انجمن


امکان پست کردن مطلب در برگه ها !  (۲۳ نوشته)

  • Mehrtash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۶

    آیا امکان این وجود دارد که توی برگه های وردپرس مطلب پست کرد ؟ :-o

    اگر بشه این کار رو کرد ، می شه چند صفحه برای موضوعات مختلف داشت ، که توی صفحه اصلی نمایش داده نمی شوند ، این طوری شما چند بلاگ در یک بلاگ دارید !!!

    آیا افزونه ای برای این کار وجود دارد ؟!!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow - microbit
  • cusoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۷

    فکر نکنم با وردپرس بشه همچین کاری کرد ولی با WordPress MU صددرصد میشه. ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۱

    میشه دادا.. سرچ کنی هست تو انجمن خودم سوال کرده بودم که ثوابکار جواب داده بود.
    میتونی یه صفحه درست کنی بعد یه دسته بندی خاص براش تعریف کنی و پستی که میدی تو صفحه اول نمایش داده نمیشه و میره توی اون صفحه مورد نظر.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow - microbit
  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۶

    آیا افزونه ای برای این کار وجود دارد ؟!!!

    افزونه می خوای چیکار ؟؟ با کمی دستکاری کردن توی کدها میشه این کار رو به سادگی انجام داد .

    فرض رو بر این میگیریم که شما یه دسته به اسم کامپیوتر ساختید و قصد دارید مطالب مرتبط با این موضوع رو توی یه برگه به اسم کامپیوتر قرار بدید . خب برگه رو میسازید ( در قسمت متن اون لازم نیست چیزی بنویسید ) بعد مراحل زیر رو دنبال می کنید :

    ۱- یه کپی از فایل index.php میگیرید و اسم اونو به computer.php تغییر میدید و اونو باز کرده و این تغییرات رو توی اون اعمال می کنید :
    بالای صفحه کد زیر رو اضافه می کنید

    <?php
    /*
    Template Name: computer
    */
    ?>

    با فرض اینکه ID دسته کامپیوتر 13 باشه کد زیر رو بالای حلقه وردپرس قرار می دید :

    <?php query_posts('cat=13'); ?>

    یعنی دستور ابتدای حلقه وردپرس شما به این صورت باید بشه :

    <?php query_posts('cat=13'); ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    ?>

    این فایل رو ذخیره کنید و در کنار بقیه فایلهای پوسته قرار بدید .

    ۲- از قسمت مدیریت برگه ها ، برگه کامپیوتر رو که قبلا ساختید انتخاب می کنید . در پایین ترین قسمت این صفحه گزینه ای به نام پوسته برگه وجود داره . اونو باز می کنید و با استفاده از منوی کشویی که توی اون وجود داره گزینه computer رو انتخاب می کنید ( اگه مراحل بالا رو درست انجام داده باشید علاوه بر پوسته ی پیشفرض ، گزینه computer هم باید اضافه شده باشه )
    برگه رو ذخیره می کنید . از حالا به بعد هر پستی که با دسته بندی کامپیوتر می فرستید ، توی این برگه ظاهر میشه .

    خب حالا چیکار کنیم که مطالب این دسته توی صفحه اصلی ظاهر نشه ؟؟؟

    دو راه وجود داره . یا می تونید با استفاده از دستور شرطی زیر

    if ( !(in_category('13') && is_home())):

    که این دستور رو باید توی حلقه وردپرس نوشت یعنی به صورت زیر

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    if ( !(in_category('13') && is_home())):
    ?>

    به صفحه اصلی فهموند که مطالب این دسته رو اینجا نشون نده

    یا اینکه بیایم برای صفحه اصلی هم یه دسته خاص ( مثلا اخبار) رو تعریف کنیم که فقط مطالب دسته اخبار رو در صفحه اصلی نشون بده .

    چطوری ؟ با استفاده از کد زیر ( با فرض اینکه ID دسته اخبار 3 باشه ) :

    <?php query_posts('cat=3'); ?>

    بالای حلقه وردپرس یعنی به صورت زیر

    <?php query_posts('cat=3'); ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    aghaamin - mojtaba074 - microbit - abot - Abolfazl.E - wild eagle - ××× - mohammad_it - Omid Sh - ghostdoga - DownloadNeshan - mazow - m2sh - amirsaam - ثاني عشر - سیدمحمد موسوی - royatemp - - mehdiweblog - h.molavi - satanichell
  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۴

    آقا یه چیزی رو یادم رفت بگم *-:) اون قسمت بود که دستور

    if ( !(in_category('13') && is_home())):

    رو به حلقه وردپرس اضافه کردید ، یادتون باشه که حتما باید در انتهای حلقه اونو ببندید یعنی به صورت زیر

    <?php endif; endwhile; else: ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    aghaamin - mojtaba074 - microbit - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Abolfazl.E - mohammad_it - DownloadNeshan - mazow - amirsaam - سیدمحمد موسوی - h.molavi - satanichell
  • cusoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۰

    behroooz خان، (استاد) گل کاشتی ... واقعا دستت درد نکنه ... کامل و عالی بود!!! ... استفاده کردم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow - alireza12113 - h.molavi
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۰

    http://forum.wp-persian.com/topic/963?replies=25
    :D

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۵

    cusoon گفت:
    behroooz خان، (استاد) گل کاشتی ... واقعا دستت درد نکنه ... کامل و عالی بود!!! ... استفاده کردم.

    ممنون ، سیاوش جان :-) @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • Mehrtash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۲:۲۷

    از همگی ممنون - ولی هنوز کد ها رو تست نکردم - خبرشو فردا می دم . بازم از همهگی ممنون .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۶

    :O :O :O
    ‌آقا ممنون!
    ولی نشدا! :D
    برا این میگم چون برای من نشد که مطلبه توی صفحه اصلی نیاد! :((
    اونطوری با روش اول که زدم،نیومد سایتم! :D
    ذوش دوم هم که برام مناسب نیست! ~X(
    ببین اشکال کجاست! :-(

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • varg

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۱

    من یک سوال دیگه دارم.
    با این روشی که شما گفتید، من تونستم مطالب دسته computer رو تو یه قالب متفاوت از قالب اصلی وبلاگم لیست کنم.
    حالا اگه بخوام تک تک مطالب مربوط به این دسته (computer) هم تو قالب single متفاوتی از قالب single اصلی‌ام نشون داده بشه چی کار کنم؟
    یعنی هر مطلبی که جزو دسته computer هست، تو قالب متفاوتی نمایش داده بشه. چه طور می شه این کارو کرد؟ کد خاصی داره؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow - microbit
  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۶

    آقا دستتون درد نکنه
    اما یه سوال!
    اگر دسته من زیر مجموعه داشت چی؟
    بطور مثال:

    کامپیوتر
    --اینترنت
    --مدیا
    --آنتی ویروس

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۰

    سلام
    من يب بر گه اضاف كردم و كد id اون برگه را براي افزونه قرار دادم وقتي به اون صفح ميرم اونجا پست هم نشون داده ميشه يعني عنوان مطالب و نويسنه و.....
    ميخام اين پست نماش داده نشه ؟؟؟كمك؟؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۶

    varg گفت:
    من یک سوال دیگه دارم.
    با این روشی که شما گفتید، من تونستم مطالب دسته computer رو تو یه قالب متفاوت از قالب اصلی وبلاگم لیست کنم.
    حالا اگه بخوام تک تک مطالب مربوط به این دسته (computer) هم تو قالب single متفاوتی از قالب single اصلی‌ام نشون داده بشه چی کار کنم؟
    یعنی هر مطلبی که جزو دسته computer هست، تو قالب متفاوتی نمایش داده بشه. چه طور می شه این کارو کرد؟ کد خاصی داره؟

    سلام دوست عزیز
    فکر کنم این مطلب کارتونو راه میندازه:
    http://wpshout.com/change-css-styles-with-different-categories-in-wordpress/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    microbit - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Abolfazl.E - Omid Sh - mazow
  • abamahdi313

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۵

    با تشکر از بهروزbehroooz
    من اینکار رو انجام دادم اما در صفحه جدیدم مشکل بوجود اومد یکی از مطالب اون دسته رو بارها پشت سر هم تکرار کرد
    ممکنه مشکل از حلقم باشه
    این حلقه منه
    تو سایر صفحات سینگل و ایندکس مشکلی نداره
    <?php query_posts('cat=5'); ?>
    <div id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="txt"><?php the_content('
    ادامه مطلب'); ?></div>
    <p class="meta">در دسته : <?php the_category(' ، ') ?> | 
    <?php comments_popup_link('0 دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه'); ?></p>
    <?php endwhile; ?>
    <?php else : ?>
    <?php endif; ?>

    جمله اول همون دستوریه که اوردم
    باتشکر منتظر جوابتون
    صفحه ایی که مشکل داره
    http://www.abamahdi.com/?page_id=360
    باتشکر

    http://www.abamahdi.com
    abamahdi313@gmail.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • aliarjmandi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۰

    سلام
    من طبق دستورالعمل آقای behroooz عمل کردم و تونستم یک برگه مجزا بسازم و اخبارم رو داخل اون قرار بدهم. اما مشکل نمایش خبرهام توی صفحه اصلی حل نشد. من طبق این خطوط

    <?php query_posts('cat=3'); ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    ?>

    برنامه رو اصلاح کردم (فایل page.php) و انتهای حلقم رو بستم . اما برنامه بهم خطا میده . آیا این تنظیمات ماله نسخه خاصی از ورد پرس هستش . من الان روی نسخه 3.1 کار میکنم

    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow
  • baran2007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۸

    behroooz گفت:
    آقا یه چیزی رو یادم رفت بگم *-:) اون قسمت بود که دستور

    if ( !(in_category('13') && is_home())):

    رو به حلقه وردپرس اضافه کردید ، یادتون باشه که حتما باید در انتهای حلقه اونو ببندید یعنی به صورت زیر

    <?php endif; endwhile; else: ?>

    نگفتین حلقه رو کجا ببندیم؟
    بریم آخرین خط کدها ببندیم یا جای خاصی داره؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mazow - سیدمحمد موسوی - microbit
  • teamnet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۸

    آقا من طبق این آموزش دوستمون جلو رفتم همه چی درسته اما مشکل من اینه که در صفحه ای که می سازیم آخرین پست اون دسته بندی رو فقط نشون می ده من می خوام همه پست های اون دسته بندی رو نشون بده ...

    مثلا در صفحه اصلی من یک عکس گذاشتم و می خوام لینک کنم به یه دسته بندی خاص خودش که تمام نوشته های مختص به اون دسته بندی با استایل خودش نمایش بده

    طبق این آموزش درست شد اما فقط یک پست اونم اخرین پست رو نشون میده ...

    راهنمایی کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی
  • mohsenbnd

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۰

    سلام
    دوستان من تازه کارم ، فعلا تو همون قسمت اولش موندم ممنمون میشم کمکم کنید این فایل index قالب منه

    <?php
    /*
    	iBlogPro3 Copyright (C) 2008-2010 Andrew Powers, PageLines.com (andrew AT pagelines DOT com)
    
    	Licensed under the terms of GPL
    */
    
    global $pagelines;
    
    	get_header();
    	if(pagelines('featureblog') && VPRO) include(PRO.'/template_feature.php');
    	include(THEME_LIB.'/template_posts.php');
    	get_footer();
    
    ?>

    اینم تغییراتی که روش انجام دادم ولی پیغام خطا میده

    <?php
    /*
    
    	Template Name: computer
    */
    
    ?>
    
    <?php query_posts('cat=6'); ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    ?>
    	get_header();
    	if(pagelines('featureblog') && VPRO) include(PRO.'/template_feature.php');
    	include(THEME_LIB.'/template_posts.php');
    	get_footer();
    	?>

    مشکل کارم کجاست؟!

  • سیدمحمد موسوی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۷

    اگرچه چند ماهه فروم حالت تعطیلی به خودش گرفته و سوالات چندماه پیش ما مونده ولی :

    خب حالا چیکار کنیم که مطالب این دسته توی صفحه اصلی ظاهر نشه ؟؟؟

    دو راه وجود داره . یا می تونید با استفاده از دستور شرطی زیر

    if ( !(in_category('13') && is_home())):

    که این دستور رو باید توی حلقه وردپرس نوشت یعنی به صورت زیر

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    if ( !(in_category('13') && is_home())):
    ?>

    به صفحه اصلی فهموند که مطالب این دسته رو اینجا نشون نده

    یا اینکه بیایم برای صفحه اصلی هم یه دسته خاص ( مثلا اخبار) رو تعریف کنیم که فقط مطالب دسته اخبار رو در صفحه اصلی نشون بده .

    چطوری ؟ با استفاده از کد زیر ( با فرض اینکه ID دسته اخبار 3 باشه ) :

    <?php query_posts('cat=3'); ?>

    بالای حلقه وردپرس یعنی به صورت زیر

    <?php query_posts('cat=3'); ?>
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    ?>

    دو تا سوال:
    1-این کدهایی که نوشتید رو باید تو فایل index نوشت یا computer که ساختیم. یعنی برای نشان ندادن دسته در صفحه اصلی ، این کدهایی که فرمودید رو باید کجا وارد کرد؟
    2- من تو هر دوتا وارد کردم ولی: وقتی تو فایل index وارد کردم صفحه سفید شد و وقتی تو فایل computer (مثلا) وارد کردم برگه ی مربوطه سفید شد. یه جای کار می لنگه! تا مرحله قبلش درسته. یعنی الان توی برگه ای که درست کردم دسته ی مربوطه نشون داده میشه. مشکلم سر نشان ندادن دسته در صفحه ی اصلیه... .
    متشکرم.

  • نگار صادقی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۱

    Mehrtash گفت:
    آیا امکان این وجود دارد که توی برگه های وردپرس مطلب پست کرد ؟ :-o

    اگر بشه این کار رو کرد ، می شه چند صفحه برای موضوعات مختلف داشت ، که توی صفحه اصلی نمایش داده نمی شوند ، این طوری شما چند بلاگ در یک بلاگ دارید !!!

    آیا افزونه ای برای این کار وجود دارد ؟!!!

    این تایپیک رو بخونید کامل تو ضیح داده
    http://forum.wp-persian.com/topic/27216

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی
  • aminkazemi_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۸

    آقا این فایل index.php مگه توی روت نیست؟؟؟
    من اصلا حلقه نمیبینم تو این. حتی یه if محض خنده نداره
    فقط یه تگ php باز شده توش یه کامنته

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی
  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۸

    aminkazemi_67 گفت:
    آقا این فایل index.php مگه توی روت نیست؟؟؟
    من اصلا حلقه نمیبینم تو این. حتی یه if محض خنده نداره
    فقط یه تگ php باز شده توش یه کامنته

    درود .

    دوست عزیز تاپیک چند سال پیش رو بالا میارید ؟؟!!

    خیر این فایل در پوشه ی قالب وجود داره .

    به فایل منیجر و اونجایی که وردپرستون نصب هست برید . پوشه ی wp-content رو باز کنید . سپس پوشه ی themes و در اونجا پوشه ی قالبتون رو باز کنید و فایل index.php رو ویرایش کنید مطابق آموزشهای دوستان .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.