انجمن


ساخت زمینه دلخواه با شرایط مذکور  (۲۹ نوشته)

  • mina_m21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۷

    سلام
    بالاخره وردپرس رو نصب کردم:D
    دوستان من می خوام از افزونه دلخوا استفاده کنم تمام انجمن هم گشتم اما اونی که میخوام نبود
    من می خوام 4 تا زمینه دلخواه بسازم
    که همشون یه شرط مشترک داشته باشن
    اول همشون یه عکس خاص برای هر کدوم باشه
    که بتونم عکس رو هم هروقت خواستم عوض کنم

    زمینه ها از این قرار هستن
    توضیحات
    دانلود با لینک مستقیم
    رمز فایل
    منبع

    روبروی توضیحات می خوام یه سری توضیحات دراره لینک ها بگم

    دانلود با لینک مستقیم لینک بشه به اون لینک

    روبرو رمز فایل رمز فایل رو بنویسم

    منبع هم جلوش لینک شه

    و نکته مهم اگه چیزی برای یکی نذاشتم یا اون زمینه رو اضافه نکردم قالب بهم نریزه

    خواهش می کنم
    بگید که باید چیکار کنم دقیقاً باید کدوم فایل رو باید ویرایش کنم
    بعد درقدم اول من باید اسم زمینه رو داخل زمینه دلخواه اضافه کنم بعد بقیه کد ها وعکس ها رو کجا اضافه کنم که کنار اون ها بیان
    اینجور هم که در انجمن موجوه توضیح کامل به این موضوع داده نشده است یک توضیح کامل بدید که دیگه از این تاپیک
    ها در انجمن ها زنده نشه
    اگه هم یکی پیدا شه خودش برام اینا رو اضافه کنه که ممنون میشم
    من سر در نمی یارم از اینا لطفاً اگه کسی امکانش براش هست اون برام درست کنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • mina_m21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۹

    کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه
    یا خودش برام راه اندازی کته؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۵

    مسئله اينجاست كه دقيقا سوال شما قبلا پرسيده شده
    و پاسخ داده شده
    واژه زمينه دلخواه را جستجو كنيد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mina_m21 - amirabar - Mojtaba in96
  • mina_m21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۲

    گفتم که جستجو کردم ولی هیچ نگفتن چیکار کنیم
    که یه عکس هم قبلش بیاد
    و وقتی رو عکس هم میایی title مطلب باشه
    اینو من میخوام
    اصلاً من هیچی از این مبحث نفهمیدم
    شما آقا پارسا می تونید برای من راه اندازی کنید
    واقعاً ممنون میشم اگه لطف کنید و کار منو راه بندازید

    الان اگه ما بخوایم یه زمینه دلخوا اضافه کنیم
    باید از افزودن نوشته قسمت زمینه دلخواه گزینه اضافه کردن رو بزنیم
    ویه اسم بسازیم
    اما زمانی که من داخل مقدار هم چیزی میزارم
    اصلاً اون زمینه دلخواه نمیاد

    در قسمت مقدار باید برای بار اول چی بنویسیم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • mina_m21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۱

    می شه کسی دقیق شیوه اضافه کردن زمینه دلخواه رو بگه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • mina_m21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵

    کسی هیچ راه حلی ندارید
    اگه نمی تونید لطف کنه یه نفر برای من راه بندازه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar - javadamiri
  • برف سوخته

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۰

    آقای پارسا درست گفتن شما اگه یه سرچ کوچولو میزدید پیدا میکردید ولی با این حال این دفعه براتون مینویسم ولی خواهشا از دفعات بعد جستجو کنید اگه نیافتید تاپیک بزنید.

    <?php $src = get_post_meta($post->ID, 'src', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $ramz = get_post_meta($post->ID, 'ramz', true); ?>
    <?php $about = get_post_meta($post->ID, 'about', true); ?>

    چهار خط بالا رو به فایل single.php قالبتون اضافه کنید و بعد در زیر خط
    <?php the_content(); ?>
    این خطوط رو اضافه کنید:

    <?php if ($link!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.gif" /></strong><a href="<?php echo $link; ?>">لینک دانلود</a><?php endif;
    if ($ramz!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p><?php endif;
    if ($src!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/src.gif" /></strong><a href="<?php echo $src; ?>">لینک منبع</a><?php endif;
    if ($tutorial!="") : ?><p style="text-align: right;">توضیحات: <?php echo $about; ?></p><?php endif; ?></p>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mina_m21 - pcwin - amirabar - امین باقیات - سرور مجازی آلمان - mehdifx - pdf-book - Mojtaba in96 - light8.ir -
  • mina_m21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۴

    خیلی ممنون من یه چن تا سوال دارم در رابطه با این کد هایی که دادید
    1.اون چهار تا خط رو من در کجای فایل بزارم و مهم است اصلاً کجا باشه
    2.من میخوام توضیحات اول باشه و اونم عکس داشته باشه
    3.و این عکس ها رو در کدوم پوشه باید آپلود کنم؟
    4.اگه من این کدا رو اضافه کنم در قسمت زمینه دلخواه افزودن نوشته اینا میان یا نه
    و اینجوری که من شنیدم اگه می خواید زمانی که یکی از اینا رو خالی میزاری پوسته بهم نخوره
    باید یه دستور شرط هم بزاریم براشون اونو چیکار کنم
    5.اینا نیاز به کلاس خاصی در STYLE ندارن؟

    ممنون میشم جواب این رو بدین تا من این کدا رو جایگزین کنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • برف سوخته

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۴

    1- فکر نمیکنم زیاد فرقی کنه کجای single.php باشه ولی بهتره بالای همون خط
    <?php the_content(); ?>
    بزارید شون
    2- خوب خودتون خط هارو جابجا کنید.
    3- عکس هارو باید در پوشه images در فایل قالب سایتتون آپلود کنید البته میتونید توی کد ها images رو به نام دلخواهتون (و همچنین عکس ها رو) تغییر بدید
    4- شما یه نگاه به دستور بکنید میبینید که این شرط رو براشون گذاشتم که اگه مقداری براشون تعیین نشد نمایش داده نشن./ همچنین در بخش زمینه دلخواه افزودن نوشته شما در بخش نام عبارات

    ramz
    src
    size
    link

    و در بخش مقدار مقادیر مربوطه رو وارد میکنید و قالب خود به خود نشون میده.
    5- خیر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mina_m21 - سعید - amirabar
  • mina_m21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۷

    الان توضیحات عکس نداره
    میشه توضیحات رو با کد عکس دوباره بزارید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar - javadamiri
  • برف سوخته

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    تشکر شده: ۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۱

    if ($about!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/about.gif" />توضیحات: <?php echo $about; ?></p><?php endif; ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mina_m21 - سعید - amirabar - javadamiri
  • pcwin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۲

    داداش دستت درد نکنه انشا الله موفق باشی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Nayabdownload

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۰

    وقتی داریم یه پست تو سایتمون میذاریم اصلا بخشی نیست که به این زمینه ها مقدار بدیم ... من نمیدونم چجوری وقتی داریم پست میذاریم به این زمینه ها مقدار بدم ؟
    زمینه بلدم درست کنم .. اما نمیدونم تو قسمت نوشته ها چجوری باید مقدار داد؟ شاید افزونه ای داره که من نصب نکردم.. اگه میشه یکی راهنماییم کنه ..

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • arman97

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۵

    خب وقتی یه نوشته مینویسی یه قسمت هست نام زمینه های دلخواه ، اسم زمینه رو میزنی بعدش هم مقدارش رو وارد میکنی.
    ولی اگه توی نوشتن مطلب همچین چیزی نبود تنظیمات صفحه که اون بالا نوشته رو بزن بعدش زمینه های دلخواه رو فعال کن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۳۹

    عالـــــــــــــی بود ... بسیار ممنون

    من هرجا کد دوم که زیر اون حلقه باید باشه رو میذارم
    صفحه سفید نشونم میده !!!
    چی کنم ؟!

  • AhrimanSefid

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۲

    سلام
    یه مشکل بزرگ دارم من.
    برای این که لینک های من Rapidshare Or Mediafire هست و حالا اول اونها باید http باشه اما نمیشه.
    لینکها به این صورت شده :

    http://test.soft313.com/1390/10/16/portable-tmbot-4-7-9-trialreset/mediafire.com/?t2tidicmwd0ecup

    <p style="text-align: justify"><strong>
    		<img alt="download" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.gif" title="" />
    		 </strong> <a href="http://<?php echo get_post_meta($post->ID, 'لینک',true); ?>">
    دانلود با لینک مستقیم</a></p>
  • AhrimanSefid

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۶

    کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۸

    شما داری دستور لینک رو اشتباها به این صورت میدی :
    <a href="http://<?php echo get_post_meta($post->ID, 'لینک',true); ?>">
    در صورتی که باید به اینصورت باشه :
    <a href="<?php echo $link; ?>">

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • meysam302

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۲

    با سلام من طبق گفته شما این کارو کردم اما لینکی که میدم نشون میده اما اونو تبدیل به لینک نمیکنه فقط ادرس رو نمایش میده چیکارش کنم ؟

  • سرور مجازی آلمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۷

    سلام دوستان.
    من اول كه اين زمينه ي دلخواه رو كه جناب پايا دانلود توضيح داده بودن نصب كردم و درست بود.
    اما امروز كه رفتم ودباره ازش استفاده كنم كار نميكنه...!
    اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۴

    a1994n1373 گفت:
    سلام دوستان.
    من اول كه اين زمينه ي دلخواه رو كه جناب پايا دانلود توضيح داده بودن نصب كردم و درست بود.
    اما امروز كه رفتم ودباره ازش استفاده كنم كار نميكنه...!
    اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

    کد رو دقیقا چطور و در کجا به کار بردین که کار کرد و بعدش از کار افتاد ؟!

  • سرور مجازی آلمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۴

    NESTED گفت:

    کد رو دقیقا چطور و در کجا به کار بردین که کار کرد و بعدش از کار افتاد ؟!

    در فايل single.php
    ***

    <?php $src = get_post_meta($post->ID, 'src', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $ramz = get_post_meta($post->ID, 'ramz', true); ?>
    <?php $about = get_post_meta($post->ID, 'about', true); ?>
    <?php the_content('',FALSE,''); ?><?php the_tags('برچسب : ', ', ', '<br />'); ?>
    <?php if ($link!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.png" /></strong><a href="<?php echo $link; ?>">دانلود</a><?php endif;
    if ($ramz!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.png" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p><?php endif;
    if ($src!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/source.png" /></strong><a href="<?php echo $src; ?>">لینک منبع</a><?php endif;
    if ($tutorial!="") : ?><p style="text-align: right;">توضیحات: <?php echo $about; ?></p><?php endif; ?></p>
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۱

    خودتون به این یک خطی که نوشتید توجه کردید!!!!

    <?php endif;
    if ($ramz!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.png" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p><?php endif;

    درست کد شما این شکلی باید بشه :

    <?php if ($ramz!="") : ?>
    <p style="text-align: right;">
    <img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.png" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p>
    <?php endif; ?>

    اینجا رو هم ببین یه روش دیگه :

    <?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'img',true);
    
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) { ?>
    <div class="image"><img src="<?php echo $mid_var; ?>"></div>
    <?php } ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - سرور مجازی آلمان - Morteza
  • سرور مجازی آلمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۸

    NESTED گفت:
    خودتون به این یک خطی که نوشتید توجه کردید!!!!

    <?php endif;
    if ($ramz!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.png" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p><?php endif;

    درست کد شما این شکلی باید بشه :

    <?php if ($ramz!="") : ?>
    <p style="text-align: right;">
    <img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.png" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p>
    <?php endif; ?>

    اینجا رو هم ببین یه روش دیگه :

    <?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'img',true);
    
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) { ?>
    <div class="image"><img src="<?php echo $mid_var; ?>"></div>
    <?php } ?>

    دوست عزيز من از كدنويسي php زياد سر در نميارم.
    ميشه من يوزر و پسورد سايت رو بدم شما خودتون درستش كنين؟

  • saman_et

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۱:۵۷

    bat_hex گفت:
    آقای پارسا درست گفتن شما اگه یه سرچ کوچولو میزدید پیدا میکردید ولی با این حال این دفعه براتون مینویسم ولی خواهشا از دفعات بعد جستجو کنید اگه نیافتید تاپیک بزنید.

    <?php $src = get_post_meta($post->ID, 'src', true); ?>
    <?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
    <?php $ramz = get_post_meta($post->ID, 'ramz', true); ?>
    <?php $about = get_post_meta($post->ID, 'about', true); ?>

    چهار خط بالا رو به فایل single.php قالبتون اضافه کنید و بعد در زیر خط
    <?php the_content(); ?>
    این خطوط رو اضافه کنید:

    <?php if ($link!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/download.gif" /></strong><a href="<?php echo $link; ?>">لینک دانلود</a><?php endif;
    if ($ramz!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/password.gif" />پسورد فایل: <strong><?php echo $ramz; ?></strong></p><?php endif;
    if ($src!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/src.gif" /></strong><a href="<?php echo $src; ?>">لینک منبع</a><?php endif;
    if ($tutorial!="") : ?><p style="text-align: right;">توضیحات: <?php echo $about; ?></p><?php endif; ?></p>

    سلام دوستان
    بخدا انقدر راجع به این زمینه های دلخواه مطلب خوندم ولی نتیجه نگرفتم سرگیجه گرفتم بخدا
    من اصلا داخل فایل single.php همچین دستوری نیست <?php the_content(); ?>
    خواهشن
    شرافتن
    مردونه
    رفاقتی
    یه کمک بکنید کار ما راه بیفته
    بخدا یه ماه دارم فقط مطلب می خونم راجب این زمینه های دلخواه ولی جور در نمیاد
    هر سری یه جای کار میلنگه
    دمتون گرم
    راهنمایی کنید
    بخدا خنگ نیستما:-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    bo2o
  • saman_et

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۲:۰۲

    اینم کد single.php من بگید من چیکار کنم مرسی

    <?php get_header(); ?>
    <div class="art-content-layout">
        <div class="art-content-layout-row">
            <div class="art-layout-cell art-sidebar1">
              <?php get_sidebar('default'); ?>
              <div class="cleared"></div>
            </div>
            <div class="art-layout-cell art-content">
    			<?php get_sidebar('top');  ?>
    			<?php
    				if (have_posts()){
    					/* Display navigation to next/previous posts when applicable */
    					if (theme_get_option('theme_top_single_navigation')) {
    						theme_page_navigation(
    							array(
    								'next_link' => theme_get_previous_post_link('&laquo; %link'),
    								'prev_link' => theme_get_next_post_link('%link &raquo;')
    							)
    						);
    					}
    
    					while (have_posts())
    					{
    						the_post();
    						get_template_part('content', 'single');
    						comments_template();
    					}
    
    					/* Display navigation to next/previous posts when applicable */
    					if (theme_get_option('theme_bottom_single_navigation')) {
    						theme_page_navigation(
    							array(
    								'next_link' => theme_get_previous_post_link('&laquo; %link'),
    								'prev_link' => theme_get_next_post_link('%link &raquo;')
    							)
    						);
    					}
    
    				} else {    
    
    					theme_404_content();
    
    				}
    			?>
    			<?php get_sidebar('bottom'); ?>
              <div class="cleared"></div>
            </div>
        </div>
    </div>
    <div class="cleared"></div>
    <?php get_footer(); ?>
  • padsha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۴

    اره منم با این کد بالایی مشکل دارم .
    البته یه چیز دیگه اینکه من با گوگل کروم نمیتونم داخل این انجمن مطلب بنویسم. یعنی تازگی ها اینجوری شده.

  • goonigooni

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۹

    سلام

    من میخام تو ادامه مطلبم یه باکس بزنم به نام دانلود تولبار سایت

    توضیحاتش تو خود باکس قرار داده بشه مثل یه بلوک

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  • iman30v

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۸

    دوستان وردپرس من یه مشکل پیدا کرده. و اون اینه که وقتی یک زمینه دلخواه رو میخوام برای یک پست ثبت کنم، بعد از زدن دکمه "افزدون زمینه دلخواه" وردپرس عکس العملی نشون نمیده و وقتی صفحه رو رفرش کنم، زمینه های دلخواهی که ثبت کردم نمایش داده میشه اما باز هم موقعی که مثلا در صفحه single.php این زمینه های دلخواه رو میخونم، مقدار null داره و اصلا مقدار دهی نشده.
    لطفا راهنماییم کنید که مشکل از کجاست.
    ممنونم

درباره‌ی این موضوع