انجمن


نحوه فارسی کردن پوسته ها به روش استاندارد  (۱۷۶ نوشته)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۸۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۶ - ۲۱:۱۱

    فارسی سازی یک پوسته قواعد خاص خودش رو داره . برای فارسی کردن یک پوسته باید از فایل های زبان و فایل rtl.css استفاده بشه.

    در قسمت مستندات سایت ما این ۲ مورد رو توضیح دادیم . پس با مطالعه این مطالب سعی کنید همواره پوسته ها رو استاندارد فارسی کنید.

    چگونگی فارسی کردن قالب

    چگونگی ساخت فایل rtl.css

  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۳:۲۰

    سلام آقا من از برنامه poedit که استفاده می کنم برای افزونه درسته اما برای پوسته همش ارور می ده . چکار بکنم . توضیح کاملتری ندارید برای فارسی کردن قالب چون این جایی که معرفی کردین زیاد کامل نیست مثل اینکه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hotshotbabol - NooreYar.ir - pix2pix89
  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۳:۴۶

    خوب شما دقیقا بگید چکار می‌کنید تا ببینیم مشکل از کجاست. چون من هیچ مشکلی ندارم برای فارسی‌سازی پوسته. مو به مو باید دستورات رو اجرا کنید. شاید دقت نکردید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian - ersizadonline
  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۱:۴۴

    من دقیقا طبق دستوری که در همین سایت نوشته شده ‍جلو می رم اما وقتی که می خوام سیو کنم بهم ارور می ده

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۲:۳۶

    با برنامه poedit مشکل دارید ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۶:۱۲

    سلام علی جان آره من دقیقا با با این poedit مشکل دارم . اینم مشکلی که بهش بر می خورم <img src="http://mjpt1.persiangig.com/ee/gg.JPG" alt="دد" />

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gothic
  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۰۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۸

    من دقیقا طبق دستوری که در همین سایت نوشته شده ‍جلو می رم اما وقتی که می خوام سیو کنم بهم ارور می ده

    اروری که می‌ٔه به خاطر هماهنگ نبودن خط انگلیسی با فارسی هستش
    گزارش (لاگ) خطا رو ذخیره کن تو همون‌}ا که پیام خطا می‌ٔه یک گزینه برای ذخیره کردن داره بعد نگاه کن فایل رو ببین توی کدوم خط‌ّا هستش که این خطا وجود داره

    البته از این پیام خطا نگران نباش چون تغییراتت اعمال می شه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    IceTeenagers - gothic
  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۱:۴۷

    ای ول ای ول داش مزدکم رو ایول آقا درست شد از این به بعد شاهد فارسی شدن قالبهای زیادی خواهید بود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۱:۴۹

    آقا کسی می تونه این وبلاگ ما رو درست کنه . همه دیتا بیسش به هم ریخته نمی دونم چرا کسی هست که ما را یاری کند ؟؟؟

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۰۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۸

    آقا کسی می تونه این وبلاگ ما رو درست کنه . همه دیتا بیسش به هم ریخته نمی دونم چرا کسی هست که ما را یاری کند ؟؟؟

    مشکلت رو دقیق‌تر بگو ببینیم چیه داستان

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۵:۴۸

    mazdakam گفت:

    آقا کسی می تونه این وبلاگ ما رو درست کنه . همه دیتا بیسش به هم ریخته نمی دونم چرا کسی هست که ما را یاری کند ؟؟؟

    مشکلت رو دقیق‌تر بگو ببینیم چیه داستان

    آقا من یوزر و بسوردمو بهت بدم می تونی ببینی . هیچکدوم از افزونه ها با دیتا بیسشون ارتباط برقرار نمی کنن . نمی دونم چرا

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۰۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۴

    بده شناسه و رمزت رو ببینم چی شده
    ایمیل بزن بهم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    powerweb
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۹

    آقا من یه قالب دارم هرکاری کردم خودم نتونستم فارسیش کنم.
    آیا کسی میتونه برام فارسی کنه؟
    خدایی دمش گرم هرکی برام فارسی کنه امیدوارم جبران کنم.
    من اون قسمتی که میگخ تابع__ و _e رو اضافه باید بکنم؟
    نمیدونم به کجاها باید اضافه بکنم...

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۸۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۱

    قالب برای خودتونه ؟! اون تابع__ و _e فقط برای فارسی سازی خیلی استاندارد مهمه. اگه نه کافیه به جای کلمات انگلیسی معادل فارسیشو بزارید . همین ... ;-)

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۴۰

    قالب خارجیه چیز میزاشم ترجمه کردم. فقط مونده از راست بکشونمش سمت چ‍‍‍÷ که این یه قلم رو موندم

  • amanda

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۲:۵۶

    سلام

    چه طوري مي تونم يه پوسته رو فارسي كنم ؟
    چه طوري مي توانم آن را ويرايش كنم وبه سيستم دلخواهم وارد كنم؟
    چگونه مي شود يك پوسته چديد طراحي كرد؟
    كدام سرويس راانتخاب مي كنيد؟
    بلاگ اسكاي
    ميمهن بلاگ
    بلاگفا
    وردپرس
    پرشين بلاگ
    بلاگر
    پارسي بلاگ
    ساير
    چراديگران را رد مي كنيد؟
    چرا این صفحه رو بهم ریخته می بینم؟
    متشكرم.

  • amanda

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۴:۰۹

    منظورتون چی بودازاستانداردی که از اون حرف زدین؟

  • amanda

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۴:۱۲

    قالبی در بلاگر دارم می خواهم انرابه word pressتبدیل کنم چگونه ممکنه؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۸۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۲:۳۴

    ببینید دوست عزیز. برای { ساخت } قالب باید در ابتدا با زبان های XHTML و CSS آشنا بود. کتاب هاش هم توی بازار فراوان هست. این پیش نیاز ربطی به وردپرس نداره. بلکه یه چیز ثابت در ساخت تمامی پوسته ها از جمله بلاگفا - جوملا - پرشین بلاگ و ... هست .

    اما تفاوت طراحی پوسته بین سیستم ها برمی گرده به تگ های پوسته آنها. بطور مثال برای نمایش عنوان مطالب در بلاگفا باید در کد ها اینو قرار داد : <#post-name#>
    برای وردپرس مثلا اینه :<?php the_title(); ?>
    شما برای طراحی یک پوسته برای سیستم ها باید بعد از اون پیش نیاز ها این تگ ها رو هم بلد باشید. تگ های وردپرس در آدرس زیر بطور کامل آموزش داده شده :
    http://codex.wordpress.org/Template_Tags

  • keshvary

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۷

    poedit تا حالا روی تمام پوسته هایی که من باهاش کار میکردم کار میکنه غیر از یکی نمیدونم چرا نوشته هارو برای ترجمه نمیاره فکر میکنم بخاطر اینه که پشت اون کلماتش از __ و _e استفاده نکرده . چطوری میشه اون قالبی که از این معیار استفاده نمیکنه رو ترجمه کرد ؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۸۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۲

    poedit تا حالا روی تمام پوسته هایی که من باهاش کار میکردم کار میکنه غیر از یکی نمیدونم چرا نوشته هارو برای ترجمه نمیاره فکر میکنم بخاطر اینه که پشت اون کلماتش از __ و _e استفاده نکرده . چطوری میشه اون قالبی که از این معیار استفاده نمیکنه رو ترجمه کرد ؟

    یا باید دستی خودتون اون __ و _e رو اضافه کنید و یا اینکه مستقیما در فایل ها اونارو فارسی کنید

  • رضا حریری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۲:۰۵

    آٔقا ببینید من این پوسته رو تا اونجا که تونستم فارسی کردم و می دونم خیلی آماتورم.به بررگی خودتون ببخشید.من یه چیزهایی از css و html سرم می شه.ولی خوب وقتی این پوسته رو فارسی کردم می دونید چی شد؟ اون بخش های فارسی اش به صورت ???? نمایش در آمد.ببینید.من در اینجا نمونه ای رو برای آزمایش از این پوسته روی یک هاست رایگان گذاشتم می تونید ببینید.
    http://1nevis.parsehgig.com/reza/

  • رضا حریری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۳

    فکر کنم که قرار نیست کسی اینجا جواب ما رو بده.12 ساعت پیش سوالم رو کردم ولی کسی جواب نداده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    slash
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۳

    آقا اون قسمت php.فایل باید utf-8 باشه اینکدینگش.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۸۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۵

    فایل ها رو باید با فرمت uft-8 ذخیره کنید

  • رضا حریری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۴

    یعنی چی؟

  • رضا حریری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۴

    منظورم اینه که چطور؟

  • رضا حریری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۶

    این فایل utf-8 رو در کجا باید بنویسم.؟

  • keshvary

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۸

    1nevis گفت:
    این فایل utf-8 رو در کجا باید بنویسم.؟

    یعنی باید اون فایل هارو دونه دونه توی نوت پد باز کنی بعد به صورت utf-8 سیو از کنی

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۳

    ببین دادا چجوری بهت بگم آخه گوش کن فایل php که اون متنها توش هست رو با نوتپد واز کن خوب میبینی که علامت سوال هست.
    باز فارسی تایپ کن اونوقت ...File --> Save as رو بزن بعد ببین 3تا گزینه اون پایین هست
    file.phpاسم همون فایل File name: file.php

    Save as type: All Files

    Encoding: UTF-8
    بعد این فایلی که با همون نام سیو کردی رو جایگزین فایل قبلیت بکن.
    امیدوارم درست تونسته باشم درست بیان کرده باشم؟

  • رضا حریری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۰:۴۹

    مرسی آقا

    بخدا پخمه! نیستم ولی خوب چی کار کنم می خوام یاد بگیرم.ببخشید که دیر گرفتمومرسی

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۳

    حالا کارت راه افتاد؟
    حل شد؟

  • ساری گلین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۱

    فارسی سازی یک پوسته قواعد خاص خودش رو داره . برای فارسی کردن یک پوسته باید از فایل های زبان و فایل rtl.css استفاده بشه.

    در قسمت مستندات سایت ما این ۲ مورد رو توضیح دادیم . پس با مطالعه این مطالب سعی کنید همواره پوسته ها رو استاندارد فارسی کنید.

    چگونگی فارسی کردن قالب

    چگونگی ساخت فایل rtl.css

    نوید جان ممنون به خاطر یادآوری این مطالب.من پوسته i3theme 1.6 رو که جدیدا در سه چهار رنگ بیرون اومده رو فارسی کردم.اولش خودم همینجوری نشستم و عباراتشو فارسی کردم.بعد که تموم شد سری به انجمن زدم و نوشته تو رو دیدم،با اینکه دوباره کاری شد اما می ارزید.نشستم و فایل ترجمه و rtl.css و ... درست کردم.متاسفانه خود پوسته فایل po نداشت در هر حال من فعلا رنگ قزمرش رو فارسی کردم ان شالله چند روزه بقیه رنگ ها رو هم درست میکنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    فروشگاه اینترنتی - asandownload2 - amir-00
  • cinema1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۱

    من اين ارور رو ميگيرم لطفا راهنمايي كنيد..ممنون ميشم..

    <img src="http://www.picestoon.com/out.php/i59330_screenshot.20.jpeg" alt="error" />

  • TruthPraiser

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۴
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۶ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۸

    cinema1 گفت:
    من اين ارور رو ميگيرم لطفا راهنمايي كنيد..ممنون ميشم..
    <img src="http://www.picestoon.com/out.php/i59330_screenshot.20.jpeg" alt="error" />

    احتمالا یک یا چند تابع ترجمه دستکاری و بخشی از اون ناقص شده.

  • Ahmad-delpiero

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۲

    سلام
    تا قالب فارسی هست چرا بریم انگلیسی را بگیریم :|

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lovedelpiero
  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۸

    این ایرور را می ده چکار کنم
    http://www.afnan.ir/123.JPG
    معنیش چیه و چارش چیه :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۹

    عکس تون بالا نمیاد.

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۳

    می تونی از این استفاده کنی
    afnan.ir/123.JPG

  • Ahmad-delpiero

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۰

    دوستان من اگر یک قالب بدم برام فارسی میکنید :-? ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lovedelpiero
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۹

    ‍‍‍http://forum.wp-persian.com/topic/4629

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر
  • Ahmad-delpiero

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۳

    ایول

    @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lovedelpiero - iran music
  • ramtin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۷

    سلام بچه ها....وقت همتون بخیر......من از اول این تاپیک....تا اخرش تمام پاسخها رو خوندم ولی چیزی شبیه اتفاقی که برام افتاد رو ندیدم......دو تا سوال داشتم....اولی در مورد poeditهستش که طبق مطلب متابلاگ در مورد فارسی سازی استاندارد پوسته.... در قسمتی که مسیر پوسته رو میذاشتم.....و در نهایت تاید رو میزدم همیشه erorمیداد تا اینکه طبق گفته متابلاگ عزیز نقطه گذاشتم و این مساله حل شد....میخواستم بدونم مشکل چیه که با یه نقطه حل میشه؟؟
    دومین سوالم مربوط به اینه که کد<?php load_theme_textdomain('default'); ?>
    رو کجا باید گذاشت؟؟تو اینجا خوندم که گفته شده باید توی header.phpباید گذاشت .....ولی توی مطلب متابلاگ گفته شد که توی function.phpگذاشته شود......سوالم اینه که توی کدوم قسمت باید بذاریم hedearیا function؟؟اولین کد توی صفحه باشه؟زیز یه کد دیگه؟دقیقا کجا؟تقریبا لاین چند میشه؟
    چون من توی هر کدومشون گذاشتم و در نهایت وقتی در قسمت پوسته کنترل پنلم و روی پوسته مورد نظرم کلیک کردم....یه صفحه سفید با این نوشه اومد:
    msgid "" msgstr "" "Project-Id-Version: a\n" "POT-Creation-Date: \n" "PO-Revision-Date: \n" "Last-Translator: ramtin \n" "Language-Team: \n" "MIME-Version: 1.0\n" "Content-Type: text/plain; charset=utf-8\n" "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n" "X-Poedit-Basepath: E:\\easy php\\EasyPHP1-8\\www\\wordpress\\wp-content\\themes\\seebsabz\n"

    خیلی ممنون و ببخشید که وقتتون رو گرفتم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gothic -
  • ايمان ملائي هرندي

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۳

    سلام دوستان
    ميدونم كه براي فارسي سازي قالب وردپرس بايد يكي از اين 3 كار زير را انجام داد
    1- استفاده از poedit
    2- فارسي سازي خود نوشته ها در ويرايش قالب
    3- استفاده از MoEdit كه اين را ندارم
    دوستان من شديدا به گزينه 3 نياز دارم هركي داره بهم بده كوتاهي نكنه يعني يه دونه پيدا كردم و لي انگار خرابه
    خودتونم ببينيد : http://www.filewatcher.com/m/moedit.zip.98840.0.0.html

    من گزينه ي اول و دومش را دانلود كردم و لي اجرا نميشه انگار خرابه
    شما اگه بهترش را دارين بدين كوتاهي نكنين

  • ايمان ملائي هرندي

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۱

    يه افزونه من جديدا از وردپرس ديدم كه ميگه از طريق پيام كوتاه مطالب شما را ارسال ميكنه
    ولي بلد نيستم چجوريه ببينيد
    http://wordpress.org/extend/plugins/sms-text-message/

    تشكر ياتون نره اگه خوشتون اومد

  • tcom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۳

    با سلام
    دو تا سوال داشتم
    1- من يه قالب فارسي كردم لينك هاي عددي و انگليسي تو فايرفاكس سالم هستن ولي تو IE عمل نمي كنن (البته IE7 تست كردم چون داشتم ) اين مشكل چطوري حل ميشه؟ RTL رو هم انجام دادم .

    2- واسه اينكه بتونيم قالب رو تو ورژن هاي مختلف IE تست كنيم چيكار كنيم ؟ يعني چطوري مي تونيم همزمان مه ورژن هاي IE رو تو يه سيستم داشته باشم

    ممنون

  • emadahmadi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۹

    سلام؛ اول از دوستان تشکر می کنم که با حوصله به پرسش هایی قبلی جواب دادند، خواهش می کنم اگه ممکن هستش به این پرسش من هم جواب بدن؛

    * قالب Scarlett رو از سایت http://www.web2feel.com/scarlett-theme/ دانلود کردم، مشکلی که دارم این هستش که فایل Footer اش رو یک جوری encode کرده (روی Base 64) که نمی تونم تغییر بدمش.
    البته از وبگاه های Encoing مثل http://www.motobit.com/util/base64-decoder-encoder.asp
    استفاده کردم ولی چیزی نفهمیدم؛ خیلی ممنون می شم کمک کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    civil
  • Farfad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۴

    سلام لطفا فایل footer رو برا دانلود بزار تا من درستش کنم.

  • emadahmadi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ دی ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۳

    http://www.filesavr.com/footer_2

    از این جا می تونید دریافت کنید، ممنون

    ضمناً یک پرسشی، این تم ها Premium کـــــه Title های نوشته ها رو با یک فونت خاص می نویسن، چجوری می شه فونتش رو عوض کرد ؟

  • emadahmadi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۰

    سلام، ببخشید اون لینک قبلی که دادم خراب بود

    http://booom.ir/footer.html

    اینجا به صورت rar آپلودش کردم. لطفاً به من بگین این Footer رو چجوری تغییر بدم ؟ انگار رمز شده(روی BASE64) خیلی ممنون.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    civil

درباره‌ی این موضوع