول cusoon
    عضو
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۵:۱۰
    oshgool
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۰
    http://forum.wp-persian.com/topic/963?replies=25
    :D

    تشکر نقل‌قول oshgool
    عضو
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۰
    behroooz
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۱۵
    cusoon گفت:
    behroooz خان، (استاد) گل کاشتی ... واقعا دستت درد نکنه ... کامل و عالی بود!!! ... استفاده کردم.

    ممنون ، سیاوش جان :-) @},-

    تشکر نقل‌قول behroooz
    عضو
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۱۵
    Mehrtash
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۷
    از همگی ممنون - ولی هنوز کد ها رو تست نکردم - خبرشو فردا می دم . بازم از همهگی ممنون .

    تشکر نقل‌قول Mehrtash
    عضو
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۷
    آرمان
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۹
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۶
    :O :O :O
    ‌آقا ممنون!
    ولی نشدا! :D
    برا این میگم چون برای من نشد که مطلبه توی صفحه اصلی نیاد! :((
    اونطوری با روش اول که زدم،نیومد سایتم! :D
    ذوش دوم هم که برام مناسب نیست! ~X(
    ببین اشکال کجاست! :-(

    تشکر نقل‌قول آرمان
    عضو
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۶
    varg
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۱
    من یک سوال دیگه دارم.
    با این روشی که شما گفتید، من تونستم مطالب دسته computer رو تو یه قالب متفاوت از قالب اصلی وبلاگم لیست کنم.
    حالا اگه بخوام تک تک مطالب مربوط به این دسته (computer) هم تو قالب single متفاوتی از قالب single اصلی‌ام نشون داده بشه چی کار کنم؟
    یعنی هر مطلبی که جزو دسته computer هست، تو قالب متفاوتی نمایش داده بشه. چه طور می شه این کارو کرد؟ کد خاصی داره؟

    تشکر نقل‌قول varg
    عضو
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۱
    3سوت دات نت
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۳
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۰۶
    آقا دستتون درد نکنه
    اما یه سوال!
    اگر دسته من زیر مجموعه داشت چی؟
    بطور مثال:

    کامپیوتر
    --اینترنت
    --مدیا
    --آنتی ویروس

    تشکر نقل‌قول 3سوت دات نت
    عضو
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۰۶
    amiiin
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ ماه پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۰
    سلام
    من يب بر گه اضاف كردم و كد id اون برگه را براي افزونه قرار دادم وقتي به اون صفح ميرم اونجا پست هم نشون داده ميشه يعني عنوان مطالب و نويسنه و.....
    ميخام اين پست نماش داده نشه ؟؟؟كمك؟؟؟

    تشکر نقل‌قول amiiin
    عضو
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ ماه پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۰
    محسن غیاثی
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲۲
    تشکر شده: ۳۵۶ بار
    # نوشته شده: ۵ ماه پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۶
    varg گفت:
    من یک سوال دیگه دارم.
    با این روشی که شما گفتید، من تونستم مطالب دسته computer رو تو یه قالب متفاوت از قالب اصلی وبلاگم لیست کنم.
    حالا اگه بخوام تک تک مطالب مربوط به این دسته (computer) هم تو قالب single متفاوتی از قالب single اصلی‌ام نشون داده بشه چی کار کنم؟
    یعنی هر مطلبی که جزو دسته computer هست، تو قالب متفاوتی نمایش داده بشه. چه طور می شه این کارو کرد؟ کد خاصی داره؟

    سلام دوست عزیز
    فکر کنم این مطلب کارتونو راه میندازه:
    http://wpshout.com/change-css-styles-with-different-categories-in-wordpress/

    تشکر نقل‌قول
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    microbit - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Abolfazl.E محسن غیاثی
    عضو فعال
    تشکر شده: ۳۵۶ بار
    # نوشته شده: ۵ ماه پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۶
    abamahdi313
    عضو
    # نوشته شده در ۱۱ ثانیه پیش
    با تشکر از بهروزbehroooz
    من اینکار رو انجام دادم اما در صفحه جدیدم مشکل بوجود اومد یکی از مطالب اون دسته رو بارها پشت سر هم تکرار کرد
    ممکنه مشکل از حلقم باشه
    این حلقه منه
    تو سایر صفحات سینگل و ایندکس مشکلی نداره
    <?php query_posts('cat=5'); ?>
    <div id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="txt"><?php the_content('
    ادامه مطلب'); ?></div>
    <p class="meta">در دسته : <?php the_category(' ، ') ?> |
    <?php comments_popup_link('0 دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه'); ?></p>
    <?php endwhile; ?>
    <?php else : ?>
    <?php endif; ?>

    جمله اول همون دستوریه که اوردم
    باتشکر منتظر جوابتون
    صفحه ایی که مشکل داره
    http://www.abamahdi.com/?page_id=360
    باتشکر

    http://www.abamahdi.com
    abamahdi313@gmail.com

  • iham

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۷

    خب واسه اینکه محتوای یه دسته‌بندی نشون داده نشه می‌تونین از این استفاده کنین: (مثلن برای اینکه دسته‌بندهایی با مشخصه‌های ۱۳ و ۲۵ نشون داده نشن)
    query_posts('cat=-25,-13');

    محل قرار گرفتنش هم درست همون‌جایی هست که توی کد بالا استفاده کردین٬ یعنی قبل از شروع حلقه‌ی مطالب.

    سلام گناهکار عزیز.
    من در home.php پوستم اون تابع رو پیدا نکردم توی ایندکس هم هیچ کدی نیست میشه کمکم کنید

  • microbit

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۰

    با سلام
    از اینکه دارم یه زخم کهنه رو دوباره باز میکنم باید منو ببخشید
    دوستان عزیز بنده همچین برگه ای رو توی سایتم درست کردم و داخلش مطلب ارسال میکنم

    اما مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام ادامه مطلب رو درج کنم دستور more جوابگو نیست در برگه
    خیلی دستکاری کردم و تا جاییکه میشد سورس برگه رو شبیه به ایندکس اصلی در آوردم یعنی تماماً با کدهای index.php تستش کردم ولی باز هم ادامه مطلب ظاهر نمیشه و کل مطلب رو با هم نشون میده...
    در صورت امکان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

  • fantome10

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۳

    سلام.
    دوستان من هر کاری کردم نتونستم محتوای دسته مورد نظر رو تو برگه ای که درست کردم بزارم!
    این صفه ای هست که من با توجه به آموزشی که اساتید عزیز دادن گذاشتم.
    فقط الان سر در نمیارم مشکلم کجاست.
    ممنونم میشم راهنمایی کنید .
    اگر افزونه خاصی برای این کار وجود داره که به سادگی هم بشه اینکارو کرد خیلی خوب میشه. من فقط میخوام این مشکل رو حل کنم.
    با تشکر

    <?php
    /*
    Template Name: graphic
    */
    ?>
    <?php get_header() ?>
        <section class="clearfix" id="content">
            <div id="two-menu">
                    <section id="center-menu">
    
    				<?php query_posts('cat=658'); if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    				<article class="post" id="entry-24739">
                            <h1><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    <span class="author-info">نوشته شده توسط <?php the_author_posts_link(); ?> در تاریخ
    <time datetime="2011-04-01">
    				، <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?></time></span>
    <div class="article-content">
                                <div class="meta">
                                    <ul class="right-link right">
                                        <li class="category">
              							<?php the_category(','); ?>
              							</li>
                                    </ul>
                                    <ul class="left-link left">
                                        <li class="hit">تعداد بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></li>
                                        <li class="comments"><?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?></li>
                                    </ul>
                                </div>
                                <div class="entry">
                                        <div class="asset-body">
    										<div style="text-align: right;"><div style="text-align: right;"><br></div><div style="text-align: right;">
    										<?php the_content(); ?>
    										</div><div style="text-align: right;"><br></div></div>
                                        </div>
    
            <div class="post-more-link">
                <a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark">
    			ادامه مطلب</a>
            </div>
    
                                </div>
                            </div>
                        </article>
    					<?php endwhile; ?><?php endif; ?>
    <div id="pages">
                        <h3>صفحات سايت</h3>
                        <?php
    if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
    ?>
                        </div>
                    </section>
    <section id="right-menu">
                    <?php include (TEMPLATEPATH . "/ads-right.php"); ?>
                        <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar-right.php"); ?>
                                                            </section>
    
                </div>
                        <section id="left-menu">
     <?php include (TEMPLATEPATH . "/ads-left.php"); ?>
            <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar-left.php"); ?>
                </section>
    
            </section>
    <p>
        </div>
    </p>
    <div id="bot-wrapper">
    <?php get_footer(); ?>
  • مهیار نظری پور

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۸

    درود
    این مشکل "عدم نمایش دکمه ادامه مطلب" رو که دوستان بالا نیز فرمودند براشون هست، برای بنده نیز هست..
    آقای "گناهکار" گرامی، اگر ممکنه، پاسخ این مورد رو نیز بدید.
    سپاس ویژه.

درباره‌ی این موضوع