انجمن


مشكل با دستورات شرطي در بخش زمينه دلخواه  (۲۴ نوشته)

  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۷

    سلام . من از زمينه دلخواه استفاده ميكنم و ميخوام طوري دستورات شرطي رو در قالب قرار بدهم كه آيكنهاي مورد نظر فقط در دسته هاي خاصي نشان داده شوند و نه در همه مطالب .

  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۸

    البته قالب سايت من مثل قالب سايت دانلودها هستش .

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۲:۳۲

    میتوانید تابع is_category را بکار ببرید
    http://codex.wp-persian.com/توابع-شرطی/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - Morteza - mikhak
  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۷

    اگه ميشه تابع شرطي مورد نظر براي قسمت آيكنهاي دانلود قالب دانلودها را خودتون در اينجا بنويسيد چون من تازه كارم و كمتر از وردپرس سر در ميارم .

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۷

    mikhak گفت:
    اگه ميشه تابع شرطي مورد نظر براي قسمت آيكنهاي دانلود قالب دانلودها را خودتون در اينجا بنويسيد چون من تازه كارم و كمتر از وردپرس سر در ميارم .

    if (get_post_custom_values('نام زمينه دل‌خواه'))
    echo "<img src=http://icon-address>";
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - mikhak - hadisoft - بهروز ازند - Saeed Fard
  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۲

    سلام . خيلي ممنون اون كد كار كرد اما يك مشكلي هست اونم اينكه پس مقدار زمينه هاي دلخواه رو چطور بياريم . لطفا كد اون رو هم به كد بالايي ضميمه كنيد . باز هم خيلي خيلي متشكرم .

    و اگه ميشه در كد زير هر دو كد مورد نظر رو قرار دهيد چون من وقتي جاگذاري ميكنم يه ذره بهم مي خوره .

    <div id=post-content>
    <?php $hajm = get_post_meta($post->ID, 'hajm', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $ramz = get_post_meta($post->ID, 'ramz', true); ?>
                          <div class=post-content-text>
    
                            <p style="text-align: justify;"><?php the_content(); ?></p>
    <p style="text-align: center;">&nbsp;</p>
    <p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p>
    <p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.gif" /></strong><a href="<?php echo $link; ?>">لینک دانلود - <?php echo $hajm; ?></a></p>

    بازم ممنون.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۱

    <div id=post-content>
    <?php $hajm = get_post_meta($post->ID, 'hajm', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $ramz = get_post_meta($post->ID, 'ramz', true); ?>
                          <div class=post-content-text>
    
                            <p style="text-align: justify;"><?php the_content(); ?></p>
    <p style="text-align: center;">&nbsp;</p>
    <?php if ($hajm) { ;?>
    <p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />پسورد فايل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p>
    <?php } if ($link) { ;?>
    <p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.gif" /></strong><a href="<?php echo $link; ?>">لينک دانلود - <?php echo $hajm; ?></a></p>
    <?php }; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mikhak - بهروز ازند - Saeed Fard
  • mikhak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۸

    خيلي خيلي ممنون با كمك شما دوست عزيز مشكلم حل شد . خدا اجرت دهد .

  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۶

    آقا مصطفی همین نمونه بالا رو اگه بخوایم براش شرط بزاریم چطوری میشه .
    شرط اینکه اگر زمینه دلخواه پر نشده نشون داده نشه .
    مثلا" در نمونه بالا زمینه دلخواه پسورد هست حالا اگر پرش کردیم نشونش بده اگر پرش نکردیم نشون نده .

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۵

    Bita گفت:
    آقا مصطفی همین نمونه بالا رو اگه بخوایم براش شرط بزاریم چطوری میشه .
    شرط اینکه اگر زمینه دلخواه پر نشده نشون داده نشه .
    مثلا" در نمونه بالا زمینه دلخواه پسورد هست حالا اگر پرش کردیم نشونش بده اگر پرش نکردیم نشون نده .

    <div id=post-content>
    <?php $hajm = get_post_meta($post->ID, 'hajm', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $ramz = get_post_meta($post->ID, 'ramz', true); ?>
                          <div class=post-content-text>
    
                            <p style="text-align: justify;"><?php the_content(); ?></p>
    <p style="text-align: center;">&nbsp;</p>
    <?php if ($hajm) { ;?>
    <p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />
    <?php } if ($link) { ;?>
    <?php if ($ramz) { ?> پسورد فايل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong> <?php } ?></p>
    <p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.gif" /></strong><a href="<?php echo $link; ?>">لينک دانلود - <?php echo $hajm; ?></a></p>
    <?php }; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Bita - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - Saeed Fard
  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۹

    االان دستور شرطش کدوم شد ...

  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۹

    برای خود من اینه
    این به چه شکل میشه ؟ من هرکاری کردم نتونستم اوکیش کنم .

    <div id=post-content>
    <?php $size = get_post_meta($post->ID, 'size', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $password = get_post_meta($post->ID, 'password', true); ?>
    <?php $seial = get_post_meta($post->ID, 'serial', false); ?>
    
                          <div class=post-content-text>
    
                            <p style="text-align: justify;"><?php the_content(); ?></p>
    
    <p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download_icon.png" /></strong><a>"> دانلود </a></p>
    <p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/size_icon.png" />حجم: <?php echo $size; ?></p>
    <p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password_icon.png" />پسورد فایل: <strong><?php echo $password; ?></strong></p>
    <p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />سریال: <?php echo $serial; ?></p>
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۹

    اینه دیگه:
    <?php if ($ramz) { ?> پسورد فايل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong> <?php } ?></p>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Bita - Saeed Fard -
  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۲

    mostafa1990 گفت:
    اینه دیگه:
    <?php if ($ramz) { ?> پسورد فايل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong> <?php } ?></p>

    ممنون از راهنماییتون
    فقط مشکل اینجا بود که شرط درست میشد و زمینه نشون داده نمیشد ولی ایکونش بازم به نمایش دو میومد .
    من دستور شرطی رو گذاشتم اولش به این شکل

    <?php if ($serial) { ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />سریال: <?php echo $serial; ?><?php } ?></p>

    مشکلی که نداره ؟

    یه مورد دیگه هم در مورد چند لینکه کردن زمینه دلخواه هست .
    مثلا" من فایلی برای دانلود بزارم که به 3 قسمت تبدیل شده و 3 تا لینک داره.
    در ضمینه دلخواه لینک من فقط یک لینک رو میتونم وارد کنم .
    چطوری میشه هر سه لینک رو وارد کرد ؟ منظورم به این شکل هست

    دانلود (زمینه دلخواه) : قسمت اول | قسمت دوم | قسمت سوم |

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۰

    یه مورد دیگه هم در مورد چند لینکه کردن زمینه دلخواه هست .
    مثلا" من فایلی برای دانلود بزارم که به 3 قسمت تبدیل شده و 3 تا لینک داره.
    در ضمینه دلخواه لینک من فقط یک لینک رو میتونم وارد کنم .
    چطوری میشه هر سه لینک رو وارد کرد ؟ منظورم به این شکل هست

    بازهم شرط تودرتو:

    <?php
    	$part	=	false;
    	$part	=	get_post_meta($post->ID, 'part', true);
    	if ( isset ($part) ) {
    		for ($i=1; $i <= $part; $i++) {
    			echo "Part: $i";
    			echo get_post_meta($post->ID, "part$i", true);
    		}
    	}
    ?>

    که باید در زمینه دلخواه به part عدد بدین.
    مثلا 4 را وارد کنید، باید در زمینه دلخواه نیز این گونه عمل کنید:
    part1 مقدار http://part1.com
    part2 مقدار http://part2.com
    part3 مقدار http://part3.com
    part4 مقدار http://part4.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Bita - Saeed Fard
  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۳

    mostafa1990 گفت:

    بازهم شرط تودرتو:

    <?php
    	$part	=	false;
    	$part	=	get_post_meta($post->ID, 'part', true);
    	if ( isset ($part) ) {
    		for ($i=1; $i <= $part; $i++) {
    			echo "Part: $i";
    			echo get_post_meta($post->ID, "part$i", true);
    		}
    	}
    ?>

    که باید در زمینه دلخواه به part عدد بدین.
    مثلا 4 را وارد کنید، باید در زمینه دلخواه نیز این گونه عمل کنید:
    part1 مقدار http://part1.com
    part2 مقدار http://part2.com
    part3 مقدار http://part3.com
    part4 مقدار http://part4.com

    یعنی دقیقا" همین کدهارو به جای کد اصلیم تو قالب قرار بدم؟
    منظورم اینه :
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>

    در قسمت زمینه دلخواه چیزی اضافه نشد.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۱

    یعنی دقیقا" همین کدهارو به جای کد اصلیم تو قالب قرار بدم؟

    نه، اون یک مثاله و باید درون شرط اولی ترکیبش کنید.

    یعنی دقیقا" همین کدهارو به جای کد اصلیم تو قالب قرار بدم؟
    منظورم اینه :
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>

    در قسمت زمینه دلخواه چیزی اضافه نشد.

    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); echo $link; ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Saeed Fard
  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۲

    mostafa1990 گفت:

    نه، اون یک مثاله و باید درون شرط اولی ترکیبش کنید.

    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); echo $link; ?>

    ممنون از پاسختون
    من زیاد از php سر در نمیارم
    من کد رو به این شکل قرار دادم.
    درسته؟

    <?php
    	$link	=	false;
    	$link	=	get_post_meta($post->ID, 'link', true);
    	if ( isset ($link) ) {
    		for ($i=1; $i <= $link; $i++) {
    			echo "link: $i";
    			echo get_post_meta($post->ID, "link$i", true);
    		}
    	}
    ?>
  • behnambhm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۵

    با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان وردپرس

    دوستان من تازه دارم از وردپرس استفاده میکنم و به خاطر قدرت و انعطاف بالای وردپرس از نیوک اومدم بیرون

    اگر امکانش هست کاملا یکی از دوستان برام توضیح بده چطور میتونم یک کد تو در تو رو توی قالب اجرا کنم

    mostafa1990 گفت:

    بازهم شرط تودرتو:

    <?php
    	$part	=	false;
    	$part	=	get_post_meta($post->ID, 'part', true);
    	if ( isset ($part) ) {
    		for ($i=1; $i <= $part; $i++) {
    			echo "Part: $i";
    			echo get_post_meta($post->ID, "part$i", true);
    		}
    	}
    ?>

    که باید در زمینه دلخواه به part عدد بدین.
    مثلا 4 را وارد کنید، باید در زمینه دلخواه نیز این گونه عمل کنید:
    part1 مقدار http://part1.com
    part2 مقدار http://part2.com
    part3 مقدار http://part3.com
    part4 مقدار http://part4.com

    لطفا بیشتر توضیح بدید چون من این کد رو توی قالب گذاشتم و از قسمت زمینه دلخواه part قرار دادم و مقدارش رو نوشتم ولی توی ادامه مطلب چیزی نبود من برای تک لینک مشکلی ندارم ولی با این ... .

    ممنون میشم کمکم کنید

  • javadnabavi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۷

    شما این شرط رو به کار ببرید و هر چقدر میخواید تکرارش کنید:

    <?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'لینک اول',true);
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
    
    <li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'لینک اول',true); ?>">لینک دانلود قسمت اول</a></li> 
    
    <?php endif; ?>

    و قسمت اول و دومش رو جاش بزارید حله.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • mojtaba_aryaman

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۹

    <li class="download">
    اگه اشتباه نکنم باید واسه کلاس بندی تو استایل قالب یه چیزی اضافه کنیم
    من هر تایپیکی راجع به زمینه دلخواه بود خوندم
    ولی چیزی دستگیرم نشد
    که چطور مشکلم حل کنم

  • goonigooni

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۱

    آقا یکی یه ایمیل بهم بده من فایل رو براش بفرستم مشکل من رو حل کنه
    خدا وکیلی ثواب داره چند هفته اس دارم به این درو اون در میزنم
    من یه قالب دارم چه بخوام چه نخوام دانلود با لینک مستقیم و منبع و رمز عبور میاد یعنی تو قالب تعریف شده
    حالا من میخوام هر موقع خودم میخوام بیاد و یه چیزای دیگه خودم بهش اضافه کنم
    میشه یکی ایملیشو بهم بده
    یکی که بلده

  • saman_et

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۶

    سلام
    اقا مصطفی من تازه کارم اگه میشه یه راهنمایی خوب بکنید من قاطی کردن
    الان این کد زیرو دقیقا باید در کدوم فایل قالب و در کجا فایل کپی کنم تا درست بشه؟؟؟؟؟
    خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

    <div id=post-content>
    <?php $hajm = get_post_meta($post->ID, 'hajm', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $ramz = get_post_meta($post->ID, 'ramz', true); ?>
                          <div class=post-content-text>
    
                            <p style="text-align: justify;"><?php the_content(); ?></p>
    <p style="text-align: center;">&nbsp;</p>
    <?php if ($hajm) { ;?>
    <p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />
    <?php } if ($link) { ;?>
    <?php if ($ramz) { ?> پسورد فايل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong> <?php } ?></p>
    <p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.gif" /></strong><a href="<?php echo $link; ?>">لينک دانلود - <?php echo $hajm; ?></a></p>
    <?php }; ?>
  • MooCHooL

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۵

    مصطفی جان ببخشید ، الان برای اینکه این رو وقتی پر کردم نشون بده و و وقتی پر نکردم ، نشون نده باید چیکار کرد ؟ :

    <a href="<?php echo $m320; ?>">
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/backgrounds/320.png"></a>

    ممنون

درباره‌ی این موضوع